Business coach

Vind een top 10 business coach bij jou in de buurt
Mijn locatie
coaching.jpg
usp+1
BETROUWBAREen geverifieerde bedrijven
usp+1
VERGELIJK PRIJZENontvang gratis prijsopgaven
usp_3
1.800.000+succesvolle aanvragen

Bekijk onze top 10 business coaches voor business coaching

Op zoek naar een betrouwbare business coach? Bij Trustoo vind je de perfecte match voor jouw behoeften. We matchen je met de top 10 business coaches in jouw regio. Ontvang gratis en vrijblijvend vier offertes en maak een keuze met vertrouwen.

Lees meer...

Business coach

Het runnen van een bedrijf kan een uitdagende taak zijn. Een business coach kan je helpen om je bedrijf naar een hoger niveau te tillen. Trustoo helpt je graag bij het vinden van de beste business coach voor jouw bedrijf.

Wat doet een business coach?

Een business coach biedt begeleiding en advies op maat voor ondernemers. Of je nu een startende ondernemer bent of een ervaren zzp'er, een business coach kan je helpen om je doelen te bereiken. Ze kunnen je helpen met management coaching, strategieën ontwikkelen en het verbeteren van je bedrijfsprocessen.

Waarom een business coach?

Een business coach kan je helpen om je bedrijf te laten groeien. Ze kunnen je helpen om je bedrijfsstrategie te verfijnen, je managementvaardigheden te verbeteren en je te helpen bij het nemen van belangrijke zakelijke beslissingen. Het is een investering in je bedrijf en in jezelf als ondernemer.

Vind de beste business coach Nederland

Bij Trustoo hebben we een breed netwerk van business coaches in heel Nederland. Of je nu op zoek bent naar een online business coach of een coach voor ondernemers in je lokale omgeving, bij ons kun je vier offertes vergelijken om de beste match te vinden.

Wat kost een business coach?

De kosten van een business coach kunnen variëren. Het hangt af van de ervaring van de coach, de aard van de coaching en de duur van het traject. Maar vergeet niet, het is een investering in je bedrijf. Het is altijd een goed idee om vier offertes te vergelijken via Trustoo om de beste deal te vinden.

Start vandaag nog met business coaching

Of je nu een mkb coach zoekt, een business coach voor startende ondernemers of een small business coach, bij Trustoo vind je de juiste match. Start vandaag nog met business coaching en zet de volgende stap in het succes van je bedrijf.

Reviews over coaches

Onze coaches worden gemiddeld beoordeeld met een 9,6 gebaseerd op in totaal 17.657 reviews uit 22 bronnen
Gemiddelde beoordeling
9,6
starstarstarstarstar
starstarstarstarstar

Wassili heeft me enorm geholpen, zowel in mijn werk als privé. Zijn methode omvat inzicht en analyse en combineert theorie en praktijk op een eenvoudig toepasbare manier. Door zijn oefeningen te blijven doen is de persoonlijke en professionele groei duidelijk merkbaar van week tot week. Lees meer...

Joris Nederpelt Lazarom op Google
21-09-2023
review_img
Wassili Life & Business Coach. Training & Organisatie ontwikkeling.
starstarstarstarstar

René heeft mij heel goed op weg geholpen toen ik in mijn loopbaan helemaal vast zat. Vanuit een vervelende ww situatie via een zoektocht met waardevolle, verdiepende en ook confronterende gesprekken weer (her)ontdekken wat mijn passie was en van daaruit de durf en het vertrouwen vinden om er vol voor te gaan.
Ik heb meerdere gesprekken gehad en elk gesprek heeft mij zoveel meer duidelijkheid gegeven over waar ik nou echt naar toe wilde. Heel waardevol.
Lees meer...

Petra Grootenhuis
11-09-2023
review_img
RenesanS - Coach & Sparringpartner voor ambitieuze professionals, zoals managers, directeuren en (startende) ondernemers.
starstarstarstarstar

Na 20 jaar werkzaam geweest te zijn in dezelfde branche, was het voor mij tijd om te onderzoeken welke banen nog meer bij mij passen. Ik heb ontzettend veel handige tips gehad van Veronique over mijn c.v., LinkedIn profiel, het schrijven van een motivatiebrief en door middel van de loopbaanscan weet ik wat mijn talenten en valkuilen zijn. De gesprekken hebben mij inzicht en handvatten gegeven zodat ik mij nu op de banenmarkt kan begeven. Lees meer...

lea renses op Google
22-07-2023
review_img
Verhelder Talent
starstarstarstarstar

Wat een mooie,warme,lieve,en gevoelige vrouw is Dominique
De overeenkomsten,ervaringen waren tijdens het telefoongesprek overweldigend of ik met mezelf aan de telefoon zat.
Ik zit al jaren in de spirituele bewustwording,de weg naar heling,de groei naar wie je uiteindelijk echt bent jezelf echt leren kennen ,enzovoort..maar kon mn vinger maar niet leggen of krijgen op iets waardoor er een blokkade ontstond,waardoor groeien in de weg stond.
Het voelde zo goed en vertrouwd, dat ik de uitdaging aanging, om te kijken of dit iets voor mij was..
De ademhaling techniek is bijzonder en mooi..
Ze sloeg de spijker op zn kop,precies waar nodig was..het "vergeten stuk" kwam boven,ik mocht dit doorvoelen,het mocht er zijn..
Ik zal Dominique daar sltijd dankbaar voor blijven,zij heeft mij het missende handvat gegegeven waardoor ik nu verder kan met groeien!
Nogmaals dankjewel lieve Dominique
Ik heb jouw naam al een paar x laten vallen in mijn groepen.
Jij verstaat jouw beroep perfect!
Maar
dat wist je al..
Liefs Monique
Lees meer...

Moon from the netherlands op Google
12-07-2023
review_img
Pause to Play - Life & Loopbaancoaching Leiden
starstarstarstarstar

Ik kijk heel positief terug op de 12 sessies die ik met Nathalie heb gehad. Ze heeft me enorm geholpen op persoonlijk vlak. Ik weet veel beter nu wat ik wil in mijn leven en zit beter in mijn vel. Ik wil je heel erg bedanken hiervoor! Lees meer...

Ineke Frissen
26-06-2023
review_img
N3M coaching
starstarstarstarstar

Jessica heeft me goed laten inzien dat als je in je relatie iets wil veranderen,je bij jezelf moet beginnen.
Ook dat je voor jezelf mag/kan kiezen.
De opdrachten vind ik een beetje algemeen en mis daarin persoonlijke benadering.
Daar kon ik ook niet zoveel mee,verder was ze lief,attent en begripvol.

Groetjes Miriam Toornend.
Lees meer...

Miriam
12-06-2023
review_img
Inside Wisdom