Saffron Pape Photography

De Kempenaerstraat 62 1, Amsterdam
7 jaar in bedrijf
TOP PRO
9,4 (41)
Vraag prijs en beschikbaarheid aan bij Saffron Pape Photography
Gratis en vrijblijvend
Of neem contact op via:
Over Saffron Pape Photography:
Mijn naam is Saffron, ik werk al jaren als fotografie producent en ben daardoor dagelijks met het vak bezig. Een aantal jaren geleden besloot ik om naast mijn werk een fotografie opleiding te volgen en in 2014 ben ik afgestudeerd aan de Fotovakschool van Amsterdam. Wat begon als hobby is inmiddels uitgegroeid tot mijn passie en mijn werk.

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Werkwijze...

Trouwjurk passen, locaties checken, taart proeven... Dit kan maar 1 ding betekenen, jullie gaan trouwen! Om deze fantastische dag vast te leggen zijn jullie ook op zoek naar een fotograaf, maar waar te beginnen? Eén van de belangrijkste dingen is dat er een goede klik is.

Dus om te beginnen plannen we een kennismakingsgesprek in. Ik neem wat voorbeelden mee zodat we gelijk kunnen kijken wat jullie wel of juist niet mooi vinden. Ook bespreken we andere details: willen jullie portretten of juist niet? Een groepsfoto met iedereen of alleen met de familie? Ook foto’s tijdens het eten of liever niet? Al jullie wensen komen aan de orde. Is er een goede klik na ons en gaan jullie met mij in zee? Dan op naar de grote dag!

In mijn trouwreportages let ik op de details en de spontane momenten die misschien niet iedereen ziet, maar die oh zo leuk zijn voor later. Door mee te lopen vanaf de voorbereidingen tot op de dansvloer leg ik op ongedwongen wijze de hele dag vast. Ik hou niet van die cliché portret foto's, ik hou het het liefst zo spontaan en relaxed mogelijk wat ook terug is te zien in mijn foto's. Op mijn site en social media staan slechts een paar voorbeelden van mijn werk omdat de foto's natuurlijk privé zijn, maar als jullie meer willen zien dan kan dat natuurlijk!

Binnen 3-4 weken zal ik de foto's aanleveren via een persoonlijke online gallery die jullie ook met familie en vrienden kunnen delen. Een trouwalbum duurt meestal tussen de 4 en 6 weken.

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Waar ik nog meer van hou...

Reizen: Met een oude roze golf de Amsterdam Dakar Rally rijden, in m'n eentje met de Trans-Siberië Expres van Moskou naar Beijing reizen, of gewoon een road trip door Frankrijk: kom maar op!

Koken: Zelfs zo veel dat ik een aantal jaar met een vriendin een catering- en evenementenbedrijf heb gehad, maar tegenwoordig kook ik vooral voor vrienden.

Cursussen: Frans leren, naai cursus, zang- en tekenles, ik hou ervan om nieuwe dingen te leren en te weten. Fotograferen is lang geleden ook gewoon begonnen met een cursus.
Lees meer...
Diensten
Reportage
Bruidsfotografie
Afdrukken
Ervaring & vakmanschap
7 jaar in bedrijf
41 beoordelingen
1 medewerkers
10 jaar ervaring
Trustoo Top Pro

Top Pro’s leveren consistent geweldige kwaliteit, waardoor ze tot de allerbeste dienstverleners op Trustoo behoren.

Reviews over Saffron Pape Photography
info_outline

5star
100%
4star
0%
3star
0%
2star
0%
1star
0%

Neem contact op met deze fotograaf

Vraag prijs en beschikbaarheid aan bij Saffron Pape Photography
Gratis en vrijblijvend
Vergelijkbare fotografen in de buurt
Wij gebruiken cookies om uw ervaring te verbeteren en te personaliseren. Door het gebruik van deze site, gaat u akkoord met onze cookies.