Verhuislift huren?

Vind een top 10 Verhuisbedrijf bij jou in de buurt
Mijn locatie
verhuisbedrijf.jpg
usp+1
BETROUWBAREen geverifieerde bedrijven
usp+1
VERGELIJK PRIJZENontvang gratis prijsopgaven
usp_3
1.800.000+succesvolle aanvragen

Bekijk onze top 10 verhuisbedrijven voor het huren van een verhuislift

Bekijk onze top 10 verhuisbedrijven voor het huren van een verhuislift. Ontvang volledig gratis en vrijblijvend 4 offertes binnen 1 minuut.

Lees meer...
Universal Movers.jpg20
3.

Universal Movers

icon
Altijd de scherpste prijs
Reageert snel
NIWO Vergunning
TOP PRO
9,9score_fullscore_fullscore_fullscore_fullscore_full (189reviews)

Universal Movers is een allround verhuisbedrijf met jarenlange ervaring in het vak. Onze klanten prijzen ons om de beste prijs-kwaliteitverhouding die wij bieden en daarom genieten wij van een 100% klanttevredenheid die wij ook durven te garanderen.

Jarenlange ervaring:
Wij hebben vele jaren ervaring met verhuizen en het installeren van apparaten en weten daarom als geen ander wat er bij professionele verhuizingen komt kijken. Onze verhuisspecialisten zijn zeer bedreven in particuliere en zakelijke verhuizingen en kunnen alles overnemen tot en met het in- en uitpakken van spullen en het demonteren en weer monteren van meubels. Wij bieden landelijke dekking en groeien snel door onze efficiënte aanpak.

Beste prijs-kwaliteitverhouding:
Elke verhuizing is uniek voor ons en in onze aanpak werken wij zeer secuur. Op deze manier merk je direct dat wij met zorg voor jouw spullen werken zodat er geen vervelende schades ontstaan aan je kostbare spullen. Zo heb je echt een zorgeloze verhuizing, wordt er precies gedaan wat er van ons verlangd wordt en bovendien kunnen wij betaalbare prijzen aanbieden. Je weet daarom zeker dat je de beste prijs-kwaliteitverhouding aangeboden krijgt.

100% klanttevredenheid:
Onze hardwerkende verhuisspecialisten zijn serieus en stralen enthousiasme uit tijdens de verhuizing. Zij weten immers als geen ander van aanpakken. Daarom zijn onze klanten ook zo tevreden over ons verhuisbedrijf omdat wij van de verhuisdag echt een positieve gebeurtenis maken. Niet voor niets roemen onze klanten onze verhuisdiensten en daarom kunnen wij ook met trots een 100% klanttevredenheid garanderen.

Volledige transparante:
Wij werken altijd open en transparant zodat je te allen tijde weet waar je aan toe bent. Dat merk je direct wanneer je onze verhuisofferte ontvangt inclusief een volledige prijsspecificatie. Wij vinden het ook geen enkel probleem als je voor bepaalde zaken besluit om dit zelf te doen om kosten te besparen. Ook met betrekking tot ons verhuisplan zijn wij open en houden wij altijd ons woord zodat je echt op ons kunt bouwen.

De 6 redenen om te kiezen voor Universal Movers:
Zorgvuldige verhuizingen met de focus op kwaliteit en schadevrij verhuizen.
Bij ons is jouw gehele verhuizing volledig verzekerd tot een bedrag van maar liefst €100.000.
Wij werken eco-vriendelijk en ons wagenpark bestaat louter uit voertuigen met een Euro 6 emissieklasse.
Voor gesprekken passen wij ons aan op jouw voorkeuren zoals bezichtigingen thuis of afspraken via video calls.
Vriendelijke en goedlachse verhuisspecialisten die 100% oplossingsgericht denken.
Betaalbare prijzen zodat wij de beste prijs-kwaliteitverhouding kunnen aanbieden.
...

