Mea Vota Uitvaartverzorging, Begeleiding & Advies

Reageert snel
Direct beschikbaar
Gansoordstraat 29, Naarden
8 jaar in bedrijf
TOP PRO
9,7 (40)
Vraag prijs en beschikbaarheid aan bij Mea Vota Uitvaartverzorging, Begeleiding & Advies
Gratis en vrijblijvend
Of neem contact op via:
Over Mea Vota Uitvaartverzorging, Begeleiding & Advies:
Mea Vota
Voor een uitvaart naar wens.

Mensen helpen - zingeving. Dat eerste wilde ik doen en dat tweede zocht ik in mijn werk. In 2008 maakte ik de overstap van de horeca naar de uitvaartbranche en startte Mea Vota in 2013. U helpen in een moeilijke fase van het leven en alles tot in de puntjes verzorgen zodat u verder kunt; daar doe ik het voor en mijn collega's ook.
​Mea Vota is een jonge, kleine en professionele uitvaartonderneming.​
​Één contactpersoon die u dagelijks persoonlijk van A tot Z begeleidt.
​​U kunt 24 uur per dag 7 dagen per week op ons rekenen.
​Ongeacht óf en waar u verzekerd bent; wij kunnen u helpen.
Wij kunnen 'out-of-the-box' denken en hebben geen standaard protocollen; elke uitvaart is maatwerk.
Maak vooraf een afspraak met ons om uw wensen en de kosten inzichtelijk te krijgen. Dat kost u niets en u bent wel een hoop wijzer. Bel ons voor het maken van een afspraak!
Lees meer...
Trustoo Top Pro

Top Pro’s leveren consistent geweldige kwaliteit, waardoor ze tot de allerbeste dienstverleners op Trustoo behoren.

badgetop_score
Diensten
24/7
Uitvaart
Rouwauto
Nazorg
Rouwvervoer
Rouwkaarten
Kist
Bloemen
Nabestaandenzorg
Begrafenis
Fotografie
Rouwverwerking
Crematie
Begraafplaats
Crematorium
Aula
Rouwcentrum
Opbaren
Uitvaartverzekering
Condoleance
Boeket
Uitvaart vanuit huis
Video-calls
In toekomst (komend jaar nog niet)
Op korte termijn (binnen 1 jaar)
Per direct / met spoed
Video's
Ervaring & vakmanschap
8 jaar in bedrijf
40 beoordelingen
5 medewerkers
13 jaar ervaring
Lid van
Netwerk Uitvaartvernieuwers

Opleidingen en certificaten

Docendo
Gaandeweg Uitvaarteducatie
Meander
Uitgevoerde opdrachten (1)
  • foto 1 van project Minirouwauto
    Minirouwauto

Reviews over Mea Vota Uitvaartverzorging, Begeleiding & Advies
info_outline

Uitstekend9,7
starstarstarstarstar
NaN reviews uit 3 bronnen
FAQ - veelgestelde vragen aan Mea Vota Uitvaartverzorging, Begeleiding & Advies
Wat kost een uitvaart?
Zodra u weet wat u wilt, maken wij een gedetailleerde kostenbegroting. Om erachter te komen wat u wilt is een persoonlijk gesprek aan te raden. In anderhalf uur maken we uw wensen en daarbij behorende kosten inzichtelijk. U weet daarna precies waar u aan toe bent en zit niet aan ons vast.

