Muurisolatie

Vind een top 10 isolatiebedrijf bij jou in de buurt
Mijn locatie
isolatie.jpg
usp+1
BETROUWBAREen geverifieerde bedrijven
usp+1
VERGELIJK PRIJZENontvang gratis prijsopgaven
usp_3
1.800.000+succesvolle aanvragen

Bekijk onze top 10 isolatiebedrijven voor het plaatsen van muurisolatie

Bekijk op Trustoo de top 10 isolatiebedrijven voor het plaatsen van muurisolatie. Ontvang volledig gratis en vrijblijvend 4 offertes binnen 1 minuut.

Lees meer...

Muurisolatie

Als je op zoek bent naar een manier om je energieverbruik te verminderen en je wooncomfort te verhogen, dan is muurisolatie een uitstekende keuze. Bij Trustoo helpen we je graag om de juiste isolatiebedrijven te vinden voor jouw project.

Wat is muurisolatie?

Muurisolatie is een vorm van isolatie waarbij de muren van een woning worden geïsoleerd. Dit kan zowel bij de binnenmuur als de buitenmuur. Het isolatiemateriaal dat wordt gebruikt kan variëren, van isolatieplaten tot spuitisolatie. Het doel van muurisolatie is om de isolatiewaarde van de muren te verhogen, waardoor warmte beter in de woning blijft en kou buiten wordt gehouden.

Waarom je muren laten isoleren?

Het isoleren van je muren heeft verschillende voordelen. Ten eerste kan het je helpen om energie te besparen. Doordat de warmte beter in de woning blijft, hoef je minder te stoken. Dit kan leiden tot een aanzienlijke besparing op je energierekening en een beter energielabel. Daarnaast kan muurisolatie ook bijdragen aan een beter binnenklimaat. Het helpt namelijk om vochtproblemen te voorkomen en zorgt voor een stabielere temperatuur in huis.

De kosten van muurisolatie

De prijs van muurisolatie kan sterk variëren. Dit hangt af van verschillende factoren, zoals het type muur, het gekozen isolatiemateriaal en de omvang van het project. Om een goed beeld te krijgen van de kosten, is het verstandig om offertes te vergelijken. Bij Trustoo kun je eenvoudig vier offertes aanvragen bij verschillende isolatiebedrijven. Zo kun je een weloverwogen keuze maken en de beste deal vinden.

Het belang van een goed isolatiebedrijf

In de wereld van muurisolatie zijn er veel mogelijkheden. Of je nu kiest voor binnenmuurisolatie, buitenmuurisolatie, of een combinatie van beide, het is belangrijk om goed geïnformeerd te zijn. Een goed isolatiebedrijf kan je adviseren over de beste opties voor jouw situatie en zorgt voor een professionele installatie. Bij Trustoo helpen we je om betrouwbare isolatiebedrijven te vinden. We matchen je met lokale bedrijven die aan jouw wensen voldoen.

Reviews over isolatiebedrijven

Onze isolatiebedrijven worden gemiddeld beoordeeld met een 8,9 gebaseerd op in totaal 20.309 reviews uit 15 bronnen
Gemiddelde beoordeling
8,9
starstarstarstarstar_half
starstarstarstarstar

Helder gecommuniceerd, netjes gewerkt en afspraken nagekomen.
Goede ervaring.
Lees meer...

riksommers op Google
21-10-2023
review_img
Fortuin Isolatie B.V.
starstarstarstarstar

Topbedrijf! Wij waren op zoek naar advies over spouwmuur- en vloerisolatie. Nette inventarisatie gehad met uiteindelijk advies voor vloerisolatie (PIF isolatiedekens en bodemfolie), spouwmuur was niet nodig. Keurige offerte ontvangen met uitgebreide uitleg over subsidie en werkzaamheden. Communicatie was zowel vooraf als tijdens de werkzaamheden uitstekend en er is ook nog eens ontzettend netjes gewerkt (tot schoenen uit in huis aan toe). Na oplevering een geprinte factuur en duidelijke foto's van de werkzaamheden per mail. Zéér tevreden, hier kan menig installateur wat van leren. Bedankt heren! Lees meer...

Rick Eggebeen op Google
03-10-2023
review_img
Isolatie in huis B.V.
starstarstarstarstar

Communicatie, advies en uitvoering verliepen uitstekend! Lees meer...

V. de Raad
29-08-2023
review_img
Kroon Isolatiegroep
starstarstarstarstar

Prettige verkoper die mij duidelijk heeft geadviseerd welke isolatie mijn huis nodig heeft om mijn energielabel te verbeteren. Ik had naderhand nog extra vragen en kreeg snel reactie of kreeg direct antwoord als ik belde. Na de klus alles netjes achtergelaten. Helemaal top! Lees meer...

Marie-Fleur Woolderink
17-07-2023
review_img
Samen Duurzaam Vooruit B.V.