trustoo.nl logo.png
De beste 675+ Aankoopmakelaars voor jou

Vind een top 10 Aankoopmakelaar in Den Haag

Kies het type woning
Plaats
aankoopmakelaar.jpg
usp+1
BETROUWBAREen geverifieerde bedrijven
usp+1
VERGELIJK PRIJZENontvang gratis prijsopgaven
usp_3
2.000.000+succesvolle aanvragen

Aankoopmakelaars in Den Haag vergelijken

Sorteren op
Bekijk de top 10 aankoopmakelaars in Den Haag met 1169 reviews en een gemiddelde score van 9.4. Vergelijk en ontvang gratis vier offertes.
Alle diensten (108)
Ik wil een bod doen op een woning (106)
Ik zoek een woning (help mij zoeken) (108)
Tip! Prijzen van 4 aankoopmakelaars vergelijken
Vergelijk en bespaar door 4 prijsopgaven van de beste aankoopmakelaars aan te vragen
Tip! 4 prijsopgaven vergelijken
Tip! Prijzen van 4 aankoopmakelaars vergelijken
Vergelijk en bespaar door 4 prijsopgaven van de beste aankoopmakelaars aan te vragen
Tip! 4 prijsopgaven vergelijken
Filters
Sorteren op
Type opdracht
Afstand
Trustoo score

Reviews over aankoopmakelaars in Den Haag

Onze aankoopmakelaars in Den Haag worden gemiddeld beoordeeld met een 9,2 gebaseerd op in totaal 9.671 reviews uit 13 bronnen
Gemiddelde beoordeling
9,2
starstarstarstarstar_half
starstarstarstarstar

Zeer betrokken makelaar. We hebben lang gezocht naar ons eerste huis en zijn gedurende het hele traject geduldig door Astrid begeleid en geadviseerd. Lees meer...

Lidewij
06-02-2024
review_img
Astrid Soeters Makelaar
starstarstarstarstar

Ik heb een erg fijne ervaring gehad met Aart van de Huizenbemiddelaar. Aart nam de tijd voor mij met het intake gesprek. Hij heeft al mijn vragen beantwoord. Ook was Aart kritisch op de bezichtigingen die we hebben gedaan.de communicatie tussen mij en de Huizenbemiddelaar heb ik als prettig ervaren. Aanrader! Lees meer...

Frank
21-01-2024
review_img
De Huizenbemiddelaar Den Haag Zuid
starstarstarstarstar

Een paar jaar geleden heeft Ralf mij geholpen met de verkoop van mijn woning
Een zeer vriendelijk, deskundig en sociaal bewogen persoon
Dat ik al 35 jaar gebruik maak van de diensten van Bureau Harsveld zegt natuurlijk ook wel wat

Lees meer...

George
10-01-2024
review_img
Ralf Harsveld Vastgoed
starstarstarstarstar

Claudio is deskundig, werkt hard, laat geen steken vallen, staat altijd voor je klaar en weet alles in de juiste banen te leiden. En bovenal - ook ontzettend vriendelijk! Met hem als makelaar kan je je handen er vanaf trekken en er op vertrouwen dat het goed komt, wat veel waard is. Kortom, een makelaar die ik ieder zou aanraden! Lees meer...

Eline Tetteroo op Google
03-11-2023
review_img
Van Aalst Makelaars en Taxateurs
starstarstarstarstar

Voor Van Gulden Makelaardij gekozen omdat we eerder, bij de verkoop van een andere woning, een prettige ervaring met Dhr. van Gulden hebben gehad.

Van Gulden Makelaardij werkt zorgvuldig en laat niets aan het toeval over.

Daar waar nodig staan Dhr. van Gulden en zijn medewerkers klaar om de helpende hand te bieden.
Door zijn bemiddeling is onze woning snel en voor de goede prijs verkocht.

Wij kunnen Van Gulden Makelaardij van harte aanbevelen!

Lees meer...

rvdwwat@kabelfoon.nl
19-10-2023
review_img
Van Gulden Makelaardij
starstarstarstarstar

When me and my partner finally decided to buy an apartment, little did we know about the market, what to do and who to call for help. When I found my way to "trustoo.com" and made my selection of makelaars of interest in my region, it did not take long before Jacco van Brecht from Metropol Makelaardij called me up and offered his services. I felt from the very first moment that Jacco is a genuine, carrying and helpful person, not that typical sales man that wants to push stuff on you just to sell something. I / We couldn't be happier with that decision of hiring Jacco as advisor. He helped us in such a nice and smooth way, that everything went fast and uncomplicated. Jacco even suggested a Mortgage advisor, which he uses to work with, which we also teamed up with and made to procedure even easier. All questions were answered and all paper work was done for us, we basically just needed to read, sign and send back. Also worth to mention is that we hired Jacco when we visited our second apartment (we did not have any advisors at all when we visited the first apartment), which we wanted and thanks to his skills and help also got. No long search nor overbidding. I absolutely recommend Jacco van Brecht from Metropol Makelaardij as your advisor for a good, skillful service. I would call him again if I need an advisor. Lees meer...

