Relatiecoach

Vind een top 10 relatiecoach bij jou in de buurt
Mijn locatie
coaching.jpg
usp+1
BETROUWBAREen geverifieerde bedrijven
usp+1
VERGELIJK PRIJZENontvang gratis prijsopgaven
usp_3
2.200.000+succesvolle aanvragen

Bekijk onze top 10 relatiecoaches voor relatieadvies

Op zoek naar een betrouwbare relatiecoach? Bij Trustoo vind je de top 10 relatiecoaches in jouw omgeving. We verbinden je met de beste professionals in je regio. We matchen, jij kiest. Ontvang snel vier offertes en kies met vertrouwen de coach die bij jou past.

Lees meer...
Anke Verhees.jpg5
10.

Anke Verhees

icon
Direct beschikbaar
Reageert binnen 1 uur
EFT-Registertherapeut
9,4score_fullscore_fullscore_fullscore_fullscore_full (7reviews)

Het is mijn passie om individuen en koppels te ondersteunen diepere verbinding te vinden, met zichzelf en met elkaar!

Als Life Coach ondersteun ik je om contact te maken met je behoeftes en grenzen, je purpose en passie te ontdekken en het leven te creëren dat écht bij jou past.

Als EFT Relatietherapeut & Relatiecoach help ik jullie als stel om de patronen die in de weg staan van diepere verbinding helder te krijgen, in dienst van meer liefde, (com)passie, plezier en voldoening.

Al van jongs af aan fascineert het mij hoe mensen in elkaar zitten. En die fascinatie, in combinatie met mijn hooggevoeligheid, heb ik omgezet in mijn werk als Life en Relatiecoach/therapeut. Ik ben opgeleid in Circling, een modaliteit die verbinding in het moment ondersteunt, en waarbij je 'het verhaal' loslaat. Dit is prachtig toe te passen in zowel de relatie met jezelf, als de relatie met anderen, waarin je vaak je patronen en daarbij behorende overtuigingen meeneemt.

Er zijn zo veel dingen die je kunt doen om jezelf en elkaar beter te leren kennen en op een lijn te krijgen met wat je echt wilt. Omdat we deze vaardigheden vaak niet leren in ons leven, lijkt het soms lastig om uitdagingen constructief aan te gaan. Het is echter vaak geen 'rocket science', maar iets wat iedereen kan leren! Dat vind ik steeds zo mooi - om te merken dat met een scheut bereidheid, durf en de kracht van de kwetsbaarheid zoveel moois bereikt kan worden.

Nieuwsgierig wat jij kunt doen om meer verbinding te creëren in jouw relatie, of met jezelf? Graag spreek ik je tijdens een vrijblijvend intake gesprek.
...

Gratis en vrijblijvendGratis en vrijblijvend
Huissensedijk 62, Arnhem
17 jaar in bedrijf
020-2903091

Relatiecoach

Een relatiecoach kan je helpen om je relatie te verbeteren. Of het nu gaat om het oplossen van conflicten, het verbeteren van de communicatie of het werken aan persoonlijke groei, een relatiecoach kan je de tools geven die je nodig hebt om je relatie te versterken. Wij helpen je graag bij het vinden van een relatiecoach die bij je past.

Wat doet een relatiecoach?

Een relatiecoach helpt je om je relatie te verbeteren. Dit kan variëren van het oplossen van conflicten tot het verbeteren van de communicatie tussen jou en je partner. De coach biedt een veilige omgeving waarin je openlijk kunt praten over je gevoelens en zorgen.

Vind de juiste relatiecoach

Het is belangrijk om een relatiecoach te vinden waarbij zowel jij als je partner je op je gemak voelt. Bij Trustoo maken we het je gemakkelijk om de juiste relatiecoach te vinden. Je kunt reviews lezen en vier offertes vergelijken van verschillende coaches. Zo kun je de coach kiezen die het beste bij jouw situatie past.

Waarom kiezen voor een relatiecoach?

Het inschakelen van een relatiecoach kan bijzonder waardevol zijn wanneer zich uitdagingen voordoen in een relatie. Een relatiecoach biedt een neutrale en deskundige kijk op de relatie, wat vaak moeilijk te bereiken is voor de betrokken partners. Bovendien helpt een relatiecoach om bewustwording en begrip te vergroten, wat kan helpen om de relatie te verbeteren. Het inschakelen van een relatiecoach toont de bereidheid om te investeren in de relatie en biedt een kans om de obstakels te overwinnen die de relatie in de weg staan.

Relatiecoaching versus relatietherapie

Je vraagt je misschien af wat het verschil is tussen een relatiecoach en relatietherapie. Hoewel beide diensten gericht zijn op het verbeteren van relaties, ligt de focus bij relatiecoaching meer op het heden en de toekomst, terwijl relatietherapie vaak dieper ingaat op het verleden.

Relatietherapeuten hebben vaak een opleiding psychologie gevolgd, gericht op het behandelen van diepgaande psychologische problemen. Om relatiecoach te worden heb je geen specifieke opleiding nodig. Relatiecoaches hebben doorgaans een bredere opleidingsachtergrond en richten zich op het verbeteren van communicatie, conflictbeheersing en relationele dynamiek.