Gratis en vrijblijvendGratis en vrijblijvend
Brugwachter 4, Rotterdam
Laatste review 30-11-2023
010-3210954

Verhuislift huren

Een verhuizing is een hectische gebeurtenis waar veel bij komt kijken. Vele handen maken natuurlijk licht werk, maar sommige aspecten van verhuizen blijven een uitdaging, hoeveel handen er ook aanwezig zijn. Een van de grootste moeilijkheden is het verhuizen van grote, zware meubels naar een hogere verdieping. Voor deze uitdaging is een verhuislift huren een geschikte oplossing. Een verhuislift zorgt ervoor dat jouw verhuizing sneller en makkelijker verloopt, doordat het veel tilwerk uit handen neemt. Wij vertellen je wat een verhuislift huren kost en gaan in op alle bijkomstige zaken.

Waarom kiezen voor een verhuislift?

Wanneer je gaat verhuizen wil je dit natuurlijk zo snel, veilig en gemakkelijk doen. Een verhuislift, soms ook wel ladderlift genoemd, is een machine die ervoor zorgt dat jouw verhuizing soepel verloopt. Een ladderlift en verhuislift worden vaak door elkaar gebruikt, maar het verschil tussen de twee is dat een ladderlift een groter hoogtebereik heeft.

Een verhuislift is een lift met een uitschuifbare ladder met daarop een stevig platform. Het is ideaal voor het verplaatsen van zware meubels en apparaten, het voorkomt traplopen en een bijkomend risico op schade aan de meubels en/of je lichaam. Een verhuislift huren is dus een goede optie wanneer je snel en gemakkelijk grote en zware meubels en apparaten van een hogere verdieping naar beneden wilt halen of juist omhoog wilt brengen in je nieuwe woning. Bovendien is het gebruik van een verhuislift veilig én snel.

Wat kost een verhuislift huren?

De kosten die komen kijken bij een verhuislift huren verschillen per verhuisbedrijf en de periode dat je de verhuislift nodig hebt. Mocht je de verhuislift niet zo lang nodig hebben, dan kan je het beste kiezen voor huren op basis van een aantal uur. Een verhuislift huren bij een verhuisbedrijf kost rond de 80 of 90 euro per uur. Deze prijs is inclusief een ervaren verhuizer die overweg kan met de verhuislift en voldoet aan de eisen die er worden gesteld aan het besturen en neerzetten van een verhuis- of ladderlift.

In het geval dat je een grote verhuizing voor de boeg hebt of je niet gehaast te werk wilt gaan, dan kan je ook kiezen voor het huren van een verhuislift voor een hele dag. De kosten die hieraan verbonden zijn liggen rond de 200 euro. Hierbij zit geen ervaren verhuizer inbegrepen. Mocht je zelf de machine kunnen besturen dan kan deze optie voordelig zijn, maar over het algemeen is het voor particuliere verhuizingen een betere optie om te kiezen voor een verhuislift huren per uur inclusief een verhuizer erbij. Een bijkomend voordeel is uiteraard dat deze verhuizer ook een handje kan helpen met het verhuizen wanneer de verhuislift niet in gebruik is.

Heb ik een vergunning nodig voor een verhuislift?

Wanneer je een verhuislift wilt neerzetten in de publieke ruimte (bijvoorbeeld op straat), dan is hier een vergunning of ontheffing voor nodig. Welke procedure er precies gevolgd moet worden, verschilt per gemeente. Je kan daarom het beste kijken op de website van de gemeente of rechtstreeks contact opnemen. Mocht je dit niet zelf willen regelen, dan kan je kijken of bij het huren van de verhuislift de vergunningaanvraag ook is inbegrepen. Het is altijd verstandig om met het verhuisbedrijf te overleggen of jij of zij zorgen voor de juiste vergunning of ontheffing om vervelende verrassingen te voorkomen.

Heb je een vergunning nodig om een verhuislift te besturen?

In Nederland heb je een vergunning of een certificaat nodig om een verhuislift te mogen besturen. De meeste aanbieders van verhuisliften leveren ook alleen maar met een professionele bediener erbij, maar dit hoeft niet altijd. Het is voor particulieren mogelijk om een verhuislift te huren zonder dat er een professionele verhuizer meekomt, maar dan moet je wel de juiste papieren hebben. Verhuisliften zijn lastige apparaten die moeilijk te bedienen zijn voor mensen die er geen ervaring mee hebben. Het verkeerd gebruik van een verhuislift kan leiden tot gevaarlijke situaties en (grote) schade, aan je huis maar ook aan je meubels. Daarnaast is het de bedoeling van het huren van een verhuislift dat je sneller kunt verhuizen dan met handen en voeten. De installatie van een verhuislift door iemand die dit nooit eerder heeft gedaan, kan al ruim 30 minuten in beslag nemen.

