trustoo.nl logo.png
De beste 1950+ Schilders voor jou

Vind een top 10 Schilder bij jou in de buurt

Selecteer de dienst die je nodig hebt
Plaats
schilder.jpg
usp+1
BETROUWBAREen geverifieerde bedrijven
usp+1
VERGELIJK PRIJZENontvang gratis prijsopgaven
usp_3
2.200.000+succesvolle aanvragen

Alle schilders in Nederland vergelijken

Sorteren op
Bekijk de top 10 beste schilders in Nederland met in totaal 0 reviews en een gemiddelde Trustoo-score van -. Bekijk, vergelijk & bespaar.
Alle diensten
Schilderwerk Buiten
Schilderwerk Binnen
Behangen

0 bedrijven gevonden

Filters
Sorteren op
Opdracht
Trustoo score

Over schilders bij jou in de buurt

Trustoo biedt jou een uitgebreid overzicht van de beste en meest professionele schilder in Nederland, zodat jij eenvoudig de juiste keuze kunt maken. Strak in de lak met de beste schilders in uw regio.

In Nederland kan je schilders vinden voor al je schilderwerk. Het werk van de schilder begint bij het vaststellen van de ondergrond en het type verf. Vervolgens gaat de schilder het schilderwerk opmeten, afplakken, opschuren, afdekken en tot slot verven. Een schilder kan zowel binnen als buiten je schilderwerk onderhouden of opnieuw laten schilderen.

 • Schilderwerk binnen: binnenschilderwerk, zoals deuren en kozijnen, moeten eens in de 7 á 10 jaar onderhouden worden. Een binnenschilder heeft verschillende manieren van schilderen, zoals sausen en spuiten.
 • Schilderwerk buiten: buitenschilderwerk, zoals de kozijnen en dakkapel, moeten eens in de 4 á 5 jaar onderhouden worden. Vaak zijn de kosten van een buitenschilder hoger door het gebruik van steigers, ladders en speciale buitenverf.

In Nederland hebben wij NaN goede schilders gevonden. De schilders in Nederland hebben een gemiddelde Trustoo-score van een -. Welke schilder je ook kiest, via Trustoo maak je een goede keuze voor jouw schilderwerk. We kunnen je ook helpen door direct prijsopgaven aan te vragen bij verschillende schilders. Zo kan je eenvoudig de schilders vergelijken en het schilderbedrijf kiezen dat bij jou past.

Lees meer...

Hoe het werkt

Op zoek naar de meest geschikte schilder voor jouw opdracht? Bij Trustoo vraag je gratis en vrijblijvend voorstellen op bij de beste schilders bij jou in de buurt.

De beste {{nameProviders}} {{inCity}}

De beste schilders bij jou in de buurt

We laten de beste schilders zien die actief zijn bij jou in de buurt. Filter op het juiste specialisme en kies zelf welke schilder jou het meeste aanspreekt.

Bekijk de beste bedrijven in je buurt

Beschrijf je opdracht

Laat met enkele klikken weten wat je zoekt. Je verstuurt de opdracht veilig, direct en gratis naar maximaal 4 uitgekozen schilders.

Vergelijk prijzen

Vergelijk prijzen

Ontvang prijsopgaven van de schilders die je het meest aanspreken. De meeste schilders reageren binnen 24 uur. Vind de beste schilder met de beste prijs.

Laat de opdracht uitvoeren

Laat de opdracht uitvoeren

Kies de beste schilder voor jouw opdracht. Tevreden? Schrijf een review zodat we ook bezoekers na jou het beste advies kunnen geven.

Wat kost een schilder?

Een schilder kost per uur tussen de Een schilder mag zelf de tarieven bepalen, vraag daarom vooraf een offerte aan. Wat een schilder kost heeft ook te maken met wat jouw specifieke wensen zijn.

30
40
45
55

Veelgestelde vragen

Zit je met vragen over schilders in Nederland of wil je meer inzicht krijgen in hun werkzaamheden? Bij Trustoo staan we klaar om je te helpen. Hieronder vind je de antwoorden op de meestgestelde vragen over schilders die via ons platform hun diensten aanbieden.

Hoe kies ik een betrouwbare schilder?

Wat doet een schilder?

Wat kost een schilder in Nederland?

Wat is het uurtarief van een goede schilder?

Wat zijn de kosten van buitenwerk schilderen?

Waar moet u op letten bij een schilders-offerte?

Wanneer het schilderwerk onderhouden?

De beste schilder in Nederland?

Wat anderen zeggen over Trustoo

 • starstarstarstarstar

  ... ... ... ... ... ... ... ... ... Lees meer...

  ... ... ... ... ... ... ... ... ...
 • starstarstarstarstar

  ... ... ... ... ... ... ... ... ... Lees meer...

  ... ... ... ... ... ... ... ... ...
 • starstarstarstarstar

  ... ... ... ... ... ... ... ... ... Lees meer...

  ... ... ... ... ... ... ... ... ...