trustoo.nl logo.png
De beste 675+ Verkoopmakelaars voor jou

Vind een top 10 Verkoopmakelaar in Amersfoort

Kies het type woning
Plaats
verkoopmakelaar.jpg
usp+1
BETROUWBAREen geverifieerde bedrijven
usp+1
VERGELIJK PRIJZENontvang gratis prijsopgaven
usp_3
2.000.000+succesvolle aanvragen

Verkoopmakelaars in Amersfoort vergelijken

Sorteren op
Bekijk de top 10 verkoopmakelaars in Amersfoort met 1713 reviews en een gemiddelde score van 9.6. Vergelijk en ontvang gratis vier offertes.
Alle diensten (75)
Appartement (75)
Twee-onder-een-kap (75)
Hoekwoning (75)
Tussenwoning/rijtjeshuis (75)
Ander soort woning (74)
Vrijstaande woning (75)
Tip! Prijzen van 4 verkoopmakelaars vergelijken
Vergelijk en bespaar door 4 prijsopgaven van de beste verkoopmakelaars aan te vragen
Tip! 4 prijsopgaven vergelijken
Drenth Makelaars.jpg72
6.

Drenth Makelaars

icon
Gratis eerste adviesgesprek
Reageert binnen 1 uur
NVM Makelaar
TOP PRO
9,7score_fullscore_fullscore_fullscore_fullscore_full (805reviews)

Drenth Makelaars is hét kantoor in de regio Amersfoort voor aan-, verkoop, taxaties voor particulieren, beleggers en projectontwikkelaars. Als je op onze website doorklikt naar een onafhankelijke reviewsite, wordt het interessant. Zo’n duizend reacties van opdrachtgevers. Een gemiddeld cijfer van een 9.3.

Een woord dat in de reviews geregeld terugkomt is: doorpakken. Een eigenschap die essentieel is in ons vak, zeker nu. Zo helpen we een jong stel in een oververhitte markt toch aan een appartement. Zo leiden we een verkoop van een villa met twintig bezichtigingen in goede banen. En zo werken we goed samen met beleggers en projectontwikkelaars.

Opdrachtgevers blij maken met persoonlijke begeleiding en een goed resultaat. Daar doen we het voor. Natuurlijk, deskundigheid is daarin onmisbaar. Mensen onderschatten nog steeds wat er geregeld moet worden bij de aan- en verkoop van een woning. We zijn een NVM-makelaar en we zijn goed gecertificeerd.

Elke medewerker die je spreekt is op de hoogte van alle opdrachten. Je kunt ons makkelijk bereiken, ook in de avonden en in het weekend. Maar bovenal zijn we enthousiaste en transparante doorpakkers. Onze werkwijze geeft opdrachtgevers minder stress en meer plezier.

Deze houding – no-nonsense, doorpakken naar een deal – heeft ons al vijf keer de publieksprijs opgeleverd van ‘beste makelaar in de provincie Utrecht’. Dus: op zoek naar een makelaar die bij jou past voor een waardebepaling, taxatie, aankoop of verkoop? Pak door en neem contact met ons op.
...

Gratis en vrijblijvendGratis en vrijblijvend
Bergstraat 39, Amersfoort
Laatste review 13-02-2024
033-2034461
Hunink & Holtrigter Woning- en bedrijfsmakelaars Amersfoort.jpg52
9.

Hunink & Holtrigter Woning- en bedrijfsmakelaars Amersfoort

icon
10% korting op de courtage
NVM Makelaar
9,3score_fullscore_fullscore_fullscore_fullscore_full (15reviews)

Hunink & Holtrigter is een gerenommeerd makelaarskantoor met een diepgaande kennis van de woningmarkt in Amersfoort en omgeving. Wij bieden een breed scala aan diensten, waaronder aankoop, verkoop, huur, verhuur en taxaties van zowel woningen als bedrijfspanden. Onze benadering is persoonlijk en betrokken, met een informele, heldere communicatie en volledige aandacht voor uw wensen en behoeften.

Onze aankoopmakelaar zorgt ervoor dat u niet achter het net vist en blijft objectief, zodat u uw wensen niet uit het oog verliest. Wij bieden begeleiding en objectief advies tijdens het gehele aankoopproces. Ook als verkoopmakelaar zetten we ons in om uw woning onder de beste voorwaarden en voor de beste prijs te verkopen. We hanteren een creatieve aanpak en een verkoopstrategie op maat.

