trustoo.nl logo.png
De beste 675+ Verkoopmakelaars voor jou

Vind een top 10 Verkoopmakelaar in Almere

Kies het type woning
Plaats
verkoopmakelaar.jpg
usp+1
BETROUWBAREen geverifieerde bedrijven
usp+1
VERGELIJK PRIJZENontvang gratis prijsopgaven
usp_3
2.000.000+succesvolle aanvragen

Verkoopmakelaars in Almere vergelijken

Sorteren op
Bekijk de top 10 verkoopmakelaars in Almere met 365 reviews en een gemiddelde score van 9.6. Vergelijk en ontvang gratis vier offertes.
Alle diensten (65)
Appartement (65)
Twee-onder-een-kap (65)
Hoekwoning (65)
Tussenwoning/rijtjeshuis (65)
Ander soort woning (65)
Vrijstaande woning (65)
Tip! Prijzen van 4 verkoopmakelaars vergelijken
Vergelijk en bespaar door 4 prijsopgaven van de beste verkoopmakelaars aan te vragen
Tip! 4 prijsopgaven vergelijken
Tip! Prijzen van 4 verkoopmakelaars vergelijken
Vergelijk en bespaar door 4 prijsopgaven van de beste verkoopmakelaars aan te vragen
Tip! 4 prijsopgaven vergelijken
Filters
Sorteren op
Type woning
Afstand
Trustoo score

Reviews over verkoopmakelaars in Almere

Onze verkoopmakelaars in Almere worden gemiddeld beoordeeld met een 9 gebaseerd op in totaal 4.013 reviews uit 12 bronnen
Gemiddelde beoordeling
9,0
starstarstarstarstar_half
starstarstarstarstar

Goede no-nonsense makelaar, die voor ons zowel de aankoop en verkoop perfect geregeld heeft.
Geeft goed en eerlijk advies van A - Z.
Lees meer...

De Bijl
09-02-2024
review_img
De Ruiter Makelaars B.V.
starstarstarstarstar

Onbekend met makelaars in Amsterdam, via Trustoo en na een mooi gesprek RRE geselecteerd voor de verkoop van een studio en dat is een uiterst positieve keuze gebleken. De dienstverlening van Frank was ongekend van begin tot eind. Professioneel, vriendelijk en gelukkig wars van pretenties. Een aanrader voor een ieder die een verkoop zonder zorgen moet/wil aangaan. Lees meer...

Erna
25-01-2024
review_img
Rohlof Real Estate
starstarstarstarstar

Het team van STAAT Makelaars heeft ons begeleid met de verkoop van onze woning.
Van A tot Z in de puntjes geregeld, en met zeer korte lijnen.
Duidelijke en snelle communicatie.
Onze volgende woning zal zeker weer door STAAT Makelaars verkocht gaan worden.
Lees meer...

Edwin Sosef op Google
23-01-2024
review_img
Staat Makelaars
starstarstarstarstar

We hebben een geweldige ervaring gehad met Robert en Daphne. Dankzij hun, het process van huis kopen is eenvoudig geweest. Robert heeft veel bouwkundige kennis en ziet de belangrijke details dat we niet zou zien. En de advies voor de bod prijs was nauwkeurig. Nu hebben wij een huis :) Lees meer...

Shayan Aryan op Google
10-01-2024
review_img
De Huizenbemiddelaar Almere & Lelystad
starstarstarstarstar

