Scheidingsadvocaat

Vind een top 10 advocaat bij jou in de buurt
Mijn locatie
advocaat.jpg
usp+1
BETROUWBAREen geverifieerde bedrijven
usp+1
VERGELIJK PRIJZENontvang gratis prijsopgaven
usp_3
2.200.000+succesvolle aanvragen

Ontdek onze top 10 advocaten bij echtscheiding

Op zoek naar een scheidingsadvocaat in jouw buurt? Ontdek via Trustoo de beste advocaten in jouw omgeving. We verbinden je met de meest betrouwbare professionals. Vraag gratis vier offertes aan en kies met vertrouwen jouw scheidingsadvocaat.

Lees meer...
Elmers Hueting Advocaten Brielle.jpg1
3.

Elmers Hueting Advocaten Brielle

icon
Reageert snel
LSA | Keurmerk NOvA
9,4score_fullscore_fullscore_fullscore_fullscore_full (59reviews)

Elmers Hueting Advocaten is een gerenommeerd advocatenkantoor, gevestigd in Brielle en Rhoon. Wij zijn gespecialiseerd in diverse rechtsgebieden en bieden professionele juridische diensten aan zowel bedrijven als particulieren. Onze ervaren advocaten, Hetty Elmers en Hans Hueting, hebben hun krachten gebundeld om u de beste juridische ondersteuning te bieden. Wij onderscheiden ons door onze deskundigheid, betrokkenheid en daadkracht.

Onze kernwaarden zijn duurzaamheid, vertrouwen en kwaliteit. Wij geloven dat deze drie-eenheid essentieel is voor een optimaal resultaat en vormt de basis voor onze werkwijze. Wij streven ernaar om elke situatie op maat te behandelen, met een goed inzicht in de persoon of het bedrijf dat we adviseren.

Bij Elmers Hueting Advocaten is het onze passie om uw juridische conflicten beheersbaar te maken en op te lossen. Wij zoeken zoveel mogelijk naar een oplossing buiten de rechtszaal via overleg of onderhandelingen. Met onze uitgebreide kennis en groot netwerk van specialisten, zijn wij in staat om u de beste juridische oplossingen te bieden.

Bent u op zoek naar een betrouwbaar en deskundig advocatenkantoor? Neem dan contact met ons op. Wij staan klaar om u te helpen met uw juridische vraagstukken. Vraag nu een gratis offerte aan en ontdek hoe wij u kunnen bijstaan.
...

Gratis en vrijblijvendGratis en vrijblijvend
Kaaistraat  1 -3, Brielle
Laatste review 09-04-2024
0181-202908

Scheidingsadvocaat

Ben je op zoek naar een scheidingsadvocaat? Dan ben je bij Trustoo aan het juiste adres. We bieden een platform waar consumenten en lokale bedrijven elkaar vinden. Vraag bij ons vier offertes aan van lokale advocaten die gespecialiseerd zijn in echtscheidingen.

Wat doet een scheidingsadvocaat?

Een scheidingsadvocaat is een advocaat die gespecialiseerd is in het begeleiden van echtscheidingen. Deze advocaat kan je helpen bij alle juridische aspecten die komen kijken bij een scheiding. Denk hierbij aan zaken als:

  • alimentatie;
  • de verdeling van bezittingen en schulden;
  • de zorg voor eventuele kinderen.

De advocaat is op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van echtscheidingsrecht. Bovendien heeft een scheidingsadvocaat ervaring met het voeren van onderhandelingen en het opstellen van overeenkomsten.

Waarom een scheidingsadvocaat inschakelen?

Een scheiding is een ingrijpende gebeurtenis. Het is dan ook belangrijk dat alles goed geregeld wordt. Een scheidingsadvocaat helpt je hierbij. Deze advocaat heeft de kennis en ervaring om je te begeleiden tijdens het gehele proces. Daarnaast zorgt een goede scheidingsadvocaat ervoor dat je krijgt waar je recht op hebt.

