Magento webshop laten maken?

Vind een top 10 Webdesigner bij jou in de buurt
Mijn locatie
webdesign.jpg
usp+1
BETROUWBAREen geverifieerde bedrijven
usp+1
VERGELIJK PRIJZENontvang gratis prijsopgaven
usp_3
1.800.000+succesvolle aanvragen

Bekijk onze top 10 webdesigners voor het laten maken van een Magento webshop

Bekijk onze top 10 webdesigners voor het maken van een Magento webshop. Ontvang volledig gratis en vrijblijvend 4 offertes binnen 1 minuut.

Lees meer...
Prosperbiz Websites B.V. (Eindhoven, Den Bosch, Tilburg).jpg45
2.

Prosperbiz Websites B.V. (Eindhoven, Den Bosch, Tilburg)

icon
GRATIS ONTWERP GESPREK 👍👍👍
Reageert binnen 1 uur
Geregistreerd Webdesigner
TOP PRO
10,0score_fullscore_fullscore_fullscore_fullscore_full (70reviews)

Wil jij meer winst via je website? Alles-in-één website: ontwerp, hosting, beheer en onderhoud zonder grote investeringen vooraf! Interessant? Hoi, ik ben Alex en ik maak met 2 collega's websites voor honderden ZZP-ers. Bekijk hieronder hoe wij werken.

===================[Hoe werkt het?]===================
Allereerst gaan we samen een geheel vrijblijvend en gratis intake gesprek doen. Dit is een super leuk gesprek, waarbij we samen gaan kletsen en schetsen. We gaan brainstormen over jouw bedrijf en hoe we jouw website perfect gaan optuigen zodat deze gaat werken als een magneet voor jouw klanten. Na afloop van het gesprek vertel ik je precies wat het gaat kosten en pas dan maak jij een besluit of je verder met mij wil. Wil je niet met mij verder? Even goede vrienden. Je zit nergens aan vast! Echter, ik ben overtuigd dat je na afloop van het gesprek dol enthousiast bent. :-)

===================[Wat krijg ik?]===================
Jij bepaalt zelf uit hoeveel pagina's je website bestaat en wat de inhoud moet worden. Uiteraard denk ik met jou mee. Je krijgt bij ons een All-in-One website pakket. Hieronder verstaan wij het maken van de website, maar ook het hosten en beheren van de website. Wil je later nog aanpassingen? Geen probleem! Daarvoor betaal niet niets extra.

Je krijgt een website inclusief écht alles:
- Gehele website gemaakt door mij of mijn collega
- Content door ons geschreven of zelf aan te leveren
- Logo GRATIS door ons gemaakt of zelf aan te leveren
- Eigen afbeeldingen te gebruiken of rechten vrij in te kopen
- Onbeperkt aantal pagina's! Echt waar, zoveel als jij maar wil!
- SEO optimalisatie voor betere zoekmachine resultaten
- Inclusief 1 GRATIS door te verwijzen domeinnaam
- Inclusief duidelijke persoonlijke en snelle support
- Website is geschikt voor tablet en mobiel
- HTTPS versleutelde en veilige website
- Dataverbruik per maand max 10GB (meer dan genoeg!)
- Website opslag max 5GB (dit maak je nooit op)
- Google Analytics integratie
- Facebook advertentie integratie
- Mogelijkheid om website te upgraden naar een webshop
- Website aanpassingen inbegrepen

===================[Wat kost het?]===================
Wij vragen eenmalig een klein bedrag als opstartfee en daarna een laag bedrag per maand excl. BTW. Hier zit alles dus in. Is je website live en wil je daarna aanpassingen doorvoeren? Geen probleem, laat het mij weten en wij passen het GRATIS voor je aan! Zo krijg jij nooit vervelende verrassingen achteraf en weet jij precies waar je aan toe bent.

===================[Interesse?]===================
Laten we samen een kennismakingsgesprek voeren. Ik kom naar jouw toe. Het kost je helemaal niets en het is geheel vrijblijvend!
...

Gratis en vrijblijvendGratis en vrijblijvend
Fellenoord 218, Unit 2.03, Eindhoven
Laatste review 26-10-2023
040-2182620

Magento webshop laten maken

Je gaat een webshop beginnen en je oog is gevallen op een open source platform. Een Magento webshop is dan een slimme keuze! Als je een Magento webshop laat bouwen dan heb je veel opties, er kan namelijk een heleboel op maat worden gemaakt. Ben je benieuwd waar je allemaal op moet letten als je een webshop laat bouwen en wat de kosten zijn van een Magento webshop? Lees dan snel verder.

Een Magento webshop: wat is het precies?

Magento is een open source platform dat is ontwikkeld om goedwerkende webshops te bouwen. Open source houdt in dat de broncode openbaar is. In de praktijk kan dus iedereen functionaliteiten ontwikkelen voor dit systeem net zoals bij WordPress. Hierdoor zijn er heel veel (gratis) functionaliteiten beschikbaar om jouw webshop mee te bouwen. Ook is het mogelijk om door een webdesigner of een bureau extra extensies te laten maken.

