Dakisolatie

Vind een top 10 isolatiebedrijf bij jou in de buurt
Mijn locatie
isolatie.jpg
usp+1
BETROUWBAREen geverifieerde bedrijven
usp+1
VERGELIJK PRIJZENontvang gratis prijsopgaven
usp_3
2.000.000+succesvolle aanvragen

Bekijk onze top 10 isolatiebedrijven voor het plaatsen van dakisolatie

Op zoek naar betrouwbare dakisolatie? Bij Trustoo vind je de top 10 isolatiebedrijven voor dakisolatie. We verbinden je met de beste specialisten in jouw regio. Wij matchen, jij kiest. Ontvang kosteloos en vrijblijvend vier offertes en kies met vertrouwen jouw dakisolatie-expert.

Lees meer...

Dakisolatie

Dakisolatie is een effectieve manier om je huis te isoleren. Het houdt de warmte binnen in de winter en buiten in de zomer. Dit leidt tot een aanzienlijke besparing op je energiekosten. Maar waarom is dakisolatie zo belangrijk? Het antwoord is eenvoudig: een goed geïsoleerd dak draagt bij aan een comfortabel en duurzaam huis.

Soorten dakisolatie en hun isolatiewaarde

Er zijn verschillende soorten dakisolatie, zoals dakisolatieplaten en isolatiemateriaal voor de binnenkant van het dak. Elk type heeft een andere isolatiewaarde, ook wel de rc-waarde genoemd. Hoe hoger de rc-waarde, hoe beter de isolatie. Het is belangrijk om te weten welke isolatie het beste is voor jouw situatie. Daarom adviseren we bij Trustoo om altijd advies in te winnen over dakisolatie bij een isolatiespecialist.

De kosten en terugverdientijd van dakisolatie

Het dak laten isoleren brengt kosten met zich mee. Deze kosten variëren afhankelijk van het type dakisolatie dat je kiest. Echter, de investering in dakisolatie levert ook een besparing op. De exacte terugverdientijd hangt af van verschillende factoren, zoals het type isolatie en de energieprijzen. Maar over het algemeen kun je rekenen op een rendement dat de investering de moeite waard maakt.

Dakisolatie plaatsen

Het plaatsen van dakisolatie is een klus die je het beste kunt overlaten aan een professional. Of je nu kiest voor dakisolatie aan de binnenkant of voor dakisolatieplaten, een professional weet precies hoe dit moet worden aangebracht voor het beste resultaat. Bij Trustoo brengen we je in contact met vier lokale isolatiebedrijven die je een offerte kunnen bieden.

Offerte dak isoleren

Bij Trustoo geloven we in het maken van slimme keuzes. Daarom moedigen we je aan om vier offertes te vergelijken voor je dakisolatie. Zo kun je de beste keuze maken voor jouw situatie. Of je nu op zoek bent naar de beste dakisolatie, advies over dakisolatie nodig hebt of meer wilt weten over de kosten en besparingen, bij Trustoo helpen we je graag verder.

Reviews over isolatiebedrijven

Onze isolatiebedrijven worden gemiddeld beoordeeld met een 8,9 gebaseerd op in totaal 21.548 reviews uit 14 bronnen
Gemiddelde beoordeling
8,9
starstarstarstarstar_half
starstarstarstarstar

Het hele traject was erg prettig. De goede voorlichting qua vloerisolatie en bijkomend de extra optie voor vervangen beglazing waren top. Ook de uitvoer van de werkzaamheden en de aanpak van onvoorziene zaken (houtrot kozijn) waren naar tevredenheid.

Ook na uitvoer nog nazorg in de vorm van metingen om het resultaat te controleren.

Mochten we in de toekomst meer klussen hebben dan neem ik zeker weer contact op!
Lees meer...

Rob Kuipers
17-02-2024
review_img
BisolTec Isolatie Ede
starstarstarstarstar

Hier moet je zijn voor spouwmuurisolatie!
Fantastisch bedrijf! Al bij het opmaken van de offerte had ik er een heel goed gevoel bij. Deze partij met een grote partij in Nederland vergeleken en dit voelde veel beter. In ons oude jaren 30 huis moesten we even een creatieve oplossing vinden voor de ventilatie onder de vloer en het plaatsen van de spouwborstels. Hier hebben ze echt de tijd voor genomen en het contact hierover via de mail was ook hee fijn.
Een fijne oplossing gevonden en uiteindelijk super tevreden. De mannen hebben op een natte dag gewerkt en alles heel zorgvuldig uitgevoerd. Ook hebben ze alles netjes achtergelaten. Je krijgt ook genoeg info over de ISDE subsidie aanvraag wat het proces echt een stuk makkelijker maakt.
Zeer tevreden en zou deze partij zeker aanraden!
Lees meer...

Enid Duut op Google
04-01-2024
review_img
Isolatie in huis B.V.
starstarstarstarstar

Ons huis voelt als een warme deken! Spouwmuur isolatie en vloerisolatie laten aanbrengen door Isolatieineendag.
De mannen lieten 's morgens even op zich wachten maar dat waren we snel vergeten! Wat een nette, harde werkers.
's Middags de heren van de spouwmuurisolatie en ook die waren beleefd en en ze werkten snel en netjes. Alles in 1 dag...zoals beloofd.
Goed en snel contact met de eigenaar van het bedrijf. Lekker duidelijk, niet te afstandelijk maar toch zakelijk. Wij zijn een zeer tevreden klant.
Lees meer...

Ellen van Wittmarschen op Google
16-12-2023
review_img
Isolatie in een dag
starstarstarstarstar

Betreft vloerisolatie met PIF80. Prettig bedrijf, reageerden snel voor een adviesgesprek. Er werd duidelijke informatie gegeven zonder opdringerig te zijn. Ook naderhand gestelde vragen over de offerte werden snel beantwoord en waar nodig ondersteund met foto's. De mannen die het werk kwamen uitvoeren waren zeer vriendelijk, hardwerkend en professioneel. Alles volgens gemaakte afspraken en goede ondersteuning bij subsidie aanvraag. Lees meer...

S. Weterings
05-12-2023
review_img
Isolatie Collectief Nederland B.V.
starstarstarstarstar

Vriendelijk personeel! Netjes werk geleverd en alles opgeruimd. Zeer tevreden. Lees meer...

Jesse
12-10-2023
starstarstarstarstar

Communicatie, advies en uitvoering verliepen uitstekend! Lees meer...

V. de Raad
29-08-2023
review_img
Kroon Isolatiegroep