Kruipruimte isoleren

Vind een top 10 isolatiebedrijf bij jou in de buurt
Mijn locatie
isolatie.jpg
usp+1
BETROUWBAREen geverifieerde bedrijven
usp+1
VERGELIJK PRIJZENontvang gratis prijsopgaven
usp_3
2.000.000+succesvolle aanvragen

Bekijk onze top 10 isolatiebedrijven voor het isoleren van een kruipruimte

Bekijk op Trustoo de top 10 isolatiebedrijven voor het isoleren van een kruipruimte. Ontvang volledig gratis en vrijblijvend 4 offertes binnen 1 minuut.

Lees meer...

Kruipruimte isoleren

Het isoleren van je kruipruimte biedt tal van voordelen. Ten eerste kan vloerisolatie in de kruipruimte je helpen om energie te besparen. Het houdt de warmte beter vast, waardoor je minder hoeft te stoken. Daarnaast kan het ook helpen om vochtproblemen te voorkomen. Trustoo helpt je bij het vinden van het juiste isolatiebedrijf.

Besparing door kruipruimteisolatie

Het isoleren van je kruipruimte kan leiden tot een flinke besparing. Je kunt tot wel vijftien procent op je energierekening besparen. Het is dus zeker de moeite waard om te overwegen.

Nadelen van kruipruimte isoleren

Hoewel het isoleren van je kruipruimte veel voordelen heeft, zijn er ook enkele nadelen. Het kan bijvoorbeeld een flinke investering zijn. Ook kan het zijn dat je huis minder goed ventileert als de kruipruimte is geïsoleerd.

Vloerisolatie kruipruimte of bodemisolatie?

Beschik je over een kruipruimte die minimaal 35 cm hoog is? In dat geval is het optimale om isolatiemateriaal aan te brengen aan de onderzijde van de vloer via de kruipruimte. Is je kruipruimte minder dan 35 cm hoog en is het niet mogelijk deze uit te graven? Dan kan bodemisolatie een goede oplossing zijn. Bodemisolatie is een specifieke vorm van kruipruimteisolatie. Het houdt in dat de bodem van de kruipruimte wordt geïsoleerd, in plaats van de vloer. Houdt er wel rekening mee dat hiermee minder energie wordt bespaard dan bij vloerisolatie.

Vergelijk offertes via Trustoo

Het isoleren van je kruipruimte is een belangrijke beslissing. Het is daarom belangrijk om goed geïnformeerd te zijn. Bij Trustoo maken we het je gemakkelijk om de juiste keuze te maken. Je kunt bij ons vier offertes aanvragen van lokale isolatiebedrijven. Zo kun je gemakkelijk de prijzen en diensten vergelijken.

Reviews over isolatiebedrijven

Onze isolatiebedrijven worden gemiddeld beoordeeld met een 8,9 gebaseerd op in totaal 21.569 reviews uit 14 bronnen
Gemiddelde beoordeling
8,9
starstarstarstarstar_half
starstarstarstarstar

Zeer positief over dit bedrijf, Altijd goed contact mee en handelt zeer snel en communiceert altijd met je en houdt je goed op de hoogte! Denkt ook goed met je mee en als iets misschien beter op een andere manier kan dan laat hij dat ook weten. Lees meer...

Gertjan
06-02-2024
review_img
IkWilIsolatie
starstarstarstarstar

Snel geholpen en veel een hele mooi prijs geïsoleerd. Aanrader Lees meer...

Eduke de Boer op Google
23-01-2024
review_img
de Vries Isolatietechniek
starstarstarstarstar

Ik wilde mijn dak isoleren en de spouwmuren laten isoleren. Ik had een afspraak gemaakt om het daarover te hebben. Ze leggen alles netjes uitgebreid en goed uit, vergeleken met andere bedrijven. het personeel is heel vriendelijk die langs zijn geweest bij mij. Ik zou iedereen Mijn Groene Woning BV adviseren. Het is een top bedrijf. Lees meer...

Dirk
06-01-2024
review_img
Mijn Groene Woning
starstarstarstarstar

Hier moet je zijn voor spouwmuurisolatie!
Fantastisch bedrijf! Al bij het opmaken van de offerte had ik er een heel goed gevoel bij. Deze partij met een grote partij in Nederland vergeleken en dit voelde veel beter. In ons oude jaren 30 huis moesten we even een creatieve oplossing vinden voor de ventilatie onder de vloer en het plaatsen van de spouwborstels. Hier hebben ze echt de tijd voor genomen en het contact hierover via de mail was ook hee fijn.
Een fijne oplossing gevonden en uiteindelijk super tevreden. De mannen hebben op een natte dag gewerkt en alles heel zorgvuldig uitgevoerd. Ook hebben ze alles netjes achtergelaten. Je krijgt ook genoeg info over de ISDE subsidie aanvraag wat het proces echt een stuk makkelijker maakt.
Zeer tevreden en zou deze partij zeker aanraden!
Lees meer...

Enid Duut op Google
04-01-2024
review_img
Isolatie in huis B.V.
starstarstarstarstar

Prima bedrijf. Komt afspraken na. Werken snel en netjes Lees meer...

Ferry Ekkelenkamp
24-11-2023
review_img
pro-isolatie
starstarstarstarstar

Communicatie, advies en uitvoering verliepen uitstekend! Lees meer...

V. de Raad
29-08-2023
review_img
Kroon Isolatiegroep