trustoo.nl logo.png
De beste 675+ Taxateurs voor jou

Vind een top 10 Taxateur in Dordrecht

Kies het type woning
Plaats
taxateur.jpg
usp+1
BETROUWBAREen geverifieerde bedrijven
usp+1
VERGELIJK PRIJZENontvang gratis prijsopgaven
usp_3
2.000.000+succesvolle aanvragen

Taxateurs in Dordrecht vergelijken

Sorteren op
Bekijk de top 10 taxateurs in Dordrecht met 1659 reviews en een gemiddelde score van 9.3. Vergelijk 10+ taxateurs en ontvang gratis vier offertes.
Alle diensten (41)
Tussenwoning/rijtjeshuis (41)
Ander soort woning (41)
Vrijstaande woning (41)
Appartement (41)
Twee-onder-een-kap (41)
Hoekwoning (41)
Van Gool Taxaties.jpg5
3.

Van Gool Taxaties

icon
Altijd de scherpste prijs
Reageert snel
VBO Gecertificeerd
9,8score_fullscore_fullscore_fullscore_fullscore_full (284reviews)

Snel en betaalbaar uw woning in de Hoeksche Waard en omgeving laten taxeren, of heeft een een energielabel nodig? Dan bent u bij Van Gool Taxaties aan het juiste adres. Persoonlijke aandacht en deskundigheid, dat zijn onze kernwoorden.

Wij letten tijdens de taxatie op uiteenlopende zaken, zoals het type woning, de grootte, aard en indeling van de woning en het perceel, de ligging en omgeving, de bouwkundige kwaliteit en staat, het afwerkingsniveau en de esthetische en architectonische kwaliteit. Ook wordt de oppervlakte van de woning gemeten en worden van alle ruimtes foto’s gemaakt. Daarnaast zullen wij kadastrale en gemeentelijke recherche doen naar de juridische status van het getaxeerde.

Alle bevindingen zullen worden verwerkt in een door het NWWI gevalideerd taxatierapport dat wordt geaccepteerd door alle banken en geldverstrekkers in Nederland en de Stichting Waarborgfonds Eigen Woningen ten behoeve van Nationale Hypotheek Garantie (NHG).

Heeft u binnenkort plannen om uw huis verkopen of de hypotheek over te sluiten? Denk dan ook aan het verplichte energielabel! Als taxateur en energieadviseur help ik u graag met het opstellen van beide rapporten.

Indien u zowel een taxatie als een energielabel nodig heeft, kunnen we de afspraak combineren, waarbij u een korting van €100,- ontvangt.
...

Gratis en vrijblijvendGratis en vrijblijvend
werkgebied Dordrecht
4 jaar in bedrijf
0186-202726
Tip! Prijzen van 4 taxateurs vergelijken
Vergelijk en bespaar door 4 prijsopgaven van de beste taxateurs aan te vragen
Tip! 4 prijsopgaven vergelijken
Tip! Prijzen van 4 taxateurs vergelijken
Vergelijk en bespaar door 4 prijsopgaven van de beste taxateurs aan te vragen
Tip! 4 prijsopgaven vergelijken
Filters
Sorteren op
Type woning
Afstand
Trustoo score

Reviews over taxateurs in Dordrecht

Onze taxateurs in Dordrecht worden gemiddeld beoordeeld met een 9 gebaseerd op in totaal 5.928 reviews uit 11 bronnen
Gemiddelde beoordeling
9,0
starstarstarstarstar_half
starstarstarstarstar

Jeanette is zeker aan te bevelen als taxateur. Komt haar afspraken na, werkt nauwkeurig en staat klaar voor al je vragen. Lees meer...

Emma Bout op Google
16-02-2024
review_img
JS Vastgoed
starstarstarstarstar

Erg fijne makelaar om mee te werken. Duidelijke uitleg van het proces vooraf en de te nemen stappen. Met de enorme aanmeldingen wist de makelaar zoveel mogelijk mensen in een korte tijd de woning te laten bezichtigen. Ook de medewerkers op kantoor zijn altijd vriendelijk en enthousiast! Lees meer...

Annelies Bothoff op Google
19-01-2024
review_img
Stad & Land NVM Makelaars
starstarstarstarstar

Toen wij de woning aan de Weteringsingel 13 te Hendrik Ido Ambacht in november 2022 te koop zetten, was de woningmarkt dusdanig veranderd, dat er meer inspanningen en aanpassingen nodig waren om een woning als deze te verkopen dan in de jaren ervoor.
In dat proces heeft Remi ons zeer zorgvuldig begeleid. Hij gaf advies, behield het overzicht en adviseerde geduldig te zijn wanneer wij ons afvroegen of het wel ging lukken.
Noemenswaardig is de samenwerking binnen het team van Van Spronsen. Als een nieuwe bezichtig was aangevraagd en Remi zelf afspraken had, kon de bezichtig snel plaatsvinden onder begeleiding van een collega. Ook de collega's namen uitgebreid de tijd om verslag te doen van de bezichtigingen en gaven blijk van kennis van onze woning.
Wij zijn dus uitermate tevreden!
Lees meer...

