Heemstra & Roest Notariaat

7,9
place
Tragelweg 2, Oostburg
grade5 beoordelingen
timelapse7 jaar in bedrijf
Gratis en vrijblijvend
Over Heemstra & Roest Notariaat:
Sinds 2013 hebben notaris Bob Roest en Carla Heemstra het kantoor Van den Berg & Mertens Notarissen te Oostburg overgenomen en voortgezet op dezelfde locatie onder de naam Heemstra & Roest Notariaat.

Bob Roest is tevens fiscaal-jurist en gespecialiseerd in ondernemingsrecht. Zijn echtgenote, Carla Heemstra, is gespecialiseerd in het Familierecht (tevens voor Neder-Belgen), met als specialisme estate-planning.

Zij zijn beiden notaris geweest in West-Brabant op een gezamenlijk kantoor. Toen er kinderen in het gezin kwamen is Carla Heemstra gestopt als notaris. Ondertussen bleef de wens bestaan om wederom samen een notarispraktijk uit te oefenen in een prettige woonomgeving, waarbinnen Oostburg en omstreken buitengewoon past.

In aanvang was Carla Heemstra kandidaat-notaris op ons kantoor, echter vanaf 10 januari 2017 is zij toegevoegd notaris geworden. Dit houdt in dat zij dezelfde bevoegdheden heeft als een notaris. De vereisten voor de toegevoegd notaris zijn gelijk aan die van een notaris. Vanaf 10 januari 2017 heeft Heemstra & Roest Notariaat dus 2 notarissen die (gelijkertijd) kunnen passeren.

Ons kantoor richt zich op de particuliere klanten en ondernemers in (Zeeuws)-Vlaanderen. Bij Heemstra & Roest Notariaat kunt u terecht voor een onafhankelijk advies over alledaagse dingen zoals de koop van een huis, een testament, een levenstestament, huwelijksvoorwaarden, samenlevingscontracten, maar ook voor een bedrijfsoverdracht en specifieke (juridische en fiscale) vragen op het gebied van erfrecht/estate-planning, onroerend goed en als specialiteit schenkingen voor Belgische (zowel Nederlands- als Franstalig) klanten.
Lees meer...
Foto's
Ervaring & vakmanschap
timelapse7 jaar in bedrijf
star5 beoordelingen
people_outline2 medewerkers
Lid van
Koninklijke Notariële Beroepsorganisatie
Vereniging voor Agrarisch Specialisten in het Notariaat
Diensten
  • Ondernemingsrecht
  • Familierecht
  • Personen- en familierecht
  • Trouwen

Reviews over Heemstra & Roest Notariaat
info_outline

7,7
starstarstarstarstar
5 beoordelingen
5star
60%
4star
20%
3star
0%
2star
0%
1star
20%
Ben van de Ree ongeveer 1 jaar geleden op google
"Voor de afhandeling van een erfenis werden we bij dit notariskantoor vriendelijk ontvangen en kregen meteen koffie aangeboden. Kort daarna kwam de notaris die ons eveneens vriendelijk ontving en meteen terzake kwam om de zaken waar het om ging uiteen te zetten. Aangezien we het onderling via vooroverleg in de familie al eens waren geworden hoe we e.e.a geregeld wilden hebben, waren we snel klaar."
google
3.8
starstarstarstarstar
4 reviews
notaristarieven.nl
5.0
starstarstarstarstar
1 reviews
.

Contact opnemen met Heemstra & Roest Notariaat

Gratis en vrijblijvend
miniwizard.svg
Ik zoek een notaris voor
Testament
Leverings- en hypotheekakte
Levenstestament
Hypotheek-oversluiting
Gratis en vrijblijvend

Vergelijkbare notarissen in de buurt

Sauer & Oonk Consultants & Notarissen
8,8
grade178 beoordelingen
Meijling & Sarneel Notarissen
8,7
grade71 beoordelingen
Notariswinkel De
8,3
grade10 beoordelingen
De Zeeuwse Alliantie
8,1
grade15 beoordelingen
.
Wij gebruiken cookies om uw ervaring te verbeteren en te personaliseren. Door het gebruik van deze site, gaat u akkoord met onze cookies.