de beste Cateraars voor jou
Kies uit +1250 top CateraarsKies uit +1250 Cateraars in Nederland
COVID-19: het contact met bedrijven en de prijsopgave via Trustoo kan online plaatsvinden, Lees meer

Cateraars in Culemborg

1. De Mobiele Kok Catering
Premium partner van Trustoo
flash_on reageert snel
9,1
place
Werkgebied Culemborg

Ambachtelijke catering van De Mobiele Kok
De Mobiele Kok heeft één belangrijke missie: ervoor zorgen dat haar klanten dag na dag tevreden zijn en volop genieten van de lunch,diner, BBQ, hapjes of andere lekkernijen die door De Mobiele Kok bereid zijn.
Om daarvoor te zorgen, heeft De Mobiele Kok een team met echte kookspecialisten samengesteld. Zij waarborgen dagelijks de kwaliteit van de gerechten.
Gevoel voor eten
Voor de teamleden van De Mobiele Kok is niet alleen een goede kennis van eten en verschillende bereidingswijzen belangrijk. Het is ook essentieel om een goed ontwikkeld gevoel voor eten te hebben. Om aan te voelen welke combinaties werken en welke niet. En om precies te weten hoe dagverse producten om kunnen worden getoverd in ware smaaksensaties.
Iedere medewerker heeft eigen specialiteiten. Dit kan gaan om een specifieke bereidingswijze, maar ook om het werken met bepaalde ingrediënten of soorten maaltijden. Samen vormen we een ongeëvenaarde kracht in de keuken – of in úw keuken!
Meer weten?
Meer weten over wat we te bieden hebben? Download dan nu onze complete catering brochure. We helpen u graag om op passende wijze invulling te geven aan uw evenement.
uw wens is onze uitdaging.
*relaties beoordelen ons met een 9.1 op Klantenvertellen!

place
Werkgebied Culemborg
grade456 beoordelingen
timelapse17 jaar in bedrijf
Geen bezorgkosten via logo_small.svg
checkGratis en vrijblijvend
2. Soi35 Thai Food B.V.
Premium partner van Trustoo
flash_on reageert snel
9,0
place
Werkgebied Culemborg

Soi35 Thai Food is gespecialiseerd in de authentieke Thaise keuken (vegan, halal en biologisch). We verzorgen een catering vanaf 12 t/m 250 personen, variërend van verjaardag - & bedrijfsfeesten tot bruiloften. Soi35 Thai Food onderneemt duurzaam en sociaal.
Soi35 Thai Food is lid van de Thai Restaurant Association (TRA). Het lidmaatschap, slechts 25 restaurants in Nederland, biedt u de garantie dat alle gerechten met verse Thaise kruiden worden gekookt door gediplomeerde Thaise chef-koks, die speciaal geschoold zijn in de traditionele Thaise keuken.
De catering van Soi35 is een catering met een verhaal.
Thaise jasmijn rijst met pandanblad
Hom Mali - de beroemdste rijst van Thailand, is een Thaise jasmijnrijst waar steeds meer mensen verliefd op worden. Het is een rijst van de beste kwaliteit met een kenmerkende glanzende korrel, een heerlijk zachte smaak en een natuurlijk aroma. De stukjes pandanblad is een “knipoog” aan de Thaise malai, welke men geeft als blijk van waardering en om u, als onze klant, dus geluk te wensen.
Twee soorten Thaise saté | signature dishes
De “streetfood” saté, genaamd saté Khai Yang, is een heerlijke kippendijen saté gekruid met knoflook, koriander en verse citroengras.
De gemarineerde Thaise saté wordt geserveerd met twee aparte sauzen: traditionele Thaise satésaus en Arjard. Samen vormen ze een unieke smaakcombinatie.
Verse Thaise currypasta’s | 100% VEGAN
Steeds meer mensen eten minder vlees, zijn flexitariër of veganist. Om aan deze vraag te voldoen maken we zelf onze verse currypasta’s . De normale currypasta’s, geïmporteerd uit Thailand, bevatten namelijk trassi (garnalen). Ook hebben we een speciale vegan “vissaus” ontwikkeld op basis van zeewier.
Alleen de beste ingrediënten
Elke dag verse en nieuwe dagmenu’s. Door een beperkte keuze heeft ons restaurant daadwerkelijk 0% voedselverspilling en kunnen we altijd de beste ingrediënten gebruiken, zoals bijvoorbeeld verse Thaise mini-eggplant, horapa basilicum, zeebaarsfilet en een topkwaliteit kogelbiefstuk.
Sociaal ondernemen & CO2 neutraal
Soi35 Thai Food heeft een samenwerkingsverband met Abrona en biedt mensen met een beperking een leuke en veilige werkomgeving. Tevens zijn we de corporate sponsor van de zorgboerderij van de Stichting: Thai Child Development Foundation. Als eerste Thaise restaurant in Nederland ondernemen we volledig CO2 neutraal. Wij compenseren onze ecologische voetafdruk elk jaar door het planten van bomen op de Nationale Boomplantdag.
Voedselveiligheid & duurzame verpakking
De voedselveiligheid staat bij ons centraal en alle processen worden elk jaar door de consultants van Precon Food gecertificeerd. Onze duurzame verpakking is biologisch afbreekbaar en/of recyclebaar.