PS
Uitvaarten die wij mochten verzorgen hadden een totaalprijs incl. BTW variërend van €2000 tot €50.000. Bij een 'standaard uitvaart' met posten als (verzorging, rouwauto, rouwcentrum, rouwkaart, aula, nazit incl. consumpties, kist) kunt u uitgaan van een bedrag tussen de €5.500 en €8.500
Wat het precies kost hangt af van uw keuzes. Bijvoorbeeld bloemen: 1 losse roos of een bloemstuk van €200, €800 of meerdere stukken. Wat u kiest maakt ons niet uit, wij regelen het graag en zetten uw keuzes en de kosten overzichtelijk voor u op een rij.
Waarom ben je begonnen met dit type werk?
Mensen helpen.
En dat in een tijd waarin ze het allemaal niet meer weten of even geen overzicht hebben. Dan komt een van ons en wij brengen rust. Samen werken we rustig naar een mooi en waardig afscheid waar iedereen met een goed gevoel op terugkijkt.
Waarom zouden klanten voor jou moeten kiezen?
Ik denk dat onze referenties en reviews genoeg zeggen. We gaan voor de klant. We hebben veelal een dienstverlenende achtergrond en zetten altijd net dat ene stapje extra. Daarnaast vindt men het fijn dat onze tarieven transparant zijn en er geen verborgen marges en dergelijke zijn. Ook stappen we blanco binnen. We hebben geen standaard protocollen. Een kleine uitvaart vanuit huis of een grote uitvaart midden in Amsterdam met meerdere locaties; wij draaien nergens onze hand voor om.
Wat is handig om te weten over je prijzen (kortingen of extra kosten)?
Wij schatten van tevoren het aantal uren in wat wij nodig denken te hebben om de uitvaart te regelen. Alle andere kosten rekenen wij 1 op 1 inclusief kortingen door aan de klant. Omdat wij niets verdienen op deze zaken kunnen wij u zuiver informeren en bepaalt u zelf wat u aan zaken wilt uitgeven. Bij de eindfactuur ontvangt u alle nota's van derden zodat u alles kunt controleren. Transparantie is fijn.
Welk advies zou je geven aan klanten die op zoek zijn naar een bedrijf uit jouw branche?
Onderzoek een paar websites en kijk welke ondernemer je denkt dat er bij je past. Nodig er (indien er tijd is) een of meerdere uit voor een persoonlijk gesprek. Klikt het? Maak dan een keuze. Andersom; klikt het niet; wees ook niet bang om iemand te bedanken en de deur te wijzen.
Hoeveel ervaring heb je in deze branche?
Sinds 2008 werk ik (Chris) in de branche. Af en toe assisteerde ik naast mijn werk als hotelmanager en bedrijfsleider al zo nu en dan een uitvaartondernemer. Uit de horeca ging ik bij begraafplaats en crematorium Zorgvlied werken in Amsterdam. Na 6 jaar besloot ik te beginnen als zelfstandig ondernemer wat ik met mijn collega's nu nog steeds heel graag doe.
Naast het werk heb ik ook vrijwillig gewerkt bij Humanitas om mensen 1 op 1 te begeleiden in hun rouw.
Welke relevante opleidingen of trainingen heb je gevolgd?
Werkervaring en mensenkennis is belangrijk in dit vak. Een opleiding wel het minimum. De oudste opleiding is Docendo en deze heb ik gevolgd. Collega's volgenden ook andere opleidingen die ook in de branche zeer gewaardeerd worden zoals die van Meander en Gaandeweg.
Wat kun je vertellen over je werkwijze?
Wij brengen rust. Wij luisteren goed naar de wensen van alle mensen om de overledene heen. Samen geven we vorm aan het afscheid zonder 'standaard methode', alle mag en moet passen bij de overledene en nabestaanden. Een uitvaart is maatwerk. Elke dag hebben wij persoonlijk contact om de wensen en to-do's steeds goed af te stemmen. Wij regelen kleine en hele grote bijeenkomsten. Gastvrijheid en servicegerichtheid zijn voor ons belangrijk.
Op welke recente opdracht ben je trots en waarom?
Eigenlijk alle. Als we de mensen ontmoeten de eerste keer begint het met een hand (of tegenwoordig een boks of ellenboog) maar eindigt na de uitvaart toch meestal met een knuffel. Ook krijgen we vaak de vraag of wij familie zijn van de overledene. Dan hebben we het in mijn ogen goed gedaan. Dat komt door goed luisteren en invoelen en er letterlijk zijn voor u in een moeilijke periode.

Neem contact op met deze uitvaartverzorger

Vraag prijs en beschikbaarheid aan bij Mea Vota Uitvaartverzorging, Begeleiding & Advies
Gratis en vrijblijvend
Blogartikelen op Trustoo door ons geschreven

Lees hier de meest recente expert blogs geschreven door deze uitvaartverzorger op Trustoo

Vergelijkbare uitvaartverzorgers in de buurt
Wij gebruiken cookies om uw ervaring te verbeteren en te personaliseren. Door het gebruik van deze site, gaat u akkoord met onze cookies.