Ik heb een klassieke koksopleiding gevolgd, geschoold op de Franse keuken. Van deze culinaire basis heb ik nog elke dag plezier. Professionaliteit, koken op smaak en creativiteit zijn voor mij de belangrijkste ingredienten”. Ik werk met verse seizoens producten, liefst biologisch geteeld. Hier varieer ik volop mee om zo tot verrassende combinaties te komen. Mijn passie voor koken en lekker eten is de drijfveer geweest voor Achter ’t Fornuis.
Fraai geserveerd
Met mijn achtergrond in woninginrichting en styling kun je van mij de nodige creativiteit verwachten. Originele combinaties die er prachtig uitzien en ook nog heerlijk smaken.
Expertise
VisBiologischSaladesHapjesKerstLunchVegetarischBuffetHapjes / FingerfoodDinerInternationaalAlleen bezorgingMinder dan 10 personen10-25 personen25-75 personenMeer dan 75 personen
Loading Title
Loading Content Row
Loading Content Row
Loading Content Row
Foto's
Openingstijden
Gesloten - Gaat open op zaterdag om 09:00
expand_more
Maandag
-
10:00 tot 19:30
Dinsdag
-
10:00 tot 19:30
Woensdag
-
10:00 tot 19:30
Donderdag
-
10:00 tot 19:30
Vrijdag
-
10:00 tot 19:30
Zaterdag
-
09:00 tot 22:00
Zondag
-
10:00 tot 19:30
Ervaring & vakmanschap
timelapse16 jaar in bedrijfstar3 reviewspeople_outline1 medewerkers