place
Werkgebied Culemborg
grade544 beoordelingen
timelapse4 jaar in bedrijf
Gratis kennismakingsgesprek via logo_small.svg
checkGratis en vrijblijvend
4. Braam Home Made & Catering
Premium partner van Trustoo
flash_on reageert snel
8,9
place
Werkgebied Culemborg

Welkom bij Braam Home Made en Catering!
Bij Braam Home Made & Catering staat de passie voor koken voorop. Een tropische verrassing, een Hollands buffet of een Indonesisch pot; wij zijn van alle markten thuis. Wat wij belangrijk vinden is dat u, samen met de andere gasten, volop kunt genieten. Wij kopen de ingrediënten vers in bij lokale ondernemers en zorgen ervoor dat uw gerechten vers bereid zijn. Het enige wat u hoeft te doen is genieten. Hieronder staat een prijs indicatie. Wij doen niet aan kinderpartijtjes, en halal vlees is geen probleem. Minimaal 8 personen voor een diner en voor een buffet minimaal 15 personen. Alleen beschikbaar in de weekenden en ruim 4 maanden van te voren aanvragen. Wij zitten al vol tot en met eind april dus aanvragen voor die periode heeft geen zin.
Wat doen wij?

Catering: voor kleine groepen tot max 60 personen. Vanaf €15,00 per persoon. De prijs is afhankelijk van hetgeen u graag wilt. Wij leveren maatwerk.
Proefmiddagen:
U kunt een proefmiddag vanaf minimaal 6 personen maximaal 20 personen. De kosten van een proefmiddag zijn €42,50 per persoon, zelf voor de drankjes zorgen. Een proefmiddag bestaat uit minimaal 9 gangen (kleine porties) van amuse, tot dessert.
Ook is het mogelijk om een proefmiddag van 15 gangen te bestellen bestaande het 15 gerechtjes waaronder amuse, voorgerecht, soep, hoofdgerechten, dessert en after dessert. Minimaal 6 personen maximaal 12. Altijd leuk als verassing. Kosten €65,00 pp. De prijzen zijn inclusief de kok en serveerder en wordt gebruik gemaakt van eigen servies. Wel zelf voor de drankjes zorgen.
High Tea: Tijdens een high tea geniet u van kleine hapjes, zoet en hartig onder het genot van heerlijke thee. Een high tea kan geboekt worden voor minimaal vier tot maximaal 8 personen. Een high tea hebben wij in 3 soorten: high tea basis (gewoon een normale high tea), high tea de luxe (is wat uitgebreider) en high tea super de lux (met soep vooraf en een lekker afsluiter). Kosten vanaf €15,95 pp.
Ook doen wij onder andere:
• Chinees fonduen
• Indonesische rijsttafel
• Wereldbuffet
• Shearing dish
• Klein buffet
• Groot buffet
• Personeelsfeest
• Of gezellig samen een kookworkshop en dan heerlijk ervan
genietentijdens een privé diner?
En nog veel meer! Heeft u zelf een idee en staat het er niet tussen? Geen probleem! We kijken samen met u naar de mogelijkheden. Wij kopen alles dagelijks vers in en we houden rekening met allergieën. Gelieve dit aan te geven bij de boeking.Vraag naar de mogelijkheden en prijzen! via het contactformulier

