Ontdek de beste bedrijven in Dordrecht

Vergelijk en neem contact op met de beste lokale dienstverleners

De top 10 dienstverleners in Dordrecht

Lianne Dekker Fotografie.jpg
fotografen
Lianne Dekker Fotografie
9,7 (147)

Elke dag bezig mogen zijn met wat je het liefste doet is een voorrecht. Daar ben ik me zeker van bewust. Ik werk dagelijks met verschillende mensen, op zakelijk gebied en in de studio met kids, volwassenen, ouderen maar ook heel kleine baby’s of een combinatie hiervan. De variatie van het zakelijke en particuliere maakt dat elke dag anders is en daarom verveelt het ook nooit.

Als fotograaf is het voor mij nog altijd belangrijk om mezelf te blijven ontwikkelen. Naast de technologische vooruitgang is er ook qua stijl en mogelijkheden veel veranderd in de loop der jaren. Iets wat ik persoonlijk als prettig en uitdagend ervaar. Op de fotovakschool in Apeldoorn heb ik de kneepjes van het vak mogen leren en in de dagelijkse praktijk blijf ik mijn skills bijhouden.

Dichtbij mensen komen om ze vast te leggen op beeld. Dat is keer op keer prachtig om te mogen doen. Het is bijzonder om mensen van zo dichtbij te mogen bekijken. Het maakt kwetsbaar, niet alleen voor degene voor de camera maar ook voor mij achter de camera. En dat maakt nu net wat het voor mij zo speciaal maakt.

In de zeer comfortabele en gezellige studio ben je welkom voor zowel zakelijke als particuliere fotoshoots, ik denk graag met je mee om zo tot een mooi en bij je passend resultaat te komen.
We zijn gespecialiseerd in een stukje branding voor de zakelijke markt en hierin laat ik me door jou inspireren in een voorgesprek, wie ben je, wat is je manier van werken en wat past bij jou en je bedrijf. Naar aanleiding daarvan bespreken we de ideeën en mogelijkheden waardoor je je eigen unieke uitstraling in je foto's krijgt. Dit kan op verschillende locaties en in je bedrijf, zo bouw je een mooie evenwichtige beeldbank op.

Een goede foto zegt meer dan duizend woorden...

Welkom om te informeren naar de mogelijkheden, ik spreek je graag!
...

Pieter Zeemanweg 30p, Dordrecht
TO BE FOUND - Online Marketing Bureau.jpg
SEO-specialisten
TO BE FOUND - Online Marketing Bureau
9,4 (88)

2Bfound is een ervaren team van online marketing specialisten, gevestigd in het historische centrum van Dordrecht. Onze klanten bevinden zich met name in het MKB, waaraan wij altijd oplossingen op maat bieden.

Jarenlange ervaring met online marketing voor het MKB
Al 10 jaar ondersteunen wij bedrijven uit het MKB bij het optimaliseren van hun online prestaties. Ons team bestaat uit ervaren online marketing specialisten, welke gedreven zijn om jou te helpen bij het behalen van de online marketing doelen.

Wij zijn gespecialiseerd in online marketing en hebben een breed aanbod aan online marketing diensten. Deze variëren van zoekmachine adverteren tot aan contentmarketing. Met onze kennis, gedrevenheid en passie voor het vak, weten wij altijd tot het uiterste te gaan voor onze opdrachtgevers!

Wat wij belangrijk vinden
2Bfound gelooft in de kracht van online marketing, transparante communicatie en eerlijk zaken doen. Wij helpen bedrijven te groeien door het verbeteren van hun online positie, naamsbekendheid en websiteprestaties.

Daarnaast zijn wij altijd gedreven om tot oplossingen te komen, welke het beste aansluiten bij de wensen van onze opdrachtgevers. Met professionele aandacht en een efficiënte manier van werken, zorgen wij voor een optimaal resultaat!Eigenaar van 2Bfound aan het werk
een presentatie bij 2Bfound
Specialisten in verschillende disciplines
De wonderlijke wereld van online marketing is breder dan vaak wordt gedacht. Online marketing bestaat namelijk uit verschillende disciplines. En een website bereikt het beste resultaat als deze disciplines in combinatie worden toegepast.

Het 2Bfound team bestaat dan ook uit specialisten in verschillende disciplines. Van een SEO-expert tot aan een AdWords-kenner. En van vakkundig content marketeer tot aan een échte pro in Analytics. Als hecht team bundelen wij graag onze krachten om gezamenlijk een optimaal online resultaat te boeken voor de klant.
...

