trustoo.nl logo.png
De beste 675+ Aankoopmakelaars voor jou

Vind een top 10 Aankoopmakelaar in Amersfoort

Kies het type woning
Plaats
aankoopmakelaar.jpg
usp+1
BETROUWBAREen geverifieerde bedrijven
usp+1
VERGELIJK PRIJZENontvang gratis prijsopgaven
usp_3
2.000.000+succesvolle aanvragen

Aankoopmakelaars in Amersfoort vergelijken

Sorteren op
Bekijk de top 10 aankoopmakelaars in Amersfoort met 775 reviews en een gemiddelde score van 9.5. Vergelijk en ontvang gratis vier offertes.
Alle diensten (64)
Ik wil een bod doen op een woning (64)
Ik zoek een woning (help mij zoeken) (63)
Tip! Prijzen van 4 aankoopmakelaars vergelijken
Vergelijk en bespaar door 4 prijsopgaven van de beste aankoopmakelaars aan te vragen
Tip! 4 prijsopgaven vergelijken
Hunink & Holtrigter Woning- en bedrijfsmakelaars Amersfoort.jpg52
6.

Hunink & Holtrigter Woning- en bedrijfsmakelaars Amersfoort

icon
10% korting op de courtage
NVM Makelaar
9,3score_fullscore_fullscore_fullscore_fullscore_full (15reviews)

Hunink & Holtrigter is een gerenommeerd makelaarskantoor met een diepgaande kennis van de woningmarkt in Amersfoort en omgeving. Wij bieden een breed scala aan diensten, waaronder aankoop, verkoop, huur, verhuur en taxaties van zowel woningen als bedrijfspanden. Onze benadering is persoonlijk en betrokken, met een informele, heldere communicatie en volledige aandacht voor uw wensen en behoeften.

Onze aankoopmakelaar zorgt ervoor dat u niet achter het net vist en blijft objectief, zodat u uw wensen niet uit het oog verliest. Wij bieden begeleiding en objectief advies tijdens het gehele aankoopproces. Ook als verkoopmakelaar zetten we ons in om uw woning onder de beste voorwaarden en voor de beste prijs te verkopen. We hanteren een creatieve aanpak en een verkoopstrategie op maat.

Daarnaast kunnen we u ook bijstaan bij de verhuur van uw woning of bedrijfspand. We brengen uw pand optimaal onder de aandacht van potentiële huurders en kunnen de financiële screening van potentiële huurders verzorgen.

Als erkend taxateur verzorgen we onafhankelijke en complete NWWI taxatierapporten van onroerend goed. We leveren altijd een gevalideerd taxatierapport dat voldoet aan bepaalde kwaliteitseisen.

Bent u geïnteresseerd in onze diensten? Neem dan contact met ons op voor een gratis en vrijblijvende offerte.
...

Gratis en vrijblijvendGratis en vrijblijvend
Utrechtseweg 35, Amersfoort
Laatste review 14-02-2024
033-2034130
Tip! Prijzen van 4 aankoopmakelaars vergelijken
Vergelijk en bespaar door 4 prijsopgaven van de beste aankoopmakelaars aan te vragen
Tip! 4 prijsopgaven vergelijken
Filters
Sorteren op
Type opdracht
Afstand
Trustoo score

Reviews over aankoopmakelaars in Amersfoort

Onze aankoopmakelaars in Amersfoort worden gemiddeld beoordeeld met een 9,1 gebaseerd op in totaal 5.004 reviews uit 9 bronnen
Gemiddelde beoordeling
9,1
starstarstarstarstar_half
starstarstarstarstar

During my house search, we have worked with Mr. Kadir and he was extremely helpful during those stressful times. The way he communicated with us, his helpfulness and also his quick responses made the house search way easier. After searching for a house for at most a week, we have finally found a place in Amsterdam and I am thankful to Mr. Kadir and to all other RE/MAX workers for making the impossible possible for us (which is of course finding a house in Amsterdam). If I ever need assistance for housing I would definitely work with them again. Lees meer...