Daarnaast kunnen we u ook bijstaan bij de verhuur van uw woning of bedrijfspand. We brengen uw pand optimaal onder de aandacht van potentiële huurders en kunnen de financiële screening van potentiële huurders verzorgen.

Als erkend taxateur verzorgen we onafhankelijke en complete NWWI taxatierapporten van onroerend goed. We leveren altijd een gevalideerd taxatierapport dat voldoet aan bepaalde kwaliteitseisen.

Bent u geïnteresseerd in onze diensten? Neem dan contact met ons op voor een gratis en vrijblijvende offerte.
...

Gratis en vrijblijvendGratis en vrijblijvend
Utrechtseweg 35, Amersfoort
Laatste review 14-02-2024
033-2034130
Tip! Prijzen van 4 verkoopmakelaars vergelijken
Vergelijk en bespaar door 4 prijsopgaven van de beste verkoopmakelaars aan te vragen
Tip! 4 prijsopgaven vergelijken
Filters
Sorteren op
Type woning
Afstand
Trustoo score

Reviews over verkoopmakelaars in Amersfoort

Onze verkoopmakelaars in Amersfoort worden gemiddeld beoordeeld met een 9,2 gebaseerd op in totaal 6.609 reviews uit 11 bronnen
Gemiddelde beoordeling
9,2
starstarstarstarstar_half
starstarstarstarstar

During my house search, we have worked with Mr. Kadir and he was extremely helpful during those stressful times. The way he communicated with us, his helpfulness and also his quick responses made the house search way easier. After searching for a house for at most a week, we have finally found a place in Amsterdam and I am thankful to Mr. Kadir and to all other RE/MAX workers for making the impossible possible for us (which is of course finding a house in Amsterdam). If I ever need assistance for housing I would definitely work with them again. Lees meer...

Sila Nur Dede
13-02-2024
review_img
Makelaar Kadir Erol - RE/MAX Gildenhof
starstarstarstarstar

Lylian heeft mij geholpen bij de aankoop van een woning. Eerlijk, snel en deskundig! Een fijne hele sparringspartner. Bedankt! Lees meer...

Lisa W op Google
06-02-2024
review_img
Comma Vastgoed B.V.
starstarstarstarstar

Fred heeft ons ontzettend goed geholpen met het zoeken van een huis. Door Fred in te schakelen zijn we een stuk sneller dan verwacht aan een huis gekomen, waarbij het ook erg fijn was hoe nauwkeurig hij tijdens de bezichtiging naar de woning keek. Bedankt Fred! Lees meer...

Marinke Timmer op Google
12-01-2024
review_img
Fred de Bas Makelaardij
starstarstarstarstar

Goede begeleiding bij verkoop en aankoop van onze oude en nieuwe woning. Lees meer...

Stephanie
14-12-2023
review_img
Hunink & Holtrigter Woning- en bedrijfsmakelaars Amersfoort
starstarstarstarstar

Fulco maakt waar wat op de site staat, hij is goed bereikbaar, reageert snel, doet nergens moeilijk over en regelt een hoop. We hebben de volledigste service gekozen en die betaalt zich terug door goede onderhandelingen, goede adviezen en alles dat ons uit handen genomen wordt. Omdat we geen auto hebben en de verste notaris de voordeligste is rijdt hij ons daar zonder enig belang heen, met andere woorden, hier zit je goed. Lees meer...

Jen van Horen
16-11-2023
review_img
Hoekschoeman makelaars

De beste verkoopmakelaar in Amersfoort vinden

Staat er een verhuizing op de planning en ga je jouw huidige woning verkopen? Dan bespaar je veel tijd én stress door een verkoopmakelaar in de arm te nemen. Bij Trustoo selecteren we de beste makelaars in Amersfoort, zodat jij zorgeloos je huis kan verkopen.

Wil je juist een woning kopen? Bekijk dan onze top 10 aankoopmakelaars.

Wat is een verkoopmakelaar?

Een verkoopmakelaar begeleidt het verkoopproces van een woning. Hij of zij kan de verkoop van A tot Z uit handen nemen: van de bezichtigingen tot aan het overhandigen van de sleutel aan de nieuwe bewoners. Het doel van de makelaar is om het huis voor een goede prijs én met gunstige voorwaarden te verkopen.

