Relatiecoach

Vind een top 10 relatiecoach bij jou in de buurt
Mijn locatie
coaching.jpg
usp+1
BETROUWBAREen geverifieerde bedrijven
usp+1
VERGELIJK PRIJZENontvang gratis prijsopgaven
usp_3
1.800.000+succesvolle aanvragen

Bekijk onze top 10 relatiecoaches voor relatieadvies

Op zoek naar een betrouwbare relatiecoach? Bij Trustoo vind je de top 10 relatiecoaches in jouw omgeving. We verbinden je met de beste professionals in je regio. We matchen, jij kiest. Ontvang snel vier offertes en kies met vertrouwen de coach die bij jou past.

Lees meer...
In Beweging - Coaching naar verandering.jpg53
4.

In Beweging - Coaching naar verandering

icon
Gratis eerste adviesgesprek
Reageert binnen 1 uur
NOBCO-coach
9,7score_fullscore_fullscore_fullscore_fullscore_full (18reviews)

Dit zijn de mensen met wie ik werk:

Mijn klanten zitten vaak al jaren in een bepaald systeem waarin zij zich niet gelukkig meer voelen.

Woorden die zij gebruiken zijn: ‘Er knaagt iets’, ‘Ik voel een constant aanwezige onrust’, ‘Ik heb het idee niet meer op het juiste spoor te zitten’, ‘Ik twijfel over de invulling van mijn toekomst’, ‘Ik vraag me af of er niet meer is in het leven’.

Allemaal voelen zij een grote behoefte aan verandering. Al kunnen ze nog niet precies aangeven hoe die verandering eruit moet zien.

Veel van mijn klanten zijn min of meer op de helft van hun leven.
Het eerste deel van hun leven stond in het teken van het opbouwen van een relatie, gezin en/of carrière. Het hebben van een stabiele basis met een vast inkomen was belangrijk. Rond de leeftijd van 45 jaar ontstaat bij hen de behoefte om de balans op te maken. Zijn de dromen die zij hadden uitgekomen? Het tweede deel van hun leven
biedt ze de kans deze alsnog te realiseren.

Bij sommige van mijn klanten is er een duidelijke aanleiding om te veranderen. Ontslag, een scheiding of een burn-out zorgen ervoor dat zij opnieuw hun richting willen bepalen.

Mijn klanten staan bewust in het leven. Zij durven naar zichzelf te kijken en vragen zich regelmatig af waar hun hart sneller van gaat kloppen. Ze steken graag energie in dingen waar ze plezier uit halen.

Dit zijn vragen die mijn klanten hebben:

- Wat mis ik?
- Wat is mijn droom?
- Waar ben ik goed in?
- Waar ligt mijn behoefte?
- Wat geeft mij energie?
- Hoe kom ik erachter wat echt bij mij past?
- Welke stappen kan ik zetten om een verandering te creëren?
- Wat houdt mij tegen om mijn droom te realiseren?

Een coachtraject, hoe werkt dat precies?
Als coach help ik je om jouw veranderbehoefte in kaart te brengen en stappen te zetten om die verandering te realiseren. Ik reik jou de middelen aan om antwoord te geven op voor jou belangrijke vragen. Een coachtraject bestaat doorgaans uit 6 tot 8 gesprekken van één tot anderhalf uur. Na ieder gesprek krijg je een opdracht om thuis verder aan te werken.

Coaching in combinatie met bewegen:

De gesprekken vinden plaats in mijn praktijk of tijdens een wandeling of fietstocht. We bespreken vooraf wat het beste bij jou past. Ook verzorg ik 1-daagse themasessies op de fiets voor als de stap naar een volledig coachtraject nog iets te groot is of wanneer je juist op zoek bent naar een zetje om zelf aan de slag te gaan.
...

Gratis en vrijblijvendGratis en vrijblijvend
Rosmolenlaan 1 (bezoekadres) 1, Woerden
Laatste review 15-10-2023
0348-202949
Anke Verhees.jpg6
9.

Anke Verhees

icon
Gratis kennismakingsgesprek
Reageert binnen 1 uur
9,4score_fullscore_fullscore_fullscore_fullscore_full (7reviews)

Het is mijn passie om individuen en koppels te ondersteunen diepere verbinding te vinden, met zichzelf en met elkaar!

Als Life Coach ondersteun ik je om contact te maken met je behoeftes en grenzen, je purpose en passie te ontdekken en het leven te creëren dat écht bij jou past.