We started working with Michel in April 2023, and after thoroughly understanding our expectations and requirements, he clearly outlined the services he could offer us with transparency. He accompanied us to all house viewings and shared his recommendations with us candidly and rationally. Even during his annual leave, he scheduled house viewing appointments for us and actively worked during the offer phase. His positive attitude and expertise provided us with encouragement and support throughout the process. We owe a big thank you to Michel, who joined us throughout the entire home search journey and also accompanied us during all the notary and inspection processes. He kept us constantly informed, ensuring that no detail escaped our attention. We would recommend working with Michel to anyone looking for a home, and we wish you the best of luck.
We zijn in april 2023 begonnen met samenwerken met Michel, en nadat hij onze verwachtingen en eisen grondig had begrepen, heeft hij de diensten die hij ons kon bieden duidelijk en transparant uiteengezet. Hij vergezelde ons bij alle bezichtigingen en deelde zijn aanbevelingen eerlijk en rationeel met ons. Zelfs tijdens zijn jaarlijkse verlof plande hij bezichtigingsafspraken voor ons en werkte actief tijdens de biedingsfase. Zijn positieve houding en expertise gaven ons aanmoediging en ondersteuning gedurende het hele proces. We zijn Michel een grote dank verschuldigd, die ons gedurende de hele zoektocht naar een woning heeft vergezeld en ook bij ons was tijdens alle notaris- en inspectieprocessen. Hij hield ons voortdurend op de hoogte, zodat geen enkel detail aan onze aandacht ontsnapte. We zouden iedereen die op zoek is naar een huis aanraden om met Michel samen te werken en wensen u veel succes toe.
Lees meer...

Esra Peker op Google
10-12-2023
review_img
IQ Makelaar
starstarstarstarstar

Geweldig ondersteund door de werknemers van Nest Makelaardij. Wij zijn mega goed geholpen door Moos en Michael. Ik raad deze makelaar zeker aan!
Erg transparant en zeer vakkundig. Bedankt heren.
Lees meer...

Yvette Koperberg
14-11-2023
review_img
Nest Makelaardij
starstarstarstarstar

Fijne makelaar: snel en makkelijk contact. Foto's en bezichtigingen waren goed en snel geregeld. Het biedsysteem is top! het is eerlijk en duidelijk. De makelaar was ook realistisch en gaf praktisch tips en trucs. Mooiste punt: goede nazorg toen eigenlijk alles al getekend was en niet alleen voor de verkopende partij. Bij de notaris kregen koper en verkoper nog een flesje bubbels om het te vieren! Zó zouden alle makelaars eigenlijk moeten werken! Lees meer...

Tony Chiang op Google
13-11-2023
review_img
Bieden en Wonen Almere

De beste verkoopmakelaar in Almere vinden

Staat er een verhuizing op de planning en ga je jouw huidige woning verkopen? Dan bespaar je veel tijd én stress door een verkoopmakelaar in de arm te nemen. Bij Trustoo selecteren we de beste makelaars in Almere, zodat jij zorgeloos je huis kan verkopen.

Wil je juist een woning kopen? Bekijk dan onze top 10 aankoopmakelaars.

Wat is een verkoopmakelaar?

Een verkoopmakelaar begeleidt het verkoopproces van een woning. Hij of zij kan de verkoop van A tot Z uit handen nemen: van de bezichtigingen tot aan het overhandigen van de sleutel aan de nieuwe bewoners. Het doel van de makelaar is om het huis voor een goede prijs én met gunstige voorwaarden te verkopen.

Wat doet een verkoopmakelaar?

Een verkoopmakelaar neemt het hele verkoopproces op zich. Wil je kosten besparen, dan kan je er ook voor kiezen om een deel van de verkoop uit te besteden. Hieronder zetten we op een rij waarmee een verkoopmakelaar in Almere je kan helpen:

 • De verkoopstrategie uitstippelen: een makelaar heeft veel kennis van de woningmarkt in jouw regio. Samen bepalen jullie hoe je de woning het beste verkoopt en welke vraagprijs daarbij hoort.
 • De woning in de verkoop zetten: de makelaar adviseert je hoe je het huis verkoopklaar maakt. De woning wordt op Funda geplaatst en gedeeld met het netwerk van de makelaar (bv. Social Media en een bestand met potentiële kopers).
 • Contact met potentiële kopers: de bezichtigingen worden ingepland en de makelaar beantwoordt alle vragen van de geïnteresseerden.
 • Onderhandelen over de prijs en voorwaarden: zijn er mensen die een bod willen uitbrengen? De biedingen komen dan terecht bij de verkoopmakelaar waarbij hij of zij jouw belangen zal behartigen.
 • Het in orde maken van de koopakte: ben je het eens geworden over de koop, dan zal de makelaar alle juridische zaken, gemaakte afspraken en overige informatie op papier zetten.
 • De eindinspectie en sleuteloverdracht: er wordt een laatste ronde door het huis gemaakt, vervolgens gaan jullie naar de notaris en wordt de sleutel overhandigd.

