trustoo.nl logo.png
De beste 675+ Aankoopmakelaars voor jou

Vind een top 10 Aankoopmakelaar in Den Bosch

Kies het type woning
Plaats
aankoopmakelaar.jpg
usp+1
BETROUWBAREen geverifieerde bedrijven
usp+1
VERGELIJK PRIJZENontvang gratis prijsopgaven
usp_3
2.000.000+succesvolle aanvragen

Aankoopmakelaars in Den Bosch vergelijken

Sorteren op
Bekijk de top 10 aankoopmakelaars in Den Bosch met 1358 reviews en een gemiddelde score van 9.3. Vergelijk en ontvang gratis vier offertes.
Alle diensten (53)
Ik wil een bod doen op een woning (53)
Ik zoek een woning (help mij zoeken) (50)
Tip! Prijzen van 4 aankoopmakelaars vergelijken
Vergelijk en bespaar door 4 prijsopgaven van de beste aankoopmakelaars aan te vragen
Tip! 4 prijsopgaven vergelijken
NL Wonen makelaars en taxateurs o.z. B.V..jpg1
5.

NL Wonen makelaars en taxateurs o.z. B.V.

icon
NVM Makelaar
9,4score_fullscore_fullscore_fullscore_fullscore_full (150reviews)

UW HUIS, ONZE PASSIE

OP ZOEK NAAR EEN BETROKKEN, PROFESSIONELE EN TRANSPARANTE MAKELAAR?
Bij NL WONEN kan u terecht voor de verkoop van uw woning, de aankoop van uw toekomstige droomwoning en taxaties.

Wij kennen de stad en regio
NL Wonen ondersteunt en begeleidt je bij de verkoop, koop of taxatie van uw woning. We kennen de huizenmarkt in Den Bosch en omgeving door en door, zijn er al jaren actief en weten wat speelt. We kennen uw wijk, we kennen uw straat. En durven gerust te stellen dat die specifieke kennis flink in uw voordeel is.

Vertrouw als klant van NL Wonen op maatwerk en aandacht. We zijn een betrokken makelaarskantoor in Den Bosch, schakelen snel en zetten jouw belang voortdurend voorop. Neem contact met ons op of loop eens bij ons binnen, in ons kantoor aan de Pettelaarseweg 198a te 's-Hertogenbosch.

Om onze klanten nog meer zekerheid te bieden is NL Wonen aangesloten bij de NVM, het NRVT, het NWWI en zijn wij VastgoedCert-gecertificeerd.

VERKOOP:
U wilt uw huis verkopen. Spannend en leuk! In deze markt is verkopen ‘makkelijk’, maar hoe haal je er nou het maximale uit? Wij weten er wel raad mee, dat blijkt ook uit de positieve reviews hier op FUNDA. We voelen ons betrokken, zonder de zakelijke kant uit het oog te verliezen. Op die manier kan NL Wonen uw huis zo snel mogelijk verkopen tegen de beste prijs en voorwaarden. Met plezier leggen we uit hoe we dat doen.

AANKOOP:
Een aankoopmakelaar van NL Wonen staat u bij van A tot Z. We zijn scherp, ervaren, betrouwbaar en betrokken. Dat merkt u als we uw woonwensen in kaart brengen. We luisteren, vragen door en denken met u mee. Als eenmaal duidelijk is hoe u wilt wonen, gaan we samen op zoek. We starten met een check in onze database. Vaak weten we dat er woningen op de markt komen, voordat ze op Funda staan. Dat werkt in uw voordeel. In de periode die volgt, attenderen wij u op nieuw aanbod.

TAXATIE:
Als u een huis koopt in de regio Den Bosch, heeft u een gevalideerde taxatie nodig voor de hypotheek. Maar ook als de thuissituatie verandert kan het nodig zijn de waarde van uw woning officieel vast te stellen. Denk hierbij aan een scheiding of het fuseren van twee huishoudens. Wist u trouwens dat taxatiekosten fiscaal aftrekbaar zijn en dat u in aanmerking kunt komen voor een lagere hypotheekrente als u veel overwaarde heeft?