Uiteindelijk is de juiste keuze afhankelijk van de unieke omstandigheden van de relatie en de doelen die je wilt bereiken. Het kan ook nuttig zijn om een gesprek te voeren met zowel een relatiecoach als een relatietherapeut om te bepalen wat het beste bij jullie past.

Vertrouw op Trustoo

Bij Trustoo zijn we er om je te helpen. We bieden een platform waar je eenvoudig een relatiecoach kunt vinden die bij je past. We doen dit door je de mogelijkheid te bieden om vier offertes te vergelijken. Gaat je voorkeur uit naar een relatietherapeut? Je vergelijkt via Trustoo ook eenvoudig de beste lokale relatietherepeuten in jouw regio. Zo kun je de proffesional kiezen die het beste bij jouw situatie past.

Reviews over coaches

Onze coaches worden gemiddeld beoordeeld met een 9,6 gebaseerd op in totaal 18.287 reviews uit 25 bronnen
Gemiddelde beoordeling
9,6
starstarstarstarstar
starstarstarstarstar

Daphne is breed gespecialiseerd. Heeft veel kennis en inzichten. Ze helpt mij echt verder in mijn ontwikkeling. Ze geeft mooie huiswerk opdrachten. Ze weet waarover ze praat. Een hele goede therapeut. Blij met haar. Lees meer...

Linda Van Beek
04-04-2024
review_img
uwCONFLICT.NL • mediation, psychotherapie en relatietherapie
starstarstarstarstar

Martje ervaar ik als uiterst vriendelijk en laagdrempelig, ze gaat op een luchtige, opgewekte, speelse manier met kinderen om. Ze kan zich goed inleven in de ander zowel ouder als kind waardoor er een mooie connectie ontstaat. Als ouder voel ik me begrepen en heb ik doeltreffende handvaten gekregen🤗 Lees meer...

Betty
10-02-2024
review_img
MeiRinneCoaching
starstarstarstarstar

Ik ben nu halverwege de online training " Codependentie patronen doorbreken " van InbalansOnline. Ik heb 2 jaar lang een zeer goede begeleiding genoten van Irma, live in haar mooie praktijk en online, vanwege corona. Dit is een andere vorm, een zeer goede aanvulling, of start met deze training, van de weg naar verandering in jezelf.
Je krijgt alle ruimte om het op je eigen tempo te volgen. Het is een kwalitatief zeer goede, deskundige training.
De fimpjes met uitleg, afgewisseld met animaties en werken in je logboek, geven een prettige afwisseling in het aanleren van nieuw gedrag.
Het is regelmatig erg confronterend, pijnlijk en verdrietig, eindelijk alles te voelen wat in de kast opgeborgen lag.
Maar wie de moed heeft om het aan te kijken, en zichzelf de eigenwaarde te geven die je verdiend, komt als een herboren, krachtiger, en met zelfliefde verworven mens opnieuw weer boven.
Ik ben Irma heel erg dankbaar!
Lees meer...

Zwaantje op Google
06-02-2024
review_img
InBalansOnline
starstarstarstarstar

Caroline en Maurice hebben ons heel erg goed verder op weg geholpen. We hebben ons door de goede sfeer open kunnen opstellen naar elkaar. Rake vragen, mooie analyses, af en toe een kritische noot en vooral ook fijne inzichten hebben ervoor gezorgd dat we elkaar beter begrijpen en de liefde voor elkaar helemaal durven toe te laten. Lees meer...

Kim en Rob
18-12-2023
review_img
Caroline Bun Coaching & Bun Self Academy
starstarstarstarstar

Wat zijn we Paul dankbaar hoe hij ons geholpen heeft. Er waren veel emoties maar we zijn er goed doorheen gekomen.
Bedankt! Het is een goed mooi proces geweest!
Lees meer...

Speelman
16-11-2023
review_img
SPOT Coaching Harderwijk
starstarstarstarstar

Het was hard werken in de sessies met Hans, maar ik kan echt zeggen dat het zowel voor mij persoonlijk als in onze relatie veel heeft opgebracht. Het is fijn dat ik nu weet hoe beter te kunnen communiceren met mijn partner en wat daarin nodig is. Nu weet ik wanneer je moet stoppen met praten, hoe belangrijk humor is en het juiste moment om wel het gesprek aan te gaan. In en buiten de relatie met mijn partner heb ik vooral geleerd om beter mijn grenzen aan te voelen. Hierdoor merk ik dat, zoals Hans het zegt, steeds meer rots wordt. Het wandelen is een goed hulpmiddel hierin.

Bedankt Hans en we komen nog een keer terug voor onderhoudssessie.
Lees meer...

Nathalie
12-11-2023
review_img
ONTKNELLEN
starstarstarstarstar

Nadat ik mijn relatieproblemen verteld had gaf pascalle laban direct een eerlijk advies Lees meer...

Rob van turnhout
12-11-2023
review_img
Coaching & Advies Pascalle Laban in DORDRECHT