Terug naar de top 10
Ben je eigenaar van dit bedrijf?

Snijder Schilderwerken BV

Oostwal 6, Urk
9 jaar in bedrijf
9,0 (21)
Vraag prijs en beschikbaarheid aan bij Snijder Schilderwerken BV
Gratis en vrijblijvend
Of neem contact op via:
Over Snijder Schilderwerken BV:

Snijder Schilderwerken staat voor strategisch totaalonderhoud. Dit betekent dat wij tevoren precies per object kunnen berekenen welke aanpak op de lange duur het meest verantwoord is. En ook welke aanpak op korte termijn het meest voordelig lijkt. Het is maar net wat u wilt. Offertes van Snijder schilderwerken bevatten nooit onverwachte uitsluitingen en zijn altijd optimaal gespecificeerd. Evenals u houden ook wij niet van "verrassingen".

Daarom hebben wij alle voor totaalonderhoud vereiste disciplines in huis. Bouw, renovatie, schilderwerk, gevelreiniging, klein timmerwerk, houtrot in de breedste zin van het woord, het schrijven van zeer gespecificeerde scenario's met bijvoorbeeld een bepaalde netto contante waarde aan het eind van die periode als uitgangspunt... wat er ook gedaan moet worden, Snijder Schilderwerken wil het tot in detail beter. Snijder Schilderwerk en totaalonderhoud levert professionele diensten aan zowel bedrijven als particulieren. Wij leveren gegarandeerd ambachtelijk schilderwerk voor een goede prijs, en streven er constant naar de klant tevreden achter te laten na elke klus, want een tevreden klant betekent voor ons méér dan alleen terugkerende klant
Lees meer...
Diensten
vliesbehang
Gevel
Buiten
Binnen
Renovatie
Behangen
In overleg met schilder / Weet ik nog niet
Sauzen (verfrol)
Schilderwerk Binnen
Schilderwerk Buiten
Ervaring & vakmanschap
9 jaar in bedrijf
21 beoordelingen
15 medewerkers
Lid van
OnderhoudNL

Reviews over Snijder Schilderwerken BV
info_outline

5star
57%
4star
38%
3star
5%
2star
0%
1star
0%

Neem contact op met deze schilder

Vraag prijs en beschikbaarheid aan bij Snijder Schilderwerken BV
Gratis en vrijblijvend
Vergelijkbare schilders in de buurt
Wij gebruiken cookies om uw ervaring te verbeteren en te personaliseren. Door het gebruik van deze site, gaat u akkoord met onze cookies.