Tegels laten leggen

Vind een top 10 vloerlegger bij jou in de buurt
Mijn locatie
vloerlegger.jpg
usp+1
BETROUWBAREen geverifieerde bedrijven
usp+1
VERGELIJK PRIJZENontvang gratis prijsopgaven
usp_3
1.800.000+succesvolle aanvragen

Bekijk onze top 10 vloerleggers voor het laten leggen van tegels

Wil je tegels professioneel laten leggen? Ontdek via Trustoo de top 10 vloerleggers gespecialiseerd in tegels leggen. We verbinden je met de beste vakmensen in jouw regio. Wij matchen, jij maakt de keuze. Ontvang snel vier offertes en kies vol vertrouwen.

Lees meer...

Tegels laten leggen

Het laten leggen van nieuwe tegels is een investering in je huis en kan een grote impact hebben op de uitstraling van je woonkamer, keuken of badkamer. Daarom willen we je helpen bij het maken van de juiste keuze. Wij maken het vinden van de juiste vloerlegger voor jouw tegelvloer eenvoudig.

Soorten tegels

Er zijn verschillende soorten tegels die je kunt laten leggen. Zo heb je keramische tegels, natuursteen en plavuizen. Elk van deze soorten heeft zijn eigen unieke eigenschappen en prijzen. Keramische tegels zijn bijvoorbeeld duurzaam en onderhoudsvriendelijk, terwijl natuursteen een unieke en luxe uitstraling heeft. Plavuizen zijn dan weer ideaal voor vloerverwarming.

Kosten tegelvloer leggen

Wat kosten tegels per m2? Over het algemeen kun je voor standaard keramische vloertegels een prijsrange verwachten van ongeveer 20 tot 50 euro per m2. Voor hoogwaardige, designer- of natuurstenen tegels kunnen de kosten echter veel hoger zijn, variërend van 50 euro tot 200 per m2 of meer.

Ook kosten voor het laten leggen van een tegelvloer kunnen variëren. Dit hangt af van verschillende factoren zoals het soort tegel, de grootte van de ruimte en de complexiteit van het leggen. De gemiddelde prijs voor het laten leggen van vloertegels ligt tussen de 15 en 25 euro per m2. Maar wat kost het nu precies om plavuizen te laten leggen? Of om een nieuwe tegelvloer in cement te laten leggen? Dat is iets waar je achter kunt komen door vier offertes te vergelijken via Trustoo.

Door de kosten van de tegels en de kosten van de vloerlegger bij elkaar op te tellen, kun je de prijs voor een tegelvloer inclusief leggen berekenen. Sommige vloerleggers kunnen ook nog korting regelen op de tegels, omdat ze connecties hebben bij leveranciers.

Vloerleggers via Trustoo

Bij Trustoo geven we je een overzicht van professionele vloerleggers bij jou in de buurt. Deze vloerleggers hebben jarenlange ervaring met het leggen van verschillende soorten tegels, van keramische tegels tot natuursteen. Ze kunnen je adviseren over de beste keuze voor jouw situatie en zorgen voor een vakkundige installatie van je nieuwe tegelvloer.

Offerte vloertegels laten leggen

Ben je klaar om de volgende stap te zetten en je nieuwe tegelvloer te laten leggen? Vergelijk via Trustoo eenvoudig vier offertes van lokale vloerleggers. Zo kun je eenvoudig de prijzen en diensten van verschillende vloerleggers vergelijken en de beste keuze maken voor jouw situatie. We bieden deze service gratis aan en je zit nergens aan vast. Het is jouw keuze.

Reviews over vloerleggers

Onze vloerleggers worden gemiddeld beoordeeld met een 9,3 gebaseerd op in totaal 64.800 reviews uit 26 bronnen
Gemiddelde beoordeling
9,3
starstarstarstarstar_half
starstarstarstarstar

In september onze badkamer laten renoveren! Goed geregeld, snel, vakkundig en ontzettend blij en tevreden met het eindresultaat Lees meer...

Jacoline van Drunen op Google
29-11-2023
review_img
Crielaard Tegelwerken
starstarstarstarstar

Enthousiaste mensen die goed luisteren naar de klanten en daar hun goed onderbouwde adviezen voor geven. Ze denken in oplossingen en niet in problemen. Van het begin af aan toen wij naar hun winkel gingen tot aan het eindresultaat konden wij onze vragen stellen en werden we zeer vriendelijk behandeld. Vaklui die weten waar ze over praten. Zeker een aanrader voor iedereen die (vloerverwarming met) een PVC vloer wil laten leggen. Lees meer...

Monique Linssen op Google
12-10-2023
review_img
Pand16 Wand & Vloertegels | PVC vloeren
starstarstarstarstar

Ik ben absoluut blij met de badkamerrenovatie die Q&Q voor mij heeft gedaan! Vanaf het allereerste begin tot aan de voltooiing van het project was de communicatie uitstekend en professioneel. Q&Q luisterde goed naar mijn wensen en gaf waardevol advies om het eindresultaat te verbeteren.
Het vakmanschap van Q&Q is van topkwaliteit. De aandacht voor detail en precisie in het werk is duidelijk te zien in elk aspect van de nieuwe badkamer. De tegels, sanitair, verlichting en afwerking zijn allemaal perfect uitgevoerd.
Daarnaast was Q&Q zeer punctueel en hield hij zich aan het afgesproken schema. Dit was erg belangrijk voor mij, aangezien ik mijn badkamer snel weer wilde gebruiken. De hele renovatie verliep zonder enige vertraging.
Ik wil Q&Q van harte aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een betrouwbare en getalenteerde professional voor badkamerrenovaties. Mijn badkamer ziet er nu prachtig uit, en ik kan niet genoeg benadrukken hoe tevreden ik ben met het werk dat is geleverd. Bedankt, Q&Q!" 🏻
Lees meer...

Marim Oganyan op Google
06-10-2023
review_img
Q&Q Klusbedrijf
starstarstarstarstar

Luuk is een vakman en ook nog eens een gezellige man. Hij is eerlijk in wat hij wel en niet kan en levert top tegelwerk.
In mijn geval moesten er 2 tegels uitgezaagd worden en opnieuw gelegd op een vloer met vloerverwarming. Een riskant klusje maar alles is heel goed verlopen. Geen waterschade en een vloer als NIEUW!
Lees meer...

Pieter Lips
01-09-2023
review_img
Luuks Tegelwerken
starstarstarstarstar

I have a very good experience with DanMel. Very professional in his workmanship. Clear explanation of work. Quality of work is very good. Very friendly, clear communication and transparent. I am definitely engaging with DanMel for future work. Lees meer...

Bhuban Hota
29-08-2023
review_img
DanMel Vastgoedonderhoud
starstarstarstarstar

5 weken geleden is dit bedrijf bij mij begonnen. Netjes op tijd afgeleverd! Communicatie is top! Geven ook hen eigen advies en ervaring. Denken met je droom project mee. Ik heb ons badkamer en wc laten renoveren. Perfecte resultaat opgeleverd! Dank aan jullie harde inzet! Ik ben heel tevreden met dit bedrijf! Zeker een aanrader! Lees meer...

Busra Sevimliay op Google
01-07-2023
review_img
La Vida Bouw