trustoo.nl logo.png
De beste 675+ Aankoopmakelaars voor jou

Vind een top 10 Aankoopmakelaar in Tilburg

Kies het type woning
Plaats
aankoopmakelaar.jpg
usp+1
BETROUWBAREen geverifieerde bedrijven
usp+1
VERGELIJK PRIJZENontvang gratis prijsopgaven
usp_3
1.800.000+succesvolle aanvragen

Aankoopmakelaars in Tilburg vergelijken

Sorteren op
Bekijk de top 10 aankoopmakelaars in Tilburg met 686 reviews en een gemiddelde score van 9.2. Vergelijk en ontvang gratis vier offertes.
Alle diensten (46)
Ik zoek een woning (help mij zoeken) (45)
Ik wil een bod doen op een woning (46)
WitteWoning Makelaars Tilburg-Berkel Enschot.jpg5
1.

WitteWoning Makelaars Tilburg-Berkel Enschot

icon
Altijd de scherpste prijs
Reageert snel
9,1score_fullscore_fullscore_fullscore_fullscore_full (6reviews)

WitteWoning makelaars in Tilburg-Berkel Enschot

Ik wil mezelf graag even voorstellen:

Ik, Erik van Poppel, werk onder de naam WitteWoning Makelaars Tilburg vanuit kantoor Armhoef, De Werf 97, kantoor Berkel Enschot, Jeroen Boschlaan 39. Tot mijn werkgebied hoort Tilburg/Berkel Enschot en omstreken.

Door mijn geheel eigen stijl met een transparante werkwijze en lage kostenstructuur kan ik de courtage op het meest optimale niveau houden. Samen zorgen we er voor dat we voor u een maximaal gewenst resultaat behalen in de verkoop van uw woning. Deze komt tevens met een volledige vermelding op FUNDA te staan.

Wenst u op een persoonlijke en professionele manier begeleid te worden met de verkoop van uw woning als verkoopmakelaar? Of kan ik u op dezelfde manier begeleiden bij de aankoop van een nieuwe woning die bij een andere makelaar te koop staat? dan treed Ik op als aankoopmakelaar; resultaatgericht en natuurlijk ook op basis van “no cure, no pay”.

Openingstijden:
Omdat wij u zo goed mogelijk van dienst willen zijn, hanteren wij geen openingstijden. Wij kunnen u zeven dagen per week van dienst zijn.

Wij zijn telefonisch goed te bereiken, tenzij we in gesprek zijn met een andere klant of een bezichtiging uitvoeren. En als u ons een email stuurt, of het formulier invult geven wij u doorgaans binnen 24 uur een reactie.
...

Gratis en vrijblijvendGratis en vrijblijvend
De Werf 97, Tilburg
19 jaar in bedrijf
013-2044980
Tip! Prijzen van 4 aankoopmakelaars vergelijken
Vergelijk en bespaar door 4 prijsopgaven van de beste aankoopmakelaars aan te vragen
Tip! 4 prijsopgaven vergelijken
Era Content + Marlies van Rossum.jpg5
9.

Era Content + Marlies van Rossum

icon
Geen zorgen bij aan en verkoop
Reageert snel
Register Taxateur
TOP PRO
9,2score_fullscore_fullscore_fullscore_fullscore_full (32reviews)

Als NVM-makelaar werk ik al meer dan 20 jaar in de makelaardij en in een periode met veel veranderingen in de woningmarkt heb ik in 2012 ervoor gekozen om samen met de kracht van ERA als zelfstandig ondernemer in de makelaardij te starten in de regio Tilburg. Belangrijke kenmerken van ERA Content+ zijn, totale begeleiding bij aan- en verkoop, ontzorgen, goede communicatie en altijd bereikbaar, ons slogan is niet voor niets Sterk door Service!

Belangrijk in stappen van aan- en verkoop is de kracht van samenwerken, daarom neem ik alle tijd om te horen wat je wensen zijn. En kun je ieder moment van de dag met al je vragen bij mij terecht. Of je nu wilt kopen of verkopen of een taxatie nodig hebt.

