trustoo.nl logo.png
De beste 675+ Aankoopmakelaars voor jou

Vind een top 10 Aankoopmakelaar in Zoetermeer

Kies het type woning
Plaats
aankoopmakelaar.jpg
usp+1
BETROUWBAREen geverifieerde bedrijven
usp+1
VERGELIJK PRIJZENontvang gratis prijsopgaven
usp_3
2.100.000+succesvolle aanvragen

Aankoopmakelaars in Zoetermeer vergelijken

Sorteren op
Bekijk de top 10 aankoopmakelaars in Zoetermeer met 2952 reviews en een gemiddelde score van 9.5. Vergelijk en ontvang gratis vier offertes.
Alle diensten (74)
Ik wil een bod doen op een woning (73)
Ik zoek een woning (help mij zoeken) (74)
Tip! Prijzen van 4 aankoopmakelaars vergelijken
Vergelijk en bespaar door 4 prijsopgaven van de beste aankoopmakelaars aan te vragen
Tip! 4 prijsopgaven vergelijken
Tip! Prijzen van 4 aankoopmakelaars vergelijken
Vergelijk en bespaar door 4 prijsopgaven van de beste aankoopmakelaars aan te vragen
Tip! 4 prijsopgaven vergelijken
Schumacher van Veen Makelaardij.jpg1

Schumacher van Veen Makelaardij

Register Taxateur
8,8score_fullscore_fullscore_fullscore_fullscore_half (23reviews)

Van As Oviron Makelaars & Taxateurs is een toonaangevend makelaarskantoor dat zich onderscheidt door zijn expertise en betrouwbaarheid. Wij zijn er trots op dat we onze klanten kunnen helpen bij het realiseren van hun woonwensen, of het nu gaat om het kopen, verkopen of taxeren van een woning. Onze gecertificeerde taxateurs zijn bekend met alle bouwtechnische, juridische en prijstechnische aspecten van het vak, en leveren altijd betrouwbare taxatierapporten die door alle banken en hypotheekverstrekkers worden geaccepteerd.

Bij Van As Oviron begrijpen we dat elke klant uniek is, en daarom bieden we altijd een persoonlijke aanpak. We luisteren aandachtig naar uw wensen en behoeften, en zetten ons in om de beste resultaten voor u te behalen. Onze 24/7 mentaliteit zorgt ervoor dat we altijd voor u klaar staan, en we houden u continu op de hoogte van het verkoop- of aankoopproces.

We zijn ook trots op onze transparantie en integriteit. We respecteren uw privacy en zorgen ervoor dat uw persoonlijke gegevens veilig en vertrouwelijk worden behandeld. Ons privacybeleid is in overeenstemming met de huidige Wet Bescherming Persoonsgegevens en de Algemene Verordening Gegevensbescherming.

Bent u klaar om uw woonwensen te realiseren? Neem dan contact met ons op en vraag een gratis offerte aan. We kijken ernaar uit om u te helpen bij uw volgende stap op de woningmarkt.
...

Gratis en vrijblijvendGratis en vrijblijvend
Willem Dreeslaan 186, Zoetermeer
16 jaar in bedrijf
Filters
Sorteren op
Type opdracht
Afstand
Trustoo score

Reviews over aankoopmakelaars in Zoetermeer

Onze aankoopmakelaars in Zoetermeer worden gemiddeld beoordeeld met een 9,2 gebaseerd op in totaal 8.284 reviews uit 12 bronnen
Gemiddelde beoordeling
9,2
starstarstarstarstar_half
starstarstarstarstar

De begeleiding was erg fijn. Sophie was altijd goed bereikbaar maar bovendien dacht ze altijd mee, en kwam ze met goede ideeën.
Sophie is zeker aan te raden!
Lees meer...

Chantal
31-01-2024
review_img
Remax de Vastgoedspecialist
starstarstarstarstar

Fantastisch geholpen met de verkoop van onze woning. Lees meer...