Waarom een verkoopmakelaar?

Kies je voor een verkoopmakelaar, dan geniet je van vele voordelen. Allereerst bespaart het tijd én stress. De makelaar kent tenslotte de woningmarkt in Almere, heeft een groot netwerk aan potentiële kopers en heeft ook nog eens verstand van de bijkomstige juridische en financiële zaken. Bovendien resulteert het samenwerken met een verkoopmakelaar in Almere vaak in een hogere opbrengst van het huis.

Het is niet verplicht om een makelaar voor de verkoop van je huis in te schakelen. Wil je de verkoop zelf doen, vraag je dan wel af of je hier voldoende kennis voor hebt en of je het meeste uit de onderhandelingen zal halen. Je kan er ook voor kiezen om een deel van de verkoop zelf te doen, zoals het maken van de foto’s en het schrijven van de begeleidende tekst.

Wat kost een verkoopmakelaar in Almere?

Op de offerte van de verkoopmakelaar zal je verschillende kostenposten tegenkomen. We geven je een opsomming van de meest voorkomende kosten:

 • Courtage: dit is een vast bedrag of een vooraf bepaald percentage van de verkoopprijs dat de makelaar na de verkoop ontvangt. Dit zal het grootste deel van de kosten betreffen.
 • Opstartkosten: denk aan de kosten voor de fotograaf, het opmeten van de woning en het verzamelen van de informatie over jouw woning.
 • Advertentiekosten: wil je jouw woning met een knaller lanceren op de markt, dan kan je vragen of jouw makelaar extra promotie wil doen op bijvoorbeeld Funda of in de lokale krant.
 • Intrekkingskosten: kan de verkoop om wat voor reden dan ook niet doorgaan, dan kan het voorkomen dat de makelaar intrekkingskosten rekent. Controleer dit altijd vooraf.
 • Prestatiebonus: sommige makelaars rekenen een relatief laag courtagepercentage, maar vragen wel een bonus als ze het huis boven de geschatte verkoopprijs verkopen. Check dit dus ook goed!

Trustoo geeft je een top 10 van de beste verkoopmakelaars in Almere. Ben je op zoek naar een taxateur of een makelaar in Almere die je kan helpen met huren of kopen van een huis? Ook dan vind je bij ons jouw match.

Lees meer...

Hoe het werkt

Op zoek naar de meest geschikte verkoopmakelaar voor jouw opdracht? Bij Trustoo vraag je gratis en vrijblijvend voorstellen op bij de beste verkoopmakelaars in Almere.

De beste {{nameProviders}} {{inCity}}

De beste verkoopmakelaars in Almere

We laten de beste verkoopmakelaars zien die actief zijn in Almere. Filter op het juiste specialisme en kies zelf welke verkoopmakelaar jou het meeste aanspreekt.

Bekijk de beste bedrijven in je buurt

Beschrijf je opdracht

Laat met enkele klikken weten wat je zoekt. Je verstuurt de opdracht veilig, direct en gratis naar maximaal 4 uitgekozen verkoopmakelaars.

Vergelijk prijzen

Vergelijk prijzen

Ontvang prijsopgaven van de verkoopmakelaars die je het meest aanspreken. De meeste verkoopmakelaars reageren binnen 24 uur. Vind de beste verkoopmakelaar met de beste prijs.

Laat de opdracht uitvoeren

Laat de opdracht uitvoeren

Kies de beste verkoopmakelaar voor jouw opdracht. Tevreden? Schrijf een review zodat we ook bezoekers na jou het beste advies kunnen geven.

Wat kost een verkoopmakelaar in Almere?