Als ERA Content+ Marlies van Rossum werk ik al ruim 10 jaar als zelfstandige in de Tilburg en de dorpen Loon op Zand, Udenhout, Berkel-Enschot, Oisterwijk, Hilvarenbeek en Goirle. Met al meer dan 25 jaar ervaring in deze regio heb ik een waardevolle kennis van de lokale markt en een relevant netwerk. Onze Plus? De enorme liefde voor het vak. Het altijd zin hebben om het beste resultaat voor je eruit te halen maar vooral ook de begeleiding in deze belangrijke stap in je leven. Ik ben er voor jou én met jou.

Meer weten?
Ik kom graag bij je langs voor een oriënterend gesprek over het resultaat wat je wil bereiken. Na afloop ontvang je een offerte die geheel vrijblijvend is.
...

Gratis en vrijblijvendGratis en vrijblijvend
werkgebied Tilburg
Laatste review 08-12-2023
013-2044664
Tip! Prijzen van 4 aankoopmakelaars vergelijken
Vergelijk en bespaar door 4 prijsopgaven van de beste aankoopmakelaars aan te vragen
Tip! 4 prijsopgaven vergelijken
Filters
Sorteren op
Type opdracht
Afstand
Trustoo score

Reviews over aankoopmakelaars in Tilburg

Onze aankoopmakelaars in Tilburg worden gemiddeld beoordeeld met een 8,9 gebaseerd op in totaal 3.558 reviews uit 8 bronnen
Gemiddelde beoordeling
8,9
starstarstarstarstar_half
starstarstarstarstar

Ontzettend tevreden en te spreken over dit kantoor, aandacht voor de klant en keurig onze taxatie uitgevoerd. Ook alle communicatie verliep prettig en vlekkeloos, daar mogen andere kantoren een voorbeeld aan nemen. Indien we ons huis verkopen, kloppen we hier zeker aan 👍🏻 Lees meer...

Daury Jansen op Google
17-10-2023
review_img
Gerritse Makelaardij B.V.
starstarstarstarstar

Goede bezichtiging van een mooi huisje in Tilburg Noord Lees meer...

Marion van Groenendaal (marion) op Google
06-09-2023
review_img
Marian Kemink Makelaardij
starstarstarstarstar

Zeer tevreden over het gehele proces! Fijne en professionele hulp gekregen bij het verkopen van onze woning. Goed op de hoogte gehouden over de stand van zaken betreft de bezichtigingen. Meerdere biedingen ontvangen en samen gekozen voor de beste koper voor ons huis. Bedankt voor jullie inzet team Hoomz 👍🏼 Lees meer...

Aniek
02-08-2023
starstarstarstarstar

Van A tot Z ben ik zeer goed geholpen. Ik kreeg goed advies en tijdens bezichtigingen stelde Jan de goede vragen. Tijdens het hele proces was Jan betrokken en reageerde snel. Hij ging zelfs mee naar de notaris!
Door zijn netwerk kon ik al snel bij een bezichtiging terecht en bij het eerste bod was het meteen raak; binnen no time had ik een huis.
Lees meer...

Isa
04-07-2023
review_img
Aankoopmakelaar DIRECT

Aankoopmakelaar in Tilburg

Je staat voor misschien wel de grootste uitgave van je leven: het kopen van een huis. Dan wil je natuurlijk de juiste keuze maken en vooral niet te veel betalen. Begrijpelijk dat je een expert inschakelt om je te helpen bij dit belangrijke proces. Een aankoopmakelaar kan je bijstaan bij het vinden en kopen van een huis. Ook alle juridische documenten worden voor je in orde gemaakt. Dat geeft een fijn gevoel in deze spannende periode. Wij hebben de beste makelaars in Tilburg op een rij gezet.

Wat doet een aankoopmakelaar?

