Hypotheek verhogen

Vind een top 10 hypotheekadviseur bij jou in de buurt
Mijn locatie
hypotheekadviseur.jpg
usp+1
BETROUWBAREen geverifieerde bedrijven
usp+1
VERGELIJK PRIJZENontvang gratis prijsopgaven
usp_3
1.800.000+succesvolle aanvragen

Bekijk onze top 10 hypotheekadviseurs voor het verhogen van de hypotheek

Bekijk op Trustoo de top 10 hypotheekadvsieurs voor het verhogen van de hypotheek. Ontvang volledig gratis en vrijblijvend 4 offertes binnen 1 minuut.

Lees meer...

Hypotheek verhogen

Hypotheek verhogen, ook wel bekend als hypotheek ophogen of heropname, is het proces waarbij je je bestaande hypotheek verhoogt. Dit kan bijvoorbeeld zijn om een verbouwing te financieren, of om de overwaarde van je huis te benutten. Een hypotheekadviseur kan je adviseren over de mogelijkheden. Wij heb

Wat is hypotheek verhogen?

Je hypotheek verhogen kan op twee verschillende manieren. Als jouw hypotheekbedrag bij de notaris al hoger is ingeschreven dan het bedrag dat je momenteel leent, kun je de hypotheek onderhands verhogen zonder tussenkomst van een notaris. Is dit niet het geval? Dan kun je een tweede hypotheek overwegen. Een hypotheekadviseur kan samen met jou de benodigde stappen en kosten doorlopen.

Wat zijn de kosten?

De kosten voor het verhogen van je hypotheek kunnen variëren. Dit hangt af van verschillende factoren zoals de hoogte van de verhoging, de rente en eventuele bijkomende kosten zoals notariskosten. Het is daarom belangrijk om goed te berekenen wat de verhoging je gaat kosten. Wij helpen je bij het vinden van de beste hypotheekadviseur.

Hoe werkt Trustoo?

De kosten voor advies over het verhogen van je hypotheek, verschillen per hypotheekadviseur. Via Trustoo vraag je gemakkelijk vier offertes aan van lokale hypotheekadviseurs. Zo kun je gemakkelijk de prijs en voorwaarden vergelijken. Het is aan jou om de beste keuze te maken.

Advies op maat

Hypotheekadviseurs geven je advies op maat. Of je nu je hypotheek wilt uitbreiden, een aflossingsvrije hypotheek wilt verhogen, een tweede hypotheek wilt afsluiten of wilt weten welke rente je kunt verwachten. Ook als je vragen hebt over bijlenen, een bouwdepot of de aftrekbaarheid van je hypotheekverhoging, kun je bij een hypotheekadviseur terecht.

Offertes advies hypotheek verhogen

Bij Trustoo geloven we in de kracht van vergelijken. Daarom moedigen we je aan om vier offertes van lokale hypotheekadviseurs aan te vragen via ons platform. Zo kun je de beste keuze maken voor jouw situatie.

Reviews over hypotheekadviseurs

Onze hypotheekadviseurs worden gemiddeld beoordeeld met een 9,7 gebaseerd op in totaal 183.075 reviews uit 25 bronnen
Gemiddelde beoordeling
9,7
starstarstarstarstar
starstarstarstarstar

Uitstekende én professionele hulp & adviezen bij het vinden van een passende hypotheek! Klantgerichte benadering: altijd bereikbaar voor vragen en uitleg. Kortom, een aanrader! Lees meer...

Esther Bruls op Google
24-10-2023
review_img
Hypotheek Visie Den Bosch | Onafhankelijk hypotheekadvies
starstarstarstarstar

Hypotheek Visie Uden heeft ons erg goed geholpen. Het contact was heel erg goed en er waren directen korte lijnen wat heel erg fijn was. Lees meer...

julie koelewijn op Google
20-10-2023
review_img
Hypotheek Visie Uden | Onafhankelijk hypotheekadvies
starstarstarstarstar

Vorig jaar hebben zijn mijn vriendin en ik bij hypotheek visie geweest ivm de aankoop van onze woning. Wij hebben dit als zeer comfortabel en positief ervaren.
Alles wordt zeer zorgvuldig en duidelijk uitgelegd en ook de flexibiliteit rondom de afspraken waren voor ons erg gunstig. Alle lasten vielen eigenlijk van onze schouders wat zeer prettig was in deze periode. Wij zijn dan ook erg te spreken over hypotheek visie Heemskerk en zouden iedereen hypotheek visie aanraden.
Lees meer...

Rodney Leussink op Google
24-09-2023
review_img
Hypotheek Visie Heemskerk | Onafhankelijk hypotheekadvies