Ondernemerscoach

Vind een top 10 ondernemerscoach bij jou in de buurt
Mijn locatie
coaching.jpg
usp+1
BETROUWBAREen geverifieerde bedrijven
usp+1
VERGELIJK PRIJZENontvang gratis prijsopgaven
usp_3
1.800.000+succesvolle aanvragen

Bekijk onze top 10 ondernemerscoaches voor ondernemersadvies

Op zoek naar de perfecte ondernemerscoach? Met Trustoo vind je snel en eenvoudig de beste lokale coaches. We verbinden je met de top 10 coaches in jouw regio. Wij zorgen voor de match, de keuze is aan jou. Ontvang vandaag nog vier offertes en kies met vertrouwen.

Lees meer...

Ondernemerscoach

Het runnen van een bedrijf kan een uitdaging zijn. Een coach kan jou als ondernemer helpen om je doelen te bereiken, je bedrijf te laten groeien en je persoonlijke ontwikkeling te stimuleren. Wij helpen je graag bij het vinden van de juiste ondernemerscoach.

Wat doet een ondernemerscoach?

Een ondernemerscoach is een professional die ondernemers begeleidt en ondersteunt bij het maken van strategische beslissingen. Een ondernemerscoach kan helpen bij het ontwikkelen en optimaliseren van zakelijke strategieën, het stellen van doelen en het formuleren van plannen om de groei te stimuleren. Ook bieden ondernemerscoaches en businesscoaches begeleiding bij het identificeren en oplossen van zakelijke problemen, van operationele uitdagingen tot financiële kwesties.

Waarom een ondernemerscoach?

Een ondernemerscoach is een waardevolle investering vanwege de frisse, externe kijk op je bedrijf die blinde vlekken kan identificeren en nieuwe perspectieven biedt. Daarnaast zijn ondernemerscoaches vaak ervaren ondernemers die vanuit hun eigen ervaring en kennis kunnen helpen om strategische beslissingen te nemen en zakelijke doelen te formuleren. Een ondernemerscoach helpt je ook om te groeien als ondernemer, zowel op persoonlijk als professioneel niveau, en dit heeft vaak een positieve invloed op je bedrijf.

Vind de beste ondernemerscoach

Het kiezen van de juiste ondernemerscoach is een belangrijke beslissing. Daarom raden we je aan de tijd te nemen om de verschillende offertes te vergelijken. Zo kun je de coach kiezen die het beste aansluit bij jouw behoeften en doelen. Bij Trustoo zijn we er om je te helpen bij het maken van deze belangrijke keuze. We bieden een platform waar je gemakkelijk en snel de juiste ondernemerscoach kunt vinden. Dus waar wacht je nog op? Start vandaag nog met het vergelijken van offertes en vind de perfecte coach voor jouw onderneming.

Reviews over coaches

Onze coaches worden gemiddeld beoordeeld met een 9,6 gebaseerd op in totaal 17.670 reviews uit 22 bronnen
Gemiddelde beoordeling
9,6
starstarstarstarstar
starstarstarstarstar

René heeft mij heel goed op weg geholpen toen ik in mijn loopbaan helemaal vast zat. Vanuit een vervelende ww situatie via een zoektocht met waardevolle, verdiepende en ook confronterende gesprekken weer (her)ontdekken wat mijn passie was en van daaruit de durf en het vertrouwen vinden om er vol voor te gaan.
Ik heb meerdere gesprekken gehad en elk gesprek heeft mij zoveel meer duidelijkheid gegeven over waar ik nou echt naar toe wilde. Heel waardevol.
Lees meer...

Petra Grootenhuis
11-09-2023
review_img
RenesanS - Coach & Sparringpartner voor ambitieuze professionals, zoals managers, directeuren en (startende) ondernemers.
starstarstarstarstar

Na 20 jaar werkzaam geweest te zijn in dezelfde branche, was het voor mij tijd om te onderzoeken welke banen nog meer bij mij passen. Ik heb ontzettend veel handige tips gehad van Veronique over mijn c.v., LinkedIn profiel, het schrijven van een motivatiebrief en door middel van de loopbaanscan weet ik wat mijn talenten en valkuilen zijn. De gesprekken hebben mij inzicht en handvatten gegeven zodat ik mij nu op de banenmarkt kan begeven. Lees meer...

lea renses op Google
22-07-2023
review_img
Verhelder Talent
starstarstarstarstar

Wat een mooie,warme,lieve,en gevoelige vrouw is Dominique
De overeenkomsten,ervaringen waren tijdens het telefoongesprek overweldigend of ik met mezelf aan de telefoon zat.
Ik zit al jaren in de spirituele bewustwording,de weg naar heling,de groei naar wie je uiteindelijk echt bent jezelf echt leren kennen ,enzovoort..maar kon mn vinger maar niet leggen of krijgen op iets waardoor er een blokkade ontstond,waardoor groeien in de weg stond.
Het voelde zo goed en vertrouwd, dat ik de uitdaging aanging, om te kijken of dit iets voor mij was..
De ademhaling techniek is bijzonder en mooi..
Ze sloeg de spijker op zn kop,precies waar nodig was..het "vergeten stuk" kwam boven,ik mocht dit doorvoelen,het mocht er zijn..
Ik zal Dominique daar sltijd dankbaar voor blijven,zij heeft mij het missende handvat gegegeven waardoor ik nu verder kan met groeien!
Nogmaals dankjewel lieve Dominique
Ik heb jouw naam al een paar x laten vallen in mijn groepen.
Jij verstaat jouw beroep perfect!
Maar
dat wist je al..
Liefs Monique
Lees meer...

Moon from the netherlands op Google
12-07-2023
review_img
Pause to Play - Life & Loopbaancoaching Leiden
starstarstarstarstar

Ik kijk heel positief terug op de 12 sessies die ik met Nathalie heb gehad. Ze heeft me enorm geholpen op persoonlijk vlak. Ik weet veel beter nu wat ik wil in mijn leven en zit beter in mijn vel. Ik wil je heel erg bedanken hiervoor! Lees meer...

Ineke Frissen
26-06-2023
review_img
N3M coaching
starstarstarstarstar

Jarenlang last van angst voor rijden op de snelweg. Na een sessie met Clement gaat het weer super en heb ik mijn angst overwonnen. Echt een verademing. Dankjewel Clement. Lees meer...

Jeroen Monshouwer op Google
25-06-2023
review_img
Keyzer Coaching & Counseling