trustoo.nl logo.png
De beste 675+ Verkoopmakelaars voor jou

Vind een top 10 Verkoopmakelaar in Maastricht

Kies het type woning
Plaats
verkoopmakelaar.jpg
usp+1
BETROUWBAREen geverifieerde bedrijven
usp+1
VERGELIJK PRIJZENontvang gratis prijsopgaven
usp_3
2.100.000+succesvolle aanvragen

Verkoopmakelaars in Maastricht vergelijken

Sorteren op
Bekijk de top 10 verkoopmakelaars in Maastricht met 1140 reviews en een gemiddelde score van 9.4. Vergelijk en ontvang gratis vier offertes.
Alle diensten (36)
Appartement (34)
Twee-onder-een-kap (34)
Hoekwoning (35)
Tussenwoning/rijtjeshuis (34)
Ander soort woning (34)
Vrijstaande woning (36)
Dave Crolla Makelaardij .jpg11
1.

Dave Crolla Makelaardij

icon
Gratis kennismakingsgesprek
Reageert snel
Vastgoedpro
TOP PRO
9,9score_fullscore_fullscore_fullscore_fullscore_full (457reviews)

Wij zijn Dave Crolla Makelaardij

De ‘Beste Makelaar van Limburg’ is te vinden in Maastricht. Dave Crolla Makelaardij is onlangs wéér verkozen tot Beste Makelaar van Limburg.
Deze award is ons toegekend door onze klanten vanwege onze goede, eerlijke begeleiding en advies. Wij kijken en bepalen de marktwaarde van uw huis aan de hand van vastgestelde normen. Daarbij streven wij naar het best mogelijke resultaat.

Als makelaar ontzorgen wij u in het hele proces, zoeken en vinden de beste match tussen u en de gegadigden en nemen alle contacten met potentiële kopers van u over. En u bepaalt in het gehele traject hoe intensief u betrokken wilt worden.

Dat onze aanpak gewaardeerd wordt, blijkt wel uit het feit dat we inmiddels 8 jaren op rij de hoogste klantwaardering hebben en waarbij wij ons “de beste Makelaar in Limburg” mogen noemen. Niet de kwantiteit, maar de kwaliteit telt!

De 6 zekerheden van Dave Crolla Makelaardij:

 KWALITEIT EN DESKUNDIGHEID
Sinds 2007 zijn wij als makelaar actief in de regio Maastricht. Als geboren ‘Mestreechteneer’ kennen wij de woningmarkt, de buurten en de wijken als geen ander. Het is onze kracht om alle kennis die we hebben, in te zetten om uw wensen op een plezierige manier in te vullen.

 WIJ ONTZORGEN U
Als u ons de opdracht en het vertrouwen geeft voor de verkoop of aankoop van uw huis, dan werken wij er hard aan om dit voor u te realiseren. Wij focussen ons volledig op ons werk, dat wij met heel veel passie uitoefenen, zodat u zich kunt richten op uw eigen bezigheden.

 GEMOTIVEERD
Wij zijn actief, hebben een intrinsieke drive, komen op tijd, afspraak = afspraak, geven maximale aandacht (zowel het pand als de klant), zien u als een klant voor het leven en bij ons is service een standaard luxe.

 DUIDELIJK
Korte, open en transparante communicatielijnen, snelle en goede terugkoppeling, een realistisch advies, no cure no pay, geen opstartkosten, geen dossierkosten, geen intrekkingskosten en alle prijzen zijn inclusief btw. Kortom geen verrassingen achteraf.

 FLEXIBEL
Wij zijn goed bereikbaar op de momenten dat u ons nodig heeft. En als wij u even niet direct te woord kunnen staan, dan krijgt u altijd binnen 24 uur een reactie. Bezichtigingen kunnen ook plaatsvinden in de avonduren of in de weekenden. Met ons kunt u alle kanten op!

 GARANTIE
Verkopen wij niet, dan betaalt u geen courtage!
Wij zijn er namelijk van overtuigd dat u heel tevreden bent over onze dienstverlening.

Nader kennis maken?
Laat een bericht achter via het contactformulier op deze website of bel ons en we plannen graag een vrijblijvend oriëntatiegesprek in.

Dave Crolla Makelaardij.
Niet de grootste, maar wel de beste!
...

