Vind een top 10 Keukenspecialist bij jou in de buurt

Selecteer de dienst die je nodig hebt
Plaats
usp+1
BETROUWBAREen geverifieerde bedrijven
usp+1
VERGELIJK PRIJZENontvang gratis prijsopgaven
usp_3
1.300.000+succesvolle aanvragen

Keukenspecialisten in Keukenrenovatie vergelijken

Sorteren op
Bekijk de top 10 beste keukenspecialisten in Keukenrenovatie en omgeving op Trustoo. Objectief & onafhankelijk. Voor keukenrenovatie, vervangen van keukenkastjes of een nieuw keukenblad.
Alle diensten
Keukenrenovatie
Renovatie keukenkastjes en -deurtjes
Vervanging van keukenblad
Plaatsing van keukenapparatuur
Nieuwe keuken
Overige keukenwerkzaamheden
0 bedrijven gevonden
Filters
Sorteren op
Keukenspecialist voor
Trustoo score

Over keukenspecialisten in Keukenrenovatie

Resultaat 1-10 van de beste keukenspecialisten in Keukenrenovatie. Het meest complete overzicht. Uw keuken weer zo goed als nieuw met de beste keukenspecialisten in uw regio. In Keukenrenovatie kunt u keukenspecialisten vinden voor het volledig renoveren van uw keuken, het vervangen van de keukenkastjes of voor het plaatsen van een nieuw keukenblad. Vaak heeft u al een idee over het materiaal en de kleur van de keuken. Een keukenspecialist kan dat voor u uitvoeren, maar kan ook adviseren over de materiaal mogelijkheden en de kleuropties. • Keukenrenovatie: een keukenrenovatie is vaak voordeliger dan een nieuwe keuken. Bij een keukenrenovatie worden de keukenkastjes, keukenfronten, keukenplinten en andere zaken zoals het keukenblad volledig vernieuwd. Daarmee geeft u uw keuken een nieuwe uitstraling en kan die weer jaren mee. • Keukenkastjes en keukendeurtjes. De keukenkastjes en keukendeurtjes vervangen geeft uw keuken een nieuwe uitstraling. Vaak kan het renoveren van de keukenkastjes binnen één tot enkele dagen gedaan worden. • Keukenblad. Het vervangen van het keukenblad, werkblad of aanrechtblad kan uw keuken een upgrade geven. Een keukenblad van kunststof vervangen door graniet, composiet, of keramiek kan een wereld van verschil geven in de uitstraling van uw keuken. In Keukenrenovatie hebben wij NaN goede keukenspecialisten gevonden. De keukenspecialisten in Keukenrenovatie hebben een gemiddelde Trustoo-score van een NaN. Welke keukenspecialist u ook kiest, via Trustoo maakt u een goede keuze voor de renovatie van uw keuken. We kunnen u ook helpen door direct prijsopgaven aan te vragen bij verschillende keukenspecialisten. Zo kunt u eenvoudig de keukenspecialisten vergelijken en de keukenspecialist kiezen die bij u past.
Lees meer...

Hoe het werkt

Op zoek naar de meest geschikte keukenspecialist voor jouw opdracht? Bij Trustoo vraag je gratis en vrijblijvend voorstellen op bij de beste keukenspecialisten in Keukenrenovatie.

De beste {{nameProviders}} {{inCity}}

De beste keukenspecialisten in Keukenrenovatie

We laten de beste keukenspecialisten zien die actief zijn in Keukenrenovatie. Filter op het juiste specialisme en kies zelf welke keukenspecialist jou het meeste aanspreekt.

Bekijk de beste bedrijven in je buurt

Beschrijf je opdracht

Laat met enkele klikken weten wat je zoekt. Je verstuurt de opdracht veilig, direct en gratis naar maximaal 4 uitgekozen keukenspecialisten.

Vergelijk prijzen

Vergelijk prijzen

Ontvang prijsopgaven van de keukenspecialisten die je het meest aanspreken. De meeste keukenspecialisten reageren binnen 24 uur. Vind de beste keukenspecialist met de beste prijs.

