Gietvloer laten leggen

Vind een top 10 vloerlegger bij jou in de buurt
Mijn locatie
vloerlegger.jpg
usp+1
BETROUWBAREen geverifieerde bedrijven
usp+1
VERGELIJK PRIJZENontvang gratis prijsopgaven
usp_3
1.800.000+succesvolle aanvragen

Bekijk onze top 10 vloerleggers voor het leggen van een gietvloer

Wil je een gietvloer laten leggen door een betrouwbare vloerlegger? Op Trustoo vind je de top 10 vloerleggers die gespecialiseerd zijn in gietvloeren. Wij koppelen je aan de beste professionals in jouw regio. Binnen no-time ontvang je vier offertes en kun je kiezen voor kwaliteit met vertrouwen.

Lees meer...
Next Level Vloeren.jpg11
1.

Next Level Vloeren

icon
Altijd de scherpste prijs
Reageert binnen 1 uur
TOP PRO
9,8score_fullscore_fullscore_fullscore_fullscore_full (191reviews)

Onze naam Next Level Vloeren zegt het al. Wij gaan een stap verder in de vloeren wereld, door het persoonlijke contact met u als klant centraal te zetten. Ons contact stopt niet na het bezoek aan onze showroom of na acceptatie opdracht. Onze verkopers en applicateurs houden u gedurende het hele project op de hoogte, voor, tijdens en na de werkzaamheden. Duidelijke en eerlijke communicatie daar staat Next Level Vloeren voor.

Er gaan genoeg wilde verhalen rond over gietvloeren en gietvloerbedrijven, deze verhalen komen bij ons niet voor. Wij informeren u vooraf, houden u op de hoogte tijdens de werkzaamheden en leveren de vloer persoonlijk met u op.

Wij gaan niet alleen met de communicatie een stap verder maar ook met de vloeren, u kunt bij ons kiezen uit verschillende extra modules voor uw vloer. Zo kunt u bij ons kiezen voor een vloer welke nog meer aan uw persoonlijke wensen voldoet.

Om u nog verder van dienst te zijn, bieden wij naast onze gietvloeren ook onze laminaat en PVC vloeren aan. Mocht u, om wat voor reden, toch niet voor een gietvloer kiezen of u wilt geen gietvloer op andere verdiepingen van uw huis, ook dan kunt u terecht bij Next Level Vloeren.

Met onze ruim 10 jaar lange ervaring zijn wij er van overtuigd, dat niet alleen de kwaliteit van de vloer belangrijk is, maar vandaag de dag ook de service en openheid van het bedrijf. U betaalt niet alleen voor de vloer, maar geeft ook uw vertrouwen en laat ze in uw woning of uw kantoor.
En juist dit willen wij als Next Level Vloeren koesteren en u tot uw dienst zijn.

Met onze 90% betaling op eerste werkdag en 10% na oplevering, bevestigen wij ons vertrouwen in onszelf als bedrijf en in u als klant.

Komt u ook eens langs in onze showroom
...

Gratis en vrijblijvendGratis en vrijblijvend
Jonge Voolweg 29, Wormerveer
Laatste review 30-11-2023
075-2012915
Daacha.jpg9
6.

Daacha

icon
Exclusief en highend.
Reageert snel
8,6score_fullscore_fullscore_fullscore_fullscore_half (6reviews)

Daacha verkoopt en installeert gietvloeren aan de bovenkant van de markt, daar waar de allerhoogste eisen gesteld worden aan design en functie.

Design heeft te maken met uw individuele smaak, maar moet ook afgestemd zijn op het gebruik, de functie van de vloer. Hier kunnen wij u helpen, juist ook omdat het assortiment tamelijk breed is. Wij weten uit ervaring wat mooi kan zijn, maar ook wat mooi blijft.
Het richten op de bovenkant van de markt is een keuze, een keuze die vergemakkelijkt wordt door het kunnen aanbieden van kwalitatief onderscheidende producten en kwalitatief onderscheidende arbeid. De kwaliteit wordt uiteindelijk bepaald op de werkvloer, hoe goed het product ook is van zichzelf. Net zo belangrijk in dit verband is het kunnen beoordelen van de ondervloer, de tijdspanne waarin een installatie moet plaatsvinden en de omstandigheden die vereist zijn voor een hoogwaardige installatie. Juist hier is het uitermate belangrijk dat er geen ruis ontstaat tussen opname van het werk en uitvoering. Om die reden is bij Daacha uw verkoper tevens uw projectleider. U heeft dan ook maar één aanspreekpunt, wel zo prettig.