Een aankoopmakelaar kan je bijstaan op verschillende momenten in het koopproces. Je kan ervoor kiezen om vanaf de start van het koopproces een aankoopmakelaar in arm te nemen. Dan kan hij of zij bijvoorbeeld huizen aandragen en meegaan naar bezichtigingen. Maar je kan er ook voor kiezen om pas aan het einde een aankoopmakelaar in te schakelen om de koopakte in orde te maken. De keuze is aan jou. Hieronder hebben we de taken van een aankoopmakelaar voor je op een rij gezet:

 • Zoektocht naar een huis: een aankoopmakelaar heeft veel kennis van de woningmarkt en weet vaak eerder dan jij wanneer huizen in de verkoop komen. Hij of zij kan op basis van jouw wensen geschikte woningen voordragen.
 • Als adviseur mee tijdens een bezichtiging: een aankoopmakelaar weet precies waarop gelet moet worden tijdens een bezichtiging. Zo zie je geen gebreken over het hoofd.
 • Onderhandelen: een aankoopmakelaar kan op basis van de stand van de woningmarkt onderhandelen over een reële prijs.
 • Controle van de koopakte: benieuwd of de koopakte wel klopt? Een aankoopmakelaar controleert dit belangrijke document.

Wat kost een aankoopmakelaar in Tilburg?

Een aankoopmakelaar kan je helpen om jouw droomhuis te kopen. Hier staat natuurlijk wel een vergoeding tegenover. Over het algemeen zijn er twee manieren waarop de kosten van een aankoopmakelaar in Tilburg berekend kunnen worden:

Een vast tarief

Het grote voordeel van een vast tarief is dat je niet voor verrassingen komt te staan op het moment dat je moet afrekenen. Tarieven verschillen per makelaarskantoor in Tilburg en hangen onder andere af van het werk waar je een aankoopmakelaar voor inschakelt. Logischerwijs kost het meer geld als je het hele proces een aankoopmakelaar inschakelt dan wanneer je alleen de koopakte in orde laat maken. Vraag altijd na welke kosten er zijn inbegrepen bij het vaste tarief.

Een percentage van de verkoopprijs

Een groot deel van de makelaarskantoren in Tilburg bepaalt hun kosten aan de hand van een percentage van de uiteindelijke verkoopprijs. Dit wordt ook wel courtage genoemd. Een percentage tussen de 1% en 2% van de verkoopprijs is normaal in makelaarsland. Bedenk dus vooraf wat jouw budget voor een huis is en bereken daar 1% of 2% over om de kosten van een aankoopmakelaar vast te stellen. Op die manier kan je ook goed bekijken of het loont om een vast tarief af te spreken of juist courtage.

Waarom een aankoopmakelaar?

Je hebt geen aankoopmakelaar nodig om een huis te kopen. Maar, realiseer je dan wel dat je zelf op zoek moet naar woningen. Hiervoor kan je het beste zowel het woningaanbod op Funda als de social media kanalen en websites van makelaars in Tilburg in de gaten houden. Dat kan een tijdrovende klus zijn. Een aankoopmakelaar weet welke woningen in de verkoop komen en houdt het aanbod goed in de gaten. Zo kan er op tijd worden geschakeld en kan jij een bezichtiging inplannen voor jouw droomhuis.

Heb je al vaak achter het net gevist? Ook dan kan het handig zijn om een aankoopmakelaar in te schakelen. Op basis van kennis en ervaring kunnen aankoopmakelaars een goede inschatting maken van de waarde van een woning. Zo voorkom je dat je een veel te hoog bedrag betaalt waar je later wellicht spijt van krijgt.

Ten slotte kijkt een aankoopmakelaar zakelijk naar de woning. Als huizenzoeker kan je helemaal verliefd worden op een woning en overal ‘doorheen kijken’. Een aankoopmakelaar kan een realistisch advies geven over de staat van het huis, de buurt en de toekomstige ontwikkelingen. De makelaar is niet emotioneel betrokken bij het koopproces en kan daardoor een objectief advies uitbrengen.

Trustoo geeft je een top 10 van de beste aankoopmakelaars in Tilburg. Op zoek naar een ander soort makelaar in Tilburg, zoals eenverkoopmakelaar, verhuurmakelaar of taxateur? Ook voor huur, verkoop en taxatie van een woning vind je bij ons snel de juiste specialist.

Lees meer...

Hoe het werkt

Op zoek naar de meest geschikte aankoopmakelaar voor jouw opdracht? Bij Trustoo vraag je gratis en vrijblijvend voorstellen op bij de beste aankoopmakelaars in Tilburg.

De beste {{nameProviders}} {{inCity}}

De beste aankoopmakelaars in Tilburg

We laten de beste aankoopmakelaars zien die actief zijn in Tilburg. Filter op het juiste specialisme en kies zelf welke aankoopmakelaar jou het meeste aanspreekt.