MrUponthehill op Google
09-01-2024
review_img
Van Spronsen makelaars B.V.
starstarstarstarstar

Alles is super snel gegaan. Maandag gebeld voor een afspraak en donderdag was de taxatierapport al binnen. Factuur valt ook hartstikke mee. Top. Lees meer...

Cengiz Kaya op Google
14-12-2023
review_img
Ajour Taxaties

Taxateur in Dordrecht

Heb je jouw droomhuis in Dordrecht gevonden en ga je een hypotheek aanvragen? Of wil je jouw woning gaan verbouwen? Dan is de kans groot dat de woning getaxeerd moet worden. Trustoo helpt jou met het vinden van een taxateur in Dordrecht. Wij hebben de beste taxateurs in Dordrecht op een rij gezet, zodat jij alleen nog maar hoeft te kiezen.

Wat is een taxateur?

Een taxateur maakt een inschatting van de waarde van een woning. Wist je dat een waardebepaling van een woning altijd wordt gedaan door een onafhankelijke taxateur? Zo loopt het proces zo eerlijk mogelijk.

Waarom een taxateur?

Een taxateur kan om verschillende redenen worden ingezet. Als je bijvoorbeeld een hypotheek aanvraagt voor de koop van een huis in Dordrecht, dan zal de bank altijd om een taxatierapport vragen. De bank heeft dit namelijk nodig om te bepalen of je de lening wel of niet kan afsluiten. In deze gevallen kan het ook noodzakelijk zijn om een taxatierapport te laten opstellen:

 • Je wilt gaan verbouwen en je moet de herbouwwaarde weten
 • Je gaat scheiden en de bezittingen en het vermogen moeten verdeeld worden
 • Je gaat Belastingaangifte doen en wilt weten hoeveel jouw bezittingen waard zijn
 • Een bekende is overleden en zijn of haar vermogen moet worden vastgesteld
 • Je wilt bezwaar maken tegen de WOZ-waarde van jouw woning
 • Als je je huis wilt verkopen en een realistische vraagprijs wilt vaststellen

Wat doet een taxateur?

Een taxateur kan kijken naar de marktwaarde of herbouwwaarde van een woning. Bij de marktwaarde wordt simpelweg gekeken naar wat de woning nu waard is. De herbouwwaarde geeft aan welk bedrag nodig is om een woning opnieuw te bouwen. Wanneer een taxateur een waardebepaling doet, gaat hij of zij de volgende vragen af:

 • Wat is het type woning?
 • Wat is de oppervlakte van de totale grond?
 • Wat is de oppervlakte en inhoud van de woning?
 • Wanneer is de woning gebouwd?
 • Hoe zit de constructie in elkaar en welke bouwmaterialen zijn gebruikt?
 • Wat is de staat van de woning?
 • Hoe duurzaam is de woning en wat zijn de mogelijkheden?
 • Hoe ziet de omgeving er nu uit en welke ontwikkelingen staan op de planning?

Wat kost een taxateur?

De tarieven van taxateurs in Dordrecht kunnen flink uiteenlopen. Het is daarom belangrijk dat je vooraf verschillende offertes opvraagt, zodat je de prijzen kan vergelijken en een weloverwogen beslissing maakt. Let hierbij goed op of de genoemde kosten inclusief of exclusief btw zijn. Naast de vaste tarieven van taxateurs in Dordrecht, wordt er ook wel gewerkt met een promille van de getaxeerde waarde. Dit komt meestal neer op 0.185%. Dit bedrag betaal je dan achteraf aan de taxateur. Bij een taxatie betaal je over het algemeen voor:

 • De taxatie zelf
 • Het opvragen van kadastrale gegevens
 • Gemeentelijke leges
 • Administratieve werkzaamheden

Ben je enkel op zoek naar een waardebepaling van je huis, omdat je de verkoopprijs wilt vaststellen? Er zijn verschillende makelaars in Dordrecht die gratis een waardebepaling doen. Je krijgt dan alleen een inschatting van de waarde en geen toelichting in een uitgebreid rapport.

Trustoo geeft je een top 10 van de beste taxateurs in Dordrecht. Ben je op zoek naar een verkoopmakelaar of aankoopmakelaar in Dordrecht? Ook dan vind je bij ons snel en eenvoudig de juiste specialist.