Laat de opdracht uitvoeren

Laat de opdracht uitvoeren

Kies de beste keukenspecialist voor jouw opdracht. Tevreden? Schrijf een review zodat we ook bezoekers na jou het beste advies kunnen geven.

Wat kost een keukenspecialist in Keukenrenovatie?

Een keukenspecialist kost gemiddeld tussen de 1000,- en2500,- Een keukenspecialist mag zelf de tarieven bepalen, vraag daarom vooraf een offerte aan. Wat een keukenspecialist kost heeft ook te maken met wat jouw specifieke wensen zijn.

350
1000
2500
3500

Veelgestelde vragen

Hoe kies ik een betrouwbare keukenspecialist?

Vind een betrouwbare en betaalbare keukenspecialist op basis van:

• Specialisme – zoals Keukenrenovatie in Nederland of Renovatie keukenkastjes en -deurtjes.
• Ervaring – jaren werkervaring binnen keukens.
• Reviews – wij hebben alle reviews die te vinden zijn per keukenspecialist verzameld.
• Vergelijk prijzen – eenvoudig prijsopgaven vergelijken van betrouwbare keukenspecialist in Nederland.
VERGELIJK HIER KEUKENSPECIALST UIT Nederland!
Lees meer...

Wat kost een keuken?

Stel, u wilt een nieuwe keuken in uw bestaande woning of in een nieuwbouwwoning. Dan wilt u vooraf graag weten waar u aan toe bent qua investering. Want wat kost een keuken nu eigenlijk? Dit is uiteraard afhankelijk van uw specifieke wensen en voorkeuren. Welke apparatuur wilt u bijvoorbeeld in uw nieuwe keuken hebben? Daarnaast is ook van invloed wat de grootte, de opstelling en de indeling kan en mag zijn. Dit alles hangt vervolgens weer samen met het budget dat u aan uw nieuwe keuken wilt besteden. Kortom, bij een nieuwe keuken komen veel keuzes kijken die samenhangen met de hoogte van de kosten.

DE KEUZE VOOR KEUKENAPPARATUUR De keuze voor keukenapparatuur
Allereerst zijn er de kosten voor de apparatuur waarmee uw nieuwe keuken uitgerust moet zijn. Wilt u bijvoorbeeld een koel-vries combinatie die geïntegreerd is in uw nieuwe keuken of volstaat een losse koelkast? Andere apparatuur waar u aan moet denken zijn de oven, een afwasmachine en een magnetron. Ook is van belang welk type kookapparatuur uw voorkeur heeft. Wilt u bijvoorbeeld op gas koken, elektrisch of op een inductieplaat? Ook zijn er halogeenkookplaten en keramische kookplaten.

MATERIAAL, KLEUR en OPSTELLING
Op basis van de afmetingen van uw keuken zal een keukenspecialist u verder kunnen adviseren over de beste opstellingskeuze. Ditzelfde geldt voor de materiaalmogelijkheden en de kleuropties. Hierbij kunt u denken aan een donkerkleurig marmer keukenblad of een variant van hout in diverse kleuren. De keuzemogelijkheden zijn zeer talrijk en juist daarom schakelt u het beste een keukenspecialist in. Voor de kosten van een keukenspecialist uit Nederland raden wij u aan om 4 prijsopgaven op te vragen bij verschillende keukenspecialisten.
Lees meer...

Wat kost een keukenrenovatie?

Kan uw keuken wel een opknapbeurt gebruiken, dan vraagt u zich ongetwijfeld af: wat kost een keukenrenovatie? Dit varieert nogal. Zo zijn onder andere de materiaal- en opstellingskeuze van invloed op de keukenrenovatie. Daarnaast moet u denken aan de te installeren apparatuur en accessoires. Wilt u bijvoorbeeld alleen het keukenblad vervangen of ook nieuwe inbouwapparatuur laten installeren? Of misschien wilt u alleen de fronten en grepen vervangen voor een andere keukenuitstraling? Kortom, de keuzemogelijkheden zijn zeer talrijk en gemiddeld liggen de kosten voor een keukenrenovatie tussen de € 350,- en € 10.000,-.