De kosten van een scheidingsadvocaat

De tarieven van een scheidingsadvocaat variëren sterk en kunnen oplopen tot ruim € 200,- per uur. Het is daarom verstandig om verschillende offertes te vergelijken. Bij Trustoo vraag je eenvoudig vier offertes aan van lokale advocaten. Zo vind je de scheidingsadvocaat die bij jouw situatie past.

Hoe vind je een goede scheidingsadvocaat?

Het vinden van een goede scheidingsadvocaat kan een uitdaging zijn. Er zijn veel advocaten die zich specialiseren in echtscheidingen. Het is daarom belangrijk om goed te kijken naar de ervaring en specialisatie van de advocaat. Bij Trustoo brengen we consumenten en lokale bedrijven samen. We bieden een platform waar je eenvoudig offertes kunt aanvragen van lokale advocaten. We helpen je graag bij het vinden van de juiste scheidingsadvocaat.

Op zoek naar breder advies dan alleen echtscheiding? Ontdek ook onze top 10 van familierechtadvocaten.

Reviews over advocaten

Onze advocaten worden gemiddeld beoordeeld met een 9 gebaseerd op in totaal 36.601 reviews uit 22 bronnen
Gemiddelde beoordeling
9,0
starstarstarstarstar_half
starstarstarstarstar

Bernice Nonnekes en Dewi Kluft hebben mij samen op een hele proffesionele manier bijgestaan. Maar dan wel proffesioneel met een hele prettige persoonlijke touch waar ruimte was voor mijn inbreng en goed overleg.
Bedankt dames!
Lees meer...

Léon Raadschelders op Google
06-03-2024
review_img
Hendrikx Advocaten
starstarstarstarstar

Ik heb nu meerdere malen Advocatenkantoor Van Olst nodig gehad inzake het familierecht. Zij heeft mij deskundig bijgestaan en zij kan de wens die je hebt goed in geschrift formeel verwoorden. Daarnaast luistert ze goed naar je verhaal en heeft ze erg veel ervaring in o.a. familierecht. Lees meer...

Camiel Saris op Google
01-03-2024
review_img
Advocatenkantoor Van Olst
starstarstarstarstar

Ik ben heel goed en fijn bijgestaan door mevrouw R.Croes-Bleijendaal. Ik kan alleen maar aan de hand van mijn ervaring positief zijn over haar kunnen en werkzaamheden als advocaat. Ze kon zich goed in mijn situatie en hulpvraag inleven en heeft me waar nodig sterk en zakelijk bijgestaan. Ik kan een ieder haar aanraden als advocaat! Nogmaals super bedankt mevrouw R.Croes-Bleijendaal. Lees meer...

Nadiah Syahab op Google
07-02-2024
review_img
Sieval Advocaten
starstarstarstarstar

Perfecte afhandeling en professionele ondersteuning echte aanrader! Lees meer...

Arno De Bruijne op Google
01-02-2024
review_img
VLDW Advocaten / Van Leeuwen De Waard Advocaten
starstarstarstarstar

Ik ben heel vakkundig geholpen met mijn scheiding door Roland Knegtmans en de rest van zijn team. Door mijn persoonlijke omstandigheden is het voor mij moeilijk om te reizen. Daarom was het extra fijn dat een huisbezoek of een videobelafspraak ook tot de mogelijkheden behoren.
Veel factoren spelen bij scheiden een rol. Roland had oog voor al deze aspecten en kon mij ook goed van informatie voorzien om vervolgstappen te kunnen zetten en uiteindelijk mijn leven weer in rustiger vaarwater te brengen.
Lees meer...

Amber Bindels op Google
08-01-2024
review_img
Knegtmans Advocaten & Mediators BV
starstarstarstarstar

Werd goed geluisterd naar mijn wensen en de uitkomst bij de rechter was precies waarvoor we hier heen gingen.

Nogmaals bedankt voor uw inspanningen en advies
Lees meer...

Simon Horjus
29-12-2023
review_img
Advocatenkantoor Schmidt
starstarstarstarstar

Meneer Brink staat mij uitstekend bij tijdens dit spannende traject. Lees meer...

Anke
01-12-2023
review_img
Arie Brink Advocaten