Gratis en vrijblijvendGratis en vrijblijvend
Gevestigd in Maastricht
Laatste review 29-02-2024
17 jaar in bedrijf
Tip! Prijzen van 4 verkoopmakelaars vergelijken
Vergelijk en bespaar door 4 prijsopgaven van de beste verkoopmakelaars aan te vragen
Tip! 4 prijsopgaven vergelijken
Tip! Prijzen van 4 verkoopmakelaars vergelijken
Vergelijk en bespaar door 4 prijsopgaven van de beste verkoopmakelaars aan te vragen
Tip! 4 prijsopgaven vergelijken
Filters
Sorteren op
Type woning
Afstand
Trustoo score

Reviews over verkoopmakelaars in Maastricht

Onze verkoopmakelaars in Maastricht worden gemiddeld beoordeeld met een 9 gebaseerd op in totaal 2.926 reviews uit 12 bronnen
Gemiddelde beoordeling
9,0
starstarstarstarstar_half
starstarstarstarstar

Jeroen is duidelijk in zijn communicatie en reëel in de verwachtingen. Is transparant over het proces en denkt mee in oplossingen. Lees meer...

Roel Goessen op Google
16-01-2024
review_img
TOPMAKELAARS Jeroen Olislagers,
starstarstarstarstar

Geweldig! Ik ben erg dankbaar voor de eerlijke, persoonlijke en professionele service die ik heb ontvangen! In een branche waar het soms moeilijk kan zijn om transparantie te vinden, was Kenneth's open en eerlijke houding een verademing. Wat mij vooral aansprak, was zijn eerlijke en persoonlijke benadering. Hij nam de tijd om mijn behoeften te begrijpen en deed zijn uiterste best om de best mogelijke oplossingen te bieden, passend bij mijn specifieke situatie. Mijn ervaring met KH-Solutions Vastgoed & Makelaardij was uitzonderlijk positief. Absolute aanrader! Lees meer...

Naomi Moonen op Google
08-01-2024
review_img
KH-Solutions Makelaars, dé makelaar met dé oplossing
starstarstarstarstar

Positief kennismakingsgesprek. Fijne begeleiding bij het verkooptraject ook door korte lijntjes met makelaar Leon Quaden. Online puike presentatie via eigen website en Funda voorzien van mooie foto's en begeleidende tekst. Verkoop woning soepel en vlotjes verlopen. Kortom grote pluim voor Quaden als verkoopmakelaar! Lees meer...

Richard Webers
03-10-2023
review_img
Quaden Makelaars & Marketeers

De beste verkoopmakelaar in Maastricht vinden

Staat er een verhuizing op de planning en ga je jouw huidige woning verkopen? Dan bespaar je veel tijd én stress door een verkoopmakelaar in de arm te nemen. Bij Trustoo selecteren we de beste makelaars in Maastricht, zodat jij zorgeloos je huis kan verkopen.

Wil je juist een woning kopen? Bekijk dan onze top 10 aankoopmakelaars.

Wat is een verkoopmakelaar?

Een verkoopmakelaar begeleidt het verkoopproces van een woning. Hij of zij kan de verkoop van A tot Z uit handen nemen: van de bezichtigingen tot aan het overhandigen van de sleutel aan de nieuwe bewoners. Het doel van de makelaar is om het huis voor een goede prijs én met gunstige voorwaarden te verkopen.

Wat doet een verkoopmakelaar?

Een verkoopmakelaar neemt het hele verkoopproces op zich. Wil je kosten besparen, dan kan je er ook voor kiezen om een deel van de verkoop uit te besteden. Hieronder zetten we op een rij waarmee een verkoopmakelaar in Maastricht je kan helpen:

 • De verkoopstrategie uitstippelen: een makelaar heeft veel kennis van de woningmarkt in jouw regio. Samen bepalen jullie hoe je de woning het beste verkoopt en welke vraagprijs daarbij hoort.
 • De woning in de verkoop zetten: de makelaar adviseert je hoe je het huis verkoopklaar maakt. De woning wordt op Funda geplaatst en gedeeld met het netwerk van de makelaar (bv. Social Media en een bestand met potentiële kopers).
 • Contact met potentiële kopers: de bezichtigingen worden ingepland en de makelaar beantwoordt alle vragen van de geïnteresseerden.
 • Onderhandelen over de prijs en voorwaarden: zijn er mensen die een bod willen uitbrengen? De biedingen komen dan terecht bij de verkoopmakelaar waarbij hij of zij jouw belangen zal behartigen.
 • Het in orde maken van de koopakte: ben je het eens geworden over de koop, dan zal de makelaar alle juridische zaken, gemaakte afspraken en overige informatie op papier zetten.
 • De eindinspectie en sleuteloverdracht: er wordt een laatste ronde door het huis gemaakt, vervolgens gaan jullie naar de notaris en wordt de sleutel overhandigd.