Sila Nur Dede
13-02-2024
review_img
Makelaar Kadir Erol - RE/MAX Gildenhof
starstarstarstarstar

Lylian heeft mij geholpen bij de aankoop van een woning. Eerlijk, snel en deskundig! Een fijne hele sparringspartner. Bedankt! Lees meer...

Lisa W op Google
06-02-2024
review_img
Comma Vastgoed B.V.
starstarstarstarstar

Fred heeft ons ontzettend goed geholpen met het zoeken van een huis. Door Fred in te schakelen zijn we een stuk sneller dan verwacht aan een huis gekomen, waarbij het ook erg fijn was hoe nauwkeurig hij tijdens de bezichtiging naar de woning keek. Bedankt Fred! Lees meer...

Marinke Timmer op Google
12-01-2024
review_img
Fred de Bas Makelaardij
starstarstarstarstar

Goede begeleiding bij verkoop en aankoop van onze oude en nieuwe woning. Lees meer...

Stephanie
14-12-2023
review_img
Hunink & Holtrigter Woning- en bedrijfsmakelaars Amersfoort
starstarstarstarstar

Renting a house from abroad seemed like an impossible mission, but Robert made it happen. He was very easy to communicate with, understood our preferences and guided us through the application. He saved us a lot of time and efforts as we were completely spared of the struggle hunting for place to rent. Highly recommended! Lees meer...

Juraj
24-11-2023
review_img
iQ Makelaars amersfoort
starstarstarstarstar

Fulco maakt waar wat op de site staat, hij is goed bereikbaar, reageert snel, doet nergens moeilijk over en regelt een hoop. We hebben de volledigste service gekozen en die betaalt zich terug door goede onderhandelingen, goede adviezen en alles dat ons uit handen genomen wordt. Omdat we geen auto hebben en de verste notaris de voordeligste is rijdt hij ons daar zonder enig belang heen, met andere woorden, hier zit je goed. Lees meer...

Jen van Horen
16-11-2023
review_img
Hoekschoeman makelaars

Aankoopmakelaar in Amersfoort

Je staat voor misschien wel de grootste uitgave van je leven: het kopen van een huis. Dan wil je natuurlijk de juiste keuze maken en vooral niet te veel betalen. Begrijpelijk dat je een expert inschakelt om je te helpen bij dit belangrijke proces. Een aankoopmakelaar kan je bijstaan bij het vinden en kopen van een huis. Ook alle juridische documenten worden voor je in orde gemaakt. Dat geeft een fijn gevoel in deze spannende periode. Wij hebben de beste makelaars in Amersfoort op een rij gezet.

Wat doet een aankoopmakelaar?

Een aankoopmakelaar kan je bijstaan op verschillende momenten in het koopproces. Je kan ervoor kiezen om vanaf de start van het koopproces een aankoopmakelaar in arm te nemen. Dan kan hij of zij bijvoorbeeld huizen aandragen en meegaan naar bezichtigingen. Maar je kan er ook voor kiezen om pas aan het einde een aankoopmakelaar in te schakelen om de koopakte in orde te maken. De keuze is aan jou. Hieronder hebben we de taken van een aankoopmakelaar voor je op een rij gezet:

 • Zoektocht naar een huis: een aankoopmakelaar heeft veel kennis van de woningmarkt en weet vaak eerder dan jij wanneer huizen in de verkoop komen. Hij of zij kan op basis van jouw wensen geschikte woningen voordragen.
 • Als adviseur mee tijdens een bezichtiging: een aankoopmakelaar weet precies waarop gelet moet worden tijdens een bezichtiging. Zo zie je geen gebreken over het hoofd.
 • Onderhandelen: een aankoopmakelaar kan op basis van de stand van de woningmarkt onderhandelen over een reële prijs.
 • Controle van de koopakte: benieuwd of de koopakte wel klopt? Een aankoopmakelaar controleert dit belangrijke document.