Wat doet een verkoopmakelaar?

Een verkoopmakelaar neemt het hele verkoopproces op zich. Wil je kosten besparen, dan kan je er ook voor kiezen om een deel van de verkoop uit te besteden. Hieronder zetten we op een rij waarmee een verkoopmakelaar in Amersfoort je kan helpen:

 • De verkoopstrategie uitstippelen: een makelaar heeft veel kennis van de woningmarkt in jouw regio. Samen bepalen jullie hoe je de woning het beste verkoopt en welke vraagprijs daarbij hoort.
 • De woning in de verkoop zetten: de makelaar adviseert je hoe je het huis verkoopklaar maakt. De woning wordt op Funda geplaatst en gedeeld met het netwerk van de makelaar (bv. Social Media en een bestand met potentiële kopers).
 • Contact met potentiële kopers: de bezichtigingen worden ingepland en de makelaar beantwoordt alle vragen van de geïnteresseerden.
 • Onderhandelen over de prijs en voorwaarden: zijn er mensen die een bod willen uitbrengen? De biedingen komen dan terecht bij de verkoopmakelaar waarbij hij of zij jouw belangen zal behartigen.
 • Het in orde maken van de koopakte: ben je het eens geworden over de koop, dan zal de makelaar alle juridische zaken, gemaakte afspraken en overige informatie op papier zetten.
 • De eindinspectie en sleuteloverdracht: er wordt een laatste ronde door het huis gemaakt, vervolgens gaan jullie naar de notaris en wordt de sleutel overhandigd.

Waarom een verkoopmakelaar?

Kies je voor een verkoopmakelaar, dan geniet je van vele voordelen. Allereerst bespaart het tijd én stress. De makelaar kent tenslotte de woningmarkt in Amersfoort, heeft een groot netwerk aan potentiële kopers en heeft ook nog eens verstand van de bijkomstige juridische en financiële zaken. Bovendien resulteert het samenwerken met een verkoopmakelaar in Amersfoort vaak in een hogere opbrengst van het huis.

Het is niet verplicht om een makelaar voor de verkoop van je huis in te schakelen. Wil je de verkoop zelf doen, vraag je dan wel af of je hier voldoende kennis voor hebt en of je het meeste uit de onderhandelingen zal halen. Je kan er ook voor kiezen om een deel van de verkoop zelf te doen, zoals het maken van de foto’s en het schrijven van de begeleidende tekst.

Wat kost een verkoopmakelaar in Amersfoort?

Op de offerte van de verkoopmakelaar zal je verschillende kostenposten tegenkomen. We geven je een opsomming van de meest voorkomende kosten:

 • Courtage: dit is een vast bedrag of een vooraf bepaald percentage van de verkoopprijs dat de makelaar na de verkoop ontvangt. Dit zal het grootste deel van de kosten betreffen.
 • Opstartkosten: denk aan de kosten voor de fotograaf, het opmeten van de woning en het verzamelen van de informatie over jouw woning.
 • Advertentiekosten: wil je jouw woning met een knaller lanceren op de markt, dan kan je vragen of jouw makelaar extra promotie wil doen op bijvoorbeeld Funda of in de lokale krant.
 • Intrekkingskosten: kan de verkoop om wat voor reden dan ook niet doorgaan, dan kan het voorkomen dat de makelaar intrekkingskosten rekent. Controleer dit altijd vooraf.
 • Prestatiebonus: sommige makelaars rekenen een relatief laag courtagepercentage, maar vragen wel een bonus als ze het huis boven de geschatte verkoopprijs verkopen. Check dit dus ook goed!

Trustoo geeft je een top 10 van de beste verkoopmakelaars in Amersfoort. Ben je op zoek naar een taxateur of een makelaar in Amersfoort die je kan helpen met huren of kopen van een huis? Ook dan vind je bij ons jouw match.

Lees meer...

Hoe het werkt

Op zoek naar de meest geschikte verkoopmakelaar voor jouw opdracht? Bij Trustoo vraag je gratis en vrijblijvend voorstellen op bij de beste verkoopmakelaars in Amersfoort.

De beste {{nameProviders}} {{inCity}}

De beste verkoopmakelaars in Amersfoort

We laten de beste verkoopmakelaars zien die actief zijn in Amersfoort. Filter op het juiste specialisme en kies zelf welke verkoopmakelaar jou het meeste aanspreekt.