VOORDELIGER DAN EEN NIEUWE KEUKEN
In veel gevallen is een keukenrenovatie voordeliger dan een compleet nieuwe keuken aanschaffen. U hoeft immers niet uw oude keuken eruit te laten halen waardoor u allereerst al manuren bespaart. Ook hoeven er geen werkzaamheden te worden uitgevoerd zoals het aanleggen van gas, elektra en/of water. Afhankelijk van uw budget, kunt u vervolgens met het geld dat u door renovatie overhoudt meer opties kiezen in uw keuken. Hier komt uiteraard nog bij dat u uw keuken in de meeste renovatiegevallen gewoon kunt blijven gebruiken.

VEEL KEUZEMOGELIJKHEDEN
Behalve het vervangen van de fronten en grepen voor een andere keukenlook kunt u ook kiezen voor het laten monteren van een lichtlijst en nieuwe kranen. Andere onderdelen die bij een keukenrenovatie vaak voorbijkomen zijn het toevoegen van een inbouwspoelbak, nieuwe plinten, een nieuwe achterwand en ga zo maar door. Uiteraard geldt hetzelfde brede keuzearsenaal aan apparatuur en accessoires. Wilt u ook graag uw keuken laten renoveren? Vraag dan 4 offertes op en ontdek waar u de beste prijs-kwaliteitverhouding vindt.
Lees meer...

Wat kost een keukenspecialist?

Of u nu een nieuwe keuken wilt aanschaffen of een keukenrenovatie overweegt, het is altijd verstandig hiervoor naar een specialist toe te gaan. Maar wat kost een keukenspecialist? Dat ligt eraan. Uiteraard is er eerst de vraag of u een compleet nieuwe keuken wilt aanschaffen of de voorkeur geeft aan renoveren. Daarnaast zijn uw specifieke wensen van invloed. Wilt u bijvoorbeeld veel nieuwe apparatuur en accessoires of kiest u voor een basiskeuken of -renovatie? Gemiddeld liggen de kosten voor een nieuwe keuken tussen de € 5000,- en € 20.000,-. Voor een keukenrenovatie ligt dit tussen de € 350,- en € 10.000,-.

DESKUNDIGE ADVIEZEN
Voor veel mensen is een nieuwe keuken of een keukenrenovatie een forse investering. Juist daarom kiest u het beste voor een keukenspecialist om u hierin van dienst te zijn. Zo krijgt u dan onder andere deskundig advies over de opstelling van uw keuken. Daar heeft u dus zelf geen enkel omkijken naar en u kunt er zorgeloos op vertrouwen dat dit goed gebeurt. Datzelfde geldt voor de adviezen over de indeling. Keukenspecialisten geven u graag advies over waar u welk keukenonderdeel en welk inbouwapparaat het beste kunt laten plaatsen.

DE UITSTRALING VAN UW KEUKEN
Naast de opstelling en indeling van uw gewenste keuken, zijn keukenspecialisten u ook van dienst bij de uitstraling. U heeft ongetwijfeld al ideeën over de stijl die u in uw keukeninterieur terug wilt laten komen. Uw keukenspecialist geeft u daarbij keuzemogelijkheden en houdt altijd rekening met uw budget. Zo weet u vooraf altijd precies waar u aan toe bent en heeft u geen verrassingen achteraf. Wilt u ook een keukenspecialist uit Nederland inschakelen? Door 4 offertes op te vragen kunt u een prima kostenvergelijk maken.
Lees meer...

De beste keukenspecialist in Nederland?

