Loopbaancoach

Vind een top 10 loopbaancoach bij jou in de buurt
Mijn locatie
coaching.jpg
usp+1
BETROUWBAREen geverifieerde bedrijven
usp+1
VERGELIJK PRIJZENontvang gratis prijsopgaven
usp_3
1.800.000+succesvolle aanvragen

Bekijk onze top 10 loopbaancoaches voor loopbaanadvies

Op zoek naar een loopbaancoach? Ontdek met Trustoo betrouwbare loopbaancoaches in jouw nabije omgeving. Wij matchen, jij kiest uit de offertes. Ervaar de eenvoud en betrouwbaarheid van Trustoo bij het vinden van jouw perfecte coach.

Lees meer...
Koers Loopbaancoaching.jpg11
1.

Koers Loopbaancoaching

icon
Gratis kennismakingsgesprek
Reageert binnen 1 uur
Register Jobcoach
TOP PRO
10,0score_fullscore_fullscore_fullscore_fullscore_full (97reviews)

Mijn passie is het begeleiden van mensen in een loopbaankeuzeproces, om ze te brengen naar een functie/omgeving die past als een handschoen/gegoten, waar men gelukkig is, weer gelooft in eigen kunnen en persoonlijke kracht ervaart. Ik vind het een voorrecht om bij te kunnen dragen aan een loopbaantraject waar iemand leert wat hij wil, keuzes gaat maken en stappen gaat zetten naar zijn/haar passie en geluk.

Achtergrond en ervaring
Mijn werkervaringen zijn heel breed. Na een mooie periode als semiprofessioneel volleyballer ben ik van een andere hobby mijn werk gaan maken; ik werd beleggingsadviseur bij een bank. Na een aantal jaren gewerkt te hebben als leidinggevende, ontdekte ik steeds meer dat ik van het coachen van mensen de meeste voldoening kreeg.

Loopbaancoaching is naar mijn idee een hele mooie en concrete vorm van coaching met zichtbaar resultaat. Ik weet hoe het is om je passie te volgen, ik heb zelf 3x een carriëre-switch gemaakt. Op het moment dat mijn werk geen voldoening meer gaf, heb ik de balans op gemaakt om te komen in een positie waar ik wel voldoening uit haal. En deze keuzes gun ik een ander ook. Uiteraard kijk ik met de cliënt naar de situatie in zijn geheel. Meestal ligt er meer binnen bereik dan wordt gedacht. In coaching gaat het er om dat je keuzes durft te maken die echt van jezelf zijn en dat je deze keuzes maakt vanuit zelfvertrouwen. 
Mijn aanpak is praktisch, functioneel en niet 'zweverig' te noemen. 
Cliënten ervaren mij als betrokken, empathisch, oprechte interesse, respectvol, integer en gedreven.

​Heb ik je interesse gewekt? Ben je benieuwd wat ik voor jou kan betekenen? Vraag hieronder een gratis oriëntatiegesprek aan. Ik ben werkzaam in regio Tilburg, Eindhoven, Den Bosch, Breda, Utrecht, Amersfoort.

IF YOU CAN DREAM IT, YOU CAN MAKE IT!
...

Gratis en vrijblijvendGratis en vrijblijvend
biezenloop 13, Tilburg
Laatste review 27-10-2023
6 jaar in bedrijf
In Beweging - Coaching naar verandering.jpg53
10.

In Beweging - Coaching naar verandering

icon
Gratis eerste adviesgesprek
Reageert binnen 1 uur
NOBCO-coach
9,7score_fullscore_fullscore_fullscore_fullscore_full (18reviews)

Dit zijn de mensen met wie ik werk:

Mijn klanten zitten vaak al jaren in een bepaald systeem waarin zij zich niet gelukkig meer voelen.

Woorden die zij gebruiken zijn: ‘Er knaagt iets’, ‘Ik voel een constant aanwezige onrust’, ‘Ik heb het idee niet meer op het juiste spoor te zitten’, ‘Ik twijfel over de invulling van mijn toekomst’, ‘Ik vraag me af of er niet meer is in het leven’.

Allemaal voelen zij een grote behoefte aan verandering. Al kunnen ze nog niet precies aangeven hoe die verandering eruit moet zien.

Veel van mijn klanten zijn min of meer op de helft van hun leven.
Het eerste deel van hun leven stond in het teken van het opbouwen van een relatie, gezin en/of carrière. Het hebben van een stabiele basis met een vast inkomen was belangrijk. Rond de leeftijd van 45 jaar ontstaat bij hen de behoefte om de balans op te maken. Zijn de dromen die zij hadden uitgekomen? Het tweede deel van hun leven
biedt ze de kans deze alsnog te realiseren.