Als Relatiecoach help ik jullie als stel om de patronen die in de weg staan van diepere verbinding helder te krijgen, in dienst van meer liefde, (com)passie, plezier en voldoening.

Al van jongs af aan fascineert het mij hoe mensen in elkaar zitten. En die fascinatie, in combinatie met mijn hooggevoeligheid, heb ik omgezet in mijn werk als Life en Relatiecoach. Ik ben opgeleid in Circling, een modaliteit die verbinding in het moment ondersteunt, en waarbij je 'het verhaal' loslaat. Dit is prachtig toe te passen in zowel de relatie met jezelf, als de relatie met anderen, waarin je vaak je patronen en daarbij behorende overtuigingen meeneemt.

Er zijn zo veel dingen die je kunt doen om jezelf en elkaar beter te leren kennen en op een lijn te krijgen met wat je echt wilt. Omdat we deze vaardigheden vaak niet leren in ons leven, lijkt het soms lastig om uitdagingen constructief aan te gaan. Het is echter vaak geen 'rocket science', maar iets wat iedereen kan leren! Dat vind ik steeds zo mooi - om te merken dat met een scheut bereidheid, durf en de kracht van de kwetsbaarheid zoveel moois bereikt kan worden.

Nieuwsgierig wat jij kunt doen om meer verbinding te creëren in jouw relatie, of met jezelf? Graag spreek ik je tijdens een vrijblijvend intake gesprek.
...

Gratis en vrijblijvendGratis en vrijblijvend
Huissensedijk 60, Arnhem
Laatste review 20-10-2023
020-2903091

Relatiecoach

Een relatiecoach kan je helpen om je relatie te verbeteren. Of het nu gaat om het oplossen van conflicten, het verbeteren van de communicatie of het werken aan persoonlijke groei, een relatiecoach kan je de tools geven die je nodig hebt om je relatie te versterken. Wij helpen je graag bij het vinden van een relatiecoach die bij je past.

Wat doet een relatiecoach?

Een relatiecoach helpt je om je relatie te verbeteren. Dit kan variëren van het oplossen van conflicten tot het verbeteren van de communicatie tussen jou en je partner. De coach biedt een veilige omgeving waarin je openlijk kunt praten over je gevoelens en zorgen.

Vind de juiste relatiecoach

Het is belangrijk om een relatiecoach te vinden waarbij zowel jij als je partner je op je gemak voelt. Bij Trustoo maken we het je gemakkelijk om de juiste relatiecoach te vinden. Je kunt reviews lezen en vier offertes vergelijken van verschillende coaches. Zo kun je de coach kiezen die het beste bij jouw situatie past.

Waarom kiezen voor een relatiecoach?

Het inschakelen van een relatiecoach kan bijzonder waardevol zijn wanneer zich uitdagingen voordoen in een relatie. Een relatiecoach biedt een neutrale en deskundige kijk op de relatie, wat vaak moeilijk te bereiken is voor de betrokken partners. Bovendien helpt een relatiecoach om bewustwording en begrip te vergroten, wat kan helpen om de relatie te verbeteren. Het inschakelen van een relatiecoach toont de bereidheid om te investeren in de relatie en biedt een kans om de obstakels te overwinnen die de relatie in de weg staan.

Relatiecoaching versus relatietherapie

Je vraagt je misschien af wat het verschil is tussen een relatiecoach en relatietherapie. Hoewel beide diensten gericht zijn op het verbeteren van relaties, ligt de focus bij relatiecoaching meer op het heden en de toekomst, terwijl relatietherapie vaak dieper ingaat op het verleden.

Relatietherapeuten hebben vaak een opleiding psychologie gevolgd, gericht op het behandelen van diepgaande psychologische problemen. Om relatiecoach te worden heb je geen specifieke opleiding nodig. Relatiecoaches hebben doorgaans een bredere opleidingsachtergrond en richten zich op het verbeteren van communicatie, conflictbeheersing en relationele dynamiek.

Uiteindelijk is de juiste keuze afhankelijk van de unieke omstandigheden van de relatie en de doelen die je wilt bereiken. Het kan ook nuttig zijn om een gesprek te voeren met zowel een relatiecoach als een relatietherapeut om te bepalen wat het beste bij jullie past.

