Houten vloer laten eggen

Vind een top 10 vloerlegger bij jou in de buurt
Mijn locatie
vloerlegger.jpg
usp+1
BETROUWBAREen geverifieerde bedrijven
usp+1
VERGELIJK PRIJZENontvang gratis prijsopgaven
usp_3
1.800.000+succesvolle aanvragen

Bekijk onze top 10 vloerleggers voor het laten leggen van een houten vloer

Op zoek naar een betrouwbare vloerlegger voor je houten vloer? Op Trustoo vind je de top 10 vloerleggers voor het laten leggen van jouw houten vloer. We koppelen je aan de beste lokale specialisten. Ontvang snel vier offertes via Trustoo.

Lees meer...
All-Round optijd Service W.J.jpg185
3.

All-Round optijd Service W.J

icon
Direct beschikbaar
Reageert binnen 1 uur
De Betere Schilder Keurmerk
TOP PRO
9,8score_fullscore_fullscore_fullscore_fullscore_full (40reviews)

All-Round optijd service W.J is een stukadoors en schildersbedrijf gespecialiseerd in alle Stucwerk en Schilderen zowel voor binnen als buiten . onze professionele team is kwalitatief en accuraat en werkt met veel passie, onze doel is de tevredenheid van de mensen te stellen door ons mooie geleverd werk.
Wij staan altijd open om de wensen en de mogelijkheden te bespreken.
naast dat alles op tijd moet afgemaakt zijn ,is kwaliteit ook onze prioriteit.
Onze prijzen zijn niet meer en niet minder dan de uitgevoerde klussen.
Onze kenmerk is : loyaliteit voor onze klanten.
Werkzaamheden die ons bedrijf uitvoert:
- Alle soorten Stucwerk binnen en buiten.
-Cire beton.
-Spachtelputz
-Latex spuiten / muren / plafonds / deuren en kozijnen.
-Schilderen binnen/buiten / deuren en kozijnen
All-Round on-time service W.J is a DIY company specialized in Plastering and Painting. our professional team is qualitative and accurate and works with a lot of passion, our goal is to make people's satisfaction through our beautiful work done.
We are always open to discuss your wishes and possibilities.
in addition to the fact that everything must be completed on time, quality is also our priority.
Our prices are no more and no less than the jobs performed.
Activities that our company performs:
- Plasterers
- Painting indoor/outdoor/ walls/ ceilings/ doors and windows.
- Spray painting indoor and outdoor.
...

Gratis en vrijblijvendGratis en vrijblijvend
burg kessensingel b 30, Maastricht
Laatste review 07-11-2023
2 jaar in bedrijf
Next Level Vloeren.jpg11
5.

Next Level Vloeren

icon
Altijd de scherpste prijs
Reageert binnen 1 uur
TOP PRO
9,8score_fullscore_fullscore_fullscore_fullscore_full (191reviews)

Onze naam Next Level Vloeren zegt het al. Wij gaan een stap verder in de vloeren wereld, door het persoonlijke contact met u als klant centraal te zetten. Ons contact stopt niet na het bezoek aan onze showroom of na acceptatie opdracht. Onze verkopers en applicateurs houden u gedurende het hele project op de hoogte, voor, tijdens en na de werkzaamheden. Duidelijke en eerlijke communicatie daar staat Next Level Vloeren voor.

Er gaan genoeg wilde verhalen rond over gietvloeren en gietvloerbedrijven, deze verhalen komen bij ons niet voor. Wij informeren u vooraf, houden u op de hoogte tijdens de werkzaamheden en leveren de vloer persoonlijk met u op.

Wij gaan niet alleen met de communicatie een stap verder maar ook met de vloeren, u kunt bij ons kiezen uit verschillende extra modules voor uw vloer. Zo kunt u bij ons kiezen voor een vloer welke nog meer aan uw persoonlijke wensen voldoet.

Om u nog verder van dienst te zijn, bieden wij naast onze gietvloeren ook onze laminaat en PVC vloeren aan. Mocht u, om wat voor reden, toch niet voor een gietvloer kiezen of u wilt geen gietvloer op andere verdiepingen van uw huis, ook dan kunt u terecht bij Next Level Vloeren.

Met onze ruim 10 jaar lange ervaring zijn wij er van overtuigd, dat niet alleen de kwaliteit van de vloer belangrijk is, maar vandaag de dag ook de service en openheid van het bedrijf. U betaalt niet alleen voor de vloer, maar geeft ook uw vertrouwen en laat ze in uw woning of uw kantoor.
En juist dit willen wij als Next Level Vloeren koesteren en u tot uw dienst zijn.