We vertellen er graag meer over en kunnen snel een afspraak maken om bij u langs te komen.
...

Gratis en vrijblijvendGratis en vrijblijvend
Pettelaarseweg 198 A, Den Bosch
Laatste review 13-02-2024
22 jaar in bedrijf
Tip! Prijzen van 4 aankoopmakelaars vergelijken
Vergelijk en bespaar door 4 prijsopgaven van de beste aankoopmakelaars aan te vragen
Tip! 4 prijsopgaven vergelijken
Filters
Sorteren op
Type opdracht
Afstand
Trustoo score

Reviews over aankoopmakelaars in Den Bosch

Onze aankoopmakelaars in Den Bosch worden gemiddeld beoordeeld met een 8,9 gebaseerd op in totaal 4.687 reviews uit 11 bronnen
Gemiddelde beoordeling
8,9
starstarstarstarstar_half
starstarstarstarstar

Zeer tevreden over de dienstverlening van NL Wonen. Mark heeft ons niet alleen geholpen bij het vinden van geschikte huizen, hij heeft ook oprecht advies of een huis geschikt is. Daarnaast heeft hij geholpen bij de onderhandelingen. Bijna een jaar later zijn we nog steeds heel tevreden met ons nieuwe huis!
Kan ze zeer aanbevelen.
Update 2024: NL wonen heeft ons inmiddels opnieuw geholpen met de aan en verkoop van onze woning. Opnieuw zeer tevreden!
Lees meer...

David van Brakel op Google
10-01-2024
review_img
NL Wonen makelaars en taxateurs o.z. B.V.
starstarstarstarstar

Jan is vriendelijk in contact, behulpzaam en attent. Lees meer...

Solange
09-12-2023
review_img
Aankoopmakelaar DIRECT
starstarstarstarstar

De bezichtiging van de woning was net zo compleet en goed verzorgd als de video's die zij maken van de aangeboden woningen. Lees meer...

Bernadette Spijkers op Google
20-10-2023
review_img
Carré De Wit makelaardij

Aankoopmakelaar in Den Bosch

Je staat voor misschien wel de grootste uitgave van je leven: het kopen van een huis. Dan wil je natuurlijk de juiste keuze maken en vooral niet te veel betalen. Begrijpelijk dat je een expert inschakelt om je te helpen bij dit belangrijke proces. Een aankoopmakelaar kan je bijstaan bij het vinden en kopen van een huis. Ook alle juridische documenten worden voor je in orde gemaakt. Dat geeft een fijn gevoel in deze spannende periode. Wij hebben de beste makelaars in Den Bosch op een rij gezet.

Wat doet een aankoopmakelaar?

Een aankoopmakelaar kan je bijstaan op verschillende momenten in het koopproces. Je kan ervoor kiezen om vanaf de start van het koopproces een aankoopmakelaar in arm te nemen. Dan kan hij of zij bijvoorbeeld huizen aandragen en meegaan naar bezichtigingen. Maar je kan er ook voor kiezen om pas aan het einde een aankoopmakelaar in te schakelen om de koopakte in orde te maken. De keuze is aan jou. Hieronder hebben we de taken van een aankoopmakelaar voor je op een rij gezet:

 • Zoektocht naar een huis: een aankoopmakelaar heeft veel kennis van de woningmarkt en weet vaak eerder dan jij wanneer huizen in de verkoop komen. Hij of zij kan op basis van jouw wensen geschikte woningen voordragen.
 • Als adviseur mee tijdens een bezichtiging: een aankoopmakelaar weet precies waarop gelet moet worden tijdens een bezichtiging. Zo zie je geen gebreken over het hoofd.
 • Onderhandelen: een aankoopmakelaar kan op basis van de stand van de woningmarkt onderhandelen over een reële prijs.
 • Controle van de koopakte: benieuwd of de koopakte wel klopt? Een aankoopmakelaar controleert dit belangrijke document.

