trustoo.nl logo.png
De beste 200+ Hoveniers voor jou

Vind een top 10 Hovenier bij jou in de buurt

Selecteer de dienst die je nodig hebt
Plaats
hovenier.jpg
usp+1
BETROUWBAREen geverifieerde bedrijven
usp+1
VERGELIJK PRIJZENontvang gratis prijsopgaven
usp_3
2.200.000+succesvolle aanvragen

Alle hoveniers in Nederland vergelijken

Sorteren op
Vind een top 10 hovenier in Nederland. Voor ✓tuinonderhoud ✓tuinrenovatie ✓tuinaanleg ✓boomverzorging. Vind snel een hovenier of tuinman.
Alle diensten
Tuinrenovatie (bestaande tuin)
Tuinaanleg (nieuwe tuin)
Tuinonderhoud (oa. onkruid verwijderen, snoeien)
Tuinontwerp
Bestrating (bijv. terras of oprit)
Boomverzorging
Schutting plaatsen
Andere hoveniersdienst

0 bedrijven gevonden

Filters
Sorteren op
Ik zoek een hovenier voor
Trustoo score

Over hoveniers bij jou in de buurt

Bij Trustoo geven wij jou het meest complete overzicht van de beste hoveniers in Nederland.

In Nederland kun je een hoveniers inhuren voor de renovatie, het onderhoud of de aanleg van tuinen. Behalve het snoeien en trimmen van planten, struiken en bomen, kan je hoveniers ook inzetten voor complete tuinrenovaties of het aanleggen van terrassen, vijvers en andere tuinelementen. De hovenier die je inhuurt zal je van deskundig advies voorzien en aangeven wat de mogelijkheden zijn.

 • Tuinontwerp: Elke mooie tuin heeft een goed tuinontwerp nodig. Een hovenier of tuinarchitect zal kijken naar jouw wensen en naar de tuin zelf, wat er in de tuin past en wat er mogelijk is. Vaak kun je bij dit ontwerp ook een beplantingsplan maken, waarin het aantal en de soorten planten beschreven wordt.
 • Tuinrenovatie: Bij een tuinrenovatie haalt de hovenier (een deel van) de tuin leeg en wordt de tuin opnieuw ingericht. Een tuinrenovatie kan eenvoudig zijn door nieuwe beplanting of bestrating aan te leggen, maar ook ingrijpend waarbij de gehele tuin vernieuwd wordt.
 • Tuinaanleg: Bij tuinaanleg legt een hovenier een nieuwe tuin aan. Dit doet de hovenier vaak op basis van een tuinontwerp, beplantingsplan en bestratingsplan.
 • Tuinonderhoud: Het onderhoud van je tuin kun je uitbesteden aan een hovenier. Deze zal je tuin reinigen, onkruid wieden, planten zaaien, bemesten en bomen en planten snoeien.

In Nederland hebben wij NaN goede hoveniers gevonden. De hoveniers in Nederland hebben een gemiddelde Trustoo-score van een -. Welke hovenier je ook kiest, via Trustoo maak je een goede keuze voor je tuin. We kunnen je ook helpen door direct prijsopgaven aan te vragen bij verschillende hoveniers. Zo kun je eenvoudig de hoveniers vergelijken en de hovenier kiezen die bij je past. Ook kun je via ons eenvoudig boomverzorgers vergelijken.

Lees meer...

Hoe het werkt

Op zoek naar de meest geschikte hovenier voor jouw opdracht? Bij Trustoo vraag je gratis en vrijblijvend voorstellen op bij de beste hoveniers bij jou in de buurt.

De beste {{nameProviders}} {{inCity}}

De beste hoveniers bij jou in de buurt

We laten de beste hoveniers zien die actief zijn bij jou in de buurt. Filter op het juiste specialisme en kies zelf welke hovenier jou het meeste aanspreekt.

Bekijk de beste bedrijven in je buurt

Beschrijf je opdracht

Laat met enkele klikken weten wat je zoekt. Je verstuurt de opdracht veilig, direct en gratis naar maximaal 4 uitgekozen hoveniers.

Vergelijk prijzen

Vergelijk prijzen

Ontvang prijsopgaven van de hoveniers die je het meest aanspreken. De meeste hoveniers reageren binnen 24 uur. Vind de beste hovenier met de beste prijs.

Laat de opdracht uitvoeren

Laat de opdracht uitvoeren

Kies de beste hovenier voor jouw opdracht. Tevreden? Schrijf een review zodat we ook bezoekers na jou het beste advies kunnen geven.

Wat kost een hovenier?

Een hovenier kost per uur tussen de Een hovenier mag zelf de tarieven bepalen, vraag daarom vooraf een offerte aan. Wat een hovenier kost heeft ook te maken met wat jouw specifieke wensen zijn.

25
35
65
75

Veelgestelde vragen

Zit je met vragen over hoveniers of ben je benieuwd naar wat een hovenier precies doet? Bij Trustoo staan we klaar om je te helpen. Hieronder vind je de antwoorden op de meestgestelde vragen over hoveniers die via ons platform hun diensten in Nederland aanbieden.

Hoe kies ik een betrouwbare hovenier?

Wat kost een hovenier?

De beste hovenier in Nederland?

Wat doet een hovenier?

Wat is een hovenier?

Wat anderen zeggen over Trustoo

 • starstarstarstarstar

  ... ... ... ... ... ... ... ... ... Lees meer...

  ... ... ... ... ... ... ... ... ...
 • starstarstarstarstar

  ... ... ... ... ... ... ... ... ... Lees meer...

  ... ... ... ... ... ... ... ... ...
 • starstarstarstarstar

  ... ... ... ... ... ... ... ... ... Lees meer...

  ... ... ... ... ... ... ... ... ...