Singel 329, Dordrecht
De Koning Advocaten.jpg
mediators
De Koning Advocaten
9,4 (268)

Het advocatenkantoor van De Koning Advocaten is een middelgroot full service kantoor. Wij onderscheiden ons door topkwaliteit te leveren tegen concurrerende tarieven. Onze werkwijze wordt gekarakteriseerd door goed luisteren en een heldere en proactieve benadering. Onze vele vaste en trouwe cliënten waarderen ons om onze laagdrempelige en creatieve aanpak en onze onverzettelijke werklust. Daarom behoort De Koning Advocaten met recht tot de beste advocatenkantoren van Nederland.

Onze filosofie
De Koning Advocaten richt zich met name op het bedrijfsleven en was het tweede advocatenkantoor in Nederland met een ISO-certificering. Dat zegt iets over onze professionele, heldere en gestructureerde werkwijze. De kwaliteit van onze juridische adviezen staat voorop. Onze advocaten beschikken over de beste opleidingen en worden continu gestimuleerd om zichzelf te blijven ontwikkelen door permanente educatie. Om de deskundigheid op een hoog niveau te houden zijn de advocaten lid van diverse specialisatieverenigingen. Onze instelling is praktisch, proactief en doelgericht. Als wij eenmaal uw vertrouwen hebben gewonnen, zullen wij dat niet beschamen.

Maatschappelijk ondernemen
De Koning Advocaten hecht er waarde aan om met open oor en oog het vizier gericht te houden op de maatschappij. Naast onze betrokkenheid bij zakelijke of particuliere juridische advisering en ondersteuning zetten wij ons ook actief “pro Deo” in voor rechtzoekenden die behoefte hebben aan sociale rechtshulp. Wij ondersteunen ook diverse goede doelen met financiële bijdragen of onze juridische expertise. Daarnaast nemen al onze medewerkers actief deel aan het maatschappelijk leven onder andere in businessclubs en serviceclubs.
...

Dubbelsteynlaan West 39, Dordrecht
Schilten Schoonmaak bv.jpg
schoonmaakbedrijven
Schilten Schoonmaak bv
9,4 (66)


Schilten Schoonmaak uit Dordrecht levert een compleet pakket aan met diverse professionele schoonmaak gerelateerde diensten voor bedrijven. Schoonmaakbedrijf Schilten is gevestigd in Dordrecht en heeft een steunpunt in Krimpen aan den IJssel en Vianen. Het werkgebied van schoonmaakbedrijf Schilten is de Drechtsteden, Albasserdam, Ridderkerk, Krimpenerwaard, Capelle aan den IJssel, Gorinchem, Vianen, Breda en Moerdijk.

Onze visie is om onze opdrachtgevers te ontzorgen op het gebied van schoonmaakonderhoud en aanverwante diensten waarbij het aangaan van een lange termijn relatie het uitgangspunt is en we investeren in een duurzame schone samenwerking.

Dienstenpakket van Schilten Schoonmaak
Het dienstenpakket van Schilten Schoonmaak is gericht op schoonmaak in de brede zin van het woord, denk hierbij aan glasbewassing, gevelreiniging, vloeronderhoud en tapijtreiniging. Echter bieden wij niet alleen schoonmaakdiensten, zo verlenen wij tevens zaken als sanitaire voorzieningen, schoonloopmatten, huismeesterdiensten en bedrijfscatering. Alle zorgen nemen wij zo uit handen bij bedrijven, waardoor zij zich volledig kunnen concentreren op de eigen onderneming. Ondanks de verscheidenheid aan diensten, zorgen wij uiteraard dat iedere dienst met veel zorg, kwaliteit en professionaliteit wordt uitgevoerd door bekwame professionals.

Schoonmaakbedrijf Schilten, 60 jaar ervaring!
Al sinds 1959 zijn wij actief als professioneel schoonmaakbedrijf in Dordrecht. Hierdoor hebben wij inmiddels een ruim klantenbestand opgebouwd en ervaring in diverse branches als: scholen, kantoren, magazijnen, VvE’s, trappenhuizen, winkel(centra), cultuurinstellingen, bouw, fabrieken , laboratoriums en de gezondheidszorg.

Als regionaal schoonmaakbedrijf uit Dordrecht staat goed werk leveren voorop! Om deze reden hebben wij gekozen voor een team met gemotiveerde en betrokken medewerkers. Dagelijks zorgen zij voor een schone werkplekken, ruimtes, gangen en alle andere mogelijke plekken. Hiermee hebben wij als doel om onze klanten volledig te ontzorgen op het gebied van schoonmaak en aanverwante diensten. Dit alles wordt gerealiseerd door een realistische offerte, opgeleide medewerkers, duidelijke en transparante afspraken, heldere communicatie, een uitgebreid dienstenpakket en meetbare resultaten!
...