Magento is ook beschikbaar in de Commerce (of Enterprise) versie. Dit is een betaalde cloud-versie die veel door grote bedrijven wordt gebruikt.

Magento 2 webshop laten maken

Magento is gelanceerd in 2008 en 10 jaar later werd Magento Commerce voor 1,68 miljard dollar gekocht door Adobe. Eerder was het platform al eens overgenomen door eBay. In 2015 werd Magento 2 gelanceerd. Deze versie is nog gebruiksvriendelijker en sneller dan de eerste versie. Sinds juni 2020 is Magento gestopt met de support voor de eerste versie. Dat geldt zowel voor de gratis versie als de Enterprise module. Het is dan ook zeer waarschijnlijk dat webdesigners automatisch een Magento 2 webshop bouwen, maar het is altijd goed om het vooraf even te checken.

De voordelen van een professionele Magento webshop

Een professionele Magento webshop laten maken heeft verschillende voordelen:

 • Veel functionaliteiten: doordat het platform open source is, kan iedereen mee ontwikkelen aan het platform, dat zorgt voor heel veel keuze.
 • Je kan meerdere webshops beheren.
 • De community: Magento is wereldwijd een van de meest gebruikte platforms om webshops op te bouwen, hierdoor is er heel veel informatie beschikbaar over problemen waar je mogelijk tegenaan loopt.
 • Goede SEO-functionaliteiten met de mogelijkheid om extra plugins te installeren.
 • Uitstekende veiligheid: de community lost snel bugs op en Two Factor Authentication is verplicht.
 • Mogelijkheid om met verschillende valuta af te rekenen.

De nadelen van een professionele Magento webshop

Er zijn mogelijk ook een aantal nadelen aan het laten maken van een Magento webshop:

 • Magento is relatief ingewikkeld. Magento moet in zijn geheel worden geprogrammeerd en daar is veel technische kennis voor nodig. Het is dan ook een tijdrovende klus als je zelf een webshop wilt bouwen.
 • Kosten: als je een grote webshop hebt dan is een Commerce licentie vaak noodzakelijk. Er hangt hier een flink prijskaartje aan van ruim 15.000 euro per jaar.
 • In vergelijking met Woocommerce (via WordPress) zijn er minder plugins beschikbaar.

Magento 2 webshop maatwerk

Wil je vanwege de ingewikkelde aard van het programmeren een Magento webshop bouwer inschakelen? Check dan of de webdesigner overweg kan met de volgende onderdelen:

 • Backend development: dit is ook wel de ‘achterkant’ van je website. Hierin worden nieuwe functionaliteiten toegevoegd en wordt de betaalmodule gebouwd.
 • Front-end development: de ‘voorkant’ van je site. Dit gaat met name over de gebruiksvriendelijkheid en het design van jouw website.
 • Testen: voordat jouw webshop live gaat, is het belangrijk om goed te testen. Werkt de website bijvoorbeeld op verschillende apparaten en met veel gebruikte browsers. Ook worden de functionaliteiten gecontroleerd, zoals het winkelmandje en de betaalmogelijkheden.
 • Extra extensies: doordat Magento een open source platform is, zijn er heel veel mogelijke (betaalde) extensies beschikbaar. Deze moeten worden geïnstalleerd door een expert.
 • Hosting: Magento is in vergelijking met andere platforms een zwaar programma, al is Magento 2 al een stuk ‘lichter’ dan de eerste variant. De hostingkosten om de website draaiende te houden liggen dan ook vaak wat hoger dan gemiddeld.
 • Onderhoud: het is goed om regelmatig onderhoud te laten plegen aan jouw website, zodat jouw functionaliteiten optimaal blijven werken. Het is verstandig om dat bij de webdesigner of het bureau te laten doen die jouw webshop ook heeft gebouwd. Zij kennen immers alle ins and outs van jouw webshop.

Wil je weten waar je op moet letten wanneer je een keuze maakt voor een webdesigner?

Magento webshop kosten

Als je een Magento 2 webshop laat maken dan ben je vast benieuwd welk prijskaartje daaraan hangt. Wij hebben het voor je uitgezocht. De prijs is afhankelijk van verschillende factoren.

Kies je voor Magento open source of Magento Commerce?

Magento open source is de gratis versie. Magento Commerce, de versie die voorheen de Enterprise variant van Magento werd genoemd, is betaald. Je krijgt dan toegang tot extra functionaliteiten. Voor de exacte tarieven kan je contact opnemen met Adobe.

Het uitbesteden van het bouwen van een Magento Webshop

De kosten van een Magento webshop lopen sterk uiteen. Wel blijkt dat een basis webshop al snel rond de €5.000 kost. Dan wordt er nog geen rekening gehouden met bijvoorbeeld terugkerende onderhoudskosten. De meeste goedwerkende webshops zijn echter wel wat hoger geprijsd. Als je wat maatwerkaanpassingen wil laten maken op een basis template kom je al snel boven de €10.000 uit. Uiteraard zijn er online nog veel hogere bedragen te vinden als je zoekt op de prijzen van een Magento webshop. De kosten kunnen wel oplopen tot een paar ton. Deze prijzen horen bij webshops die helemaal op maat zijn gemaakt, en waarbij veel geld uit is gegeven aan het design en extra functionaliteiten. Grote bedrijven als Coca-Cola en Starbucks maken bijvoorbeeld ook gebruik van het Magento platform.