Vertrouw op Trustoo

Bij Trustoo zijn we er om je te helpen. We bieden een platform waar je eenvoudig een relatiecoach kunt vinden die bij je past. We doen dit door je de mogelijkheid te bieden om vier offertes te vergelijken. Gaat je voorkeur uit naar een relatietherapeut? Je vergelijkt via Trustoo ook eenvoudig de beste lokale relatietherepeuten in jouw regio. Zo kun je de proffesional kiezen die het beste bij jouw situatie past.

Reviews over coaches

Onze coaches worden gemiddeld beoordeeld met een 9,6 gebaseerd op in totaal 17.670 reviews uit 22 bronnen
Gemiddelde beoordeling
9,6
starstarstarstarstar
starstarstarstarstar

Het Bepper Balance bord is een interessante coach-methode, kan op diverse manieren en veelzijdig worden toegepast, zowel individueel als met meerdere personen. Men kan op speelse een vraag stellen, een kwestie observeren of een probleem onderzoeken. Bij correct gebruik komen er (helpende) antwoorden en inzichten waar iemand wat aan heeft en mee verder kan. Neem contact op met een Bepper Balance Coach als interesse hebt in een consult, want het kan je net dat antwoord geven waar je al lang naar zocht. Lees meer...

Liesbeth Meuldijk op Google
19-10-2023
review_img
Bepper, Praktijk voor Coaching, Workshops & Training
starstarstarstarstar

We absolutely loved working with Anke. Her approach made us feel so safe to open up, be vulnerable and work through some really difficult things. Shes truly helped us finder a deeper connection, build stronger foundations of trust and discover and embed better ways to communicate honestly and compassionately with one another, even after being in a relationship for a number of years. We would 100% recommend working as a couple with Anke, whether you’re looking for some TLC for your relationship or are working through some much more challenging things! Lees meer...

Michaela
16-10-2023
review_img
Anke Verhees
starstarstarstarstar

Stefanie heeft ons geholpen om onze patronen te veranderen waardoor mijn man en ik weer volop kunnen genieten van elkaar. We hebben echt weleens moeite gehad om elkaar te begrijpen maar door Stefanies begeleiding konden we steeds ervaren waar we uit angst ons hart afsloten en elkaar de schuld gaven.

We zijn je dankbaar en komen zeker terug voor onze 3 jaarlijkse APK!
Lees meer...

Ingrid
26-07-2023
review_img
Stefanie Hofmeester
starstarstarstarstar

Ik heb tijdens mijn cursus samen gewerkt met Peter Knegt als coach.
Het was een hele fijne samenwerking.
HIj is erg ervaren , probeert met alles mee te denken en weet de juiste vragen te stellen.
Op deze manier kun je zelf weer stappen zetten richting je doel.
Ik zou hem zeker aanbevelen!
Lees meer...

Daniëlle Herben
21-07-2023
review_img
In Beweging - Coaching naar verandering
starstarstarstarstar

Nadat mijn partner was vreemdgegaan zijn we in een enorme relatiecrisis gekomen. Afgegaan op de ervaringen hier zijn we bij Paul gekomen en wat was dat fijn!

Het was intens maar een mooi proces. Ik en mijn partner zijn weer echt close en een perfect team.

Ik kan iedereen Paul aanbevelen, er is geen woord gelogen van hoe blij mensen zijn met zijn hulp.
Lees meer...

Ilse de Lange
18-07-2023
review_img
SPOT Coaching Harderwijk
starstarstarstarstar

Na een paar sessies met Caroline en Maurice voel ik me een ander mens. Als je vastzit in jezelf en/of je relatie is deze coaching een aanrader. Caroline en Maurice zijn doortastend, empathisch en soms (ongemakkelijk) confronterend. Ze zijn een zeer talentvol team.

Ik heb ook de online training Van gedachten naar Gevoel gedaan en ik luister nog steeds een paar keer per week naar de muziek van Maurice. Samen met de sessies kan ik zeggen dat ik weer kan voelen. Ik voel me vrij en ik heb meer energie.

Als je het gevoel heb dat je alles al hebt geprobeerd, maar niks werkt, dan ben je hier aan het goede adres.
Bedankt lieve Maurice en Caroline.
Lees meer...

Anita
23-06-2023
review_img
Caroline Bun Coaching & Bun Self Academy
starstarstarstarstar

Fijn contact, flexibele tijden, ook na 17:00 uur. Heeft me weer goed op weg geholpen! Lees meer...

Robert Colson
20-06-2023
review_img
Trancevorm Coaching