Wat kost een aankoopmakelaar in Amersfoort?

Een aankoopmakelaar kan je helpen om jouw droomhuis te kopen. Hier staat natuurlijk wel een vergoeding tegenover. Over het algemeen zijn er twee manieren waarop de kosten van een aankoopmakelaar in Amersfoort berekend kunnen worden:

Een vast tarief

Het grote voordeel van een vast tarief is dat je niet voor verrassingen komt te staan op het moment dat je moet afrekenen. Tarieven verschillen per makelaarskantoor in Amersfoort en hangen onder andere af van het werk waar je een aankoopmakelaar voor inschakelt. Logischerwijs kost het meer geld als je het hele proces een aankoopmakelaar inschakelt dan wanneer je alleen de koopakte in orde laat maken. Vraag altijd na welke kosten er zijn inbegrepen bij het vaste tarief.

Een percentage van de verkoopprijs

Een groot deel van de makelaarskantoren in Amersfoort bepaalt hun kosten aan de hand van een percentage van de uiteindelijke verkoopprijs. Dit wordt ook wel courtage genoemd. Een percentage tussen de 1% en 2% van de verkoopprijs is normaal in makelaarsland. Bedenk dus vooraf wat jouw budget voor een huis is en bereken daar 1% of 2% over om de kosten van een aankoopmakelaar vast te stellen. Op die manier kan je ook goed bekijken of het loont om een vast tarief af te spreken of juist courtage.

Waarom een aankoopmakelaar?

Je hebt geen aankoopmakelaar nodig om een huis te kopen. Maar, realiseer je dan wel dat je zelf op zoek moet naar woningen. Hiervoor kan je het beste zowel het woningaanbod op Funda als de social media kanalen en websites van makelaars in Amersfoort in de gaten houden. Dat kan een tijdrovende klus zijn. Een aankoopmakelaar weet welke woningen in de verkoop komen en houdt het aanbod goed in de gaten. Zo kan er op tijd worden geschakeld en kan jij een bezichtiging inplannen voor jouw droomhuis.

Heb je al vaak achter het net gevist? Ook dan kan het handig zijn om een aankoopmakelaar in te schakelen. Op basis van kennis en ervaring kunnen aankoopmakelaars een goede inschatting maken van de waarde van een woning. Zo voorkom je dat je een veel te hoog bedrag betaalt waar je later wellicht spijt van krijgt.

Ten slotte kijkt een aankoopmakelaar zakelijk naar de woning. Als huizenzoeker kan je helemaal verliefd worden op een woning en overal ‘doorheen kijken’. Een aankoopmakelaar kan een realistisch advies geven over de staat van het huis, de buurt en de toekomstige ontwikkelingen. De makelaar is niet emotioneel betrokken bij het koopproces en kan daardoor een objectief advies uitbrengen.

Trustoo geeft je een top 10 van de beste aankoopmakelaars in Amersfoort. Op zoek naar een ander soort makelaar in Amersfoort, zoals eenverkoopmakelaar, verhuurmakelaar of taxateur? Ook voor huur, verkoop en taxatie van een woning vind je bij ons snel de juiste specialist.

Lees meer...

Hoe het werkt

Op zoek naar de meest geschikte aankoopmakelaar voor jouw opdracht? Bij Trustoo vraag je gratis en vrijblijvend voorstellen op bij de beste aankoopmakelaars in Amersfoort.

De beste {{nameProviders}} {{inCity}}

De beste aankoopmakelaars in Amersfoort

We laten de beste aankoopmakelaars zien die actief zijn in Amersfoort. Filter op het juiste specialisme en kies zelf welke aankoopmakelaar jou het meeste aanspreekt.

Bekijk de beste bedrijven in je buurt

Beschrijf je opdracht

Laat met enkele klikken weten wat je zoekt. Je verstuurt de opdracht veilig, direct en gratis naar maximaal 4 uitgekozen aankoopmakelaars.