Waarom een verkoopmakelaar?

Kies je voor een verkoopmakelaar, dan geniet je van vele voordelen. Allereerst bespaart het tijd én stress. De makelaar kent tenslotte de woningmarkt in Maastricht, heeft een groot netwerk aan potentiële kopers en heeft ook nog eens verstand van de bijkomstige juridische en financiële zaken. Bovendien resulteert het samenwerken met een verkoopmakelaar in Maastricht vaak in een hogere opbrengst van het huis.

Het is niet verplicht om een makelaar voor de verkoop van je huis in te schakelen. Wil je de verkoop zelf doen, vraag je dan wel af of je hier voldoende kennis voor hebt en of je het meeste uit de onderhandelingen zal halen. Je kan er ook voor kiezen om een deel van de verkoop zelf te doen, zoals het maken van de foto’s en het schrijven van de begeleidende tekst.

Wat kost een verkoopmakelaar in Maastricht?

Op de offerte van de verkoopmakelaar zal je verschillende kostenposten tegenkomen. We geven je een opsomming van de meest voorkomende kosten:

 • Courtage: dit is een vast bedrag of een vooraf bepaald percentage van de verkoopprijs dat de makelaar na de verkoop ontvangt. Dit zal het grootste deel van de kosten betreffen.
 • Opstartkosten: denk aan de kosten voor de fotograaf, het opmeten van de woning en het verzamelen van de informatie over jouw woning.
 • Advertentiekosten: wil je jouw woning met een knaller lanceren op de markt, dan kan je vragen of jouw makelaar extra promotie wil doen op bijvoorbeeld Funda of in de lokale krant.
 • Intrekkingskosten: kan de verkoop om wat voor reden dan ook niet doorgaan, dan kan het voorkomen dat de makelaar intrekkingskosten rekent. Controleer dit altijd vooraf.
 • Prestatiebonus: sommige makelaars rekenen een relatief laag courtagepercentage, maar vragen wel een bonus als ze het huis boven de geschatte verkoopprijs verkopen. Check dit dus ook goed!

Trustoo geeft je een top 10 van de beste verkoopmakelaars in Maastricht. Ben je op zoek naar een taxateur of een makelaar in Maastricht die je kan helpen met huren of kopen van een huis? Ook dan vind je bij ons jouw match.

Lees meer...

Hoe het werkt

Op zoek naar de meest geschikte verkoopmakelaar voor jouw opdracht? Bij Trustoo vraag je gratis en vrijblijvend voorstellen op bij de beste verkoopmakelaars in Maastricht.

De beste {{nameProviders}} {{inCity}}

De beste verkoopmakelaars in Maastricht

We laten de beste verkoopmakelaars zien die actief zijn in Maastricht. Filter op het juiste specialisme en kies zelf welke verkoopmakelaar jou het meeste aanspreekt.

Bekijk de beste bedrijven in je buurt

Beschrijf je opdracht

Laat met enkele klikken weten wat je zoekt. Je verstuurt de opdracht veilig, direct en gratis naar maximaal 4 uitgekozen verkoopmakelaars.

Vergelijk prijzen

Vergelijk prijzen

Ontvang prijsopgaven van de verkoopmakelaars die je het meest aanspreken. De meeste verkoopmakelaars reageren binnen 24 uur. Vind de beste verkoopmakelaar met de beste prijs.

Laat de opdracht uitvoeren

Laat de opdracht uitvoeren

Kies de beste verkoopmakelaar voor jouw opdracht. Tevreden? Schrijf een review zodat we ook bezoekers na jou het beste advies kunnen geven.

Wat kost een verkoopmakelaar in Maastricht?

