Familiemediation

Vind een top 10 mediator bij jou in de buurt
Mijn locatie
mediator.jpg
usp+1
BETROUWBAREen geverifieerde bedrijven
usp+1
VERGELIJK PRIJZENontvang gratis prijsopgaven
usp_3
1.800.000+succesvolle aanvragen

Bekijk onze top 10 mediators voor familiemediation

Zoek je naar familiemediation? Op Trustoo vind je de top 10 toegewijde mediators. Je krijgt razendsnel vier offertes van lokale vakmensen. Wij matchen, jij kiest. Ontdek de betrouwbaarheid van Trustoo en vind de juiste expert voor je familiemediation.

Lees meer...

Familiemediation bij Trustoo

Familieruzies kunnen complex en emotioneel beladen zijn. Als je te maken hebt met een familieconflict, kan het moeilijk zijn om een oplossing te vinden. Dit is waar familiemediation een cruciale rol kan spelen. Wij helpen je graag bij het vinden van de juiste mediatior. Vergelijk via ons platform gemakkelijk vier offertes van lokale mediators die gespecialiseerd zijn in familiemediation.

Wat is familiemediation?

Familiemediation is een proces waarbij een onpartijdige derde partij, de familiemediator, helpt bij het oplossen van conflicten binnen de familie. Of het nu gaat om een erfeniskwestie, een geschil over de zorg voor oudere familieleden of een andere familiekwestie, een mediator kan helpen om de communicatie te herstellen en een oplossing te vinden die voor iedereen werkt.

De rol van de familiemediator

Een familiemediator is niet alleen een bemiddelaar, maar ook een facilitator van communicatie. Ze helpen familieleden om hun gevoelens en standpunten op een constructieve manier te uiten. Ze zorgen ervoor dat iedereen wordt gehoord en dat de gesprekken productief blijven. Het doel is om een oplossing te vinden die door alle betrokkenen wordt geaccepteerd.

Hulp bij familieconflicten

Bemiddeling bij een familieruzie kan erg belangrijk zijn. Het kan helpen om de banden te herstellen en een einde te maken aan langdurige conflicten. Het is een manier om een conflict op te lossen met familie zonder de noodzaak van een rechtszaak. Het is minder stressvol, kosteneffectief en kan leiden tot duurzame oplossingen.

Vergelijk offertes bij Trustoo

Bij Trustoo maken we het je gemakkelijk om de juiste familiemediator te vinden. Je kunt vier offertes vergelijken van lokale mediators die gespecialiseerd zijn in familiemediation. Dit geeft je de mogelijkheid om de beste keuze te maken op basis van prijs, ervaring en aanpak.

Reviews over mediators

Onze mediators worden gemiddeld beoordeeld met een 9 gebaseerd op in totaal 31.195 reviews uit 20 bronnen
Gemiddelde beoordeling
9,0
starstarstarstarstar_half
starstarstarstarstar

Nitzan was kind, compassionate and caring. Our process was longer than most but she adjusted to our needs. Also investigated the International part of the divorce. Thank you for guiding us through a tough period of our lives. Lees meer...

Mel Lakerveld
11-10-2023
review_img
Shepher Mediation
starstarstarstarstar

You really helped our marriage we almost divorced but God sent you to us with a reason.am glad i met you and you fixed us thanks and good job there. Lees meer...

Maureen
10-08-2023
review_img
Coers Mediation & Relatiecoaching
starstarstarstarstar

De scheiding is perfect verlopen. Alles ging snel en soepel.
Ook onze emoties mochten er zijn en er werd goed met ons meegedacht.
Lees meer...

Jasper
18-07-2023
review_img
SPOT Mediation Harderwijk
starstarstarstarstar

Ferry is een integere mediator. Hij zoekt naar een oplossing, die acceptabel is voor alle betrokkenen. Altijd duidelijk, helder en constructief. Ik kan Ferry absoluut aanraden! Lees meer...

Jeroen
27-06-2023
review_img
The point Q | mediation en conflictbeheersing
starstarstarstarstar

clever mediation is zeer benaderbaar, is goed te bereiken en staat open voor overleg.
de samenwerking is goed tot stand gekomen en was zeer prettig.
mevrouw is deskundig en weet waar ze het over heeft.
Lees meer...

Barbara
26-06-2023
review_img
Clever Mediation
starstarstarstarstar

Andrea heeft de zaken uitstekend, en op een menselijke manier met ons geregeld. Dat is binnen een periode waarin je als echtpaar een ingrijpende beslissing neemt heel geruststellend. We konden goed met Andrea in overleg, en zij heeft ons echt prima geadviseerd, ook ten aanzien van de keuzes. Andrea regelde het, maar liet de keuzes wel aan ons. Het contact verliep prettig, en de afspraken werden goed nagekomen. Een scheiding is niet aan iedereen aan te bevelen, maar als het zover komt kun je uitstekend bij Andrea terecht. Lees meer...

Erik
12-06-2023
review_img
Andrea Tardy - Quickmediator