Aytor Jongkind op Google
01-01-2024
review_img
C&D Makelaardij B.V.
starstarstarstarstar

Working with Danish was an absolute pleasure. Throughout our house search, he showed kindness, extensive knowledge, and excellent communication skills. Danish not only arranged viewings for us but also personally inspected every apartment, conducting thorough research on each property.

What truly stood out was Danish's exceptional availability. He was accessible 24/7 to address our questions via chat or phone calls. His friendly and articulate way of addressing our concerns was a huge relief, especially as first-time buyers.

Furthermore, Danish's extensive network and negotiation skills were impressive. In the end, he secured an outstanding deal for us, both below the asking price and market value.

We wholeheartedly recommend M&D to anyone considering buying or selling their apartment.
Lees meer...

Carlos Maquieira Gonzalez
01-11-2023
review_img
M&D Real Estate
starstarstarstarstar

Voor Van Gulden Makelaardij gekozen omdat we eerder, bij de verkoop van een andere woning, een prettige ervaring met Dhr. van Gulden hebben gehad.

Van Gulden Makelaardij werkt zorgvuldig en laat niets aan het toeval over.

Daar waar nodig staan Dhr. van Gulden en zijn medewerkers klaar om de helpende hand te bieden.
Door zijn bemiddeling is onze woning snel en voor de goede prijs verkocht.

Wij kunnen Van Gulden Makelaardij van harte aanbevelen!

Lees meer...

rvdwwat@kabelfoon.nl
19-10-2023
review_img
Van Gulden Makelaardij
starstarstarstarstar

Duidelijke uitleg
Helder taalgebruik
Beheersing van de materie
Fijne communicatie
Lees meer...

Suus van der Geest op Google
17-10-2023
review_img
Jenné Baars Jenné, De Makelaars Zoetermeer B.V.
starstarstarstarstar

Maxelle staat altijd voor je klaar. Of het nu 's avonds is of in het weekend. Ze is altijd bereikbaar. Daarnaast geeft het ook veel rust om tijdens zo'n belangrijke beslissing ondersteuning te krijgen van een deskundig iemand. Lees meer...

Marijke van Vlaardingen
09-10-2023
review_img
Maxelle RE/MAX Makelaarsgroep

Aankoopmakelaar in Zoetermeer

Je staat voor misschien wel de grootste uitgave van je leven: het kopen van een huis. Dan wil je natuurlijk de juiste keuze maken en vooral niet te veel betalen. Begrijpelijk dat je een expert inschakelt om je te helpen bij dit belangrijke proces. Een aankoopmakelaar kan je bijstaan bij het vinden en kopen van een huis. Ook alle juridische documenten worden voor je in orde gemaakt. Dat geeft een fijn gevoel in deze spannende periode. Wij hebben de beste makelaars in Zoetermeer op een rij gezet.

Wat doet een aankoopmakelaar?

Een aankoopmakelaar kan je bijstaan op verschillende momenten in het koopproces. Je kan ervoor kiezen om vanaf de start van het koopproces een aankoopmakelaar in arm te nemen. Dan kan hij of zij bijvoorbeeld huizen aandragen en meegaan naar bezichtigingen. Maar je kan er ook voor kiezen om pas aan het einde een aankoopmakelaar in te schakelen om de koopakte in orde te maken. De keuze is aan jou. Hieronder hebben we de taken van een aankoopmakelaar voor je op een rij gezet:

 • Zoektocht naar een huis: een aankoopmakelaar heeft veel kennis van de woningmarkt en weet vaak eerder dan jij wanneer huizen in de verkoop komen. Hij of zij kan op basis van jouw wensen geschikte woningen voordragen.
 • Als adviseur mee tijdens een bezichtiging: een aankoopmakelaar weet precies waarop gelet moet worden tijdens een bezichtiging. Zo zie je geen gebreken over het hoofd.
 • Onderhandelen: een aankoopmakelaar kan op basis van de stand van de woningmarkt onderhandelen over een reële prijs.
 • Controle van de koopakte: benieuwd of de koopakte wel klopt? Een aankoopmakelaar controleert dit belangrijke document.

Wat kost een aankoopmakelaar in Zoetermeer?

