Beleggingsadvies

Vind een top 10 financieel adviseur bij jou in de buurt
Mijn locatie
financieel-adviseur.jpg
usp+1
BETROUWBAREen geverifieerde bedrijven
usp+1
VERGELIJK PRIJZENontvang gratis prijsopgaven
usp_3
1.800.000+succesvolle aanvragen

Bekijk onze top 10 financieel adviseurs voor advies over beleggen

Bekijk op Trustoo de top 10 financieel advsieurs voor advies over beleggen. Ontvang volledig gratis en vrijblijvend 4 offertes binnen 1 minuut.

Lees meer...
Richard Kunst .jpg51
8.

Richard Kunst

icon
Financial Planner (RLP®)
Reageert binnen 1 uur
AFM Vergunning
TOP PRO
9,8score_fullscore_fullscore_fullscore_fullscore_full (76reviews)

Mijn filosofie:
Geld behoort de mens te dienen, niet andersom.

Richard Kunst is Financial Planner (RLP®) en al meer dan 30jaar werkzaam in de financiële sector. Als Financial Planner RLP® geef ik integraal advies op het gebied van financial planning, vermogensplanning, inkomensplanning en estateplanning.

Registered Life Planner(RLP®)/ Register Estate Planner (REP)

Richard Kunst heeft de prestigieuze Registered Life Planner opleiding (RLP®) genoten aan het Kinder Institute for Life Planning in Nederland en de prestigieuze Register Estate Planner (REP) opleiding genoten aan de Sdu Licent Academy. Daarnaast is Richard Kunst aangesloten bij de website allesovererven.nl

Met zijn Financial Planning skills vind hij het een enorme uitdaging om samen met zijn klant datgene te bereiken wat hem of haar echt bezighoudt.

Inmiddels heeft hij een uitgebreide expertise opgebouwd met het begeleiden van particulieren. Maar juist zijn 'eigen mens' zijn, is belangrijk voor zijn relaties.

Een Financial Planner (RLP®) moet 'meer' met zich meedragen dan alleen maar theoretische kennis. Hij moet zijn cliënt 'aanvoelen' en de bereidheid hebben om zich echt in hem of haar te verdiepen.

Juist op dit onderdeel maakt Richard Kunst met zijn bedrijf Richard Kunst het verschil.
...

Gratis en vrijblijvendGratis en vrijblijvend
Glasgowstraat 47, Hengelo
Laatste review 29-11-2023
074-2032752

Beleggingsadvies

Beleggen kan een complexe materie zijn. Daarom brengen we je graag in contact met een beleggingsadviseur die je kan helpen met onafhankelijk beleggingsadvies.

Wat doet een beleggingsadviseur?

Een beleggingsadviseur is een financieel expert die je kan helpen met het maken van de juiste keuzes op het gebied van beleggen. Ze geven beleggingsadviezen op basis van jouw financiële situatie, risicotolerantie en beleggingsdoelen. Of het nu gaat om aandelen, obligaties of andere vormen van beleggingen, een adviseur kan je helpen met het navigeren door de complexe wereld van beleggen.

Waarom beleggingsadvies?

Beleggingsadvies kan je helpen om je financiële doelen te bereiken. Of je nu wilt sparen voor je pensioen, een grote aankoop wilt doen of gewoon je vermogen wilt laten groeien, een beleggingsadviseur kan je helpen om een strategie te ontwikkelen die past bij jouw behoeften en doelen.

Vergelijk vier offertes via Trustoo

Bij Trustoo geloven we in de kracht van vergelijken. Daarom bieden we je de mogelijkheid om vier offertes te vergelijken van verschillende financieel adviseurs. Zo kun je de prijs, kosten en diensten van verschillende adviseurs naast elkaar leggen en de beste keuze maken voor jouw situatie.

Vermogensbeheer en beleggingsadvies

Naast beleggingsadvies kunnen veel van onze top 10 financieel adviseurs ook helpen met vermogensbeheer. Dit is een uitgebreidere dienst waarbij de adviseur niet alleen advies geeft, maar ook actief je vermogen beheert en beleggingsbeslissingen voor je neemt.

Onafhankelijk beleggingsadvies

Het is belangrijk om te weten dat de beleggingsadviezen die je van de financieel adviseurs via Trustoo krijgt, onafhankelijk zijn. Dit betekent dat de adviseurs geen producten of diensten proberen te verkopen, maar echt advies geven dat in jouw beste belang is.

De volgende stap in beleggen

Of je nu een ervaren belegger bent of net begint, beleggingsadvies kan een waardevolle toevoeging zijn aan je strategie. Neem de volgende stap in je beleggingsreis en vergelijk vier offertes van financieel adviseurs via Trustoo.

Reviews over financieel adviseurs

Onze financieel adviseurs worden gemiddeld beoordeeld met een 9,7 gebaseerd op in totaal 177.081 reviews uit 24 bronnen
Gemiddelde beoordeling
9,7
starstarstarstarstar
starstarstarstarstar

Gera heeft ons zeer goed begeleidt van A tot Z bij het aanvragen van een hypotheek. Wij zijn zeer tevreden met de service van HWH Advies. Nogmaals bedankt! Lees meer...

M SK op Google
19-10-2023
review_img
De Nieuwe Hypotheken
starstarstarstarstar

Het adviesgesprek met Roel Steringa was duidelijk. Lees meer...

K.A. Zeinstra
12-09-2023
review_img
Steringa Financiële Planning
starstarstarstarstar

Heel fijne ervaring
Zeer goed advies
Heel vriendelijk
Lees meer...

Anita Rebel
18-08-2023
review_img
Dokter & van Heuven Financieel Advies
starstarstarstarstar

Duidelijk dingen aangekaart waarvan wij geen weet zoals levenstestament. Zeer tevreden dus Lees meer...

Dhr. Lambert Janssen
16-08-2023
review_img
Richard Kunst
starstarstarstarstar

Paul was very helpful and guided us throughout the process. He was available for answering questions all the time with quick response time. Would recommend. Lees meer...

nimit kothari op Google
05-07-2023
review_img
Romijn financieel advies