Vinyl leggen

Vind een top 10 vloerlegger bij jou in de buurt
Mijn locatie
vloerlegger.jpg
usp+1
BETROUWBAREen geverifieerde bedrijven
usp+1
VERGELIJK PRIJZENontvang gratis prijsopgaven
usp_3
1.800.000+succesvolle aanvragen

Bekijk onze top 10 vloerleggers voor het leggen van vinyl

Op zoek naar professionele hulp bij vinyl leggen? Ontdek op Trustoo de top 10 vloerleggers voor je vinylvloer. We matchen je met de beste lokale bedrijven. Ontvang vier offertes en kies met zekerheid voor kwaliteit.

Lees meer...
All-Round optijd Service W.J.jpg185
1.

All-Round optijd Service W.J

icon
Direct beschikbaar
Reageert binnen 1 uur
De Betere Schilder Keurmerk
TOP PRO
9,8score_fullscore_fullscore_fullscore_fullscore_full (40reviews)

All-Round optijd service W.J is een stukadoors en schildersbedrijf gespecialiseerd in alle Stucwerk en Schilderen zowel voor binnen als buiten . onze professionele team is kwalitatief en accuraat en werkt met veel passie, onze doel is de tevredenheid van de mensen te stellen door ons mooie geleverd werk.
Wij staan altijd open om de wensen en de mogelijkheden te bespreken.
naast dat alles op tijd moet afgemaakt zijn ,is kwaliteit ook onze prioriteit.
Onze prijzen zijn niet meer en niet minder dan de uitgevoerde klussen.
Onze kenmerk is : loyaliteit voor onze klanten.
Werkzaamheden die ons bedrijf uitvoert:
- Alle soorten Stucwerk binnen en buiten.
-Cire beton.
-Spachtelputz
-Latex spuiten / muren / plafonds / deuren en kozijnen.
-Schilderen binnen/buiten / deuren en kozijnen
All-Round on-time service W.J is a DIY company specialized in Plastering and Painting. our professional team is qualitative and accurate and works with a lot of passion, our goal is to make people's satisfaction through our beautiful work done.
We are always open to discuss your wishes and possibilities.
in addition to the fact that everything must be completed on time, quality is also our priority.
Our prices are no more and no less than the jobs performed.
Activities that our company performs:
- Plasterers
- Painting indoor/outdoor/ walls/ ceilings/ doors and windows.
- Spray painting indoor and outdoor.
...

Gratis en vrijblijvendGratis en vrijblijvend
burg kessensingel b 30, Maastricht
Laatste review 07-11-2023
2 jaar in bedrijf
Next Level Vloeren.jpg11
3.

Next Level Vloeren

icon
Altijd de scherpste prijs
Reageert binnen 1 uur
TOP PRO
9,8score_fullscore_fullscore_fullscore_fullscore_full (191reviews)

Onze naam Next Level Vloeren zegt het al. Wij gaan een stap verder in de vloeren wereld, door het persoonlijke contact met u als klant centraal te zetten. Ons contact stopt niet na het bezoek aan onze showroom of na acceptatie opdracht. Onze verkopers en applicateurs houden u gedurende het hele project op de hoogte, voor, tijdens en na de werkzaamheden. Duidelijke en eerlijke communicatie daar staat Next Level Vloeren voor.

Er gaan genoeg wilde verhalen rond over gietvloeren en gietvloerbedrijven, deze verhalen komen bij ons niet voor. Wij informeren u vooraf, houden u op de hoogte tijdens de werkzaamheden en leveren de vloer persoonlijk met u op.

Wij gaan niet alleen met de communicatie een stap verder maar ook met de vloeren, u kunt bij ons kiezen uit verschillende extra modules voor uw vloer. Zo kunt u bij ons kiezen voor een vloer welke nog meer aan uw persoonlijke wensen voldoet.

Om u nog verder van dienst te zijn, bieden wij naast onze gietvloeren ook onze laminaat en PVC vloeren aan. Mocht u, om wat voor reden, toch niet voor een gietvloer kiezen of u wilt geen gietvloer op andere verdiepingen van uw huis, ook dan kunt u terecht bij Next Level Vloeren.

Met onze ruim 10 jaar lange ervaring zijn wij er van overtuigd, dat niet alleen de kwaliteit van de vloer belangrijk is, maar vandaag de dag ook de service en openheid van het bedrijf. U betaalt niet alleen voor de vloer, maar geeft ook uw vertrouwen en laat ze in uw woning of uw kantoor.
En juist dit willen wij als Next Level Vloeren koesteren en u tot uw dienst zijn.

Met onze 90% betaling op eerste werkdag en 10% na oplevering, bevestigen wij ons vertrouwen in onszelf als bedrijf en in u als klant.