Bij sommige van mijn klanten is er een duidelijke aanleiding om te veranderen. Ontslag, een scheiding of een burn-out zorgen ervoor dat zij opnieuw hun richting willen bepalen.

Mijn klanten staan bewust in het leven. Zij durven naar zichzelf te kijken en vragen zich regelmatig af waar hun hart sneller van gaat kloppen. Ze steken graag energie in dingen waar ze plezier uit halen.

Dit zijn vragen die mijn klanten hebben:

- Wat mis ik?
- Wat is mijn droom?
- Waar ben ik goed in?
- Waar ligt mijn behoefte?
- Wat geeft mij energie?
- Hoe kom ik erachter wat echt bij mij past?
- Welke stappen kan ik zetten om een verandering te creëren?
- Wat houdt mij tegen om mijn droom te realiseren?

Een coachtraject, hoe werkt dat precies?
Als coach help ik je om jouw veranderbehoefte in kaart te brengen en stappen te zetten om die verandering te realiseren. Ik reik jou de middelen aan om antwoord te geven op voor jou belangrijke vragen. Een coachtraject bestaat doorgaans uit 6 tot 8 gesprekken van één tot anderhalf uur. Na ieder gesprek krijg je een opdracht om thuis verder aan te werken.

Coaching in combinatie met bewegen:

De gesprekken vinden plaats in mijn praktijk of tijdens een wandeling of fietstocht. We bespreken vooraf wat het beste bij jou past. Ook verzorg ik 1-daagse themasessies op de fiets voor als de stap naar een volledig coachtraject nog iets te groot is of wanneer je juist op zoek bent naar een zetje om zelf aan de slag te gaan.
...

Gratis en vrijblijvendGratis en vrijblijvend
Rosmolenlaan 1 (bezoekadres) 1, Woerden
Laatste review 15-10-2023
0348-202949

Loopbaancoach

Bij Trustoo begrijpen we hoe belangrijk een loopbaancoach kan zijn in je carrière. Een loopbaancoach is een professional die je begeleidt en ondersteunt in je loopbaantraject. Maar wat doet een loopbaancoach precies?

Wat doet een loopbaancoach?

Een loopbaancoach helpt je bij het maken van carrièrekeuzes. De coach biedt je loopbaanbegeleiding en helpt je bij het zoeken naar werk. Loopbaancoaches kunnen je ook helpen bij het bepalen van je carrièredoelen en het ontwikkelen van een plan om deze te bereiken. Een loopbaancoach kan ook een werkcoach of carrièrecoach zijn, afhankelijk van je specifieke behoeften.

Waarom loopbaancoaching?

Loopbaancoaching kan je helpen om je carrière op de juiste koers te houden. Het kan je helpen om je sterke punten te identificeren, je zwakke punten te verbeteren en je carrièredoelen te bereiken. Een loopbaancoach kan ook nuttig zijn als je op zoek bent naar een nieuwe baan of als je een carrièreswitch overweegt.

Loopbaancoach kosten en vergoeding

De kosten van een loopbaancoach kunnen variëren, afhankelijk van de duur en intensiteit van het loopbaancoachingstraject. Ook zijn de kosten per coach verschillend. Het is daarom belangrijk om vier offertes te vergelijken via Trustoo om de beste deal te vinden.

Sommige werkgevers bieden ook een vergoeding voor loopbaancoaching aan. Ook kun je mogelijk een STAP-budget voor scholing en ontwikkeling aanvragen voor loopbaanbegeleiding.

Online loopbaancoaching

Sommige loopbaancoaches bieden ook online loopbaancoaching aan. Dit kan een handige optie zijn als je een druk schema hebt of als je liever vanuit huis werkt. Onze loopbaancoaches in Nederland zijn ervaren en gekwalificeerd om je te helpen bij je loopbaantraject.

Zoek een loopbaancoach

Het zoeken naar de juiste loopbaancoach kan een uitdaging zijn. Bij Trustoo maken we het makkelijker voor je. We matchen je met vier lokale coaches die aan je behoeften voldoen. Vergelijk de offertes en maak gemakkelijk de beste keuze.

Reviews over coaches

Onze coaches worden gemiddeld beoordeeld met een 9,6 gebaseerd op in totaal 17.657 reviews uit 22 bronnen
Gemiddelde beoordeling
9,6
starstarstarstarstar
starstarstarstarstar

Ik heb de loopbaan begeleiding als prettig ervaren.
Ronald was betrokken, geïnteresseerd en behulpzaam. Ook was hij altijd bereikbaar als ik vragen of advies nodig had.
Lees meer...

edith reincke op Google
20-10-2023
review_img
Koers Loopbaancoaching
starstarstarstarstar

Wassili heeft me enorm geholpen, zowel in mijn werk als privé. Zijn methode omvat inzicht en analyse en combineert theorie en praktijk op een eenvoudig toepasbare manier. Door zijn oefeningen te blijven doen is de persoonlijke en professionele groei duidelijk merkbaar van week tot week. Lees meer...