Een aankoopmakelaar kan je helpen om jouw droomhuis te kopen. Hier staat natuurlijk wel een vergoeding tegenover. Over het algemeen zijn er twee manieren waarop de kosten van een aankoopmakelaar in Zoetermeer berekend kunnen worden:

Een vast tarief

Het grote voordeel van een vast tarief is dat je niet voor verrassingen komt te staan op het moment dat je moet afrekenen. Tarieven verschillen per makelaarskantoor in Zoetermeer en hangen onder andere af van het werk waar je een aankoopmakelaar voor inschakelt. Logischerwijs kost het meer geld als je het hele proces een aankoopmakelaar inschakelt dan wanneer je alleen de koopakte in orde laat maken. Vraag altijd na welke kosten er zijn inbegrepen bij het vaste tarief.

Een percentage van de verkoopprijs

Een groot deel van de makelaarskantoren in Zoetermeer bepaalt hun kosten aan de hand van een percentage van de uiteindelijke verkoopprijs. Dit wordt ook wel courtage genoemd. Een percentage tussen de 1% en 2% van de verkoopprijs is normaal in makelaarsland. Bedenk dus vooraf wat jouw budget voor een huis is en bereken daar 1% of 2% over om de kosten van een aankoopmakelaar vast te stellen. Op die manier kan je ook goed bekijken of het loont om een vast tarief af te spreken of juist courtage.

Waarom een aankoopmakelaar?

Je hebt geen aankoopmakelaar nodig om een huis te kopen. Maar, realiseer je dan wel dat je zelf op zoek moet naar woningen. Hiervoor kan je het beste zowel het woningaanbod op Funda als de social media kanalen en websites van makelaars in Zoetermeer in de gaten houden. Dat kan een tijdrovende klus zijn. Een aankoopmakelaar weet welke woningen in de verkoop komen en houdt het aanbod goed in de gaten. Zo kan er op tijd worden geschakeld en kan jij een bezichtiging inplannen voor jouw droomhuis.

Heb je al vaak achter het net gevist? Ook dan kan het handig zijn om een aankoopmakelaar in te schakelen. Op basis van kennis en ervaring kunnen aankoopmakelaars een goede inschatting maken van de waarde van een woning. Zo voorkom je dat je een veel te hoog bedrag betaalt waar je later wellicht spijt van krijgt.

Ten slotte kijkt een aankoopmakelaar zakelijk naar de woning. Als huizenzoeker kan je helemaal verliefd worden op een woning en overal ‘doorheen kijken’. Een aankoopmakelaar kan een realistisch advies geven over de staat van het huis, de buurt en de toekomstige ontwikkelingen. De makelaar is niet emotioneel betrokken bij het koopproces en kan daardoor een objectief advies uitbrengen.

Trustoo geeft je een top 10 van de beste aankoopmakelaars in Zoetermeer. Op zoek naar een ander soort makelaar in Zoetermeer, zoals eenverkoopmakelaar, verhuurmakelaar of taxateur? Ook voor huur, verkoop en taxatie van een woning vind je bij ons snel de juiste specialist.

Lees meer...

Hoe het werkt

Op zoek naar de meest geschikte aankoopmakelaar voor jouw opdracht? Bij Trustoo vraag je gratis en vrijblijvend voorstellen op bij de beste aankoopmakelaars in Zoetermeer.

De beste {{nameProviders}} {{inCity}}

De beste aankoopmakelaars in Zoetermeer

We laten de beste aankoopmakelaars zien die actief zijn in Zoetermeer. Filter op het juiste specialisme en kies zelf welke aankoopmakelaar jou het meeste aanspreekt.

Bekijk de beste bedrijven in je buurt

Beschrijf je opdracht

Laat met enkele klikken weten wat je zoekt. Je verstuurt de opdracht veilig, direct en gratis naar maximaal 4 uitgekozen aankoopmakelaars.

Vergelijk prijzen

Vergelijk prijzen

Ontvang prijsopgaven van de aankoopmakelaars die je het meest aanspreken. De meeste aankoopmakelaars reageren binnen 24 uur. Vind de beste aankoopmakelaar met de beste prijs.

