Raamisolatie

Vind een top 10 isolatiebedrijf bij jou in de buurt
Mijn locatie
isolatie.jpg
usp+1
BETROUWBAREen geverifieerde bedrijven
usp+1
VERGELIJK PRIJZENontvang gratis prijsopgaven
usp_3
2.000.000+succesvolle aanvragen

Bekijk onze top 10 isolatiebedrijven voor raamisolatie

Bekijk op Trustoo de top 10 isolatiebedrijven voor het plaatsen van raamisolatie. Ontvang volledig gratis en vrijblijvend 4 offertes binnen 1 minuut.

Lees meer...
IsoTech isolatie groothandel.jpg1
2.

IsoTech isolatie groothandel

icon
Gratis eerste adviesgesprek
Reageert snel
9,1score_fullscore_fullscore_fullscore_fullscore_full (67reviews)

IsoTech richt zich op de zakelijke markt met een breed isolatie aanbod. Zowel het MKB als grootbedrijf zijn bij IsoTech aan het juiste adres. Wij hebben voor elke onderneming een passend advies op maat! IsoTech verzorgt isolatiemateriaal voor verschillende doeleinden. Hierbij kunt u denken aan: isolatiemateriaal voor huizen, bedrijfsgebouwen, caravans en campers. De juiste keuzen isolatiemateriaal betekend voor gebouwen een beter leefklimaat in winter en zomer. Hiermee kunt u bovendien uw kosten én het milieu besparen! Onze missie is ondernemingen energiezuiniger en milieubewuster te laten handelen.

IsoTech vernieuwd

IsoTech levert enkel energiezuinige producten en garandeert daarnaast kwalitatief hoogwaardige producten. Om dit te realiseren zijn wij continue bezig met nieuwe, innoverende technieken om de beste en energiezuinigste producten te leveren! Wij willen u immers de beste functionele eigenschappen bieden. Voorbeelden hier van zijn Solarshield en IsoPremium.

Vergaande service met IsoTech

Een uitgebreide dienstverlening staat hierbij voorop. Wij zorgen voor een uitstekende en vergaande service. IsoTech staat voor u klaar! Deskundige begeleiding bij de verkoop van isolatiemateriaal staat bij ons voorop. Er is een telefonische helpdesk voor al uw vragen en we geven ook ondersteuning na de aanschaf van uw product. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan. Om onze klanten optimale service te bieden hanteren wij bovendien een gedegen klachtenbeleid
...

Gratis en vrijblijvendGratis en vrijblijvend
De Gruisdonk 9A, Venlo
Laatste review 13-02-2024
11 jaar in bedrijf
Koston Noord BV.jpg6
4.

Koston Noord BV

Insula Certificatie
8,9score_fullscore_fullscore_fullscore_fullscore_half (17reviews)

Koston Noord BV is een gerenommeerd bedrijf dat zich onderscheidt door zijn expertise in na-isolatie. Met meer dan 45 jaar ervaring in de branche, hebben we ons gevestigd als een betrouwbare partner voor zowel particulieren als bedrijven in heel Nederland. Onze Friese roots weerspiegelen zich in onze werkwijze: nuchter, eerlijk en betrouwbaar. We zijn trots op onze belofte dat een afspraak ook echt een afspraak is.

Onze diensten omvatten het na-isoleren van woningen en gebouwen, een proces waarbij bestaande bouwdelen worden geïsoleerd. Dit kan variëren van spouwmuur-, vloer-, bodem-, dak- tot dakspouwisolatie. We begrijpen dat elke klus uniek is en vereisen een op maat gemaakte aanpak. Daarom kijken we verder dan alleen het isoleren zelf, we denken ook mee met de andere werkzaamheden die moeten gebeuren.

Bij Koston Noord BV zijn we ons bewust van de impact van onze activiteiten op het milieu. Daarom kiezen we bewust voor duurzame isolatiematerialen zoals HR-Termoparels® en BiofoamPearls®. Deze materialen zijn niet alleen effectief in het isoleren van uw woning of gebouw, maar zijn ook veilig voor uw gezondheid en het milieu.

Bent u klaar om uw woning of gebouw energiezuiniger te maken? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende offerte. Samen bereiken we meer dan alleen.
...

