Dune Uitvaartbegeleiding | Marlène Kromhout

Reageert snel
Gratis kennismakingsgesprek
Schouthof 9, Katwijk
3 jaar in bedrijf
TOP PRO
9,8 (32)
Vraag prijs en beschikbaarheid aan bij Dune Uitvaartbegeleiding | Marlène Kromhout
Gratis en vrijblijvend
Of neem contact op via:
Over Dune Uitvaartbegeleiding | Marlène Kromhout:
Afscheid van een dierbare moeten nemen, is al moeilijk genoeg. Dan is het prettig om terug te kunnen vallen op een vertrouwd persoon die vanaf het eerste contact het vaste aanspreekpunt is, rust creëert en u zoveel mogelijk uit handen neemt.

Ik ben van mening dat een goed afscheid niet standaard kan zijn, maar moet passen bij de overledene en de nabestaanden. Dat er heel veel mogelijk is om zo'n persoonlijk vaarwel te verwezenlijken. En dat zoiets het best te regelen is in een informele en ongedwongen sfeer, met iemand die respectvol, warm en betrokken meedenkt. Tussen het moment van overlijden en de dag van de begrafenis of crematie sta ik voor u klaar. Om u te steunen, overzicht te houden en u met advies en praktische hulp zoveel mogelijk uit handen te nemen. Verdriet wegnemen kan ik niet. Wel organiseer ik als uitvaartbegeleider graag een mooi en warm afscheid voor diegene die u zo lief was en waar u als familie en vrienden troost uit kan putten.

Dune Uitvaartbegeleiding is aangesloten bij het platform Eerlijke Uitvaarten. Dit betekent dat ik één vast tarief bereken voor het volledig regelen en verzorgen van de uitvaart. Dit houdt automatisch in dat alle inkopen voor de uitvaart zonder winstmarges of toeslagen aan u worden doorberekend. Denkt u hierbij bijvoorbeeld aan de uitvaartkist, het rouwdrukwerk, de verzorging, het rouwvervoer etc. Indien gewenst kunt u inzage krijgen in de inkoopnota's. Dat is niet alleen transparant en overzichtelijk. Het maakt ook dat ik geen commercieel belang heb bij de keuzes die u maakt. Ik zal dus altijd onafhankelijk adviseren met net zoveel tijd en aandacht als nodig of gewenst is.

Als u vooraf al na wilt denken over uw afscheid en wilt weten wat er allemaal mogelijk is, kan ik bij u langskomen voor een oriënterend gesprek. Hierin worden uw wensen besproken, op papier gezet en wordt er een begroting gemaakt van de te verwachten kosten.
Lees meer...
Trustoo Top Pro

Top Pro’s leveren consistent geweldige kwaliteit, waardoor ze tot de allerbeste dienstverleners op Trustoo behoren.

badgetop_score
Diensten
24/7 bereikbaar
Uitvaart
Begrafenis
Crematie
Condoleance
Begraafplaats
Crematorium
Uitvaartcentrum
Aula
Rouwcentrum
Urnenmuur
Rouwauto
Natuurbegraafplaats
Uitvaartverzekering
Rouwverwerking
Rouwvervoer
Opbaren
Rouwkaarten
Kist
Grafmonument
Bloemen
Catering
Afscheidshuis
In toekomst (komend jaar nog niet)
Ervaring & vakmanschap
3 jaar in bedrijf
32 beoordelingen
1 medewerkers
31 jaar ervaring

Opleidingen en certificaten

Meander Uitvaartopleidingen

Reviews over Dune Uitvaartbegeleiding | Marlène Kromhout
info_outline

Uitstekend10,0
starstarstarstarstar
32 reviews

Neem contact op met deze uitvaartverzorger

Vraag prijs en beschikbaarheid aan bij Dune Uitvaartbegeleiding | Marlène Kromhout
Gratis en vrijblijvend
Vergelijkbare uitvaartverzorgers in de buurt
Wij gebruiken cookies om uw ervaring te verbeteren en te personaliseren. Door het gebruik van deze site, gaat u akkoord met onze cookies.