place
Werkgebied Culemborg
grade9 beoordelingen
timelapse6 jaar in bedrijf
checkGratis en vrijblijvend
miniwizard.svg
Waarom via logo_small.svg
  • De beste bedrijven
  • Bespaar tot 30%
  • Gratis en vrijblijvend
  • Rechtstreeks contact

Wat kost een cateraar?

Een cateraar kost per persoon tussen de 5,- en € 40,- Een cateraar mag zelf de tarieven bepalen, vraag daarom vooraf een offerte aan. Wat een cateraar kost heeft ook te maken met wat uw specifieke wensen zijn.

5
12
25
40
Veelgestelde vragen

Wat doet een cateraar?

WAT DOET EEN CATERAAR?
Gaat u trouwen, geeft u een bedrijfsfeest of organiseert u een evenement? Dan is de kans groot dat u gebruik maakt van een cateringservice: maar wat doet een cateraar precies? Catering is een Engels woord en betekent het leveren van maaltijdverzorging of maaltijden. In de praktijk komt het erop neer dat een cateraar het eten bereidt en levert voor onder andere bruiloften, feesten en evenementen. Door een cateraar in te schakelen wordt u veel werk uit handen genomen.

CATERING OP LOCATIE
Het enige wat u bij cateringservice hoeft te doen is uw wensen kenbaar maken. Uiteraard over de menukeuze, maar ook of de cateraar alleen het eten bezorgd of op locatie de bereiding van het eten verzorgt. Dit is afhankelijk van uw opdracht. Stel, u wilt een bedrijfslunch met broodjes organiseren, dan bereidt de cateraar deze vaak geheel voor in de eigen keuken. De broodjes worden daarna enkel bij u afgeleverd. Organiseert u bijvoorbeeld een buffet of diner, dan zal de cateraar de bereiding grotendeels bij u op locatie verzorgen.

ZORGELOOS EN SMAAKVOL GEMAK
Veel mensen kiezen voor een cateraar door het zorgeloze gemak. Alles wordt namelijk voor u geregeld zodat u zelf ook kunt genieten van uw feest of evenement. Daarnaast is ook de kwaliteit een reden om voor een cateringservice te kiezen. Een cateraar heeft uitgebreide kennis over voeding en weet deze kennis als geen ander te combineren met uw specifieke wensen en behoeften. Elke opdracht vraagt om een eigen aanpak waarbij een cateraar altijd zorgt voor zorgeloos en smaakvol gemak.

Wat kost catering?

WAT KOST CATERING?
Een cateringservice kan u veel werk uit handen nemen tijdens zowel grootschalige als kleinschalige feesten en evenementen. Hierdoor kunt u zelf ook zorgeloos genieten. Alle reden dus om voor een cateringservice te kiezen, maar wat kost catering? Dit is uiteraard afhankelijk van de omvang van de catering die u wenst. Daarnaast is ook de menukeuze zelf van invloed. Gemiddeld ligt het uurtarief van een cateraar tussen de € 30,- en € 50,-. Het is echter raadzaam om altijd offertes op te vragen bij 3 of 4 cateraars, zodat u goed kunt vergelijken.

