Begrafenis laten verzorgen

Vind een top 10 uitvaartverzorger bij jou in de buurt
Mijn locatie
uitvaartverzorger.jpg
usp+1
BETROUWBAREen geverifieerde bedrijven
usp+1
VERGELIJK PRIJZENontvang gratis prijsopgaven
usp_3
1.800.000+succesvolle aanvragen

Bekijk onze top 10 uitvaartverzorgers voor het verzorgen van een begrafenis

Op zoek naar betrouwbare uitvaartverzorgers voor een begrafenis? Op Trustoo bieden we je de top 10 uitvaartverzorgers. We verbinden je met de beste professionals uit jouw regio. Wij zorgen voor de match, jij maakt de keuze. Ontvang snel vier offertes en kies waar je met vertrouwen mee in zee gaat.

Lees meer...

Begrafenis

Bij het regelen van een begrafenis komt veel kijken. Het is een emotionele tijd waarin veel beslissingen genomen moeten worden. Bij Trustoo begrijpen we dat dit een moeilijke periode kan zijn. Daarom helpen we je graag bij het vinden van de juiste uitvaartverzorger.

Wat is een begrafenis?

Een begrafenis is een ceremonie die plaatsvindt na het overlijden van een persoon. Het lichaam wordt begraven in een graf, vaak op een begraafplaats. De begrafenis kan op verschillende manieren worden vormgegeven, afhankelijk van de wensen van de overledene en de nabestaanden.

Hoe gaat een begrafenis?

Een begrafenis begint meestal met een begrafenisdienst. Dit kan een religieuze dienst zijn, maar dat hoeft niet. Tijdens de dienst worden er vaak toespraken gehouden, muziek gespeeld en soms worden er gedichten voorgelezen. Na de dienst volgt de begrafenis zelf. Het lichaam wordt naar het graf gebracht en daar begraven.

Hoelang duurt een begrafenis?

De duur van een begrafenis kan variëren. Het hangt af van de wensen van de overledene en de nabestaanden. Gemiddeld duurt een begrafenis tussen de één en drie uur. Dit is inclusief de begrafenisdienst en de begrafenis zelf.

Begrafenis op maandag

Een begrafenis kan op elke dag van de week plaatsvinden, ook op maandag. Het is belangrijk om te weten dat de kosten voor een begrafenis op maandag niet anders zijn dan op andere dagen.

Begrafenis in Nederland

In Nederland zijn er veel verschillende uitvaartverzorgers die je kunnen helpen bij het regelen van een begrafenis. Het is belangrijk om een uitvaartverzorger te kiezen die bij je past en die rekening houdt met jouw wensen en die van de overledene. Bij Trustoo helpen we je graag bij het vinden van de juiste uitvaartverzorger. We raden je aan om vier offertes te vergelijken. Zo kun je de beste keuze maken voor een begrafenis die past bij jouw wensen en budget.

Crematie of begrafenis

Naast begraven is crematie ook een optie. De keuze tussen begraven en cremeren is een persoonlijke. Het is belangrijk om hier goed over na te denken en je te laten informeren door een uitvaartverzorger. Bij Trustoo vinden we het belangrijk dat je een weloverwogen keuze kunt maken. Daarom helpen we je graag bij het vinden van de juiste uitvaartverzorger. Vergelijk vier offertes en maak de keuze die het beste bij jou past.

De rol van Trustoo

Bij Trustoo brengen we consumenten en lokale bedrijven samen. We bieden een platform waar je eenvoudig offertes kunt aanvragen bij vier lokale uitvaartverzorgers. Hoewel we zelf geen diensten leveren, helpen we je graag bij het maken van de juiste keuze.

Reviews over uitvaartverzorgers

Onze uitvaartverzorgers worden gemiddeld beoordeeld met een 9,4 gebaseerd op in totaal 17.861 reviews uit 18 bronnen
Gemiddelde beoordeling
9,4
starstarstarstarstar_half
starstarstarstarstar

Mevr. Konijn die de uitvaart heeft geregeld heeft een zeer goede service verleent, was heel betrokken en dacht mee. Had niet beter kunnen wensen in deze emotionele periode Lees meer...

Danielle klaver
30-11-2023
review_img
Amstel Uitvaarten B.V.
starstarstarstarstar

Bijzondere mooie en lieve begeleiding met de uitvaart van onze zoon. Dankzij Anja van Amber uitvaart hadden wij onze zoon geen mooier afscheid kunnen geven.
Wij als ouders zijn haar daarom ook zeer dankbaar.
Lees meer...

Franklin Teijsse op Google
09-11-2023
review_img
Amber Uitvaart
starstarstarstarstar

Onze uitvaartverzorgster Joyce hebben wij gebeld omdat onze vrienden in Almere goede ervaringen met haar hadden. Wij zijn Joyce ontzettend dankbaar. Het overlijden was onverwacht en we hadden niets voorbereid. Vanaf het eerste moment voelde het goed. Joyce voelde goed aan waar wij behoefte aan hadden, voor de kinderen was ze een goede steun en ook met moeders had ze een luisterend oor. Joyce stond dag en nacht voor ons klaar, elke vraag konden wij stellen en Joyce appte altijd snel terug met een geruststellend antwoord. De uitvaart was verdrietig maar door de mooie omgeving en het feit dat we het andeds dan anders gedaan hebben voelde het allemaal toch niet zo zwaar. Joyce, dank je wel. Ik hoop dat ik je noet snel meer nodog heb, maar zo wel bel ik zekee jpu Lees meer...

Henk Vabene
08-10-2023
review_img
Joyce van Helden Zorg & Uitvaart
starstarstarstarstar

Orlanda heeft samen met ons een mooie uitvaart georganiseerd. En ik gebruik hier bewust het woord samen. Orlanda heeft veel aandacht voor de persoonlijke wensen. Met veel warmte leerde ze onze familie kennen en verwerkte veel persoonlijk elementen in de uitvaart. Ook ontzorgde ze ons in deze moeilijke periode met aandacht voor een ieder die aanwezig was bij de uitvaart. Hierdoor konden wij als familie rustig afscheid nemen en terugkijken op een mooie dienst. Lees meer...

Suzanne van der Pluijm op Google
01-09-2023
review_img
RememberMe
starstarstarstarstar

Absoluut een aanrader, het afscheidshuis is warm en persoonlijk. Monique is een topper, je word overal persoonlijk bij betrokken en niks is te gek.
Voor ieder budget is er wat.
Hele mooie ervaring gehad. Ondanks dat een afscheid altijd triest is.
Zo heerlijk dat Monique zich ook aangekleed had in felle kleuren omdat dat het thema van de overledene was .
Lees meer...

monique van dorp op Google
26-08-2023
review_img
Afscheidshuis aan den IJssel
starstarstarstarstar

Denkt mee met de wensen van de nabestaanden en regelt alles perfect. Lees meer...

Ria Bosker-Balk
03-08-2023
review_img
Melange Uitvaartbegeleiding
starstarstarstarstar

We waren erg blij met de doortastende doch warme aanpak en benadering van Nancy. Ze had ruim aandacht voor onze wensen en wist deze goed te vertalen. Zo werd het een intiem, stijlvol en informeel afscheid van onze (schoon)moeder met een mooi gewrapte kist in haar favorite bloemenprint en alle ruimte voor onze eigen persoonlijke invulling. Lees meer...

Familie Valk
12-06-2023
review_img
Van Buuren Uitvaart