trustoo.nl logo.png
De beste 675+ Aankoopmakelaars voor jou

Vind een top 10 Aankoopmakelaar in Amsterdam

Kies het type woning
Plaats
aankoopmakelaar.jpg
usp+1
BETROUWBAREen geverifieerde bedrijven
usp+1
VERGELIJK PRIJZENontvang gratis prijsopgaven
usp_3
2.000.000+succesvolle aanvragen

Aankoopmakelaars in Amsterdam vergelijken

Sorteren op
Bekijk de top 10 aankoopmakelaars in Amsterdam met 1113 reviews en een gemiddelde score van 9.7. Vergelijk en ontvang gratis vier offertes.
Alle diensten (207)
Ik wil een bod doen op een woning (205)
Ik zoek een woning (help mij zoeken) (205)
Tip! Prijzen van 4 aankoopmakelaars vergelijken
Vergelijk en bespaar door 4 prijsopgaven van de beste aankoopmakelaars aan te vragen
Tip! 4 prijsopgaven vergelijken
Nieuw Amsterdams Huys.jpg4
6.

Nieuw Amsterdams Huys

icon
Altijd de scherpste prijs
Reageert snel
Vastgoedpro
9,7score_fullscore_fullscore_fullscore_fullscore_full (62reviews)

Over Nieuw Amsterdams Huys

Bij Nieuw Amsterdams Huys houden we van snel en informeel. En dat kan ook, want met 3 makelaars zijn we een klein kantoor. Je hebt met ons dan ook niet alleen persoonlijk contact, maar krijgt ook alle persoonlijke aandacht. Zo stel je jouw vragen makkelijk en snel in onze Whatsapp groep. En zien we een leuk huis? Dan appen we hem direct naar je door. ’s Ochtends. ’s Avonds. Ja, zelfs in het weekend.

Huis kopen in Amsterdam

Een huis kopen is leuk! Maar minstens net zo spannend. Want je droomhuis aan je neus voorbij zien gaan? Te veel betalen? Of problemen met de technische conditie van de woning achteraf? Dat wil je voorkomen. Daarom krijg je van ons persoonlijk advies en begeleiding bij elke stap. Door de juiste onderhandelingsstrategieën en onze relaties slim in te zetten helpen we je aan een prachtig nieuw Amsterdams huis.

Je woning verkopen

Een sterk verkoopplan gaat verder dan een waardebepaling. Daarom krijg je ook uitgebreid advies over hoe jij je woning verkoopklaar maakt. Bepalen we de beste timing om je woning op de markt te brengen. En zetten we ons (social media) netwerk optimaal voor je in. Met een persoonlijke verkoopstrategie weten we één ding zeker: jouw huis verkopen we voor de allerbeste prijs.

Verhuren woning

Een huurder vinden is lastig. Tenminste, eentje die je kunt vertrouwen. Netjes omgaat met je woning. En op tijd de huur betaalt. Liefst een mooi bedrag ook. Je merkt het al: daar komt een hoop bij kijken. De strenge en ingewikkelde Nederlandse wetgeving maken het ook niet makkelijker. Maar daar zijn wij voor. Met onze begeleiding verhuur jij je woning dan ook zonder zorgen, volgens de regels, tegen de beste prijs.
...

Gratis en vrijblijvendGratis en vrijblijvend
Oudezijds Achterburgwal 193, Amsterdam
Laatste review 17-02-2024
020-2903099
Tip! Prijzen van 4 aankoopmakelaars vergelijken
Vergelijk en bespaar door 4 prijsopgaven van de beste aankoopmakelaars aan te vragen
Tip! 4 prijsopgaven vergelijken
Filters
Sorteren op
Type opdracht
Afstand
Trustoo score

Reviews over aankoopmakelaars in Amsterdam

Onze aankoopmakelaars in Amsterdam worden gemiddeld beoordeeld met een 9,1 gebaseerd op in totaal 16.789 reviews uit 16 bronnen
Gemiddelde beoordeling
9,1
starstarstarstarstar_half
starstarstarstarstar

Super fijne ervaring! Met mijn tijdelijke vertrek naar het buitenland heb ik Inter Immo ingeschakeld.
Met de nodige stress van mijn kant heeft Ilse mij er door heen geholpen.
Toppertje! Keurig geregeld allemaal. Zo ook de vriendelijke collega's van haar.
Lees meer...

