Als dochter van een diepgewortelde Siciliaanse familie maak ik deel uit van generaties vrouwen die met passie en hartstocht koken voor hun vrienden en familie.
In Nederland na jaren horeca-ervaring begon ik op 22-jarige leeftijd met Tutti Frutti and Company, een jong en dynamisch cateringbedrijf gebouwd op de oude fundamenten van de Siciliaanse keuken, met vrienden en familie. Zo geef ik het cultureel erfgoed van mijn familie door.
Expertise
ItaliaansBuffetBarbecueHapjes / FingerfoodOntbijt / BrunchDinerLunchMediterraansInternationaalAlleen bezorgingComplete verzorging10-25 personen25-75 personenMeer dan 75 personen
Loading Title
Loading Content Row
Loading Content Row
Loading Content Row
Openingstijden
Openingstijden onbekend
Ervaring & vakmanschap
timelapse11 jaar in bedrijfstar19 reviewspeople_outline1 medewerkers
Checklist
info_outline
checkmarkEmail en telefoon gecontroleerd door eigenaar.checkmarkKVK gegevens gecontroleerd.