Een verkoopmakelaar kost gemiddeld tussen de 1500,- en5500,- Een verkoopmakelaar mag zelf de tarieven bepalen, vraag daarom vooraf een offerte aan. Wat een verkoopmakelaar kost heeft ook te maken met wat jouw specifieke wensen zijn.

1000
1500
5500
10000

Veelgestelde vragen

Zit je met vragen over verkoopmakelaars in Maastricht of wil je meer te weten komen over wat ze doen? Bij Trustoo staan we klaar om je te helpen. Hieronder vind je de antwoorden op de veelgestelde vragen over de verkoopmakelaars in Maastricht.

Wat is een verkoopmakelaar?

Wat doet een verkoopmakelaar?

Is een verkoopmakelaar verplicht?

Wanneer betaal je de verkoopmakelaar?

Wat kost een verkoopmakelaar in Maastricht?

Onze verkoopmakelaars beschikken over de volgende keurmerken

Member of a Member of CEPI

CEPI werd in 1990 in Brussel opgericht als een internationale non-profitorganisatie. De leden zijn nationale verenigingen in Europa die makelaars en vastgoedbeheerders vertegenwoordigen. De missie van de vereniging is het ondersteunen van Europese en grensoverschrijdende vastgoedtransacties door het werk en de activiteiten van vastgoedprofessionals te ontwikkelen met de belangen van de consument in het achterhoofd.
Lees meer...

.

Wat anderen zeggen over Trustoo

 • starstarstarstarstar

  Heel snel de juiste advocaat gevondenHeel snel de juiste advocaat gevonden, zodat er hopelijk nu een einde aan het geschil komt. Lees meer...

  Monique S
  1 mrt op Trustpilot
 • starstarstarstarstar

  Het bedrijf regeerde snel en kwam ook…Het bedrijf regeerde snel en kwam ook snel met een goede offerte Lees meer...

  Patricia Kaersenhout
  1 mrt op Trustpilot
 • starstarstarstarstar

  Aanvraag gedaan en ze zijn gelijk erachter gegaan om verschillende rijscholen op de hoogte gesteld en daaruit heb ik een keuze gemaakt vindt ik geweldig Lees meer...

  Ricardo uit Lelystad
 • starstarstarstarstar

  Super goed!!Snel,eerlijk,gemakkelijk,behulpzaam en overzichtelijk.
  Een echte aanrader!
  Lees meer...

  Anja vd meulen
  29 feb op Trustpilot
 • starstarstarstarstar

  Snel en eenvoudig een notariskantoor…Snel en eenvoudig een notariskantoor gevonden.
  En bovendien een heel overzichtelijke site.
  Ga zo door !
  Lees meer...

  Stichting Sociaal Overleg
  28 feb op Trustpilot
 • starstarstarstarstar

  Via deze site snel n betrouwbaar adres…Via deze site snel n betrouwbaar adres gevonden- problemen snel opgelost al binnen n dag! Lees meer...

  Annemiek Schouten
  28 feb op Trustpilot
 • starstarstarstarstar

  Ik ben zeer snel benaderd door de aannemer van mijn keuze en ben daar tot nu toe zeer tevreden over. Op een andere manier was ik mogelijk niet bij deze aannemer terecht gekomen. Ik kan het dus een ieder aanbevelen om via deze weg een aannemer te zoeken. Lees meer...

  Hans-Peter uit Amstelveen
 • starstarstarstarstar

  Handig om op deze manier in één keer…Handig om op deze manier in één keer contact te hebben met meerdere aanbieders. Lees meer...

  Tb
  26 feb op Trustpilot
 • starstarstarstarstar

  Na aanmelding direct gebeld door drie aanbevolen dakdekkers. Tot keuze gekomen. Resultaat moet ik nog afwachten. Lees meer...

  Ronald uit Zevenaar
 • starstarstarstarstar

  Goede doorkoppeling en snelle reacties van de bedrijven die direct doorgezet wordt. Er kan snel gehandeld worden. Lees meer...

  Aad uit Amstelveen
 • starstarstarstarstar

  Zoals reeds boven vermeld, de keuzemogelijkheden tav verschillende bedrijven alsmede de snelle reactie na mijn aanvraag. Lees meer...

  Bert uit Alkmaar