Magento webshop bouwer

Wil je een professionele webshop laten maken in Magento? Trustoo heeft het meest complete overzicht van de beste webdesigners bij jou in de buurt op een rij gezet. Je kunt selecteren op verschillende diensten, zoals het bouwen van een nieuwe website of webshop, het vernieuwen van een bestaande website of onderhoud van een website. Vul jouw plaats in en vind snel een webdesigner die bij jou past!

Reviews over webdesigners

Onze webdesigners worden gemiddeld beoordeeld met een 9,5 gebaseerd op in totaal 29.308 reviews uit 23 bronnen
Gemiddelde beoordeling
9,5
starstarstarstarstar
starstarstarstarstar

Sommet media bureau raad ik zeker een ieder aan om mee samen te werken.
Vanaf het eerste moment voelde ik me op mijn gemak bij Vi-Hau en het hele team.
Iedereen is zeer meedenkend en enthousiast om steeds iets nieuws aan te gaan. Ik heb naast een mooie webshop ook veel nieuwe dingen geleerd. Als je naar professionals op zoek bent dan is Sommet media de perfecte partner!
Lees meer...

Saad Koulliss
21-10-2023
review_img
Sommet Media Webbureau 》Voor elke klant een #1 service
starstarstarstarstar

De mensen van Rocket weten waar het over gaat als het over communiceren, bereikbaarheid en vindbaarheid gaat online. Niet alleen met technische tips, maar ook in het meedenken en uitrollen van de juiste contentmarketing plannen. Simon Keijzer, Buitenplaats Vinckeboom Lees meer...

Simon Keijzer op Google
20-10-2023
review_img
Rocket Marketing
starstarstarstarstar

Lory en Pawel hebben voor ons in korte tijd een professionele website gebouwd. Wat ik bijzonder waardeer is hun hands-on aanpak, de directe communicatie en het feit dat ze ook zelf een eigen huisstijl voor ons hebben kunnen ontwerpen. Ik beveel hen van harte aan voor iedereen die zoekt naar een onderscheidende website. Lees meer...

Jeremy Slingerland op Google
19-10-2023
review_img
Loryrave webdesign
starstarstarstarstar

Henk (Netnog websites) heeft een prachtige website voor me gemaakt. Hij zoekt daarin de samenwerking op en maakt duidelijke afspraken over ‘wie doet wat’. Henk is geduldig, luistert naar mijn verhaal en stelt vragen waardoor de website goed aansluit bij mijn wensen. En geeft daarbij het nodige advies vanuit zijn vakgebied. Maatwerk dus! En dat is precies wat ik als startende ondernemer nodig heb. Lees meer...

Karin van Geelen op Google
28-09-2023
review_img
Netnog websites
starstarstarstarstar

Mooie partij. Leveren goed werk, reageren snel en denken graag met je mee! Lees meer...

Ton Den Haan op Google
26-07-2023
review_img
2nd Chapter - Websites & Online Marketing
starstarstarstarstar

Rik heeft voor mij een fantastische website gebouwd.
Tijdens zijn bezoek aan de winkel heeft hij professionele foto's geschoten die hij daarna in de website heeft verwerkt! Vakwerk!
Ik als beginnend ondernemer kan met al mijn vragen terecht. Hij denkt met mij mee en geeft mij een passend advies. Het contact is zeer prettig zowel per mail als telefoon. Nieuws artikelen die ik aanlever worden zeer snel geplaatst en hij houd alles nauwlettend in de gaten of het juist verloopt.
Een zeer deskundige website bouwer met een schat aan ervaring. Ik wil geen andere website bouwer meer.
Lees meer...

Linda Hagels op Google
24-07-2023
review_img
Sjok-King Full Service Internet Bureau
starstarstarstarstar

AANRADER !!! De jongens van WeCare denken met je mee, zijn betaalbaar, zijn snel en klantvriendelijk. Wij hebben meerdere websitebouwers gehad, maar qua prijs/kwaliteitverhouding en service zijn we echt fan van WeCare. Lees meer...

Ferry en Jacqueline op Google
07-07-2023
review_img
weCare Media
starstarstarstarstar

Vriendelijk, snel en meedenkend. Wij zijn uiterst tevreden. Fijne service. Lees meer...

GJ Special Cleaning
19-06-2023
review_img
Prosperbiz Websites B.V. (Eindhoven, Den Bosch, Tilburg)
starstarstarstarstar

Super goed bedrijf, heel klantgericht en Emir is een topper! Lees meer...

Lotte Ditzel
13-06-2023
review_img
NinePixels B.V.