Bamendaweg 48C, Dordrecht
Stijl Architectuur B.V..jpg
architecten
Stijl Architectuur B.V.
8,5 (6)

Stijl Architectuur BV BNA is een jong architectenbureau opgericht door Emiel Visser en Bertil Dekker en is gevestigd in Dordrecht, waar op een enthousiaste wijze aan een grote verscheidenheid van projecten gewerkt wordt.
Door vroegtijdige aandacht voor alle facetten van het bouwproces zoals esthetica, bouwtechniek, planning en financiën wordt een zo optimaal mogelijk ontwerp gerealiseerd.

Stijl Architectuur werkt allround en legt zich niet toe op een bepaalde doelgroep. Onze opdrachten strekken zich uit van relatief kleine interieuropdrachten tot aan stedenbouwkundige studies en van particuliere woningbouw tot aan appartementen- en kantoorgebouwen. Onze opdrachtgevers zijn net zo verscheiden van aard; particulieren, projectontwikkelaars, (bouw)bedrijven, woningbouwverenigingen en overheden.

Stijl Architectuur onderscheidt zich door vraag- en klantgerichte ontwerpen. Dat wil zeggen dat het proces en het product geheel in het licht van de vraag van de klant staan waarbij het eindresultaat een zowel esthetisch, technisch, juridisch als financieel kwalitatief hoogstaand product is.

Stijl Architectuur is lid van de BNA en hanteert als algemene voorwaarden de standaard regelingen, opgesteld door de BNA (Bond van Nederlandse Architecten).

Met plezier hebben we de afgelopen jaren als bureau deelgenomen aan projecten die ontwikkeld werden volgens de laatste bouwmethodieken, zoals Lean en BIM. Wij zijn met het integreren van deze methodieken volledig klaar voor de toekomst.

Voor ons bureau is het werken in teamverband een vanzelfsprekendheid. We zijn ervan overtuigd dat een nauwe samenwerking gedurende het gehele bouwproces uiteindelijk zal leiden tot hogere kwaliteit en beperking van kosten.

Ons bureau stelt zich ten doel om te allen tijde een echte teamspeler te zijn en we kunnen, door up-to-date kennis, een waardevolle bijdrage aan het bouwproces leveren.
...

Voorstraat 48, Dordrecht
Molius Westland | Counseling & Relatietherapie.jpg
psychologen
Molius Westland | Counseling & Relatietherapie
9,3 (11)

Mijn naam is Mohini Schrevelius. Ik ben geregistreerd relatietherapeut, register counsellor, vertrouwenspersoon en Personal coach. Ik vang op basis van mijn kennis, ervaringen en intuïtie belangrijke signalen op waardoor ik snel tot de kern van jullie probleem kom. Sinds 2006 help ik mensen in onstabiele relaties elkaar te begrijpen, om (weer) te verbinden en elkaar lief te hebben.

Mijn specialisatie is het herstellen van relaties waarbij de vanzelfsprekendheid een valkuil is geworden en twijfel bestaat of het nog goed komt. Ik zie hoe mensen, vaak onbewust, uit elkaar zijn gegroeid en hopen dat dit vanzelf weer goed komt.

Dit blijkt een illusie. Het is echt nodig dat mensen elkaars patronen, communicatiestijlen, pijnen en hechtingsbehoeften leren herkennen en ook leren hoe ze hiermee om kunnen gaan. Ik sta garant voor een effectieve opbouw van op maat gemaakte trajecten en heb vele mensen succesvol weer met elkaar in verbinding gebracht.

Mijn cliënten zullen altijd tot inzichten komen waardoor zij weer verdere stappen kunnen nemen. Één van die stappen kan ook zijn dat het beter is om uit elkaar te gaan. Ook dit is een uitkomst. Ik zie het desondanks ook als mijn taak te helpen bij een zo goed mogelijk afloop.

Als relatiedeskundige, relatietherapeut, vertrouwenspersoon en personal coach blijf ik voortdurend investeren in mijn professionele ontwikkeling. Door middel van aanvullende opleidingen, trainingen en leertrajecten vergroot ik mijn vakkennis.

Vanuit mijn beroepsverenigingen het ABvC en het RBCZ dien ik mij te houden aan privacybescherming en garandeer ik absolute discretie en vertrouwelijkheid.

Als professioneel relatietherapeut en Personal coach help ik u graag uw problemen op te lossen.
...

werkgebied Dordrecht