Vloer egaliseren

Vind een top 10 vloerlegger bij jou in de buurt
Mijn locatie
vloerlegger.jpg
usp+1
BETROUWBAREen geverifieerde bedrijven
usp+1
VERGELIJK PRIJZENontvang gratis prijsopgaven
usp_3
2.200.000+succesvolle aanvragen

Bekijk onze top 10 vloerleggers voor het egaliseren van vloeren

Wil je jouw vloer egaliseren? Ontdek de top 10 vloerleggers op Trustoo voor vakkundige egaliseerklussen. We koppelen je aan uitstekende lokale professionals. Wij matchen, jij kiest. Krijg razendsnel vier offertes en maak je keuze met volledige vertrouwen.

Lees meer...

Vloer egaliseren

Een egale vloer is de basis voor elke kamer in je huis. Of het nu gaat om een houten vloer egaliseren, een betonvloer egaliseren of een ongelijke vloer egaliseren, wij helpen je bij het vinden van de juiste vloerlegger voor jouw klus.

Wat is egaliseren?

Egaliseren is het proces waarbij een vloer vlak wordt gemaakt. Dit kan gedaan worden met verschillende materialen zoals egaline, cement of egaliseerpasta. Het doel is om een gladde, egale vloer te creëren waarop je gemakkelijk laminaat, pvc of tegels kunt leggen.

Hoe egaliseer je een vloer?

Het egaliseren van een vloer begint met het schoonmaken van de vloer en het aanbrengen van een primer. Vervolgens wordt de egalisatievloeistof gemengd en over de vloer verspreid. Het is belangrijk om de vloer goed te laten drogen voordat je verder gaat met de volgende stappen.

Wanneer moet je een vloer egaliseren?

Het is aan te raden om een vloer te egaliseren als deze ongelijk is of als je van plan bent om een nieuwe vloer te leggen. Een geëgaliseerde vloer zorgt voor een betere hechting van de nieuwe vloer en voorkomt problemen in de toekomst.

Wat kost het om een vloer te egaliseren?

De kosten voor het egaliseren van een vloer kunnen variëren afhankelijk van de grootte van de vloer en het materiaal dat gebruikt wordt. Het is daarom verstandig om vier offertes van vloerleggers te vergelijken via Trustoo. Zo krijg je een goed beeld van de kosten en kun je de beste keuze maken.

De voordelen van een egale vloer

Een egale vloer heeft vele voordelen. Het zorgt voor een strakke uitstraling en maakt het leggen van een nieuwe vloer makkelijker. Daarnaast kan het ook helpen om geluid te verminderen en de isolatie te verbeteren. Bij Trustoo werken we samen met professionele vloerleggers die ervaring hebben met alle soorten vloeren, van betonvloeren tot houten vloeren en van badkamervloeren tot zoldervloeren. Of je nu je vloer wilt uitvlakken, ophogen met platen, opvullen of glad maken, we hebben de juiste vloerlegger voor jou.

Reviews over vloerleggers

Onze vloerleggers worden gemiddeld beoordeeld met een 9,3 gebaseerd op in totaal 65.812 reviews uit 25 bronnen
Gemiddelde beoordeling
9,3
starstarstarstarstar_half
starstarstarstarstar

Top service! Snel geregeld en super mooi resultaat, Zeker een aanrader! Lees meer...

Sharina
10-04-2024
review_img
PR Vloeren
starstarstarstarstar

Doorverwezen door een bekende en geen spijt van! Onwijs tevreden met onze PVC vloeren (Hongaarse punt en rechte plank) met plinten en tapijt trapbekleding. Koen is heel prettig in de communicatie en is flexibel qua planning. De heren die over de vloer zijn geweest, zijn vriendelijk en werken bovendien erg vakkundig. Wij kunnen Kuipers Stofferingen van harte aan iedereen aanbevelen. Lees meer...

Sandra en Danny op Google
04-02-2024
review_img
Kuipers Stofferingen
starstarstarstarstar

Echt een top bedrijf!!
hebben mijn huis van boven na beneden helemaal gestript en opgeruimd alles gestuct en latex gespoten op de muren en plafond.
Vloer geëgaliseerd
Visgraat vloer gelegd
Echt een aanrader!!
Lees meer...

Omar Akkouh op Google
02-02-2024
review_img
Egaliseer Specialist
starstarstarstarstar

Super, Ricardo is beleefd, aardig, gezellig een aanpakker, hij weet wat hij aan het doen is, hij werkt netjes en snapt denoodzaak van dingen. Lees meer...

Marie Voorbij
07-12-2023
review_img
Heesakkers de vloerlegger
starstarstarstarstar

Super bedrijf echt 1 om aan te raden werk super netjes Lees meer...

Mira
03-11-2023
review_img
Home4all klussenbedrijf
starstarstarstarstar

Stephan komt zijn afspraken netjes na, heeft keurig werk geleverd, heeft ons goed op de hoogte gehouden en is vriendelijk
in zijn communicatie.
Kortom een 10!
Lees meer...

Fam. Vos
01-11-2023
review_img
Floors & Projects Vision