Het vinden van de juiste keukenspecialist is een persoonlijke keuze. Om deze keuze makkelijk te maken hebben we alle informatie die te vinden is over keukenspecialisten voor u op een rijtje gezet. Zodat u eenvoudig kunt kiezen wie de beste keukenspecialist is voor uw situatie en in uw regio.
Er zijn in Nederland zo’n 500 keukenspecialisten met allemaal hun eigen kenmerken. Bij het bepalen wie de beste is spelen verschillende factoren:

- Waar zijn ze in gespecialiseerd? Keukenkastjes? Keukenbladen? Keukenrenovatie?
- Wat is hun achtergrond, opleiding, ervaring? Zijn ze gecertificeerd keukenspecialist?
- Hebben ze reviews? Hoe veel en op welke sites? Wat wordt er over ze gezegd?
- Is er veel informatie van ze bekend? Op hun website, KvK gegevens, foto’s, social media?

Wij hebben al deze informatie voor u verzameld en op basis daarvan een score berekend voor alle keukenspecialisten in Nederland. Een score die rekening houdt met al deze factoren. En de berekening van die score is voor ieder bedrijf gelijk, dus objectief.

TOP 10 BESTE KEUKENSPECIALISTEN IN UW REGIO
Op basis van deze score, hebben we een top 10 van beste keukenspecialisten per woonplaats gemaakt. Dat bespaart u veel tijd en zoekwerk, want zo kunt u eenvoudig de keukenspecialisten selecteren die u het meest aanspreken.

Heeft u de keukenspecialist gevonden die bij u past? Vraag dan een offerte aan of plan een kennismakingsgesprek. We raden u aan 3 á 4 keukenspecialisten te benaderen zodat u goed kunt vergelijken en een afgewogen keuze kunt maken.
Lees meer...

Wat doet een keukenspecialist?

Als u voornemens bent om uw keuken te renoveren of om een nieuwe keuken aan te schaffen kan deskundig advies hierin zeer welkom zijn. Daarvoor schakelt u keukenspecialisten in maar wat doet een keukenspecialist precies? Keukenspecialisten geven u gericht advies bij elk aspect van een keukenrenovatie of nieuwe keuken. Het is immers een behoorlijke investering die u doet en dan wilt u zeker weten dat u voor de beste oplossing kiest. Dit kan een keuken uit de showroom, een keuken op maat, of een grondige renovatie zijn. Uw keukenspecialist kan u in elk detail uiteenzetten welk type keuken past bij uw wensen en uw budget.

OPSTELLING EN OPTIMAAL GEBRUIK VAN DE RUIMTE
Vaak weet u al zo ongeveer waar uw gerenoveerde of nieuwe keuken aan moet voldoen qua uitstraling. Zo kiezen sommigen voor een landelijke keuken terwijl anderen juist de voorkeur geven aan een moderne keuken. Ook qua kleur, materiaal en voorzieningen heeft u ongetwijfeld al ideeën. Maar wat is nu de beste opstelling en indeling van uw keuken of welk materiaal is het meest geschikt? Dat is waar de keukenspecialist om de hoek komt kijken. Hij of zij kan u adviseren over de beste opstelling, indeling en materialen. Uiteraard houden keukenspecialisten hierbij altijd uw wensen en voorkeuren voor ogen.

KEUKENAPPARATUUR
Een ander aandachtspunt bij de aanschaf of renovatie van een keuken is de apparatuur. Ook hierin zal de keukenspecialist uw voorkeuren meenemen in zijn of haar advies. Datzelfde geldt voor uw budget. Wilt u bijvoorbeeld een losstaande koelkast of moet uw nieuwe keuken voorzien zijn van gecombineerde koel-vries apparatuur die geïntegreerd is? Wilt u alleen de keukenkastjes vervangen of ook de plinten of het keukenblad? Allemaal vragen en overwegingen waarbij de keukenspecialist u dankzij zijn of haar deskundigheid bij van dienst is. Vraagt u daarom 4 offertes aan van keukenspecialisten in Nederland zodat u een goed vergelijk kunt maken.
Lees meer...