Roberto Mura, geboren en getogen op het prachtige eiland Sardinië, heeft de traditionele waarden van zijn streek altijd hoog in het vaandel gehouden. Door de jaren heen heeft hij zich de kunst van het deegbewerken eigen gemaakt, een ambacht dat hij tot een edele kunst heeft verheven. Als hoeder van oude ambachtelijke geheimen, transformeert hij eenvoudige deegbewerking tot een ware kunstvorm. Ontdek zelf de magie van Roberto's vakmanschap en vraag vandaag nog een gratis offerte aan.
Expertise
AdministratiekantoorBoekhoudingBelastingadviesBVBelastingadviseurEenmanszaakBuffetDinerLunchInternationaalAlleen bezorgingMinder dan 10 personen10-25 personen25-75 personenMeer dan 75 personen
Loading Title
Loading Content Row
Loading Content Row
Loading Content Row
Trustoo awards
info_outline
Cateraars met een Top Score behoren, dankzij hun goede reputatie, tot de beste dienstverleners op Trustoo.
Vorige awards
Top Score 2024
Top Score 2023
Top Score 2022
Top Score 2021
Foto's
Openingstijden
Gesloten - Gaat open op zaterdag om 17:30
expand_more
Maandag
-
Gesloten
Dinsdag
-
Gesloten
Woensdag
-
17:30 tot 22:00
Donderdag
-
17:30 tot 22:00
Vrijdag
-
17:30 tot 22:00
Zaterdag
-
17:30 tot 22:00
Zondag
-
17:30 tot 22:00
Ervaring & vakmanschap
timelapse26 jaar in bedrijfstar644 reviewspeople_outline1 medewerkers
Checklist
info_outline
checkmarkKVK gegevens gecontroleerd.checkmark5 of meer goede reviews in de laatste 2 maanden.
Reviews van andere bronnen
info_outline
Stavros Pstarstarstarstarstar
6 jul. 2025 google
I gave a five star review because I don’t want to be unfair with a small business.
Please CHANGE THE OPENING HOURS on google maps. It’s 2025 and I’ve lost the password is not an excuse. People choose to come to your place and they can leave disappointed if you’re not open but in google maps you’re stating otherwise
David 17starstarstarstarstar
3 jul. 2025 google
We take lunch there, we shared parmigiana as first course. For main course artichoke lasagna and parpadelle with lamb ragú. The food was very nice, the service was slow.
Mike Irrgangstarstarstarstarstar
3 jul. 2025 google
Both of our pastas were incredible, fresh, high quality ingredients are all imported from sardegna and you can taste it. We also had an eggplant appetizer which was hands down the best eggplant Ive ever eaten, grilled not fried. Everything here is homemade. Highly recommend.
sabel alvarezstarstarstarstarstar
12 jun. 2025 google
Sitio perfecto para comer pasta de muy buena calidad. Tuvimos la suerte de acabar comiendo allí y nos llevamos una grata sorpresa. La pasta la hacen allí mismo (la cocina está acristalada) y la verdad que estaba buenísima. No es caro y tienen buen servicio. Sin duda lo recomiendo!