Joris Nederpelt Lazarom op Google
21-09-2023
review_img
Wassili Life & Business Coach. Training & Organisatie ontwikkeling.
starstarstarstarstar

Beste Albert,
Ik heb een assessment training bij jou gehad, je hebt geduldig naar mijn verhaal geluisterd voelde mij op mijn gemak om het jou te vertellen. Je hebt mij ook echt handvaten gegeven om mee te leren omgaan met situaties en hoe je dat dan doet. Je hebt me daar enorm mee geholpen.
Voel me nu veel rustiger en ben je daar ook heel dankbaar voor.
Zal graag andere mensen het advies geven om eens met jou of Marriëlle te gaan praten. Deze mensen zijn heel professioneel en kunnen andere nog veel leren.
Groetjes Sylvia
Lees meer...

Sylvia op Google
25-07-2023
review_img
MD assessment coaching training
starstarstarstarstar

Na 20 jaar werkzaam geweest te zijn in dezelfde branche, was het voor mij tijd om te onderzoeken welke banen nog meer bij mij passen. Ik heb ontzettend veel handige tips gehad van Veronique over mijn c.v., LinkedIn profiel, het schrijven van een motivatiebrief en door middel van de loopbaanscan weet ik wat mijn talenten en valkuilen zijn. De gesprekken hebben mij inzicht en handvatten gegeven zodat ik mij nu op de banenmarkt kan begeven. Lees meer...

lea renses op Google
22-07-2023
review_img
Verhelder Talent
starstarstarstarstar

Ik heb tijdens mijn cursus samen gewerkt met Peter Knegt als coach.
Het was een hele fijne samenwerking.
HIj is erg ervaren , probeert met alles mee te denken en weet de juiste vragen te stellen.
Op deze manier kun je zelf weer stappen zetten richting je doel.
Ik zou hem zeker aanbevelen!
Lees meer...

Daniëlle Herben
21-07-2023
review_img
In Beweging - Coaching naar verandering
starstarstarstarstar

Wat een mooie,warme,lieve,en gevoelige vrouw is Dominique
De overeenkomsten,ervaringen waren tijdens het telefoongesprek overweldigend of ik met mezelf aan de telefoon zat.
Ik zit al jaren in de spirituele bewustwording,de weg naar heling,de groei naar wie je uiteindelijk echt bent jezelf echt leren kennen ,enzovoort..maar kon mn vinger maar niet leggen of krijgen op iets waardoor er een blokkade ontstond,waardoor groeien in de weg stond.
Het voelde zo goed en vertrouwd, dat ik de uitdaging aanging, om te kijken of dit iets voor mij was..
De ademhaling techniek is bijzonder en mooi..
Ze sloeg de spijker op zn kop,precies waar nodig was..het "vergeten stuk" kwam boven,ik mocht dit doorvoelen,het mocht er zijn..
Ik zal Dominique daar sltijd dankbaar voor blijven,zij heeft mij het missende handvat gegegeven waardoor ik nu verder kan met groeien!
Nogmaals dankjewel lieve Dominique
Ik heb jouw naam al een paar x laten vallen in mijn groepen.
Jij verstaat jouw beroep perfect!
Maar
dat wist je al..
Liefs Monique
Lees meer...

Moon from the netherlands op Google
12-07-2023
review_img
Pause to Play - Life & Loopbaancoaching Leiden
starstarstarstarstar

Ik heb samen met Marc een coachingstraject gedaan om mijn communicatie te verbeteren en dichter bij mezelf te komen. Ik heb tijdens het traject veel geleerd over mezelf en over anderen waardoor ik duidelijker kan communiceren en mezelf beter kan inleven in de ander. De sessies met Marc waren erg informatief en inspirerend. Marc kan goed luisteren en tegelijk zijn eigen ervaringen goed verwoorden. Lees meer...

Ronald
03-07-2023
review_img
Marc Wilhelmus Coaching Training
starstarstarstarstar

Jessica heeft me goed laten inzien dat als je in je relatie iets wil veranderen,je bij jezelf moet beginnen.
Ook dat je voor jezelf mag/kan kiezen.
De opdrachten vind ik een beetje algemeen en mis daarin persoonlijke benadering.
Daar kon ik ook niet zoveel mee,verder was ze lief,attent en begripvol.

Groetjes Miriam Toornend.
Lees meer...

Miriam
12-06-2023
review_img
Inside Wisdom