SPOT Mediation

Reageert snel
Altijd de scherpste prijs
Oosteinde 21, Harderwijk
13 jaar in bedrijf
9,9 (24)
Vraag prijs of beschikbaarheid aan bij SPOT Mediation
Gratis en vrijblijvend
Of neem contact op via:
Over SPOT Mediation:
Een conflict, een scheiding of een ander moment dat je een Mediator in de regio Harderwijk nodig hebt? Opzoek naar de juiste mediator maar, u ziet door de bomen het bos niet meer?

SPOT Mediation - Paul Middendorp met zijn praktijk in Harderwijk is de ervaren Mediator die klaar staat om weer licht, lucht en ruimte te brengen in uw probleem. Samen met u gaat hij opzoek naar een passende oplossing waarin alle betrokken partijen zich kunnen vinden en met een goed gevoel een streep onder de kwestie kunnen zetten.

Paul Middendorp is naast Mediator in Harderwijk ook Therapeutisch Coach, Trainer Master Coach en is uitgeroepen tot excellent coach. Zijn jaren lange ervaring zorgt er voor dat iedereen de ondersteuning krijgt die hij of zij nodig heeft. Kwaliteit staat voorop.

In mijn Mediator praktijk heb ik mij weten te specialiseren tot mediator voor wanneer er kinderen in het spel zijn, maar ook ingezet kan worden wanneer er sprake is van een diagnose zoals bijvoorbeeld autisme (ASS), AD(H)D, PDD-NOS, borderline of hoogsensitiviteit. Uniek is, dat wanneer er sprake is van narcisme bij een van de betrokkenen ik juist ook dan net dat verschil kan maken. Door mijn jarenlange ervaring spreek ik de juiste taal en heb net die andere aanpak die er voor zorgt dat een mediation traject (nu wel) met succes kan worden afgerond.

Een echtscheiding of conflict waar kinderen bij betrokken zijn vraagt om speciale en extra aandacht. Er zijn mediators die even 10 minuten met een kind praten, ik doe dat echt anders. Zeker kinderen vanaf 12 jaar hebben het recht om gehoord en gekend te worden tijdens de echtscheiding van hun ouders, deze ruimte bied ik in overleg met de ouders. Het kind mag gehoord worden en deze wensen zullen worden meegenomen waar mogelijk in het mediation proces. Op deze manier komt er een echtscheidingsconvenant en een ouderschapsplan waar ook de kinderen het mee eens zijn. Enorm belangrijk voor het hele acceptatieproces. De ervaring leert dat wanneer kinderen op een passende manier betrokken worden in de echtscheiding, de verwerking minder tijd in beslag neemt en het kind weer snel de oude is. Daarom is het belangrijk om altijd te kiezen voor een Mediator die speciale aandacht heeft van meer dan 10 minuten voor de kinderen.

Natuurlijk is niets zo belangrijk als een goed gevoel bij de mediator. Daarom is een kennismakingsgesprek bij de SPOT Mediation Paul Middendorp uit Harderwijk altijd kosteloos en geheel vrijblijvend. Voor de kosten hoef je het ook niet te laten want, door het slimme netwerk van Quick Mediator is Paul Middendorp een van de betaalbaarste Mediators in de regio Harderwijk.

Ben jij klaar om nu echt stappen te zetten en een oplossing te vinden? Neem dan vandaag nog contact op!

SPOT Mediation is aangesloten bij QuickMediator. Door deze samenwerking heeft u de garantie voor kwaliteit van uw traject.
Lees meer...
Diensten
Echtscheidingsmediation
Relatie Mediation
Arbeidsmediation
Familie Mediation
Zakelijke Mediation
Conflict Mediation
Relatietherapie
Coaching
Ervaring & vakmanschap
13 jaar in bedrijf
24 beoordelingen
1 medewerkers
8 jaar ervaring
Lid van
Quickmediator

Opleidingen en certificaten

Quick Mediator
Master Coach
Therapeutisch Coach
NLP Trainer

Reviews over SPOT Mediation
info_outline

5star
100%
4star
0%
3star
0%
2star
0%
1star
0%

Neem contact op met deze mediator

Vraag prijs of beschikbaarheid aan bij SPOT Mediation
Gratis en vrijblijvend
Vergelijkbare mediators in de buurt
Wij gebruiken cookies om uw ervaring te verbeteren en te personaliseren. Door het gebruik van deze site, gaat u akkoord met onze cookies.