Hoeveel kan een verhuislift dragen?

Als je gaat verhuizen, wil je natuurlijk zeker weten dat de verhuislift wel genoeg gewicht kan dragen om ook de zwaarste meubels en apparaten naar beneden of boven te brengen. Verhuisbedrijven bieden meestal verschillende verhuisliften of ladderliften, die ieder een ander gewicht kunnen dragen. De minst krachtige verhuisliften kunnen ongeveer 150 kilo dragen, terwijl anderen wel tot 400 kilo aan meubels of spullen kunnen verplaatsen. Maak dus een inschatting van hoe zwaar de spullen wegen die jij wilt verhuizen en overleg dit met het verhuisbedrijf.

Hoeveel ruimte is er nodig voor een verhuislift?

Hoeveel ruimte je nodig hebt voor de verhuislift, hangt af van jouw persoonlijke situatie. De algemene regel bij het gebruik van een verhuislift is dat hoe hoger je wil gaan met de verhuislift, hoe verder de verhuislift van het pand komt te staan. Als je tot en met de derde etage wilt gaan, dan is de afstand tot het pand niet meer dan 4 à 5 meter. Vanaf de vijfde etage zal de verhuislift minimaal 6 à 7 meter van het pand staan. Een verhuislift heeft al snel een lengte van 8 meter en een breedte van 2 meter. Het is dus aan te raden om van tevoren een vrije ruimte of parkeervlak te regelen, zodat de verhuislift dicht bij het huis staat.

Lift huren verhuizen

Ga jij binnenkort verhuizen en wil je het jezelf gemakkelijk maken? Bij Trustoo ben je aan het juiste adres voor het vinden van de beste verhuisbedrijven. Wij geven jou een compleet overzicht van alle verhuurders van verhuisliften bij jou in de buurt. Maak een keuze die past bij jouw situatie en laat de verhuizing soepel verlopen!

Reviews over verhuisbedrijven

Onze verhuisbedrijven worden gemiddeld beoordeeld met een 9,3 gebaseerd op in totaal 60.316 reviews uit 26 bronnen
Gemiddelde beoordeling
9,3
starstarstarstarstar_half
starstarstarstarstar

Duidelijke communicatie. Helaas werkt dit gebied niet buiten de regio Eindhoven. Lees meer...

Marcel Kok
20-11-2023
review_img
EA Logistics & Moving
starstarstarstarstar

Ik ben zeer tevreden met de service die Mega Movers vandaag heeft geleverd, de heren waren hartstikke aardig en vriendelijk. Lees meer...

Mary Lukoki op Google
02-11-2023
review_img
Megamovers
starstarstarstarstar

Fantastische werkmannen die erg goed werk hebben afgeleverd. Maak van tevoren goede afspraken over duur/hoeveelheid spullen, dan moet het helemaal goed komen!
Zeer tevreden
Lees meer...

Myrthe Lont op Google
23-09-2023
review_img
Daly Verhuizingen
starstarstarstarstar

De verhuizing is vlot en soepel verlopen. De verhuizers waren zeer ervaren, vriendelijk en goed op elkaar ingespeeld. Voor ons was het een fijne ervaring. Lees meer...

Anoniem
22-09-2023
review_img
Venderfix Verhuizingen
starstarstarstarstar

Wat een fijne gasten, Ivo, Rico, Sulyman en andere collega wies naam we zijn vergeten😅 gaan heel nauwkeurig te werk en hebben zeer netjes gewerkt. Dikke complimenten
Groetjes Robert en Karin
Lees meer...

Robert Teunissen op Google
12-08-2023
review_img
Excellent Packing and Moving BV
starstarstarstarstar

Vakkundige verhuizers. Snel en eenvoudig van adres naar adres. Sterk aanbevolen. Top! Lees meer...

Ad van der lam
09-06-2023
review_img
Universal Movers