Lees meer...

Hoe het werkt

Op zoek naar de meest geschikte taxateur voor jouw opdracht? Bij Trustoo vraag je gratis en vrijblijvend voorstellen op bij de beste taxateurs in Dordrecht.

De beste {{nameProviders}} {{inCity}}

De beste taxateurs in Dordrecht

We laten de beste taxateurs zien die actief zijn in Dordrecht. Filter op het juiste specialisme en kies zelf welke taxateur jou het meeste aanspreekt.

Bekijk de beste bedrijven in je buurt

Beschrijf je opdracht

Laat met enkele klikken weten wat je zoekt. Je verstuurt de opdracht veilig, direct en gratis naar maximaal 4 uitgekozen taxateurs.

Vergelijk prijzen

Vergelijk prijzen

Ontvang prijsopgaven van de taxateurs die je het meest aanspreken. De meeste taxateurs reageren binnen 24 uur. Vind de beste taxateur met de beste prijs.

Laat de opdracht uitvoeren

Laat de opdracht uitvoeren

Kies de beste taxateur voor jouw opdracht. Tevreden? Schrijf een review zodat we ook bezoekers na jou het beste advies kunnen geven.

Wat kost een taxateur in Dordrecht?

Een taxateur kost gemiddeld tussen de 500,- en1000,- Een taxateur mag zelf de tarieven bepalen, vraag daarom vooraf een offerte aan. Wat een taxateur kost heeft ook te maken met wat jouw specifieke wensen zijn.

250
500
1000
1250

Veelgestelde vragen

Zit je met vragen over taxatie of wil je meer weten over taxateurs in Dordrecht? Bij Trustoo staan we klaar om je te ondersteunen. Hieronder vind je de antwoorden op de meestgestelde vragen over taxateurs die hun diensten aanbieden op ons platform.

Wanneer moet je een taxateur inschakelen?

Waar let een taxateur op?

Wat kost een taxateur in Dordrecht?

Wat doet een taxateur?

Wat is een taxateur?

Wat anderen zeggen over Trustoo

 • starstarstarstarstar

  Zoals reeds boven vermeld, de keuzemogelijkheden tav verschillende bedrijven alsmede de snelle reactie na mijn aanvraag. Lees meer...

  Bert uit Alkmaar
 • starstarstarstarstar

  Fijn dat je maar 1 keer in hoeft te typen wat je nodig hebt. Daarna gemakkelijk schilders te selecteren. Alle schilders namen zelf contact op en kwamen op korte termijn kijken. Ook handig dat je via Trustoo alle gegevens van elkaar hebt en elkaar gemakkelijk kunt berichten. Lees meer...

  Margreet uit Vught
 • starstarstarstarstar

  OntzorgtTrustoo gaf een goed overzicht van verhuisbedrijven in de regio. De verhuisbedrijven die ik via Trustoo heb aangeschreven reageerden vlot en waren behulpzaam. Ik heb zodoende relatief snel een keuze kunnen maken. Dat ontzorgt. Lees meer...

  Mieke
  16 feb op Trustpilot
 • starstarstarstarstar

  Super handige zoekoptiesSuper handige zoekopties en duidelijke informatie Lees meer...

  Liske
  16 feb op Trustpilot
 • starstarstarstarstar

  Verschillende bedrijven aanboden gekregen, erg prettig om op deze manier de juiste te kunnen vinden. Lees meer...

  Rian uit Waddinxveen
 • starstarstarstarstar

  Geweldig om op deze manier snel met de…Geweldig om op deze manier snel met de juiste vakmensen in aanraking te komen. Lees meer...

  Ilonka
  14 feb op Trustpilot
 • starstarstarstarstar

  Ik kreeg 4 mogelijke partijen en had…Ik kreeg 4 mogelijke partijen en had snel de offertes binnen! Lees meer...

  Ger Waalboer
  13 feb op Trustpilot
 • starstarstarstarstar

  Snelle reactie en keuze uit 3…Snelle reactie en keuze uit 3 mediators.
  Aan de hand van gesprek kan je kiezen uit 1 van de 3.
  Lees meer...

  B.R
  13 feb op Trustpilot
 • starstarstarstarstar

  Prima aanbodHandige eenvoudige uitvraag, snelle reactietijden maar vooral goede professionele aanbieders Lees meer...

  kappie
  11 feb op Trustpilot
 • starstarstarstarstar

  Trusto hebt goed geluisterd en tot…Trusto hebt goed geluisterd en tot dusver kan ik zeggen dat ik ben met de juiste instantie gekoppeld. Lees meer...

  Khushhal Wali
  9 feb op Trustpilot