Wat kost een aankoopmakelaar in Den Bosch?

Een aankoopmakelaar kan je helpen om jouw droomhuis te kopen. Hier staat natuurlijk wel een vergoeding tegenover. Over het algemeen zijn er twee manieren waarop de kosten van een aankoopmakelaar in Den Bosch berekend kunnen worden:

Een vast tarief

Het grote voordeel van een vast tarief is dat je niet voor verrassingen komt te staan op het moment dat je moet afrekenen. Tarieven verschillen per makelaarskantoor in Den Bosch en hangen onder andere af van het werk waar je een aankoopmakelaar voor inschakelt. Logischerwijs kost het meer geld als je het hele proces een aankoopmakelaar inschakelt dan wanneer je alleen de koopakte in orde laat maken. Vraag altijd na welke kosten er zijn inbegrepen bij het vaste tarief.

Een percentage van de verkoopprijs

Een groot deel van de makelaarskantoren in Den Bosch bepaalt hun kosten aan de hand van een percentage van de uiteindelijke verkoopprijs. Dit wordt ook wel courtage genoemd. Een percentage tussen de 1% en 2% van de verkoopprijs is normaal in makelaarsland. Bedenk dus vooraf wat jouw budget voor een huis is en bereken daar 1% of 2% over om de kosten van een aankoopmakelaar vast te stellen. Op die manier kan je ook goed bekijken of het loont om een vast tarief af te spreken of juist courtage.

Waarom een aankoopmakelaar?

Je hebt geen aankoopmakelaar nodig om een huis te kopen. Maar, realiseer je dan wel dat je zelf op zoek moet naar woningen. Hiervoor kan je het beste zowel het woningaanbod op Funda als de social media kanalen en websites van makelaars in Den Bosch in de gaten houden. Dat kan een tijdrovende klus zijn. Een aankoopmakelaar weet welke woningen in de verkoop komen en houdt het aanbod goed in de gaten. Zo kan er op tijd worden geschakeld en kan jij een bezichtiging inplannen voor jouw droomhuis.

Heb je al vaak achter het net gevist? Ook dan kan het handig zijn om een aankoopmakelaar in te schakelen. Op basis van kennis en ervaring kunnen aankoopmakelaars een goede inschatting maken van de waarde van een woning. Zo voorkom je dat je een veel te hoog bedrag betaalt waar je later wellicht spijt van krijgt.

Ten slotte kijkt een aankoopmakelaar zakelijk naar de woning. Als huizenzoeker kan je helemaal verliefd worden op een woning en overal ‘doorheen kijken’. Een aankoopmakelaar kan een realistisch advies geven over de staat van het huis, de buurt en de toekomstige ontwikkelingen. De makelaar is niet emotioneel betrokken bij het koopproces en kan daardoor een objectief advies uitbrengen.

Trustoo geeft je een top 10 van de beste aankoopmakelaars in Den Bosch. Op zoek naar een ander soort makelaar in Den Bosch, zoals eenverkoopmakelaar, verhuurmakelaar of taxateur? Ook voor huur, verkoop en taxatie van een woning vind je bij ons snel de juiste specialist.

Lees meer...

Hoe het werkt

Op zoek naar de meest geschikte aankoopmakelaar voor jouw opdracht? Bij Trustoo vraag je gratis en vrijblijvend voorstellen op bij de beste aankoopmakelaars in Den Bosch.

De beste {{nameProviders}} {{inCity}}

De beste aankoopmakelaars in Den Bosch

We laten de beste aankoopmakelaars zien die actief zijn in Den Bosch. Filter op het juiste specialisme en kies zelf welke aankoopmakelaar jou het meeste aanspreekt.

Bekijk de beste bedrijven in je buurt

Beschrijf je opdracht

Laat met enkele klikken weten wat je zoekt. Je verstuurt de opdracht veilig, direct en gratis naar maximaal 4 uitgekozen aankoopmakelaars.