Komt u ook eens langs in onze showroom
...

Gratis en vrijblijvendGratis en vrijblijvend
Jonge Voolweg 29, Wormerveer
Laatste review 30-11-2023
075-2012915

Vinyl leggen

Het leggen van een vinylvloer is een klus die precisie en vakmanschap vereist. Of je nu kiest voor een vinylvloer in visgraatpatroon of een eenvoudige rechte legging, wij helpen je bij het vinden van de juiste vloerlegger.

Vinylvloer kopen en laten leggen

Het kopen en laten leggen van een vinylvloer is een populaire keuze voor wie op zoek is naar een duurzame, betaalbare en stijlvolle vloerbedekking. Vinylvloeren zijn beschikbaar in diverse dessins en kleuren, waardoor je gemakkelijk een vloer kunt vinden die past bij jouw interieur. Een van de voordelen van vinyl is dat het waterbestendig is, waardoor het een uitstekende keuze is voor keukens, badkamers en andere vochtige ruimtes.

Het leggen van een vinylvloer is over het algemeen minder arbeidsintensief dan het leggen van hout of tegels, wat kan resulteren in lagere installatiekosten. Het is echter nog steeds verstandig om een professionele installateur in te schakelen om ervoor te zorgen dat de vloer op de juiste manier wordt gelegd, zodat je jarenlang kunt genieten van een mooie en duurzame vloer.

Wat is vinyl leggen?

Vinyl leggen, ook wel zeil leggen genoemd, is het proces van het installeren van een vinylvloer in je huis of bedrijf. Dit kan op verschillende ondergronden, zoals op beton of zelfs vinyl over tegels. Het proces omvat het snijden van het vinyl op maat, het lijmen van het vinyl op de vloer en het gladstrijken van het oppervlak om eventuele luchtbellen te verwijderen.

Zelf vinyl leggen of laten leggen?

Hoewel sommige mensen ervoor kiezen om zelf vinyl te leggen, kan het inhuren van een professional veel voordelen hebben. Een vloerlegger heeft de ervaring en kennis om de klus snel en efficiënt te klaren. Bovendien kan een professional je helpen met het kiezen van het juiste type vinyl en de juiste legmethode voor jouw specifieke situatie.

Kosten van vinyl leggen

De kosten van het leggen van vinyl kunnen variëren, afhankelijk van verschillende factoren. Dit omvat de grootte van de ruimte, het type vinyl dat je kiest en de complexiteit van de installatie. Bij Trustoo raden we je aan om via ons platform vier offertes te vergelijken om een idee te krijgen van de prijs per m2. Dit kan je helpen om een weloverwogen beslissing te nemen en de beste deal te vinden.

Reviews over vloerleggers

Onze vloerleggers worden gemiddeld beoordeeld met een 9,3 gebaseerd op in totaal 64.679 reviews uit 26 bronnen
Gemiddelde beoordeling
9,3
starstarstarstarstar_half
starstarstarstarstar

Onze klik marmoleumvloer is prima gelegd. Ook de contacten en het maken van afspraken verliepen heel prettig en ze werden nagekomen. Lees meer...

Mieke Kluivers
30-11-2023
review_img
Next Level Vloeren
starstarstarstarstar

Erg blij met de nieuwe vloer bekleding. Afspraken zijn keurig nagekomen en fijne communicatie. Een echte aanrader! Lees meer...

Jessica op Google
19-10-2023
review_img
JVH totaalstoffering
starstarstarstarstar

Snelle reactie, prettig contact, goede prijs-kwaliteitverhouding, vakwerk geleverd door de mannen. Lees meer...

Irma Groenwold
23-07-2023
review_img
Marnij Dienstverlening
starstarstarstarstar

Dit bedrijf is me aangeraden via een kennis. Dit is zeker niet ten onrechte.
In mijn studio wilde ik een hele exclusieve walvisgraat vloer laten leggen.
Ik heb dit laten uitvoeren door de eigenaar (Matthijs), door de drukte moest er veel geschoven worden, waardoor ik een weekend toeslag moet betalen, om het op korter termijn te realiseren.
Het resultaat mag er absoluut wezen👌
Ik wil jullie enorm bedanken voor jullie inzet👊
Zodra de studio ingericht is, zal ik foto's toevoegen l
Lees meer...

Gerrit op Google
16-07-2023
review_img
Blankers vloeren
starstarstarstarstar

Communiceert goed en levert mooi werk. Wil altijd meedenken en oplossingen bieden. Zeker een aanrader. Lees meer...

Roy Janssen
09-06-2023
review_img
All-Round optijd Service W.J