Allround daktechniek

Jan palachstraat 6, Den Bosch
1 jaar in bedrijf
9,3 (16)
Vraag prijs en beschikbaarheid aan bij Allround daktechniek
Gratis en vrijblijvend
Of neem contact op via:
Over Allround daktechniek:
Welkom bij allround Daktechniek. Wij zijn professionele dakdekkers en kunnen u op vele vlakken van dienst zijn. Dankzij onze jarenlange ervaring bent u verzekerd van de beste kwaliteit en service.

Wij zijn VCA-gecertificeerd en bij al ons dak werk staan kwaliteit en veiligheid voorop. Zowel bij een nieuw dak als bij dakrenovatie en reparatie kunt u rekenen op vakwerk. We houden altijd rekening met uw wensen en geven u graag advies, en lossen we elk dak probleem voor u op. Ook wordt er met de beste materialen gewerkt om elk project, groot of klein, tot een duurzaam eindresultaat te brengen. We geven dan ook garantie op al ons werk.
Lees meer...
Diensten
Platte daken
Nokvorsten reparatie.
Pannendaken.
Lood/zinkwerk
Plaatsen van zedum (groendak)
Plaatsen van nieuwe daken
Schoorsteen reparatie
Plaatsen van dakkoepels
Nood reparaties
Storm schadens
Plaatsen van dakgooten
Vogelweering
Reinigen van daken
bitummen
Dak isolatie
overzet dak
shingles daken
Nokvorsten reparatie
duiven pinnen
lekkage service
dak onderhoud
Andere dienst/klus
Bitumen dak (teerlaag)
Dakisolatie
Dakreiniging / onderhoud
Dakrenovatie (vervanging)
Dakreparatie
Overig
Plaatsing van nieuw dak
Video's
Ervaring & vakmanschap
1 jaar in bedrijf
16 beoordelingen
4 medewerkers
11 jaar ervaring

Opleidingen en certificaten

Vca basis
BHV
Hoogwerker
Tectum
heftruck
Uitgevoerde opdrachten (5)
 • foto 1 van project Cleanen van zonnepanelen
  foto 2 van project Cleanen van zonnepanelen
  Cleanen van zonnepanelen
 • foto 1 van project Renovatie Plat dak, met plaatsen dakkoepels
  foto 2 van project Renovatie Plat dak, met plaatsen dakkoepels
  foto 3 van project Renovatie Plat dak, met plaatsen dakkoepels
  + 2
  Renovatie Plat dak, met plaatsen dakkoepels
 • foto 1 van project Overzet dak
  foto 2 van project Overzet dak
  foto 3 van project Overzet dak
  + 4
  Overzet dak
 • foto 1 van project Vernieuwe van schuur dak
  Vernieuwe van schuur dak
 • foto 1 van project Vernieuwen van dakkapel echa grijs
  foto 2 van project Vernieuwen van dakkapel echa grijs
  Vernieuwen van dakkapel echa grijs

Reviews over Allround daktechniek
info_outline

Uitstekend9,2
starstarstarstarstar_half
NaN reviews uit 2 bronnen
FAQ - veelgestelde vragen aan Allround daktechniek
Groendaken? Wat zijn dat?
Groendaken zijn in opkomst en worden steeds populairder. Dit is te verklaren doordat sommige gemeentes subsidie geven op de aanleg van groene daken.

Wat is een groen dak?
Een groen dak is een dak dat begroeid is met (groene) planten. In stedelijke gebieden is er vaak weinig ruimte voor groen. Daarom is een groen dak een ideale oplossing. Enkele andere benamingen zijn groene daken, sedum daken of daktuinen. Groendaken kunnen worden aangelegd in combinatie met zonnepanelen.

Groene daken zijn verder goed voor de isolatie van het dak. Hierdoor hoeft u in de winter minder te stoken, want het blijft langer warm. En in de zomer blijft het juist weer koeler. Verder zorgt het voor geluidsdemping, en vangt het regenwater op en wordt het rioleringsstelsel weer ontlast. Tot slot gaan deze daken langer mee, want door de laag groen en het water komt de zon minder goed er doorheen. Op deze manier wordt voorkomen dat er grote temperatuurverschillen op het dak ontstaan. Klinkt ideaal, toch?
Plat dak mogelijkheden ?
Voorheen hadden platte daken een slechte reputatie. Veelgehoorde opmerkingen zijn ‘er verschijnen snel barsten’, ‘ze vragen veel onderhoud’ en ‘het wordt hartstikke warm’. Dit is echter niet meer aan de orde. Als u een plat dak moet vernieuwen of repareren zijn er vele mogelijkheden. De isolatie van zowel platte als hellende daken is tegenwoordig gelijk aan elkaar. Verder komen er tegenwoordig steeds meer nieuwe kwalitatieve dakbedekkingsmaterialen voor platte daken. Het dakwerk bij een plat dak is hierdoor een gelijkwaardige keuze ten opzichte van een hellend dak. Een ander voordeel van een plat dak is dat er nog een opbouw op geplaatst kan worden, waardoor u meer woonruimte kun creëren. En tot slot is een plat dak goedkoper dan een hellend dak, maar gaat gemiddeld tussen de 20 en 40 jaar mee, korter dan een hellend dak. Welke soorten dakbekleding past bij platte daken
Dak tuinhuis - de juiste bedekking
De meest gebruikte dakbedekking voor een tuinhuis zijn shingles. Dit zijn dunne, platte bitumen panelen die over elkaar worden geplaatst. De belangrijkste kenmerken zijn dat ze waterdicht en roestvrij zijn, en zeer flexibel. Ook zijn ze verkrijgbaar in diverse uitvoeringen, waardoor ze populair zijn. De shingles zijn verkrijgbaar in een bitumen of asfalt uitvoering. De shingles zijn licht in gewicht en daardoor kan er een lichtere dakconstructie worden gebruikt. Dit is dan ook vaak het geval bij een tuinhuisje. Asfaltshingles zijn verkrijgbaar in diverse vormen, maar vaak wordt er gekozen voor de reguliere rechthoekige dakshingles. De shingles zijn daarnaast in diverse kleuren te koop zoals zwart, rood groen.

Dakleer is ook een optie als dakbedekking. Het zit op een rol .Kortom, er zijn vele mogelijkheden voor uw dak tuinhuis. De dakbedekking kunt u natuurlijk zelf aanleggen, maar let er goed op dat de dakbedekking waterdicht is. U krijgt anders later ongetwijfeld last van lekkages.
Brandveiligheid.
Wij zijn goed opgeleid in brandveiligheid en alle regels die hierbij komen kijken. Deze regels worden serieus opgevolgd door ons. U kunt er dus zeker van zijn dat wij met grote zorgen alle regels naleven. ons team weten hierdoor alle risico’s te beperken tot minimaal.
Stormschade
Met onze 24 uurs dakdekker service dienst staan wij altijd voor u klaar in het geval van lekkages of schade aan uw dak. Bijvoorbeeld door storm of regenbuien. Binnen 24 uur is een dakdekker bij u ter plaatse om de schade te herstellen en de lekkage aan uw dak te verhelpen. U ontvangt direct een heldere offerte.

Neem contact op met deze dakdekker

Vraag prijs en beschikbaarheid aan bij Allround daktechniek
Gratis en vrijblijvend
Vergelijkbare dakdekkers in de buurt
Wij gebruiken cookies om uw ervaring te verbeteren en te personaliseren. Door het gebruik van deze site, gaat u akkoord met onze cookies.