Luciano
20-09-2023
review_img
Metropole Makelaardij
starstarstarstarstar

Ik ben heel vriendelijk te woord gestaan en al mijn vragen werden geduldig beantwoord. Dus Top Lees meer...

Vera Boers
02-09-2023
review_img
Horizon Pensioen en Hypotheek

Aankoopmakelaar in Den Haag

Je staat voor misschien wel de grootste uitgave van je leven: het kopen van een huis. Dan wil je natuurlijk de juiste keuze maken en vooral niet te veel betalen. Begrijpelijk dat je een expert inschakelt om je te helpen bij dit belangrijke proces. Een aankoopmakelaar kan je bijstaan bij het vinden en kopen van een huis. Ook alle juridische documenten worden voor je in orde gemaakt. Dat geeft een fijn gevoel in deze spannende periode. Wij hebben de beste makelaars in Den Haag op een rij gezet.

Wat doet een aankoopmakelaar?

Een aankoopmakelaar kan je bijstaan op verschillende momenten in het koopproces. Je kan ervoor kiezen om vanaf de start van het koopproces een aankoopmakelaar in arm te nemen. Dan kan hij of zij bijvoorbeeld huizen aandragen en meegaan naar bezichtigingen. Maar je kan er ook voor kiezen om pas aan het einde een aankoopmakelaar in te schakelen om de koopakte in orde te maken. De keuze is aan jou. Hieronder hebben we de taken van een aankoopmakelaar voor je op een rij gezet:

 • Zoektocht naar een huis: een aankoopmakelaar heeft veel kennis van de woningmarkt en weet vaak eerder dan jij wanneer huizen in de verkoop komen. Hij of zij kan op basis van jouw wensen geschikte woningen voordragen.
 • Als adviseur mee tijdens een bezichtiging: een aankoopmakelaar weet precies waarop gelet moet worden tijdens een bezichtiging. Zo zie je geen gebreken over het hoofd.
 • Onderhandelen: een aankoopmakelaar kan op basis van de stand van de woningmarkt onderhandelen over een reële prijs.
 • Controle van de koopakte: benieuwd of de koopakte wel klopt? Een aankoopmakelaar controleert dit belangrijke document.

Wat kost een aankoopmakelaar in Den Haag?

Een aankoopmakelaar kan je helpen om jouw droomhuis te kopen. Hier staat natuurlijk wel een vergoeding tegenover. Over het algemeen zijn er twee manieren waarop de kosten van een aankoopmakelaar in Den Haag berekend kunnen worden:

Een vast tarief

Het grote voordeel van een vast tarief is dat je niet voor verrassingen komt te staan op het moment dat je moet afrekenen. Tarieven verschillen per makelaarskantoor in Den Haag en hangen onder andere af van het werk waar je een aankoopmakelaar voor inschakelt. Logischerwijs kost het meer geld als je het hele proces een aankoopmakelaar inschakelt dan wanneer je alleen de koopakte in orde laat maken. Vraag altijd na welke kosten er zijn inbegrepen bij het vaste tarief.

Een percentage van de verkoopprijs

Een groot deel van de makelaarskantoren in Den Haag bepaalt hun kosten aan de hand van een percentage van de uiteindelijke verkoopprijs. Dit wordt ook wel courtage genoemd. Een percentage tussen de 1% en 2% van de verkoopprijs is normaal in makelaarsland. Bedenk dus vooraf wat jouw budget voor een huis is en bereken daar 1% of 2% over om de kosten van een aankoopmakelaar vast te stellen. Op die manier kan je ook goed bekijken of het loont om een vast tarief af te spreken of juist courtage.

Waarom een aankoopmakelaar?

Je hebt geen aankoopmakelaar nodig om een huis te kopen. Maar, realiseer je dan wel dat je zelf op zoek moet naar woningen. Hiervoor kan je het beste zowel het woningaanbod op Funda als de social media kanalen en websites van makelaars in Den Haag in de gaten houden. Dat kan een tijdrovende klus zijn. Een aankoopmakelaar weet welke woningen in de verkoop komen en houdt het aanbod goed in de gaten. Zo kan er op tijd worden geschakeld en kan jij een bezichtiging inplannen voor jouw droomhuis.

Heb je al vaak achter het net gevist? Ook dan kan het handig zijn om een aankoopmakelaar in te schakelen. Op basis van kennis en ervaring kunnen aankoopmakelaars een goede inschatting maken van de waarde van een woning. Zo voorkom je dat je een veel te hoog bedrag betaalt waar je later wellicht spijt van krijgt.

Ten slotte kijkt een aankoopmakelaar zakelijk naar de woning. Als huizenzoeker kan je helemaal verliefd worden op een woning en overal ‘doorheen kijken’. Een aankoopmakelaar kan een realistisch advies geven over de staat van het huis, de buurt en de toekomstige ontwikkelingen. De makelaar is niet emotioneel betrokken bij het koopproces en kan daardoor een objectief advies uitbrengen.