Vergelijk prijzen

Vergelijk prijzen

Ontvang prijsopgaven van de aankoopmakelaars die je het meest aanspreken. De meeste aankoopmakelaars reageren binnen 24 uur. Vind de beste aankoopmakelaar met de beste prijs.

Laat de opdracht uitvoeren

Laat de opdracht uitvoeren

Kies de beste aankoopmakelaar voor jouw opdracht. Tevreden? Schrijf een review zodat we ook bezoekers na jou het beste advies kunnen geven.

Wat kost een aankoopmakelaar in Den Bosch?

Een aankoopmakelaar kost gemiddeld tussen de 1500,- en5500,- Een aankoopmakelaar mag zelf de tarieven bepalen, vraag daarom vooraf een offerte aan. Wat een aankoopmakelaar kost heeft ook te maken met wat jouw specifieke wensen zijn.

1000
1500
5500
10000

Veelgestelde vragen

Heb je vragen over aankoopmakelaars in Den Bosch of wil je meer weten over wat een aankoopmakelaar doet? Bij Trustoo staan we klaar om je te helpen. Hieronder vind je de antwoorden op de meestgestelde vragen over aankoopmakelaars.

Hoe kies je een aankoopmakelaar?

Waarom een aankoopmakelaar?

Wat kost een aankoopmakelaar?

Wat doet een aankoopmakelaar?

Wat is een aankoopmakelaar?

Wat anderen zeggen over Trustoo

 • starstarstarstarstar

  Zoals reeds boven vermeld, de keuzemogelijkheden tav verschillende bedrijven alsmede de snelle reactie na mijn aanvraag. Lees meer...

  Bert uit Alkmaar
 • starstarstarstarstar

  Fijn dat je maar 1 keer in hoeft te typen wat je nodig hebt. Daarna gemakkelijk schilders te selecteren. Alle schilders namen zelf contact op en kwamen op korte termijn kijken. Ook handig dat je via Trustoo alle gegevens van elkaar hebt en elkaar gemakkelijk kunt berichten. Lees meer...

  Margreet uit Vught
 • starstarstarstarstar

  OntzorgtTrustoo gaf een goed overzicht van verhuisbedrijven in de regio. De verhuisbedrijven die ik via Trustoo heb aangeschreven reageerden vlot en waren behulpzaam. Ik heb zodoende relatief snel een keuze kunnen maken. Dat ontzorgt. Lees meer...

  Mieke
  16 feb op Trustpilot
 • starstarstarstarstar

  Super handige zoekoptiesSuper handige zoekopties en duidelijke informatie Lees meer...

  Liske
  16 feb op Trustpilot
 • starstarstarstarstar

  Verschillende bedrijven aanboden gekregen, erg prettig om op deze manier de juiste te kunnen vinden. Lees meer...

  Rian uit Waddinxveen
 • starstarstarstarstar

  Geweldig om op deze manier snel met de…Geweldig om op deze manier snel met de juiste vakmensen in aanraking te komen. Lees meer...

  Ilonka
  14 feb op Trustpilot
 • starstarstarstarstar

  Ik kreeg 4 mogelijke partijen en had…Ik kreeg 4 mogelijke partijen en had snel de offertes binnen! Lees meer...

  Ger Waalboer
  13 feb op Trustpilot
 • starstarstarstarstar

  Snelle reactie en keuze uit 3…Snelle reactie en keuze uit 3 mediators.
  Aan de hand van gesprek kan je kiezen uit 1 van de 3.
  Lees meer...

  B.R
  13 feb op Trustpilot
 • starstarstarstarstar

  Prima aanbodHandige eenvoudige uitvraag, snelle reactietijden maar vooral goede professionele aanbieders Lees meer...

  kappie
  11 feb op Trustpilot
 • starstarstarstarstar

  Trusto hebt goed geluisterd en tot…Trusto hebt goed geluisterd en tot dusver kan ik zeggen dat ik ben met de juiste instantie gekoppeld. Lees meer...

  Khushhal Wali
  9 feb op Trustpilot