Bekijk de beste bedrijven in je buurt

Beschrijf je opdracht

Laat met enkele klikken weten wat je zoekt. Je verstuurt de opdracht veilig, direct en gratis naar maximaal 4 uitgekozen verkoopmakelaars.

Vergelijk prijzen

Vergelijk prijzen

Ontvang prijsopgaven van de verkoopmakelaars die je het meest aanspreken. De meeste verkoopmakelaars reageren binnen 24 uur. Vind de beste verkoopmakelaar met de beste prijs.

Laat de opdracht uitvoeren

Laat de opdracht uitvoeren

Kies de beste verkoopmakelaar voor jouw opdracht. Tevreden? Schrijf een review zodat we ook bezoekers na jou het beste advies kunnen geven.

Wat kost een verkoopmakelaar in Amersfoort?

Een verkoopmakelaar kost gemiddeld tussen de 1500,- en5500,- Een verkoopmakelaar mag zelf de tarieven bepalen, vraag daarom vooraf een offerte aan. Wat een verkoopmakelaar kost heeft ook te maken met wat jouw specifieke wensen zijn.

1000
1500
5500
10000

Veelgestelde vragen

Zit je met vragen over verkoopmakelaars in Amersfoort of wil je meer te weten komen over wat ze doen? Bij Trustoo staan we klaar om je te helpen. Hieronder vind je de antwoorden op de veelgestelde vragen over de verkoopmakelaars in Amersfoort.

Wat is een verkoopmakelaar?

Wat doet een verkoopmakelaar?

Is een verkoopmakelaar verplicht?

Wanneer betaal je de verkoopmakelaar?

Wat kost een verkoopmakelaar in Amersfoort?

Wat anderen zeggen over Trustoo

 • starstarstarstarstar

  Zoals reeds boven vermeld, de keuzemogelijkheden tav verschillende bedrijven alsmede de snelle reactie na mijn aanvraag. Lees meer...

  Bert uit Alkmaar
 • starstarstarstarstar

  Fijn dat je maar 1 keer in hoeft te typen wat je nodig hebt. Daarna gemakkelijk schilders te selecteren. Alle schilders namen zelf contact op en kwamen op korte termijn kijken. Ook handig dat je via Trustoo alle gegevens van elkaar hebt en elkaar gemakkelijk kunt berichten. Lees meer...

  Margreet uit Vught
 • starstarstarstarstar

  OntzorgtTrustoo gaf een goed overzicht van verhuisbedrijven in de regio. De verhuisbedrijven die ik via Trustoo heb aangeschreven reageerden vlot en waren behulpzaam. Ik heb zodoende relatief snel een keuze kunnen maken. Dat ontzorgt. Lees meer...

  Mieke
  16 feb op Trustpilot
 • starstarstarstarstar

  Super handige zoekoptiesSuper handige zoekopties en duidelijke informatie Lees meer...

  Liske
  16 feb op Trustpilot
 • starstarstarstarstar

  Verschillende bedrijven aanboden gekregen, erg prettig om op deze manier de juiste te kunnen vinden. Lees meer...

  Rian uit Waddinxveen
 • starstarstarstarstar

  Geweldig om op deze manier snel met de…Geweldig om op deze manier snel met de juiste vakmensen in aanraking te komen. Lees meer...

  Ilonka
  14 feb op Trustpilot
 • starstarstarstarstar

  Ik kreeg 4 mogelijke partijen en had…Ik kreeg 4 mogelijke partijen en had snel de offertes binnen! Lees meer...

  Ger Waalboer
  13 feb op Trustpilot
 • starstarstarstarstar

  Snelle reactie en keuze uit 3…Snelle reactie en keuze uit 3 mediators.
  Aan de hand van gesprek kan je kiezen uit 1 van de 3.
  Lees meer...

  B.R
  13 feb op Trustpilot
 • starstarstarstarstar

  Prima aanbodHandige eenvoudige uitvraag, snelle reactietijden maar vooral goede professionele aanbieders Lees meer...

  kappie
  11 feb op Trustpilot
 • starstarstarstarstar

  Trusto hebt goed geluisterd en tot…Trusto hebt goed geluisterd en tot dusver kan ik zeggen dat ik ben met de juiste instantie gekoppeld. Lees meer...

  Khushhal Wali
  9 feb op Trustpilot