Roberto Mura, geboren en getogen op het prachtige eiland Sardinië, heeft de traditionele waarden van zijn streek altijd hoog in het vaandel gehouden. Door de jaren heen heeft hij zich de kunst van het deegbewerken eigen gemaakt, een ambacht dat hij tot een edele kunst heeft verheven. Als hoeder van oude ambachtelijke geheimen, transformeert hij eenvoudige deegbewerking tot een ware kunstvorm. Ontdek zelf de magie van Roberto's vakmanschap en vraag vandaag nog een gratis offerte aan.
Expertise
AdministratiekantoorBoekhoudingBelastingadviesBVBelastingadviseurEenmanszaakBuffetDinerLunchInternationaalAlleen bezorgingMinder dan 10 personen10-25 personen25-75 personenMeer dan 75 personen
Trustoo Awards
info_outline
Top Score 2024
Top Score 2023
Top Score 2022
Top Score 2021
Foto's
Openingstijden
Vandaag geopend - Sluit om 22:00
expand_more
Maandag
-
Gesloten
Dinsdag
-
12:00 tot 22:00
Woensdag
-
12:00 tot 22:00
Donderdag
-
12:00 tot 22:00
Vrijdag
-
12:00 tot 22:00
Zaterdag
-
12:00 tot 22:00
Zondag
-
12:00 tot 22:00
Ervaring & vakmanschap
timelapse26 jaar in bedrijfstar464 reviewspeople_outline1 medewerkers
Checklist
info_outline
checkmarkKVK gegevens gecontroleerd.
Reviews
info_outline
Uitstekend•4,8
starstarstarstarstar
464 reviews uit 2 bronnen
Reviews van andere bronnen
info_outline
C Vliesstarstarstarstarstar
7 mei 2023 google
Heerlijke pasta’s van Sardinië, verwacht niet de bolognese en carbonara. Alles huisgemaakt.