Angelique Van Dis op Google
10-02-2024
review_img
Inter Immo Makelaars Amsterdam
starstarstarstarstar

Esther heeft ons super geholpen met de aankoop van ons huis. In 3 weken hebben we kunnen aankopen, echt top! Esther kende onze wensen goed en was scherp/doortastend wanneer nodig. Echt een aanrader! Lees meer...

Noa L op Google
23-01-2024
review_img
BenS Makelaars
starstarstarstarstar

Zeer betrokken makelaar. Altijd bereikbaar en fijn om mee samen te werken. Aanrader! Lees meer...

Barbara Knezevic op Google
04-01-2024
review_img
Homi Makelaars Amsterdam
starstarstarstarstar

Na een jaar lang zoeken kwam kwam ik door toeval aan de lijn met een makelaar van hoen vastgoedbeheer. Erg vriendelijk en attent en heeft mij binnen twee weken 3 fantastische huisopties doorgegeven waar ik en een vriend van mij uit mochten selecteren. Een week later tekenden wij het contract van een meer dan ideaal huis in een fantastische buurt. Lees meer...

T Spaar op Google
02-01-2024
review_img
Hoen Makelaars B.V.
starstarstarstarstar

We started working with Michel in April 2023, and after thoroughly understanding our expectations and requirements, he clearly outlined the services he could offer us with transparency. He accompanied us to all house viewings and shared his recommendations with us candidly and rationally. Even during his annual leave, he scheduled house viewing appointments for us and actively worked during the offer phase. His positive attitude and expertise provided us with encouragement and support throughout the process. We owe a big thank you to Michel, who joined us throughout the entire home search journey and also accompanied us during all the notary and inspection processes. He kept us constantly informed, ensuring that no detail escaped our attention. We would recommend working with Michel to anyone looking for a home, and we wish you the best of luck.
We zijn in april 2023 begonnen met samenwerken met Michel, en nadat hij onze verwachtingen en eisen grondig had begrepen, heeft hij de diensten die hij ons kon bieden duidelijk en transparant uiteengezet. Hij vergezelde ons bij alle bezichtigingen en deelde zijn aanbevelingen eerlijk en rationeel met ons. Zelfs tijdens zijn jaarlijkse verlof plande hij bezichtigingsafspraken voor ons en werkte actief tijdens de biedingsfase. Zijn positieve houding en expertise gaven ons aanmoediging en ondersteuning gedurende het hele proces. We zijn Michel een grote dank verschuldigd, die ons gedurende de hele zoektocht naar een woning heeft vergezeld en ook bij ons was tijdens alle notaris- en inspectieprocessen. Hij hield ons voortdurend op de hoogte, zodat geen enkel detail aan onze aandacht ontsnapte. We zouden iedereen die op zoek is naar een huis aanraden om met Michel samen te werken en wensen u veel succes toe.
Lees meer...

Esra Peker op Google
10-12-2023
review_img
IQ Makelaar
starstarstarstarstar

I worked with Bas to buy an apartment and he helped me find what I needed quickly. He accompanied me in visiting several apartments that I asked to see just within two days, and also helped with completing all the required steps as soon as possible (notary, technical inspection, appraiser). He was also honest and helpful with the bidding process. Lees meer...

Yasamin
22-11-2023
review_img
Nieuw Amsterdams Huys

Aankoopmakelaar in Amsterdam

Je staat voor misschien wel de grootste uitgave van je leven: het kopen van een huis. Dan wil je natuurlijk de juiste keuze maken en vooral niet te veel betalen. Begrijpelijk dat je een expert inschakelt om je te helpen bij dit belangrijke proces. Een aankoopmakelaar kan je bijstaan bij het vinden en kopen van een huis. Ook alle juridische documenten worden voor je in orde gemaakt. Dat geeft een fijn gevoel in deze spannende periode. Wij hebben de beste makelaars in Amsterdam op een rij gezet.

Wat doet een aankoopmakelaar?