Met onze 90% betaling op eerste werkdag en 10% na oplevering, bevestigen wij ons vertrouwen in onszelf als bedrijf en in u als klant.

Komt u ook eens langs in onze showroom
...

Gratis en vrijblijvendGratis en vrijblijvend
Jonge Voolweg 29, Wormerveer
Laatste review 30-11-2023
075-2012915

Houten vloer laten leggen

Het laten leggen van een nieuwe houten vloer is een investering in je huis. Je wilt er natuurlijk zeker van zijn dat je de juiste keuze maakt. Daarom helpen we je graag bij het vinden van de juiste vloerlegger voor jouw project.

Wat kost een houten vloer inclusief leggen?

De kosten voor het laten leggen van een houten vloer kunnen variëren. Over het algemeen kun je verwachten dat de kosten voor een houten vloer inclusief leggen ergens tussen de 50 en 150 per euro vierkante meter liggen. De kosten hangen af van verschillende factoren zoals het type hout, de oppervlakte van de vloer en de manier van leggen. Een eikenhouten vloer bijvoorbeeld, staat bekend om zijn duurzaamheid en kwaliteit, maar kan duurder zijn dan andere houtsoorten. De prijs per m2 inclusief leggen kan ook variëren afhankelijk van de vloerlegger die je kiest en de complexiteit van het project.

De voordelen van een houten vloer

Een houten vloer heeft veel voordelen. Hout is duurzaam, tijdloos en voegt warmte en karakter toe aan je huis. Bovendien zijn er verschillende manieren om een houten vloer te leggen. Je kunt kiezen voor een zwevende installatie, waarbij de vloer niet aan de ondergrond wordt bevestigd, of voor het lijmen van de vloer voor een stabielere en duurzamere afwerking.

Visgraat: een populaire keuze

Een van de populairste keuzes voor het leggen van een houten vloer is het visgraatpatroon. Dit patroon geeft een klassieke en elegante uitstraling aan je vloer. Het vereist echter wel een ervaren vloerlegger om dit patroon correct te leggen.We raden je aan om vier offertes te vergelijken via Trustoo. Zo kun je de beste keuze maken voor jouw houten vloer.

Houten vloer kopen en laten leggen

Wil je een houten vloer kopen en laten leggen? Bij Trustoo matchen we je met vier lokale vloerleggers die offertes kunnen verstrekken voor jouw project. Dit geeft je de mogelijkheid om de kosten en diensten te vergelijken en de beste keuze te maken voor jouw situatie.

Reviews over vloerleggers

Onze vloerleggers worden gemiddeld beoordeeld met een 9,3 gebaseerd op in totaal 64.679 reviews uit 26 bronnen
Gemiddelde beoordeling
9,3
starstarstarstarstar_half
starstarstarstarstar

Onze klik marmoleumvloer is prima gelegd. Ook de contacten en het maken van afspraken verliepen heel prettig en ze werden nagekomen. Lees meer...

Mieke Kluivers
30-11-2023
review_img
Next Level Vloeren
starstarstarstarstar

Super resultaat! Heel hard en netjes gewerkt, en goede service!
Vakwerk. Heel blij mee!
Lees meer...

Patricia Ter Burg
31-10-2023
review_img
Walravens Parket
starstarstarstarstar

Erg blij met de nieuwe vloer bekleding. Afspraken zijn keurig nagekomen en fijne communicatie. Een echte aanrader! Lees meer...

Jessica op Google
19-10-2023
review_img
JVH totaalstoffering
starstarstarstarstar

5 weken geleden is dit bedrijf bij mij begonnen. Netjes op tijd afgeleverd! Communicatie is top! Geven ook hen eigen advies en ervaring. Denken met je droom project mee. Ik heb ons badkamer en wc laten renoveren. Perfecte resultaat opgeleverd! Dank aan jullie harde inzet! Ik ben heel tevreden met dit bedrijf! Zeker een aanrader! Lees meer...

Busra Sevimliay op Google
01-07-2023
review_img
La Vida Bouw
starstarstarstarstar

Communiceert goed en levert mooi werk. Wil altijd meedenken en oplossingen bieden. Zeker een aanrader. Lees meer...

Roy Janssen
09-06-2023
review_img
All-Round optijd Service W.J