Over Ninety ONE Culinaire:
Nadat chef Vincent van der Hoeven bij verschillenden bedrijven ervaring heeft opgedaan onder ander bij Kasteel Terworm onder leiding van Meesterkok Andy Brauers, Restaurant Soigne*, Restaurant Lute (Peter Lute bekend van Masterchef), Grill restaurant in Australië en als Souschef in een Fine Dining Restaurant in Nieuw Zeeland, is het nu tijd om u thuis of op locatie te laten genieten van al deze kennis. Samen met u gaan we deze Culinaire Reis naar wens invullen. Wat dacht u van een Private Dining, Walking Dinner of een geweldige beleving met de OFYR-Trailer.
Chef Vincent van der Hoeven levert maatwerk en zorg er voor dat u lekker kunt ontspannen en genieten van een Culinaire belevenis. Tot Snel.
Lees meer...
Expertise
4 tot 12 gangen
private dining
Moderne keuken
Internationale keuken
Walking dinner
OFYR - Trailer
Buffet
Locatie mogelijkheden
BBQ
Diner
BBQ / Grill
Internationaal
Minder dan 10 personen
11-25 personen
Overige
Complete verzorging (incl. bediening)
Overige catering
Barbecue
Nederlands
10-25 personen
Privé chef / Live cooking
Frans
Overig
Diner (á la carte)
OpeningstijdenOpmerking: Altijd open voor aanvragen en uitvoeren hiervan*
(Uitgezonder vakantie)
Waarom voor ons kiezen?
We denken graag met u mee voor een Culinaire Reis.
Ervaring & vakmanschap
Ervaring
2 jaar in bedrijf
15 reviews
1 medewerkers
16 jaar ervaring
Opleidingen en certificaten
MBO College Almere - ROC van Flevoland Zelfstandig werkend kok
SVH LeermeesterSVH Leermeester SVH (Stichting Vakbekwaamheid Horeca)SVH (Stichting Vakbekwaamheid Horeca)
Uitgevoerde opdrachten (1)
Reviews over Ninety ONE Culinaire
Uitstekend • 5,0
starstarstarstarstar
15 reviews
FAQ - veelgestelde vragen aan Ninety ONE Culinaire
Vanaf hoeveel personen is een aanvraag mogelijk?
Een Catering is al mogelijk vanaf 6 personen bij een all-in arrangement.
Vanaf 10 personen kunt u ons ook alleen inhuren voor bijvoorbeeld een 4 gangen menu zonder drank.