Prijsbewuste Uitvaart

Altijd de scherpste prijs
Ambachtshof 22, Dronten
5 jaar in bedrijf
TOP PRO
9,9 (22)
Vraag prijs en beschikbaarheid aan bij Prijsbewuste Uitvaart
Gratis en vrijblijvend
Of neem contact op via:
Over Prijsbewuste Uitvaart:
Wat goed is om te weten is het feit dat een waardige uitvaart niet zit in een groot budget. Wij staan te allen tijde klaar voor u als familie.
Niet iedereen heeft de mogelijkheid om financieel gezien een grote uitvaart uit te laten voeren. Nooit mag de financiële situatie leidend zijn. Elk mens verdient een waardig afscheid. Wij richten ons op de families die onze hulp in alle opzichten kunnen gebruiken. Wij beschikken over een ruime keuze aan kisten van hoge kwaliteit. Wij hebben een ruime keuze home-style kaarten. Daarnaast is het mogelijk tegen een kleine vergoeding uw kaart te laten ontwerpen. Drukwerk hebben we in eigen beheer waardoor de lijntjes kort zijn als de kaarten snel geleverd moeten worden. Kosteloos maken wij voor u een een pagina aan op onze website om online te condoleren. Zo kan een ieder die u of uw dierbare liefheeft een bericht achterlaten. Geef het bij ons aan wanneer wij een pagina aan mogen maken.
Prijsbewuste Uitvaart wil graag aansluiten bij de wensen van de familie. We onderscheiden ons in het leveren van een aantal diverse uitvaartpakketten tegen een verantwoorde prijs. De wegwijzers zijn jullie, en wij volgen. Ook wanneer jullie het fijn vinden dat wij het voortouw nemen is dat uiteraard geen enkel probleem. Ons doel is jullie als familie ter zijde staan, tegen een tarief wat past bij jullie portemonnee.
Het speerpunt van Prijsbewuste Uitvaart: Een ieder wordt eerbiedwaardig en gelijkwaardig behandeld. Hierbij kijken wij niet naar geloofsovertuiging, financiële situaties of achtergronden. In deze tijd waarin we leven speelt geld een steeds grotere rol. In ons werk lopen we steeds meer mensen tegen het lijf die tot groot verdriet niet de uitvaart neer kunnen zetten zoals ze graag gewild hadden. Het mag volgens ons nooit zo zijn dat iemand met een minder of amper gevulde portemonnee een minder georganiseerde uitvaart krijgt dan iemand die op het financiële vlak geen zorgen heeft. Wij willen samen met u kijken wat er kan in plaats van wat er niet kan. Mocht blijken dat uw wensen niet passen bij het budget wat er is op dat moment dan kunnen wij kijken of we dat anders op kunnen lossen. Overal zijn mogelijkheden voor. Wij denken oplossingsgericht met altijd de overledene in ogenschouw nemend.
Niet alles hoeft duur te zijn, denk daarbij eens aan een rouwboeket, krans of bloemstuk. U kunt kiezen voor een mooi stuk van de bloemist maar ook ons leenstuk gebruiken voor de aankleding. In plaats van iedereen een kaart te sturen per post kunt u ook gaan voor een digitale kaart in PDF. Wij denken out of the box met u mee.
Onze professionele werkwijze is gebouwd op vele jaren van ervaring. Op een kundige en tactvolle manier dragen wij bij aan het verlichten van de zorgen die bij het overlijden en begraven of cremeren van een dierbare komen kijken. Wij zijn er voor iedereen, altijd en met passie voor ons vak.
Lees meer...
Trustoo Top Pro

Top Pro’s leveren consistent geweldige kwaliteit, waardoor ze tot de allerbeste dienstverleners op Trustoo behoren.

badgetop_score
Diensten
Begrafenissen
Crematies
Overledene verzorging
Voorgesprekken
Christelijke uitvaarten
Multi culturele uitvaarten
Kinderuitvaarten
Rouwdruk werk
Nazorg
24/7 bereikbaar
Stervensbegeleiding
Livestream van de plechtigheid
Uitvaartcentrum
Dtp
Rouwkamers
Afscheidshuis
Opbaarkamers
Ontvangstruimte
Ecologische mogelijkheden
Assieraden
Urnen
Rouwvervoer in eigen beheer
Eigen verzorgingsteam
Regionaal actief
Afstemming op de familie
Uitvaart op afbetaling
Verzekering opvragen
Repatriëring
Begrafenis
Crematie
Per direct / met spoed
Op korte termijn (binnen 1 jaar)
Video's
Ervaring & vakmanschap
5 jaar in bedrijf
22 beoordelingen
11 medewerkers
22 jaar ervaring
Lid van
Netwerk Uitvaartvernieuwers
De Branchevereniging Voor Uitvaartondernemers

Opleidingen en certificaten

Meander Zwolle
Nwa
SPH
Overledenen zorg
Uitgevoerde opdrachten (1)
  • foto 1 van project Truck-Uitvaart
    Truck-Uitvaart

Reviews over Prijsbewuste Uitvaart
info_outline

Uitstekend 5,0
starstarstarstarstar
0 reviews
FAQ - veelgestelde vragen aan Prijsbewuste Uitvaart
Wat kun je vertellen over je werkwijze?
Wij werken vanuit een klein hecht team. Een familiebedrijf waarin zorg om de overledene en familie centraal staat. op het moment dat u belt om een overlijden te melden, krijgt u altijd een uitvaartverzorger aan de lijn. samen met u zorgen wij ervoor dat uw geliefde naar zijn of haar wens, verzorgd, opgebaard, begraven of gecremeerd wordt.
Wat is handig om te weten over je prijzen (kortingen of extra kosten)?
wij werken met pakketprijzen. Deze prijzen zijn scherp en vooral bedoeld om u snel inzicht te geven in de kosten van een crematie of begrafenis.
indien u kiest voor een bepaald pakket, met de daarbij behorende dienstverlening zult u ook geen meer factuur krijgen nadien.
eventuele meerkosten kunnen bijvoorbeeld zijn:
1. U kiest voor een kist in plaats van een opbaarplank.
2. De kosten van het ziekenhuis, uw geliefde overlijdt in het ziekenhuis vrijwel altijd zijn er ziekenhuiskosten, bijvoorbeeld gebruik van de koeling of verzorging.
3. U kiest ervoor om meer kaarten af te nemen.
4. U kiest voor een crematorium naar uw keus.
5. U maakt gebruik van extra horeca

Neem contact op met deze uitvaartverzorger

Vraag prijs en beschikbaarheid aan bij Prijsbewuste Uitvaart
Gratis en vrijblijvend
Vergelijkbare uitvaartverzorgers in de buurt