Vergelijk prijzen

Vergelijk prijzen

Ontvang prijsopgaven van de aankoopmakelaars die je het meest aanspreken. De meeste aankoopmakelaars reageren binnen 24 uur. Vind de beste aankoopmakelaar met de beste prijs.

Laat de opdracht uitvoeren

Laat de opdracht uitvoeren

Kies de beste aankoopmakelaar voor jouw opdracht. Tevreden? Schrijf een review zodat we ook bezoekers na jou het beste advies kunnen geven.

Wat kost een aankoopmakelaar in Amersfoort?

Een aankoopmakelaar kost gemiddeld tussen de 1500,- en5500,- Een aankoopmakelaar mag zelf de tarieven bepalen, vraag daarom vooraf een offerte aan. Wat een aankoopmakelaar kost heeft ook te maken met wat jouw specifieke wensen zijn.

1000
1500
5500
10000

Veelgestelde vragen

Heb je vragen over aankoopmakelaars in Amersfoort of wil je meer weten over wat een aankoopmakelaar doet? Bij Trustoo staan we klaar om je te helpen. Hieronder vind je de antwoorden op de meestgestelde vragen over aankoopmakelaars.

Hoe kies je een aankoopmakelaar?

Waarom een aankoopmakelaar?

Wat kost een aankoopmakelaar?

Wat doet een aankoopmakelaar?

Wat is een aankoopmakelaar?

Wat anderen zeggen over Trustoo

 • starstarstarstarstar

  Zoals reeds boven vermeld, de keuzemogelijkheden tav verschillende bedrijven alsmede de snelle reactie na mijn aanvraag. Lees meer...

  Bert uit Alkmaar
 • starstarstarstarstar

  Fijn dat je maar 1 keer in hoeft te typen wat je nodig hebt. Daarna gemakkelijk schilders te selecteren. Alle schilders namen zelf contact op en kwamen op korte termijn kijken. Ook handig dat je via Trustoo alle gegevens van elkaar hebt en elkaar gemakkelijk kunt berichten. Lees meer...

  Margreet uit Vught
 • starstarstarstarstar

  OntzorgtTrustoo gaf een goed overzicht van verhuisbedrijven in de regio. De verhuisbedrijven die ik via Trustoo heb aangeschreven reageerden vlot en waren behulpzaam. Ik heb zodoende relatief snel een keuze kunnen maken. Dat ontzorgt. Lees meer...

  Mieke
  16 feb op Trustpilot
 • starstarstarstarstar

  Super handige zoekoptiesSuper handige zoekopties en duidelijke informatie Lees meer...

  Liske
  16 feb op Trustpilot
 • starstarstarstarstar

  Verschillende bedrijven aanboden gekregen, erg prettig om op deze manier de juiste te kunnen vinden. Lees meer...

  Rian uit Waddinxveen
 • starstarstarstarstar

  Geweldig om op deze manier snel met de…Geweldig om op deze manier snel met de juiste vakmensen in aanraking te komen. Lees meer...

  Ilonka
  14 feb op Trustpilot
 • starstarstarstarstar

  Ik kreeg 4 mogelijke partijen en had…Ik kreeg 4 mogelijke partijen en had snel de offertes binnen! Lees meer...

  Ger Waalboer
  13 feb op Trustpilot
 • starstarstarstarstar

  Snelle reactie en keuze uit 3…Snelle reactie en keuze uit 3 mediators.
  Aan de hand van gesprek kan je kiezen uit 1 van de 3.
  Lees meer...

  B.R
  13 feb op Trustpilot
 • starstarstarstarstar

  Prima aanbodHandige eenvoudige uitvraag, snelle reactietijden maar vooral goede professionele aanbieders Lees meer...

  kappie
  11 feb op Trustpilot
 • starstarstarstarstar

  Trusto hebt goed geluisterd en tot…Trusto hebt goed geluisterd en tot dusver kan ik zeggen dat ik ben met de juiste instantie gekoppeld. Lees meer...

  Khushhal Wali
  9 feb op Trustpilot