Dubbelglas plaatsen

Vind een top 10 Glaszetter bij jou in de buurt
Mijn locatie
glaszetter.jpg
usp+1
BETROUWBAREen geverifieerde bedrijven
usp+1
VERGELIJK PRIJZENontvang gratis prijsopgaven
usp_3
2.000.000+succesvolle aanvragen

Bekijk onze top 10 glaszetters voor het laten plaatsen van dubbelglas

Wil je dubbelglas plaatsen en zoek je een betrouwbare glaszetter? Op Trustoo vind je de top 10 Glaszetters voor je dubbelglas project. We koppelen je aan de beste experts in je buurt. Zij bieden snel vier offertes aan. Dus kies gerust en met vertrouwen via Trustoo.

Lees meer...
Roëlis.jpg27
8.

Roëlis

icon
Altijd de scherpste prijs
Reageert binnen 1 uur
TOP PRO
9,5score_fullscore_fullscore_fullscore_fullscore_full (27reviews)

Roëlis Cleaning Service
Staat voor klantvriendelijkheid, professionals en de beste bedoeling voor onze klanten.

Flexible:
Wanneer u ons nodig heeft staan wij voor u klaar. Wij gaan buiten de gebaande paden voor onze klanten. Waar mogelijk passen wij ons aan de wensen van de klant. Ons motto is altijd. Klant is Koning

Betrouwbaarheid:
Wij vragen altijd wat de klant wilt en wij proberen altijd duidelijke afspraken te maken met onze klanten. En wij doen er ook alles om die na te komen. Onze medewerkers hebben daarnaast ook een representatief voorkomen. We weten wat we doen en u komt bij ons niet voor verrassingen te staan.

All - Around & Brede Expertise:
Roelis Cleaning Service helpt u uit met alles op het gebied van schoonmaak.

Met specialismen zoals:
Glasbewassing
Raam coating
Schoonmaak
Gevelreiniging
Oplevering
Dakkapellen reinigen
Boeiboord & Dakgoten
Vakantiehuizen
Kantoren & Portieken

Heeft u kras schade op uw glas ?
Roëlis heeft de oplossing, wij halen het weg door te glas polijsten.

Wanneer bij de oplevering van nieuwbouwwoningen of kantoorgebouwen cementsluier of krassen op ruiten worden geconstateerd, kunt u contact met ons opnemen.

Verder kunt u van ons alles verwachten binnen de schoonmaakbranche. Wat onze taak ook is, we zorgen dat kwaliteit altijd voorop staat.

Klant is Koning:
Wij vinden het belangrijk dat u als klant en uw wensen de welverdiende aandacht krijgen. Wij gaan graag persoonlijk het gesprek met u aan Zodat uw wensen Helder zijn en wij hier snel mee aan de slag kunnen. Ook doen wij erg ons best om altijd met u mee te denken over oplossingen.
...

Gratis en vrijblijvendGratis en vrijblijvend
Hogeweg 50-18, Vlissingen
Laatste review 13-02-2024
0118-201676

Dubbelglas plaatsen

Dubbelglas plaatsen is een slimme investering voor je woning. Het zorgt voor een betere isolatie, waardoor je energiekosten aanzienlijk kunnen dalen. Bovendien draagt het bij aan een comfortabeler binnenklimaat. Bij Trustoo helpen we je graag om de juiste keuze te maken.

De kosten van dubbelglas laten plaatsen

De kosten voor het laten plaatsen van dubbelglas kunnen variëren. Dit hangt af van verschillende factoren zoals het type glas, de afmetingen en de arbeidskosten van de glaszetter. Gemiddeld liggen de kosten voor het laten plaatsen van dubbelglas tussen de 65 en 120 euro per m2.

Vergelijk offertes via Trustoo

Bij Trustoo maken we het je makkelijk om offertes te vergelijken. Vraag vier offertes aan bij lokale glaszetters en kies de aanbieding die het beste bij je past. Zo kun je flink besparen op de kosten van dubbelglas laten plaatsen.

Wat is HR++ glas?

HR++ glas is een type dubbele beglazing dat nog beter isoleert dan standaard dubbelglas. Het heeft een speciale coating en een gasvulling die de isolatiewaarde verhoogt. Dit kan je nog meer besparing opleveren op je energierekening.

Isolatieglas: een duurzame keuze

Isolatieglas, zoals hr++ glas, is een duurzame keuze. Het helpt je om energie te besparen en draagt bij aan een beter milieu. Bovendien kan het de waarde van je woning verhogen. Overweeg je om isolatieglas te laten zetten? Vergelijk dan offertes via Trustoo en maak een geïnformeerde keuze.

Maak de juiste keuze met Trustoo

Bij Trustoo geloven we in de kracht van vergelijken. Daarom bieden we je de mogelijkheid om offertes aan te vragen bij verschillende lokale glaszetters. Zo kun je de kosten, service en kwaliteit vergelijken en de beste keuze maken voor het plaatsen van dubbelglas.

Reviews over glaszetters

Onze glaszetters worden gemiddeld beoordeeld met een 8,9 gebaseerd op in totaal 30.281 reviews uit 25 bronnen
Gemiddelde beoordeling
8,9
starstarstarstarstar_half
starstarstarstarstar

Snel en volledig geïnformeerd m.b.t. de uit te voeren werkzaamheden. Lees meer...

A de Geus
15-01-2024
review_img
s&d glas en schilderwerken
starstarstarstarstar

Hele goede ervaringen met Glas Parkstad! Meerdere HR++ ramen in bestaande kozijnen laten plaatsen en voorzetramen voor de glas-in-lood ramen. Alles volgens afspraak, fijne communicatie en goed werk geleverd. Zeer tevreden dus! Lees meer...

Suzan op Google
07-11-2023
review_img
Glas Parkstad
starstarstarstarstar

Vriendelijk personeel! Netjes werk geleverd en alles opgeruimd. Zeer tevreden. Lees meer...

Jesse
12-10-2023
starstarstarstarstar

Snelle reactie op iedere actie. Flexibel en professionel. Lees meer...

Lilian Lenting
20-09-2023
review_img
ALL- IN GLAS Glashandel en glaszetters
starstarstarstarstar

Kwam zelf terug omdat zij vonden dat het plafond niet wit genoeg was waarna zij het plafond weer opnieuw gingen witten waarna het Plafond naar onze volle tevredenheid was. Ook het schilderen van de kozijnen wees netjes en goed gedaan.
Lees meer...

J. Klos
03-09-2023
review_img
BM Vastgoedonderhoud