Als u het allerbeste resultaat wilt bereiken door te werken met de beste producten en mensen in de markt, voorafgegaan aan een goed advies over zowel design als functie en een plezierig gesprek, dan bent u bij Daacha aan het juiste adres. Wij horen graag.

Functie heeft te maken met de vele voordelen die gietvloeren kunnen bieden zoals duurzaamheid, lees slijtvastheid, krasvastheid en UV resistentie, maar ook met het leveren van een bijdrage aan een betere akoestiek, reinigbaarheid en anti-slip. Deze voordelen gelden in principe voor meer gietvloeren, Daacha echter legt de lat nog een stuk hoger en kan ook het kwaliteitsverschil uitleggen en aantonen.

Zelfs design op zich kan een functie hebben en zo is de cirkel weer rond. Design en functie gaan dus hand in hand.
...

Gratis en vrijblijvendGratis en vrijblijvend
Oud-Loosdrechtsedijk 9a, Loosdrecht
Laatste review 26-10-2023
035-2032721

Gietvloer laten leggen

Als je overweegt om een gietvloer te laten leggen, dan ben je bij Trustoo aan het juiste adres. We helpen je graag met het vinden van de juiste vloerlegger voor jouw project. Maar voordat je een keuze maakt, is het belangrijk om te weten wat een gietvloer precies is en wat de kosten zijn.

Wat is een gietvloer?

Een gietvloer is een naadloze vloer die wordt gegoten op de ondergrond. Het is een populaire keuze voor zowel woningen als bedrijven vanwege de moderne betonlook en het gemak van onderhoud. Gietvloeren zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en afwerkingen, zodat je de vloer kunt aanpassen aan jouw persoonlijke stijl en behoeften.

Kosten van een gietvloer

De prijs van een gietvloer kan variëren afhankelijk van verschillende factoren, zoals de grootte van de ruimte, het type gietvloer en de arbeidskosten van de vloerlegger. Over het algemeen kun je verwachten dat de kosten per m2 tussen de 50 en 100 euro liggen. Maar hoeveel kost een gietvloer nu precies? Dat is een vraag die veel mensen stellen. Om een nauwkeurige prijs te berekenen, raden we je aan om vier offertes te vergelijken via Trustoo.

Zelf een gietvloer leggen of laten doen?

Hoewel het mogelijk is om zelf een gietvloer aan te brengen, raden we je aan om dit over te laten aan een professionele vloerlegger. Het leggen van een gietvloer is een complex proces dat precisie en ervaring vereist. Bovendien kan een vloerlegger je adviseren over de beste opties voor jouw situatie, zoals de keuze voor vloerverwarming onder de gietvloer.

Goedkoop een gietvloer laten leggen

Als je op zoek bent naar een goedkope optie, dan is het belangrijk om verschillende vloerleggers te vergelijken. Door offertes aan te vragen, kun je de prijzen en diensten van verschillende vloerleggers naast elkaar leggen. Dit helpt je om de beste keuze te maken voor jouw budget en behoeften.

Gietvloer laten leggen via Trustoo

Het laten leggen van een gietvloer is een investering die waarde toevoegt aan je woning. Of je nu kiest voor een stortvloer, een gegoten vloer of een vloer met betonlook, het is belangrijk om een geïnformeerde keuze te maken. Bij Trustoo helpen we je graag met het vinden van de juiste vloerlegger voor jouw project. Vergelijk vier offertes via Trustoo en vind de beste deal voor jouw gietvloer.

Reviews over vloerleggers

Onze vloerleggers worden gemiddeld beoordeeld met een 9,3 gebaseerd op in totaal 64.679 reviews uit 26 bronnen
Gemiddelde beoordeling
9,3
starstarstarstarstar_half
starstarstarstarstar

Onze klik marmoleumvloer is prima gelegd. Ook de contacten en het maken van afspraken verliepen heel prettig en ze werden nagekomen. Lees meer...

Mieke Kluivers
30-11-2023
review_img
Next Level Vloeren
starstarstarstarstar

Uitstekend vakmanschap tegen een eerlijke prijs. Werkt heel netjes. Afspraak is afspraak. Lees meer...

Paul
13-11-2023
review_img
SuccesBouw Team
starstarstarstarstar

In begin fase om te kijken voor vloerverwarming en nieuwe vloer. Zeer vriendelijk ontvangen en goed uitleg gekregen wat mogelijk is. Lees meer...

Daniëlle van B. op Google
19-07-2023
review_img
Uniek Gietvloeren