Een verkoopmakelaar kost gemiddeld tussen de 1500,- en5500,- Een verkoopmakelaar mag zelf de tarieven bepalen, vraag daarom vooraf een offerte aan. Wat een verkoopmakelaar kost heeft ook te maken met wat jouw specifieke wensen zijn.

1000
1500
5500
10000

Veelgestelde vragen

Zit je met vragen over verkoopmakelaars in Almere of wil je meer te weten komen over wat ze doen? Bij Trustoo staan we klaar om je te helpen. Hieronder vind je de antwoorden op de veelgestelde vragen over de verkoopmakelaars in Almere.

Wat is een verkoopmakelaar?

Wat doet een verkoopmakelaar?

Is een verkoopmakelaar verplicht?

Wanneer betaal je de verkoopmakelaar?

Wat kost een verkoopmakelaar in Almere?

Onze verkoopmakelaars beschikken over de volgende keurmerken

Member of a Member of CEPI

CEPI werd in 1990 in Brussel opgericht als een internationale non-profitorganisatie. De leden zijn nationale verenigingen in Europa die makelaars en vastgoedbeheerders vertegenwoordigen. De missie van de vereniging is het ondersteunen van Europese en grensoverschrijdende vastgoedtransacties door het werk en de activiteiten van vastgoedprofessionals te ontwikkelen met de belangen van de consument in het achterhoofd.
Lees meer...

.

Wat anderen zeggen over Trustoo

 • starstarstarstarstar

  Zoals reeds boven vermeld, de keuzemogelijkheden tav verschillende bedrijven alsmede de snelle reactie na mijn aanvraag. Lees meer...

  Bert uit Alkmaar
 • starstarstarstarstar

  Fijn dat je maar 1 keer in hoeft te typen wat je nodig hebt. Daarna gemakkelijk schilders te selecteren. Alle schilders namen zelf contact op en kwamen op korte termijn kijken. Ook handig dat je via Trustoo alle gegevens van elkaar hebt en elkaar gemakkelijk kunt berichten. Lees meer...

  Margreet uit Vught
 • starstarstarstarstar

  OntzorgtTrustoo gaf een goed overzicht van verhuisbedrijven in de regio. De verhuisbedrijven die ik via Trustoo heb aangeschreven reageerden vlot en waren behulpzaam. Ik heb zodoende relatief snel een keuze kunnen maken. Dat ontzorgt. Lees meer...

  Mieke
  16 feb op Trustpilot
 • starstarstarstarstar

  Super handige zoekoptiesSuper handige zoekopties en duidelijke informatie Lees meer...

  Liske
  16 feb op Trustpilot
 • starstarstarstarstar

  Verschillende bedrijven aanboden gekregen, erg prettig om op deze manier de juiste te kunnen vinden. Lees meer...

  Rian uit Waddinxveen
 • starstarstarstarstar

  Geweldig om op deze manier snel met de…Geweldig om op deze manier snel met de juiste vakmensen in aanraking te komen. Lees meer...

  Ilonka
  14 feb op Trustpilot
 • starstarstarstarstar

  Ik kreeg 4 mogelijke partijen en had…Ik kreeg 4 mogelijke partijen en had snel de offertes binnen! Lees meer...

  Ger Waalboer
  13 feb op Trustpilot
 • starstarstarstarstar

  Snelle reactie en keuze uit 3…Snelle reactie en keuze uit 3 mediators.
  Aan de hand van gesprek kan je kiezen uit 1 van de 3.
  Lees meer...

  B.R
  13 feb op Trustpilot
 • starstarstarstarstar

  Prima aanbodHandige eenvoudige uitvraag, snelle reactietijden maar vooral goede professionele aanbieders Lees meer...

  kappie
  11 feb op Trustpilot
 • starstarstarstarstar

  Trusto hebt goed geluisterd en tot…Trusto hebt goed geluisterd en tot dusver kan ik zeggen dat ik ben met de juiste instantie gekoppeld. Lees meer...

  Khushhal Wali
  9 feb op Trustpilot