VAN BEDRIJFSLUNCH TOT UITGEBREID BUFFET
Voorbeelden van gelegenheden waarvoor mensen een cateringservice inschakelen zijn verjaardagsfeesten, bruiloften en evenementen. Daarnaast wordt ook vaak een beroep op cateraars gedaan voor bedrijfslunches of hapjes en bittergarnituur bij een borrel. Overbodig te noemen dat u hiervoor verschillende cateringtarieven betaalt. Zo liggen de gemiddelde kosten voor bruiloftscatering tussen minimaal € 250,- en maximaal € 1000,-. Voor een fingerfood en bittergarnituur betaalt u gemiddeld minimaal € 100,- en maximaal € 180,-.

OPBOUW VAN DE CATERINGKOSTEN
De kosten voor een cateraar zijn opgebouwd uit verschillende onderdelen. Het grootste deel van de cateringkosten bestaat uit de arbeidsuren van de cateraar. Daarna komen de kosten voor het materiaal. Ook brengen de meeste cateraars voorrijkosten in rekening. Dit is vanzelfsprekend het kleinste deel van de kostenopbouw. Verder zijn ook uw specifieke wensen en behoeften van invloed. Daarom bespreken de meeste cateraars eerst uw wensen om vervolgens een offerte op maat uit te kunnen brengen. Het is verstandig om meerdere offertes aan te vragen, zodat u een juiste keuze kunt maken. De beste catering bedrijven in uw regio hebben we al voor u op een rijtje gezet. Binnen één minuut kunt u veilig en eenvoudig 4 prijsopgaven opvragen van de cateraars die u aanspreken.

Wat kost catering voor een bruiloft?

WAT KOST CATERING VOOR EEN BRUILOFT?
Veel mensen geven een bruiloftsfeest als ze gaan trouwen en maken daarbij gebruik van een cateringservice. Maar wat kost catering voor een bruiloft? Dit ligt er uiteraard aan hoeveel gasten u uitnodigt, maar ook aan uw specifieke wensen en behoeften. Denkt u dan aan de menukeuze bijvoorbeeld. Gemiddeld betaalt u voor bruiloftscatering minimaal € 250,- en maximaal € 1000,-. Het is verstandig om offertes op te vragen bij verschillende cateraars, zodat u kunt kijken of dit in uw bruiloftsbudget past.

BRUILOFTSBUDGET EN CATERING
Meestal stelt het aanstaande bruidspaar een budget op, zodat zij – of de ceremoniemeester – kan overgaan tot het opvragen van offertes en kan zien of de prijsopgaves aansluiten op het budget. Door het bruiloftsbudget op te stellen, is vooraf bepaald wat de catering ongeveer mag kosten. Voor zowel het bruidspaar als de cateraar, is het prettig om te weten wat het budget ongeveer is. De keuze die u als bruidspaar voor de catering maakt is of u een uitgebreid diner, een buffet of bijvoorbeeld alleen een hapjes en bittergarnituur aanbiedt. Wat uw keuze ook is, de cateraar zal u verschillende mogelijkheden voorleggen voor de invulling van de catering.

VOORAF PROEVEN
Trouwen doet u niet zomaar. Daarom wordt er vaak ver van tevoren een trouwdatum vastgelegd. In de maanden voorafgaand aan uw bruiloft kunt u zich bezighouden met allerlei leuke voorbereidingen voor de grote dag zelf. Waaronder de catering. Zo bieden veel cateraars u de mogelijkheid om vooraf uw cateringvoorkeur te proeven. Wij raden aan om hier zeker gebruik van te maken, evenals het opvragen van 3 tot 4 offertes bij verschillende cateringbedrijven.

Wanneer een cateraar inhuren?