Een aankoopmakelaar kan je bijstaan op verschillende momenten in het koopproces. Je kan ervoor kiezen om vanaf de start van het koopproces een aankoopmakelaar in arm te nemen. Dan kan hij of zij bijvoorbeeld huizen aandragen en meegaan naar bezichtigingen. Maar je kan er ook voor kiezen om pas aan het einde een aankoopmakelaar in te schakelen om de koopakte in orde te maken. De keuze is aan jou. Hieronder hebben we de taken van een aankoopmakelaar voor je op een rij gezet:

 • Zoektocht naar een huis: een aankoopmakelaar heeft veel kennis van de woningmarkt en weet vaak eerder dan jij wanneer huizen in de verkoop komen. Hij of zij kan op basis van jouw wensen geschikte woningen voordragen.
 • Als adviseur mee tijdens een bezichtiging: een aankoopmakelaar weet precies waarop gelet moet worden tijdens een bezichtiging. Zo zie je geen gebreken over het hoofd.
 • Onderhandelen: een aankoopmakelaar kan op basis van de stand van de woningmarkt onderhandelen over een reële prijs.
 • Controle van de koopakte: benieuwd of de koopakte wel klopt? Een aankoopmakelaar controleert dit belangrijke document.

Wat kost een aankoopmakelaar in Amsterdam?

Een aankoopmakelaar kan je helpen om jouw droomhuis te kopen. Hier staat natuurlijk wel een vergoeding tegenover. Over het algemeen zijn er twee manieren waarop de kosten van een aankoopmakelaar in Amsterdam berekend kunnen worden:

Een vast tarief

Het grote voordeel van een vast tarief is dat je niet voor verrassingen komt te staan op het moment dat je moet afrekenen. Tarieven verschillen per makelaarskantoor in Amsterdam en hangen onder andere af van het werk waar je een aankoopmakelaar voor inschakelt. Logischerwijs kost het meer geld als je het hele proces een aankoopmakelaar inschakelt dan wanneer je alleen de koopakte in orde laat maken. Vraag altijd na welke kosten er zijn inbegrepen bij het vaste tarief.

Een percentage van de verkoopprijs

Een groot deel van de makelaarskantoren in Amsterdam bepaalt hun kosten aan de hand van een percentage van de uiteindelijke verkoopprijs. Dit wordt ook wel courtage genoemd. Een percentage tussen de 1% en 2% van de verkoopprijs is normaal in makelaarsland. Bedenk dus vooraf wat jouw budget voor een huis is en bereken daar 1% of 2% over om de kosten van een aankoopmakelaar vast te stellen. Op die manier kan je ook goed bekijken of het loont om een vast tarief af te spreken of juist courtage.

Waarom een aankoopmakelaar?

Je hebt geen aankoopmakelaar nodig om een huis te kopen. Maar, realiseer je dan wel dat je zelf op zoek moet naar woningen. Hiervoor kan je het beste zowel het woningaanbod op Funda als de social media kanalen en websites van makelaars in Amsterdam in de gaten houden. Dat kan een tijdrovende klus zijn. Een aankoopmakelaar weet welke woningen in de verkoop komen en houdt het aanbod goed in de gaten. Zo kan er op tijd worden geschakeld en kan jij een bezichtiging inplannen voor jouw droomhuis.

Heb je al vaak achter het net gevist? Ook dan kan het handig zijn om een aankoopmakelaar in te schakelen. Op basis van kennis en ervaring kunnen aankoopmakelaars een goede inschatting maken van de waarde van een woning. Zo voorkom je dat je een veel te hoog bedrag betaalt waar je later wellicht spijt van krijgt.

Ten slotte kijkt een aankoopmakelaar zakelijk naar de woning. Als huizenzoeker kan je helemaal verliefd worden op een woning en overal ‘doorheen kijken’. Een aankoopmakelaar kan een realistisch advies geven over de staat van het huis, de buurt en de toekomstige ontwikkelingen. De makelaar is niet emotioneel betrokken bij het koopproces en kan daardoor een objectief advies uitbrengen.

Trustoo geeft je een top 10 van de beste aankoopmakelaars in Amsterdam. Op zoek naar een ander soort makelaar in Amsterdam, zoals eenverkoopmakelaar, verhuurmakelaar of taxateur? Ook voor huur, verkoop en taxatie van een woning vind je bij ons snel de juiste specialist.

Lees meer...

Hoe het werkt

Op zoek naar de meest geschikte aankoopmakelaar voor jouw opdracht? Bij Trustoo vraag je gratis en vrijblijvend voorstellen op bij de beste aankoopmakelaars in Amsterdam.

De beste {{nameProviders}} {{inCity}}

De beste aankoopmakelaars in Amsterdam

We laten de beste aankoopmakelaars zien die actief zijn in Amsterdam. Filter op het juiste specialisme en kies zelf welke aankoopmakelaar jou het meeste aanspreekt.