Bekijk de beste bedrijven in je buurt

Beschrijf je opdracht

Laat met enkele klikken weten wat je zoekt. Je verstuurt de opdracht veilig, direct en gratis naar maximaal 4 uitgekozen aankoopmakelaars.

Vergelijk prijzen

Vergelijk prijzen

Ontvang prijsopgaven van de aankoopmakelaars die je het meest aanspreken. De meeste aankoopmakelaars reageren binnen 24 uur. Vind de beste aankoopmakelaar met de beste prijs.

Laat de opdracht uitvoeren

Laat de opdracht uitvoeren

Kies de beste aankoopmakelaar voor jouw opdracht. Tevreden? Schrijf een review zodat we ook bezoekers na jou het beste advies kunnen geven.

Wat kost een aankoopmakelaar in Tilburg?

Een aankoopmakelaar kost gemiddeld tussen de 1500,- en5500,- Een aankoopmakelaar mag zelf de tarieven bepalen, vraag daarom vooraf een offerte aan. Wat een aankoopmakelaar kost heeft ook te maken met wat jouw specifieke wensen zijn.

1000
1500
5500
10000

Veelgestelde vragen

Heb je vragen over aankoopmakelaars in Tilburg of wil je meer weten over wat een aankoopmakelaar doet? Bij Trustoo staan we klaar om je te helpen. Hieronder vind je de antwoorden op de meestgestelde vragen over aankoopmakelaars.

Hoe kies je een aankoopmakelaar?

Waarom een aankoopmakelaar?

Wat kost een aankoopmakelaar?

Wat doet een aankoopmakelaar?

Wat is een aankoopmakelaar?

Wat anderen zeggen over Trustoo

 • starstarstarstarstar

  Snelle reacties van de verhuizersSnelle reacties van de verhuizers die we hadden aangeklikt. Prettige communicatie en al snel ook offerteafsspraak kunnen maken. Lees meer...

  Ckj
  7 dec op Trustpilot
 • starstarstarstarstar

  Ik deed mijn aanvraag
  Er kwam meteen reactie
  Binnen een uur was er een afspraak gemaakt
  Lees meer...

  Henk Claassen uit AARLE-RIXTEL
 • starstarstarstarstar

  Door offertes via trustoo aan te vragen heb ik bijna de helft kunnen besparen op verbouwingskosten. Lees meer...

  Mark uit Breukelen
 • starstarstarstarstar

  snelle reactie en straalt enorm veel…snelle reactie en straalt enorm veel vertrouwen uit. professioneel benaderd en kon gelijk aan de slag Lees meer...

  Noel
  5 dec op Trustpilot
 • starstarstarstarstar

  Dezelfde dag van aanmelding nog contact…Dezelfde dag van aanmelding nog contact gelegd. Zeer tevreden en snel gevonden. Lees meer...

  Audrey Van Leeuwaarde
  5 dec op Trustpilot
 • starstarstarstarstar

  Makkelijke en duidelijke site.Makkelijke en duidelijke site om meerdere loodgieters te benaderen.
  De klus was snel geklaard. Ik ben zeer tevreden.
  Lees meer...

  ELS Broeders
  4 dec op Trustpilot
 • starstarstarstarstar

  Via google bij Trustoo terecht gekomen.
  Na een paar eenvoudige vragen, stond mijn advertentie online.
  Ik had binnen een paar uur iemand die mij kon helpen.
  Lees meer...

  Vincent Tolman uit Lelystad
 • starstarstarstarstar

  Snelle responsSnelle respons, waardoor zaken geregeld. Lees meer...

  Marion van den Broeke
  1 dec op Trustpilot
 • starstarstarstarstar

  De juiste informatie op het goede…De juiste informatie op het goede moment maakte de keuze voor mij eenvoudiger. Lees meer...

  Cor V.
  28 nov op Trustpilot
 • starstarstarstarstar

  Duidelijkheid ook op websiteDuidelijkheid ook op website, en berichten via mail en doorgeven selectie v onderwerp is prima. Lees meer...

  Berry Vredeveldt
  27 nov op Trustpilot