WANNEER EEN CATERAAR INHUREN?
Eigenlijk kan je bij iedere gelegenheid een cateraar (of cateringbedrijf) inhuren, denk aan een bruiloft, verjaardag, of een ander (bedrijfs)feest. Een cateringbedrijf kan je veel tijd besparen. Een cateraar kan verschillende maaltijden en hapjes leveren of verzorgen, denk aan borrelhapjes en bittergarnituur, buffetten, catering voor een bruiloft, bedrijfscatering, barbecue, of (zakelijke) lunches. Voor elke vorm van catering rekent de cateraar een andere prijs. Vaak stel je samen met het catering bedrijf een menu samen of geef je een voorkeur voor een keuken aan. De cateraar kan verder alles regelen en zorgt dat je onbezorgd van je feest kan genieten.

VANAF HOEVEEL PERSONEN?
Een cateraar kan voor veel verschillende gelegenheden ingehuurd worden, denk aan een grote bruiloft met een compleet verzorgde catering of een gezellige avond met vrienden waarbij er een kok naar uw huis komt. Een cateraar kan dan ook al vanaf 2 personen ingehuurd worden. Maar vaker zullen (grote) groepen catering inhuren om hun evenement te cateren. Dit kan variëren van 20 personen tot een bedrijfsfeest voor 1000+ personen.

De beste catering?

DE BESTE CATERING?
Het aanbod van catering bedrijven is erg groot en daardoor is het vaak lastig om de goede keuze te maken. Wij hebben alle informatie die te vinden is over cateraars voor u op een rijtje gezet, zodat u eenvoudig kunt kiezen wat de beste cateraar is voor uw situatie. Er zijn in Nederland honderden catering bedrijven met allemaal hun eigen kenmerken. Bij het bepalen wie de beste is voor u, spelen verschillende factoren een rol:

- Welke keukens bieden ze? Nederlands, Mediterraans, Aziatisch of nog iets anders?
- Wat is de achtergrond, opleiding, en ervaring van de cateraar?
- Heeft de cateraar reviews? Hoeveel en op welke sites? Wat wordt er gezegd?
- Is er veel informatie van ze bekend? Website, KvK, foto’s, social media?

TOP 10 BESTE CATERAARS IN UW REGIO
Wij hebben al deze informatie voor u verzameld en op basis daarvan een score berekend voor alle cateraars in Nederland. Een score die rekening houdt met al deze factoren. Op basis van deze score hebben we een top 10 van beste cateraars gemaakt per woonplaats. En de berekening van die score is voor ieder bedrijf gelijk, dus objectief.

Heeft u de cateraar gevonden die bij u past? Vraag dan een offerte aan of plan een kennismakingsgesprek. We raden u aan 3 of 4 cateringbedrijven te benaderen zodat u goed kunt vergelijken en een afgewogen keuze kunt maken.

Hoe verloopt het contact voor catering ivm COVID-19/Corona?

Gezien de huidige omstandigheden bieden we je graag de mogelijkheid om de prijsopgave en het contact met de cateraars geheel online plaats te laten vinden. De gezondheid van een ieder die van onze service gebruikt maakt en de cateraars die bij ons zijn aangesloten staat centraal.

We bieden meerdere mogelijkheden aan om met cateraars in contact te komen. Zo kun je eenvoudig en snel je prijsopgave ontvangen én deze online met de cateraar bespreken. Ook kun je eenvoudig een terugbelverzoek doen met het bedrijf naar keuze als je het liever telefonisch afhandelt. In deze tijd zijn de meeste bedrijven telefonisch juist erg goed bereikbaar.

Catering laten bezorgen kan in de meeste gevallen gewoon plaatsvinden, in overleg met de cateraar. Daarbij worden uiteraard de richtlijnen voor het houden van voldoende afstand in acht genomen.

Gaat het om een event over een aantal weken? Bekijk dan samen met de cateraar wat de mogelijkheden zijn om alvast een afspraak voor de betreffende datum te maken.
Waarom Trustoo?
compare.svg
De beste bedrijven voor jou

We hebben alles voor je op een rijtje gezet

compare.svg
Vergelijk en bespaar

Vergelijk prijsopgaven en bespaar tot 30%

compare.svg
Direct contact

In één minuut direct contact, zonder tussenpersoon