Trustoo geeft je een top 10 van de beste aankoopmakelaars in Den Haag. Op zoek naar een ander soort makelaar in Den Haag, zoals eenverkoopmakelaar, verhuurmakelaar of taxateur? Ook voor huur, verkoop en taxatie van een woning vind je bij ons snel de juiste specialist.

Lees meer...

Hoe het werkt

Op zoek naar de meest geschikte aankoopmakelaar voor jouw opdracht? Bij Trustoo vraag je gratis en vrijblijvend voorstellen op bij de beste aankoopmakelaars in Den Haag.

De beste {{nameProviders}} {{inCity}}

De beste aankoopmakelaars in Den Haag

We laten de beste aankoopmakelaars zien die actief zijn in Den Haag. Filter op het juiste specialisme en kies zelf welke aankoopmakelaar jou het meeste aanspreekt.

Bekijk de beste bedrijven in je buurt

Beschrijf je opdracht

Laat met enkele klikken weten wat je zoekt. Je verstuurt de opdracht veilig, direct en gratis naar maximaal 4 uitgekozen aankoopmakelaars.

Vergelijk prijzen

Vergelijk prijzen

Ontvang prijsopgaven van de aankoopmakelaars die je het meest aanspreken. De meeste aankoopmakelaars reageren binnen 24 uur. Vind de beste aankoopmakelaar met de beste prijs.

Laat de opdracht uitvoeren

Laat de opdracht uitvoeren

Kies de beste aankoopmakelaar voor jouw opdracht. Tevreden? Schrijf een review zodat we ook bezoekers na jou het beste advies kunnen geven.

Wat kost een aankoopmakelaar in Den Haag?

Een aankoopmakelaar kost gemiddeld tussen de 1500,- en5500,- Een aankoopmakelaar mag zelf de tarieven bepalen, vraag daarom vooraf een offerte aan. Wat een aankoopmakelaar kost heeft ook te maken met wat jouw specifieke wensen zijn.

1000
1500
5500
10000

Veelgestelde vragen

Heb je vragen over aankoopmakelaars in Den Haag of wil je meer weten over wat een aankoopmakelaar doet? Bij Trustoo staan we klaar om je te helpen. Hieronder vind je de antwoorden op de meestgestelde vragen over aankoopmakelaars.

Hoe kies je een aankoopmakelaar?

Waarom een aankoopmakelaar?

Wat kost een aankoopmakelaar?

Wat doet een aankoopmakelaar?

Wat is een aankoopmakelaar?

Wat anderen zeggen over Trustoo

 • starstarstarstarstar

  Zoals reeds boven vermeld, de keuzemogelijkheden tav verschillende bedrijven alsmede de snelle reactie na mijn aanvraag. Lees meer...

  Bert uit Alkmaar
 • starstarstarstarstar

  Fijn dat je maar 1 keer in hoeft te typen wat je nodig hebt. Daarna gemakkelijk schilders te selecteren. Alle schilders namen zelf contact op en kwamen op korte termijn kijken. Ook handig dat je via Trustoo alle gegevens van elkaar hebt en elkaar gemakkelijk kunt berichten. Lees meer...

  Margreet uit Vught
 • starstarstarstarstar

  OntzorgtTrustoo gaf een goed overzicht van verhuisbedrijven in de regio. De verhuisbedrijven die ik via Trustoo heb aangeschreven reageerden vlot en waren behulpzaam. Ik heb zodoende relatief snel een keuze kunnen maken. Dat ontzorgt. Lees meer...

  Mieke
  16 feb op Trustpilot
 • starstarstarstarstar

  Super handige zoekoptiesSuper handige zoekopties en duidelijke informatie Lees meer...

  Liske
  16 feb op Trustpilot
 • starstarstarstarstar

  Verschillende bedrijven aanboden gekregen, erg prettig om op deze manier de juiste te kunnen vinden. Lees meer...

  Rian uit Waddinxveen
 • starstarstarstarstar

  Geweldig om op deze manier snel met de…Geweldig om op deze manier snel met de juiste vakmensen in aanraking te komen. Lees meer...

  Ilonka
  14 feb op Trustpilot
 • starstarstarstarstar

  Ik kreeg 4 mogelijke partijen en had…Ik kreeg 4 mogelijke partijen en had snel de offertes binnen! Lees meer...

  Ger Waalboer
  13 feb op Trustpilot
 • starstarstarstarstar

  Snelle reactie en keuze uit 3…Snelle reactie en keuze uit 3 mediators.
  Aan de hand van gesprek kan je kiezen uit 1 van de 3.
  Lees meer...

  B.R
  13 feb op Trustpilot
 • starstarstarstarstar

  Prima aanbodHandige eenvoudige uitvraag, snelle reactietijden maar vooral goede professionele aanbieders Lees meer...

  kappie
  11 feb op Trustpilot
 • starstarstarstarstar

  Trusto hebt goed geluisterd en tot…Trusto hebt goed geluisterd en tot dusver kan ik zeggen dat ik ben met de juiste instantie gekoppeld. Lees meer...

  Khushhal Wali
  9 feb op Trustpilot