Cv vervangen door warmtepomp

Vind een top 10 cv-installateur bij jou in de buurt
Mijn locatie
warmtepomp-installateur.jpg
usp+1
BETROUWBAREen geverifieerde bedrijven
usp+1
VERGELIJK PRIJZENontvang gratis prijsopgaven
usp_3
2.200.000+succesvolle aanvragen

Bekijk onze top 10 cv-installateurs voor het vervangen van je cv door een warmtepomp

Bekijk op Trustoo de top 10 cv-installateurs voor het vervangen van je cv door een warmtepomp. Ontvang volledig gratis 4 offertes binnen 1 minuut.

Lees meer...

Van cv-ketel vervangen door warmtepomp

Bij Trustoo begrijpen we dat je overweegt om je cv-ketel te vervangen door een warmtepomp. Het is een grote stap, maar een die veel voordelen kan bieden. Een warmtepomp is een duurzaam alternatief voor de traditionele cv-ketel. Het kan je helpen om je energieverbruik te verminderen en je woning op een milieuvriendelijke manier te verwarmen.

De voordelen van een warmtepomp in plaats van een cv-ketel

Een warmtepomp in plaats van een cv-ketel kan je helpen om aanzienlijk te besparen op je energierekening. Bovendien is het een duurzame keuze: je vermindert je afhankelijkheid van gas en draagt bij aan de vermindering van CO2-uitstoot.

Cv-ketel vervangen door warmtepomp: wat zijn de kosten?

De kosten van het vervangen van een cv-ketel door een warmtepomp kunnen variëren. Het hangt af van verschillende factoren, zoals het type warmtepomp dat je kiest en de grootte van je woning. Het is daarom verstandig om vier offertes via Trustoo te vergelijken. Zo krijg je een goed beeld van de mogelijke kosten.

Gas vervangen door warmtepomp: een duurzame oplossing

Het vervangen van gas door een warmtepomp is een duurzame oplossing voor het verwarmen van je woning. Je maakt de overstap van fossiele brandstoffen naar hernieuwbare energie. Dit is niet alleen goed voor het milieu, maar kan ook financiële voordelen opleveren op de lange termijn.

Cv-ketel vervangen door hybride warmtepomp

Als je nog niet helemaal klaar bent om volledig over te stappen op een warmtepomp, kan een hybride warmtepomp een goede tussenstap zijn. Deze combineert de hr-ketel met een warmtepomp, waardoor je zowel gas als elektriciteit kunt gebruiken om je woning te verwarmen.

Van cv naar warmtepomp

Bij Trustoo helpen we je graag bij het maken van de juiste keuze. We brengen je in contact met lokale cv- en verwarmingsinstallateurs, zodat je gemakkelijk offertes kunt vergelijken. Zo kun je de beste beslissing nemen voor jouw situatie. Vergeet niet: de keuze is aan jou. We bieden je de mogelijkheden, maar de uiteindelijke beslissing ligt in jouw handen.

Reviews over warmtepomp installateurs

Onze warmtepomp installateurs worden gemiddeld beoordeeld met een 8,7 gebaseerd op in totaal 53.170 reviews uit 34 bronnen
Gemiddelde beoordeling
8,7
starstarstarstarstar_half
starstarstarstarstar

Ketelonderhoud en storing op vakkundige wijze en volgens prijsopgave verricht. Advies gehad vwb verdere service. Monteur Daniqe heeft hier netjes gewerkt. Een aanrader dus.👍 Lees meer...

Paul De Boer op Google
19-03-2024
review_img
UTTP-Apeldoorn, uw totaal partner voor installatie/ klimaat-techniek
starstarstarstarstar

DEMA Verduurzaming: Top service en supersnel!
Vijf sterren voor DEMA Verduurzaming! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Ik ben ontzettend tevreden over de service en snelheid van DEMA Verduurzaming. Ze hebben mijn warmtepomp supersnel geleverd en geplaatst. De medewerkers waren erg vriendelijk en behulpzaam, en ze namen de tijd om alles goed uit te leggen.
Binnen een week na het plaatsen van mijn bestelling was de warmtepomp al geleverd en geïnstalleerd. De monteurs waren erg professioneel en werkten netjes. Ze lieten alles schoon achter en namen de tijd om me te instrueren over de werking van de warmtepomp.
Alle medewerkers van DEMA Verduurzaming die ik heb gesproken waren erg vriendelijk en behulpzaam. Ze beantwoordden al mijn vragen geduldig en duidelijk.
Na de installatie had ik nog een paar vragen over de werking van de warmtepomp. Ik heb DEMA Verduurzaming gemaild en kreeg binnen een dag antwoord.
Conclusie:
Ik ben erg tevreden over DEMA Verduurzaming. Ze bieden een uitstekende service, snelle levering en installatie, en fijne medewerkers. Ik zou dit bedrijf zeker aanbevelen aan iedereen die een warmtepomp wil laten installeren!
Ben je op zoek naar een betrouwbaar bedrijf voor de installatie van een warmtepomp? Neem dan zeker contact op met DEMA Verduurzaming!
#DEMA #Verduurzaming #warmtepomp #topenservice #snelservice #tevredenklant
Lees meer...

Remy Crusio op Google
02-03-2024
review_img
DEMA Verduurzaming B.V.
starstarstarstarstar

Informatie aangevraagd over een warmtepomp. Snel terugggebeld en eerlijk advies gekregen. Dit betekende overigens dat we nog even wachten met overstappen, maar fijn dat het niet alleen om snel verkopen gaat! Lees meer...

Bart de Vries op Google
02-03-2024
review_img
DLE.Energy
starstarstarstarstar

Prettige onderhandeling, snelle levering en keurige installatie. Bereid om iets extra’s te doen Lees meer...

Hans Apeldoorn
18-02-2024
review_img
Elite Klimaat Groep BV
starstarstarstarstar

Prima geholpen
Netjes gewerkt vriendelijke monteur
Lees meer...

Carolien beumer
06-12-2023
review_img
Hermano Airconditioning B.V.
starstarstarstarstar

Zeer goede monteurs,werkte zeer netjes en bekwaam.
De voorbespreking was voor mij zeer positief.
Lees meer...

Meneer van Wissen
20-10-2023
review_img
20DEGREES - Warmtepompen & Airconditioners