Bekijk de beste bedrijven in je buurt

Beschrijf je opdracht

Laat met enkele klikken weten wat je zoekt. Je verstuurt de opdracht veilig, direct en gratis naar maximaal 4 uitgekozen aankoopmakelaars.

Vergelijk prijzen

Vergelijk prijzen

Ontvang prijsopgaven van de aankoopmakelaars die je het meest aanspreken. De meeste aankoopmakelaars reageren binnen 24 uur. Vind de beste aankoopmakelaar met de beste prijs.

Laat de opdracht uitvoeren

Laat de opdracht uitvoeren

Kies de beste aankoopmakelaar voor jouw opdracht. Tevreden? Schrijf een review zodat we ook bezoekers na jou het beste advies kunnen geven.

Wat kost een aankoopmakelaar in Amsterdam?

Een aankoopmakelaar kost gemiddeld tussen de 1500,- en5500,- Een aankoopmakelaar mag zelf de tarieven bepalen, vraag daarom vooraf een offerte aan. Wat een aankoopmakelaar kost heeft ook te maken met wat jouw specifieke wensen zijn.

1000
1500
5500
10000

Veelgestelde vragen

Heb je vragen over aankoopmakelaars in Amsterdam of wil je meer weten over wat een aankoopmakelaar doet? Bij Trustoo staan we klaar om je te helpen. Hieronder vind je de antwoorden op de meestgestelde vragen over aankoopmakelaars.

Hoe kies je een aankoopmakelaar?

Waarom een aankoopmakelaar?

Wat kost een aankoopmakelaar?

Wat doet een aankoopmakelaar?

Wat is een aankoopmakelaar?

Wat anderen zeggen over Trustoo

 • starstarstarstarstar

  Zoals reeds boven vermeld, de keuzemogelijkheden tav verschillende bedrijven alsmede de snelle reactie na mijn aanvraag. Lees meer...

  Bert uit Alkmaar
 • starstarstarstarstar

  Fijn dat je maar 1 keer in hoeft te typen wat je nodig hebt. Daarna gemakkelijk schilders te selecteren. Alle schilders namen zelf contact op en kwamen op korte termijn kijken. Ook handig dat je via Trustoo alle gegevens van elkaar hebt en elkaar gemakkelijk kunt berichten. Lees meer...

  Margreet uit Vught
 • starstarstarstarstar

  OntzorgtTrustoo gaf een goed overzicht van verhuisbedrijven in de regio. De verhuisbedrijven die ik via Trustoo heb aangeschreven reageerden vlot en waren behulpzaam. Ik heb zodoende relatief snel een keuze kunnen maken. Dat ontzorgt. Lees meer...

  Mieke
  16 feb op Trustpilot
 • starstarstarstarstar

  Super handige zoekoptiesSuper handige zoekopties en duidelijke informatie Lees meer...

  Liske
  16 feb op Trustpilot
 • starstarstarstarstar

  Verschillende bedrijven aanboden gekregen, erg prettig om op deze manier de juiste te kunnen vinden. Lees meer...

  Rian uit Waddinxveen
 • starstarstarstarstar

  Geweldig om op deze manier snel met de…Geweldig om op deze manier snel met de juiste vakmensen in aanraking te komen. Lees meer...

  Ilonka
  14 feb op Trustpilot
 • starstarstarstarstar

  Ik kreeg 4 mogelijke partijen en had…Ik kreeg 4 mogelijke partijen en had snel de offertes binnen! Lees meer...

  Ger Waalboer
  13 feb op Trustpilot
 • starstarstarstarstar

  Snelle reactie en keuze uit 3…Snelle reactie en keuze uit 3 mediators.
  Aan de hand van gesprek kan je kiezen uit 1 van de 3.
  Lees meer...

  B.R
  13 feb op Trustpilot
 • starstarstarstarstar

  Prima aanbodHandige eenvoudige uitvraag, snelle reactietijden maar vooral goede professionele aanbieders Lees meer...

  kappie
  11 feb op Trustpilot
 • starstarstarstarstar

  Trusto hebt goed geluisterd en tot…Trusto hebt goed geluisterd en tot dusver kan ik zeggen dat ik ben met de juiste instantie gekoppeld. Lees meer...

  Khushhal Wali
  9 feb op Trustpilot