Gratis en vrijblijvendGratis en vrijblijvend
Rijksstraatweg 7, Zweins
54 jaar in bedrijf

Raamisolatie

Raam isolatie is een effectieve manier om je huis comfortabeler en energiezuiniger te maken. Of je nu enkel glas wilt isoleren of kiest voor dubbel glas, de voordelen zijn aanzienlijk. Het helpt niet alleen tegen kou, maar ook tegen geluidsoverlast en het kan je energierekening aanzienlijk verlagen.

Soorten raamisolatie

Er zijn verschillende manieren om je ramen te isoleren. Je kunt kiezen voor glasfolie, krimpfolie voor het raam of noppenfolie. Elk isolatiemateriaal heeft zijn eigen voordelen en prijskaartje. Het is daarom belangrijk om goed te onderzoeken welke optie het beste bij jouw situatie past.

Goedkoop je ramen isoleren

Het isoleren van je ramen hoeft niet duur te zijn. Er zijn verschillende goedkope oplossingen beschikbaar, zoals het gebruik van noppenfolie of krimpfolie voor het raam. Deze materialen zijn relatief goedkoop en kunnen toch een groot verschil maken in de isolatiewaarde van je ramen.

Vergelijk offertes via Trustoo

Bij Trustoo begrijpen we dat het kiezen van de juiste raamisolatie een grote beslissing is. Daarom raden we je aan om vier offertes van isolatiebedrijven te vergelijken via ons platform. Zo kun je gemakkelijk de beste deal vinden voor jouw situatie.

Extra isoleren voor maximale besparing

Wil je nog meer besparen op je energiekosten? Overweeg dan om je ramen extra te isoleren. Dit kan bijvoorbeeld door een extra laag isolatiemateriaal aan te brengen of door te kiezen voor dubbel glas. Het is een investering, maar op de lange termijn kan het je veel geld besparen.

Maak de juiste keuze met Trustoo

Het isoleren van je ramen is een slimme investering. Maar het is belangrijk om de juiste keuze te maken. Daarom helpen we je bij Trustoo graag verder. Vergelijk offertes, lees beoordelingen en maak een geïnformeerde keuze. Zo weet je zeker dat je de beste beslissing maakt voor jouw huis en portemonnee.

Reviews over isolatiebedrijven

Onze isolatiebedrijven worden gemiddeld beoordeeld met een 8,9 gebaseerd op in totaal 21.569 reviews uit 14 bronnen
Gemiddelde beoordeling
8,9
starstarstarstarstar_half
starstarstarstarstar

Het hele traject was erg prettig. De goede voorlichting qua vloerisolatie en bijkomend de extra optie voor vervangen beglazing waren top. Ook de uitvoer van de werkzaamheden en de aanpak van onvoorziene zaken (houtrot kozijn) waren naar tevredenheid.

Ook na uitvoer nog nazorg in de vorm van metingen om het resultaat te controleren.

Mochten we in de toekomst meer klussen hebben dan neem ik zeker weer contact op!
Lees meer...

Rob Kuipers
17-02-2024
review_img
BisolTec Isolatie Ede
starstarstarstarstar

In december heb ik mijn vloer en spouwmuren laten isoleren,alvorens ik besloot dit te gaan doen heb ik mij goed laten informeren. De uiteindelijke keus is op Iso-tech gevallen. De kruipruimte is geïsoleerd met dikke matten die met pinnen vastgemaakt zijn. Deze pinnen zijn in de vloer geschoten, dus zonder boren. De spouwmuren heb ik geïsoleerd met Enverifoam XD. Het team heeft netjes gewerkt en het ook netjes verlaten. Ondanks aller tegen en wind de laatste tijd kan ik zien op diversen plaatsen het vocht percentage met meer dan 10% is gedaald. Alleen al het betere woonklimaat is de investering meer dan waard. Lees meer...

Kees Jumpertz op Google
30-01-2024
review_img
IsoTech isolatie groothandel
starstarstarstarstar

Zeer vakkundig en snel en alles keurig opgeruimd ze verdienen een grote pluim Lees meer...

Rita Tol
03-10-2023
review_img
BKS Spouwisolatie