Trap renoveren

Vind een top 10 timmerman bij jou in de buurt
Mijn locatie
timmerman.jpg
usp+1
BETROUWBAREen geverifieerde bedrijven
usp+1
VERGELIJK PRIJZENontvang gratis prijsopgaven
usp_3
2.100.000+succesvolle aanvragen

Bekijk onze top 10 timmermannen voor het renoveren van trappen

Je trap renoveren? Vertrouw op Trustoo om de beste timmerman in je regio te vinden. We koppelen je aan vakbekwame experts en leveren snel vier offertes. We helpen je om met vertrouwen de juiste keuze te maken.

Lees meer...
Next Level Vloeren.jpg11
1.

Next Level Vloeren

icon
Altijd de scherpste prijs
Reageert binnen 1 uur
TOP PRO
9,8score_fullscore_fullscore_fullscore_fullscore_full (228reviews)

Onze naam Next Level Vloeren zegt het al. Wij gaan een stap verder in de vloeren wereld, door het persoonlijke contact met u als klant centraal te zetten. Ons contact stopt niet na het bezoek aan onze showroom of na acceptatie opdracht. Onze verkopers en applicateurs houden u gedurende het hele project op de hoogte, voor, tijdens en na de werkzaamheden. Duidelijke en eerlijke communicatie daar staat Next Level Vloeren voor.

Er gaan genoeg wilde verhalen rond over gietvloeren en gietvloerbedrijven, deze verhalen komen bij ons niet voor. Wij informeren u vooraf, houden u op de hoogte tijdens de werkzaamheden en leveren de vloer persoonlijk met u op.

Wij gaan niet alleen met de communicatie een stap verder maar ook met de vloeren, u kunt bij ons kiezen uit verschillende extra modules voor uw vloer. Zo kunt u bij ons kiezen voor een vloer welke nog meer aan uw persoonlijke wensen voldoet.

Om u nog verder van dienst te zijn, bieden wij naast onze gietvloeren ook onze laminaat en PVC vloeren aan. Mocht u, om wat voor reden, toch niet voor een gietvloer kiezen of u wilt geen gietvloer op andere verdiepingen van uw huis, ook dan kunt u terecht bij Next Level Vloeren.

Met onze ruim 10 jaar lange ervaring zijn wij er van overtuigd, dat niet alleen de kwaliteit van de vloer belangrijk is, maar vandaag de dag ook de service en openheid van het bedrijf. U betaalt niet alleen voor de vloer, maar geeft ook uw vertrouwen en laat ze in uw woning of uw kantoor.
En juist dit willen wij als Next Level Vloeren koesteren en u tot uw dienst zijn.

Met onze 90% betaling op eerste werkdag en 10% na oplevering, bevestigen wij ons vertrouwen in onszelf als bedrijf en in u als klant.

Komt u ook eens langs in onze showroom
...

Gratis en vrijblijvendGratis en vrijblijvend
Jonge Voolweg 29, Wormerveer
Laatste review 29-02-2024
075-2012915

Traprenovatie

Als je overweegt om je trap te renoveren, dan ben je bij Trustoo aan het juiste adres. Wij koppelen je aan de beste timmermannen voor traprenovaties. Of je nu je houten trap wilt opknappen, traptreden wilt vervangen of een volledige trapverbouwing overweegt, ons platform biedt de oplossing.

Waarom je trap renoveren?

Een trap is een belangrijk onderdeel van je huis. Een trap is niet alleen functioneel, maar draagt ook bij aan de uitstraling van je interieur. Je trap renoveren kan een groot verschil maken. Het kan je huis moderniseren, de waarde verhogen en het kan ook veiliger zijn. Een versleten trap kan namelijk een risico vormen.

Wat houdt een traprenovatie in?

Bij een traprenovatie worden oude traptreden vervangen of opgeknapt. Dit kan variëren van het simpelweg afwerken van de treden tot het volledig vernieuwen van de trap. Het kan ook betekenen dat je zoldertrap wordt bekleed of dat je trap wordt gerestaureerd. Een timmerman kan ook een trapkast maken onder een dichte trap voor meer opbergruimte. Het hangt allemaal af van wat je wilt en nodig hebt.

Wat zijn de kosten van een traprenovatie?

De prijs van een traprenovatie kan variëren. Het hangt af van de omvang van de renovatie, het materiaal dat je kiest en de timmerman die het werk uitvoert. Daarom is het een goed idee om vier offertes te vergelijken via Trustoo. Zo krijg je een goed beeld van de kosten en kun je de beste keuze maken.

Waarom kiezen voor een timmerman?

Bij Trustoo werken we samen met de beste bedrijven voor traprenovaties. Onze top 10 timmermannen zijn ervaren, betrouwbaar en leveren kwaliteit. Ze kunnen je trap mooi maken, of je nu een nieuwe, moderne look wilt of de charme van je oude trap wilt behouden.

Traprenovatie is een investering, maar het is er een die de moeite waard is. Het kan je huis transformeren en het kan je ook geld besparen op de lange termijn. Dus waarom wacht je nog? Begin vandaag nog met het plannen van je traprenovatie met een ervaren timmerman.

Reviews over timmermannen

Onze timmermannen worden gemiddeld beoordeeld met een 9 gebaseerd op in totaal 16.165 reviews uit 27 bronnen
Gemiddelde beoordeling
9,0
starstarstarstarstar_half
starstarstarstarstar

Being expats Nick has guided us through the many questions and uncertainties we've had and helped us greatly to realize our dream home, from design to execution. We've had nothing but good experiences with Aandacht Timmerwerken, very much recommended! Lees meer...

Caulfield
27-02-2024
review_img
Aandacht Timmerwerken
starstarstarstarstar

Onze trap vandaag afgewerkt. Zeer tevreden over de afwerking. Alles netjes gedaan en mooi opgeruimd! Goede prijs kwaliteit verhouding. Lees meer...

Miche Gerards op Google
01-02-2024
review_img
Brugman Traprenovatie
starstarstarstarstar

Zeer vriendelijk en een vakman, een echte aanrader Lees meer...

Don Meijer
17-01-2024
review_img
Droom Renovatie
starstarstarstarstar

Snoeren Klus & Design, komt hun afspraken goed na. Leveren vakwerk! Heel erg blij met mijn mooie laminaatvloer! Lees meer...

Familie Roelofs
18-12-2023
review_img
Snoeren Klus en Design
starstarstarstarstar

Super, Ricardo is beleefd, aardig, gezellig een aanpakker, hij weet wat hij aan het doen is, hij werkt netjes en snapt denoodzaak van dingen. Lees meer...

Marie Voorbij
07-12-2023
review_img
Heesakkers de vloerlegger
starstarstarstarstar

Onze klik marmoleumvloer is prima gelegd. Ook de contacten en het maken van afspraken verliepen heel prettig en ze werden nagekomen. Lees meer...

Mieke Kluivers
30-11-2023
review_img
Next Level Vloeren
starstarstarstarstar

Goede vakmannen, erg flexibel en super werk verricht! Echt een aanrader! Lees meer...

Deniz sahan
16-11-2023
review_img
Abcs Services
starstarstarstarstar

Het is echt mooi werk gedaan en op tijd en wij hebben extra werk gevraagd en zijn hebben geen geld vragen voor extra werk ik raad het aan Lees meer...

Ared
18-09-2023
review_img
Drl bouw bedrijf bv