Laat de opdracht uitvoeren

Laat de opdracht uitvoeren

Kies de beste aankoopmakelaar voor jouw opdracht. Tevreden? Schrijf een review zodat we ook bezoekers na jou het beste advies kunnen geven.

Wat kost een aankoopmakelaar in Zoetermeer?

Een aankoopmakelaar kost gemiddeld tussen de 1500,- en5500,- Een aankoopmakelaar mag zelf de tarieven bepalen, vraag daarom vooraf een offerte aan. Wat een aankoopmakelaar kost heeft ook te maken met wat jouw specifieke wensen zijn.

1000
1500
5500
10000

Veelgestelde vragen

Heb je vragen over aankoopmakelaars in Zoetermeer of wil je meer weten over wat een aankoopmakelaar doet? Bij Trustoo staan we klaar om je te helpen. Hieronder vind je de antwoorden op de meestgestelde vragen over aankoopmakelaars.

Hoe kies je een aankoopmakelaar?

Waarom een aankoopmakelaar?

Wat kost een aankoopmakelaar?

Wat doet een aankoopmakelaar?

Wat is een aankoopmakelaar?

Wat anderen zeggen over Trustoo

 • starstarstarstarstar

  Heel snel de juiste advocaat gevondenHeel snel de juiste advocaat gevonden, zodat er hopelijk nu een einde aan het geschil komt. Lees meer...

  Monique S
  1 mrt op Trustpilot
 • starstarstarstarstar

  Het bedrijf regeerde snel en kwam ook…Het bedrijf regeerde snel en kwam ook snel met een goede offerte Lees meer...

  Patricia Kaersenhout
  1 mrt op Trustpilot
 • starstarstarstarstar

  Aanvraag gedaan en ze zijn gelijk erachter gegaan om verschillende rijscholen op de hoogte gesteld en daaruit heb ik een keuze gemaakt vindt ik geweldig Lees meer...

  Ricardo uit Lelystad
 • starstarstarstarstar

  Super goed!!Snel,eerlijk,gemakkelijk,behulpzaam en overzichtelijk.
  Een echte aanrader!
  Lees meer...

  Anja vd meulen
  29 feb op Trustpilot
 • starstarstarstarstar

  Snel en eenvoudig een notariskantoor…Snel en eenvoudig een notariskantoor gevonden.
  En bovendien een heel overzichtelijke site.
  Ga zo door !
  Lees meer...

  Stichting Sociaal Overleg
  28 feb op Trustpilot
 • starstarstarstarstar

  Via deze site snel n betrouwbaar adres…Via deze site snel n betrouwbaar adres gevonden- problemen snel opgelost al binnen n dag! Lees meer...

  Annemiek Schouten
  28 feb op Trustpilot
 • starstarstarstarstar

  Ik ben zeer snel benaderd door de aannemer van mijn keuze en ben daar tot nu toe zeer tevreden over. Op een andere manier was ik mogelijk niet bij deze aannemer terecht gekomen. Ik kan het dus een ieder aanbevelen om via deze weg een aannemer te zoeken. Lees meer...

  Hans-Peter uit Amstelveen
 • starstarstarstarstar

  Handig om op deze manier in één keer…Handig om op deze manier in één keer contact te hebben met meerdere aanbieders. Lees meer...

  Tb
  26 feb op Trustpilot
 • starstarstarstarstar

  Na aanmelding direct gebeld door drie aanbevolen dakdekkers. Tot keuze gekomen. Resultaat moet ik nog afwachten. Lees meer...

  Ronald uit Zevenaar
 • starstarstarstarstar

  Goede doorkoppeling en snelle reacties van de bedrijven die direct doorgezet wordt. Er kan snel gehandeld worden. Lees meer...

  Aad uit Amstelveen
 • starstarstarstarstar

  Zoals reeds boven vermeld, de keuzemogelijkheden tav verschillende bedrijven alsmede de snelle reactie na mijn aanvraag. Lees meer...

  Bert uit Alkmaar